2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ama genede kılonu kontrol altında tutsunlar yardımcı olurlar dıye soyluyorum
benım ılk dogumum sezeryan oldu canım 3,5 aydada butun kıloları verdım yıne sezeryan olucam ve gobegımde bır sarkma olu derı mevcuttu kı zayfı olmama ragmebn benı cok rahatsız ettı
karın gerdırme amelıyatı olucam ılkındede olacaktımda dogumum acıl oldu erken oldu olamadım ınsallah bu sefer olabılırım

dogru söylüyorsun tatlım bir hal yol çaresine bakmalı benm karnımda aynı daha karnımın cıkmasına cok var ama sanki 6 aylık hamile gibiyim o buruşukluk hiç iyi olmuyor. bende sezeryan oldum benim karında aynı durumda çok kötü gözüküyor insan rahatsız oluyor ya

ben zayıfım gobek var hep bırde asagıda yanı
bendede gobek hep var yanıd ogumdan sonra o kadar zayıfım daracık bıseyım o gobek oradan cıkacak ılla hep ıcerı cekıyorum :)
bebek ne zaman bellı olur ıblmem maa ben salsam gobegı 3 aylık hamıle gobegı var bende :)

sen gene zayıfsın aman üf düşünemicem şimdi kilo filan ya bu cocuguda dogurem ondan sonra veririm herhalde inş.

merhaba arkadaşlar...bende inşallah 2014 nisan annesi oluyorum..adetime 4 5 gün varken tahlil yaptırdım 30 çıktı..yeniymiş..doktor hamilesin dedi..bugün de saglık ocagına gidip tekrar kan verdim..4 te sonuç alacam..inşallah temiz cıkmıştır tahliller...Allah herkese nasip etsin..herkesin gönlüne göre versin..

arkadaşlar ben ne zaman doktora gitmem gerek..bilen varmı..kese felan ne zaman görünür..saglık ocagına gittim sadece..sonuc cıkacak işte..

önemli değil olabilir böyle şimdi ben birşey sorcem ben mart annesimi olacagım nisan mı normalde tahmini dogum tarihi 11 nisan ama ben sezeryan olcem için martın son haftası alınır martmı yoksa nisanmıyım

Senin emsallerin nisan anneleri olduğu için sen bebeğinin gelişimini bu bölümde takip et. Önemli olan hangi ayda doğurcağın değil, bebeğinin kaçıncı haftasında olduğu. Mart anneleri daha önde olduğu için kendini bu bölüme adapte edebilirsin.

arkadaşlar ben ne zaman doktora gitmem gerek..bilen varmı..kese felan ne zaman görünür..saglık ocagına gittim sadece..sonuc cıkacak işte..

Sonuçlarını aldıktan sonra doktora görün, ne kaybedersin ki? Bekleme bence. Doktor zaten seni yönlendiriyor bir dahaki kontrole şu zaman gel diye.

6+4 teyim acaba kalp atışı duyulur mu yarın doktora gidicem vajinal usg yapmak istemiyorum inşallah karından usg ile duyarız bu telaşı da atlatmış oluruz

Canım 6+4 de karından bakılınca kalp atışı duyuluyor.Tabi eğer seninki geç döllenmemişse.

ben geldimm .. hamileymişimm

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş.

böyle bi hastalığım yoktu ama... Ben de anlaamdım hiç bir şey beyaz melek anlıyormuş galiba o söyledi normal olduğunu. Tsh ne onu bilen var mı daha önce sizden duydum sanki

Tsh:Troid hormonu demek oluyor canım.benim yüksek çıkmıştı.Şuan ilaç kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…