Kizlar simdi drdan geldim kalp atisi icin gitmistik buyuk bi sokkkkk ikizmis sadece saskinim...
anaaa ne kadar sasırdım bende gecende bızm sayfada ıkız yoktur dıyodummm
normal yollamı olduuu
[TABLE="class: listTable, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: printHeader, align: left"]Test Adı[/TD]
[TD="class: printHeader, align: left"]Durum[/TD]
[TD="class: printHeader, align: right"]Sonuç[/TD]
[TD="class: printHeader, align: right"]Birim[/TD]
[TD="class: printHeader, align: center"]Referans Aralığı[/TD]
[TD="class: printHeader, align: center"]Özel Referans[/TD]
[TD="class: printHeader, align: left"]Açıklama[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: groupNode, colspan: 7, align: left"] HORMON TETKİKLERİ (1 Sonuç)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cellSelectedDark, bgcolor: #D9E4F6, align: left"]TSH(Sensitive)
[/TD]
[TD="class: cellSelectedDark, bgcolor: #D9E4F6, align: left"]N
[/TD]
[TD="class: cellSelectedDark, bgcolor: #D9E4F6, align: right"]3,79
[/TD]
[TD="class: cellSelectedDark, bgcolor: #D9E4F6, align: right"]µIU/mL
[/TD]
[TD="class: cellSelectedDark, bgcolor: #D9E4F6, align: center"]0.34 - 5.6
[/TD]
[TD="class: cellSelectedDark, bgcolor: #D9E4F6, align: center"]
[/TD]
[TD="class: cellSelectedDark, bgcolor: #D9E4F6, align: left"]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
CUTEMOMCUM REFERANS ARALIĞI 0.34- 5.6 DİYOR. BEN DE NORMAL DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM
allah kucagına almayı nasıp etsn cnm :) allah ıns bnada kısmet eder.ne kadarlıkken ıkız oldugunu anladın cnm?
Kizlar simdi drdan geldim kalp atisi icin gitmistik buyuk bi sokkkkk ikizmis sadece saskinim...
canım senin kac cıkmıstı BHCG hormonun? o cok yuksekse ondanda anlasılabiliyormus, merak ettim :)
hayırlı olsun bende cok isterdim ikizimin olmasnı :)
Allah tamamına erdirsin
moralim çok bozuk kızlar belkide nisan annesi olarak son yazışım
7 ağustosta dr a gitmiştim kesem 10 mm di
bugün tekrar gittim ve 13 mm yani büyümemiş
doktor boş gebelik olabilir yada d üşük yapabilirsin dedi
moralim çok bozuk ağlamaktan başıma ağrılar girdi
amanınnnnnnnnnnnnnnn tebrik ederimmmm... ben de istiyorummmmmmmmmm yaaaa
6+2 yim tüp değil normal yollaydı ama baya beklemiştik
nolur dua edin şimdiden perişan olsum ben onu benden almasınlar
Sasirdim ne kadar cok ikiz isteyen varmis hic korkmuyomusunuz kizlar maddi manevi cok daha zor olucak,benim 12 yasinda bi oglum var 12 yil ustune buyuk sok,Allah butun isteyenlere nasip etsin insallah...
TROİD HORMONU 3.79 DİYOR NORMAL Mİ PEKİ
Sasirdim ne kadar cok ikiz isteyen varmis hic korkmuyomusunuz kizlar maddi manevi cok daha zor olucak,benim 12 yasinda bi oglum var 12 yil ustune buyuk sok,Allah butun isteyenlere nasip etsin insallah...
İyi hatirlattin degerlerim cikta yuksek sayilmazdi adetim 2 gun gectiginde 386 ikinci gun 768 idi.darisi basina o zaman:)
Canim doktorun yonlendirecektir zaten 2,5 un ustunde olmamasi gerekiyo cocugun beyin gelisimini etkiliyormus benimde 4 tu ilacla 2.5 a dusurdum korkacak bisey yok hemen dusuyo deger
Kızlar birkaç gündür giremiyordum ben mide bulantısı ve gaz şikayetinden ölüyorum( hiçbişey yiyemez oldum içim dışım limonlu dondurma oldu.. İnşallah yaşamazsınız bulantı..
aaa..sasırdım pekı nedeen 2.5 ustu zararlı kı:44::44: 5.li deger nomal sınırda ya hanı benim de hep 3 lerde olur normal dıyodu d.um tabı hamılelıkten once olçmustum 2.3 defa:44::44:sımdı baktırmadım bak bende bı tedırgın oldum hee:18::18:
Gebelik yoksa sorun yok zaten troid doktoru hamile olmasan sana ilac vermezdim dedi hamile isen 2.5 olmasi gerekiyomus tedirgin olma sabah ac karnina kullanicagin bi ilac veriyolar 1 haftada dusuyo zaten ondan sonrada her ay olcturuyosun
ayyy sorma yaa o gaz yok mu o gazama ben yolunu kesfettım yanı gorumcem dedı yemeklerden once su ıcıyorum bır bardak o rahatlatıyo benı onada hamıleyken dr. demiş bulantıya gelınce ben dusuk olan gebelıgımde bu haftalarfda baslamıstı cıkarmasamda kuru kuru mıdam bulanıyodu cok..hep yatıyodum ..onunda caresı ac kalmamaya calısmakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?