2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok şık mış güle güle giy.tabi zayıf bir anne olduğun için güzel duru. ben normalde de balık etliydim şimdi dahada irileştim.o yüzden üzerime herşey güzel durmuyor.popom dışarı fırladı göbek önden fırladı çok biçimsiz duruyor. daha bol şeyler giyiyyorum

Son düzenleme:
canım benimde çok tunik şeklinde kazaklarım falan, aslında bunları almasam olurdu ama heves ya işte almış bulundum

İyi yapmışsın canım, bende heveslenirim belki =) ya da ablamlar falan bekar hala yapamadıkları şeyi benim üstümde deniyorlar..
Kesin alırlar böyle şeyler giydirir gezdirtirler beni =))

öyle deme süper göründüğüne eminim, ben henüz 1 kilo aldım bunların bedenini de M aldım hani içine badi falan giyersem çok dar olmasın diye bakalım belki kilo alırım çünkü iştahım çok açıldı bildiğin gibi değil

Hiç sorma =)
Bende alışveriş hevesi var, şimdi bir annelik heyecanı bir bebek heyecanı aldı başını başından beri gidiyor..
2 annemde birşeyler örmeye başlamışlar =) minik minik hırkalar falan..
2 tarafa da heyecan oldu..

merhabalar herkese
Kizlar benim kanamam fena oldu odum kopuyor kac gundur bildiginiz kipkirmizi ve adet kanamasi gibi

Kanamasi olanlar ne kadarda bir ve ne kadar kan geldigini
Rengini
Ne kadar kanamasinin surdugunu soyleyebilir mi?

Kesenin disindaydi ama cok yakin
Korkuyorm
Ne olur benim icin de dua edin

kızlar biz taramaya 20 tl ödedik muayene ücretide 12 tl toplamda dün verdiğimiz para 32 tl, millet büyükşehirlerde 400-500 tl veriyomuş ikili taramaya bana mı eksik bişey yaptılar faiş ücret alanlar mı ekstra bişey yapıyo ben anlamadım benimkide özel hastane

Canım değişen bişey pek yok. Muşta da özel hastaneye gittim muayene ücreti 12 tl. Burda ankarada gittiğim hastane 97tl. Burda doktor falan çok ilgili her an mesaj atıp soru sorabiliyorum. Ama ordaki doktor da yapabilir bunu. Eksik bişey yoktur yani rahat ol:)

ben neredeyse ankarada olan bütün özel hastaneleri aradım.test için sırf muayenesi 300 tl test ücretini sormadım.ama 20 tl den aşağı muayene ücreti olan yok testler 1500 tl ye kadar duydum.hastaya müşteri gözüyle baktıkları için.hani arabayı bakıma servise götürürsünüz ya.onlarda sırf para kazanalım diye abi yağınıda değiştirelim şunuda yapalım bunuda yapalım diyip gereksiz masraf çıkarırlar işte o mantıkla bakıyorlar gelenlere.dedim git devlet hastanesine.özeller her şeyi dışardan aldıkları için gıdım gıdım kullanıyorlar.ama devlet hastanesinde herşeyi devlet karşılıyor. bol bol kullanıyorlar dezenfektanları sterilize suları .

benim bu gece kalktığımda kahve renkte az bi leke geldi ama bekarken de gelirdi de hamile kaldıktan sonra hiç gelmemişti çok korktum az az sbaha kadar oldu sabah doktorumu aradım çağırdı rahim ağzında oldu ilişkiye girmeyin dedi smear testide aldı muayene ederken ama kanama durmuş dedi senin gibi olanlar var ablamda da oldu mesela inşallah hiçbişe olmaz meraklanma kanamayla ağrın şiddetli olursa ancak o zaman tehlikeli oluyor ama kendini dinlemeye kalkma psikolojik falanda olabilir...geçmiş olsun tekrarlamasın canım inş...dua ediyorum senin için.

Canlarım öğrendiğim bir şeyi sizlerle paylaşayım belki bilmeyen ve ihtiyacı olan vardır..

Yeni düzenlemede, hastanelerde anne adayları ve bebekli kadınlar için sigorta sorgusu yapılmadan tedavi başlatılacak.
5510 Sayılı Kanun'un 15. Maddesi'nde analık hali, sigortalı kadınlar ile sigortalı erkeğin sigortası olmayan eşlerini kapsıyor. Söz konusu kadınlar hamileliğin başladığı tarihten itibaren doğumdan sonraki 8 haftaya kadar 'analık hali' kapsamında sayılıyor ve sağlanan haklardan yararlanıyor. Bu süre içinde artık kadınların tedavisinde eşinin ya da kendisinin sigorta priminin yatırılıp yatırılmadığına ya da borcuna bakılmayacak. Kadının sigortası devlet olacak. Sosyal Güvenlik Kurumu'nun (SGK) bu konudaki açıklamasında, sağlık hizmetlerinden yararlanmak için 30 günlük prim şartı arandığı hatırlatılarak, "Genel sağlık sigortalısı ve bakmakla yükümlüsü kişiye analık hali nedeniyle sağlık hizmeti verildiğinde 30 günlük süre ve borç sorgulaması yapılmamaktadır" denildi. Açıklamada, ilave ücretin sadece özel kuruluşların tercih edilmesi halinde alındığı da belirtildi.

KADINA ÖDEME VAR

Kadının sigortalı olması durumunda da analık halinde bazı haklar tanınıyor. Buna göre; sigortalı kadına analık haline bağlı olarak günlük geçici iş görmezlik ödeneği veriliyor. Bu ödenek doğumdan önceki ve sonraki 8 haftalık sürede çalışılmayan her gün için geçerli. Fakat bunun için bazı şartlar var:
İstirahatın başladığı tarihte sigortalılık niteliğinin sona ermemesi.
Doğumdan önceki 1 yıl içinde en az 90 gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması.
Bu süre içinde işyerinde çalışmamış olması.
Doğum olayının gerçekleşmiş olması.

insan işkilleniyo biliyo musun, doktorumda sevimli bi hanım ama uzun uzadıya bakamıyo yani 3er 5er giriyoruz içeriye çokta didiklememek lazım galiba

Kızlar göğsümdeki damarlar o kadar belirgin ki çok korkunç yeşil yeşil çizgiler :)
aynen benimde öyle bırak göğüsleri suratımda bile görünüyor.sanki robotmuşumda heryerimden kablo fışkırmış gibi. kollarım bacaklarım.ama doğumdan sonra geçecekmiş.kan basıncımız yükseliyormuş ondan.

Ya kizlar gogusler buyudu ama gosteremedikten sonra

Mavis01 23 gundur kaniyorum
2 gun sadece aksamlari su gibi kanama
3_6 gunler arasi gunde 7_8 ped dopdolu
Sonra kahve akinti leke arada kirmizi
Ayaga kakkimdim ve yarim kilo kan bosaldi buda gecen pazartesi oldu git gide selamette insallah uc kerede kan pihtisi parcalar dustu uzun uzun
Ne agrilar ne kanamalar
Suanda hep ordam bisey akiyo gibi geliyo
Simdi geceleri yarim ped diyim
Ginduxleri arada oluyo
Kahve rengiye donmesini bekliyorum 23 gu.de sadece 1.5 gun hic kanama lekr olmadi

Nemicim ne aldin goremedim ben da.kilo almadim ama gobegim buyudu benin,zaten giysilerim salas o yuzden henuz bisey almadim ama tayt almak isyiyorum bilekte iste desenli renkli filan
Yarin dr giderkrn giyinirim kot gomleklerimde hep bol tayt tarzi bakalim gobek belli olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…