canım benimde çok tunik şeklinde kazaklarım falan, aslında bunları almasam olurdu ama heves ya işte almış bulundum
çok şık mış güle güle giy.tabi zayıf bir anne olduğun için güzel duru. ben normalde de balık etliydim şimdi dahada irileştim.o yüzden üzerime herşey güzel durmuyor.popom dışarı fırladı göbek önden fırladı çok biçimsiz duruyor. daha bol şeyler giyiyyorum
:) Hayırlısı olsun canım Allah saglıklı sihatli kucagına almayı nasip etsin benimki tahminde bulunmadı
İnsan merak ediyor gidip magzalara bakındıkca bişiler alasım geliyor
Eşim sabırsızlıgıma kızıyor ama elimde değil
bayramdan sonra doktordayız hepimiz anlaşılan:)
ooo eskişehir çoğaldı hoşgeldin :) hayırlı olsun bebeğin bende acıbadem doç.dr.ahmet cantuğ çalışkan'a gidiyorum
Kızlar göğsümdeki damarlar o kadar belirgin ki çok korkunç yeşil yeşil çizgiler :)
kızlar biz taramaya 20 tl ödedik muayene ücretide 12 tl toplamda dün verdiğimiz para 32 tl, millet büyükşehirlerde 400-500 tl veriyomuş ikili taramaya bana mı eksik bişey yaptılar faiş ücret alanlar mı ekstra bişey yapıyo ben anlamadım benimkide özel hastane
ben neredeyse ankarada olan bütün özel hastaneleri aradım.test için sırf muayenesi 300 tl test ücretini sormadım.ama 20 tl den aşağı muayene ücreti olan yok testler 1500 tl ye kadar duydum.hastaya müşteri gözüyle baktıkları için.hani arabayı bakıma servise götürürsünüz ya.onlarda sırf para kazanalım diye abi yağınıda değiştirelim şunuda yapalım bunuda yapalım diyip gereksiz masraf çıkarırlar işte o mantıkla bakıyorlar gelenlere.dedim git devlet hastanesine.özeller her şeyi dışardan aldıkları için gıdım gıdım kullanıyorlar.ama devlet hastanesinde herşeyi devlet karşılıyor. bol bol kullanıyorlar dezenfektanları sterilize suları .kızlar biz taramaya 20 tl ödedik muayene ücretide 12 tl toplamda dün verdiğimiz para 32 tl, millet büyükşehirlerde 400-500 tl veriyomuş ikili taramaya bana mı eksik bişey yaptılar faiş ücret alanlar mı ekstra bişey yapıyo ben anlamadım benimkide özel hastane
sen de beyaz tenlisin sanırım benim de öyle canım bide büyüdüler sütyenlerden taşıyolar
merhabalar herkese
Kizlar benim kanamam fena oldu odum kopuyor kac gundur bildiginiz kipkirmizi ve adet kanamasi gibi
Kanamasi olanlar ne kadarda bir ve ne kadar kan geldigini
Rengini
Ne kadar kanamasinin surdugunu soyleyebilir mi?
Kesenin disindaydi ama cok yakin
Korkuyorm
Ne olur benim icin de dua edin
Canım değişen bişey pek yok. Muşta da özel hastaneye gittim muayene ücreti 12 tl. Burda ankarada gittiğim hastane 97tl. Burda doktor falan çok ilgili her an mesaj atıp soru sorabiliyorum. Ama ordaki doktor da yapabilir bunu. Eksik bişey yoktur yani rahat ol:)
aynen benimde öyle bırak göğüsleri suratımda bile görünüyor.sanki robotmuşumda heryerimden kablo fışkırmış gibi. kollarım bacaklarım.ama doğumdan sonra geçecekmiş.kan basıncımız yükseliyormuş ondan.Kızlar göğsümdeki damarlar o kadar belirgin ki çok korkunç yeşil yeşil çizgiler :)
Ya kizlar gogusler buyudu ama gosteremedikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?