ben geldimm .. hamileymişimm
ya evdeyim şuanda ama bi türlü kilo veremiyorum en son 80 e düştüm işte simdi gene hamile kaldım ne olacak bilmiyorumeğer evdeysen yanı hafta ıcı ızın sorunun yoksa cnaım dıyetısyene gıtmenı onerıyorum canım
cok sevındım, Allah tamamına erdirsin
ama genede kılonu kontrol altında tutsunlar yardımcı olurlar dıye soyluyorum
benım ılk dogumum sezeryan oldu canım 3,5 aydada butun kıloları verdım yıne sezeryan olucam ve gobegımde bır sarkma olu derı mevcuttu kı zayfı olmama ragmebn benı cok rahatsız ettı
karın gerdırme amelıyatı olucam ılkındede olacaktımda dogumum acıl oldu erken oldu olamadım ınsallah bu sefer olabılırım
dogru söylüyorsun tatlım bir hal yol çaresine bakmalı benm karnımda aynı daha karnımın cıkmasına cok var ama sanki 6 aylık hamile gibiyim o buruşukluk hiç iyi olmuyor. bende sezeryan oldum benim karında aynı durumda çok kötü gözüküyor insan rahatsız oluyor ya
Çatlak kremine başlayan var mı ?
çatlak kremine erken değilmi daha hem ben başlasamda zaten bi kere çatlamış heryer çatlak çatlak başlasam ne olacak
Kendimi mart anneleri topiğinde sanıyorum
önemli değil olabilir böyle şimdi ben birşey sorcem ben mart annesimi olacagım nisan mı normalde tahmini dogum tarihi 11 nisan ama ben sezeryan olcem için martın son haftası alınır martmı yoksa nisanmıyım
arkadaşlar ben ne zaman doktora gitmem gerek..bilen varmı..kese felan ne zaman görünür..saglık ocagına gittim sadece..sonuc cıkacak işte..
6+4 teyim acaba kalp atışı duyulur mu yarın doktora gidicem vajinal usg yapmak istemiyorum inşallah karından usg ile duyarız bu telaşı da atlatmış oluruz
ben geldimm .. hamileymişimm
böyle bi hastalığım yoktu ama... Ben de anlaamdım hiç bir şey beyaz melek anlıyormuş galiba o söyledi normal olduğunu. Tsh ne onu bilen var mı daha önce sizden duydum sanki
Senin emsallerin nisan anneleri olduğu için sen bebeğinin gelişimini bu bölümde takip et. Önemli olan hangi ayda doğurcağın değil, bebeğinin kaçıncı haftasında olduğu. Mart anneleri daha önde olduğu için kendini bu bölüme adapte edebilirsin.
Sonuçlarını aldıktan sonra doktora görün, ne kaybedersin ki? Bekleme bence. Doktor zaten seni yönlendiriyor bir dahaki kontrole şu zaman gel diye.
Çatlak kremine başlayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?