2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

senin kaçıncı haftalarda olmuştu geçmiş olsun o korkuyu yaşadım insan hiç kalkmadan 9 ay yatmaya razı oluyor ama geçmiş zaten 4 aylıkta olmuş maşallah sorunsuz doğar bu günler tatlı bir hatıra olarak kalır inşşş:)

anlaşılan bu lekelenmeler sık görülen vakalar.ama insan yinede çok korkuyor dktora gidenen kadar ne senaryolar ne senaryolar:)))bu arada teşekkür ederim rabbim hapimize bağışlasın inş.

bunalmaz olurmusun.çok zor bir durum. Bütün hayatın bir anda değişiverdi..herşeyin kısıtlandı.her günü her saati aynı korkuyla geçirmek insanın psikolojisini bozuyor.içinde taşıdığın mucizenin sende yarattığı duyguları her kadın anne olabilse de yinede senin gibi kimse algılayamaz.eşlerimizin hayatın da da çok şey değişti ama en fazla olumsuz yönden.tamam baba olacaklar çok sevinçliler ama.
Masrafları çoğaldı.cinsel ihtiyaçlarını bastıramıyorlar (ki en büyük sıkıntı onlar için) sürekli ağlayan bir kadın.bazen çocuk gibi oluyorsun bazen çok sinirli.onlarda ayak uyduramıyorlar.ne yapacaklarını bilemiyorlar.her an bir şikayetimiz var.çoğumuz bulantıdan yemek yapamıyoruz .evlerimizi temizleyemiyoruz.onlara her dakika hamile olduğumuzu hatırlatmamız gerekiyor. Her iki taraf için de zor. Içlerinde hissetmediği bir canlının ağırlığını onlarında taşımasını istiyoruz.belki bu kadarı bile onlara fazla geliyor dur.
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

canım ben normalde de babanem falan sararken atıştırırdım çok severim. yok walla dokunmadı bir de öyle güzel geldi ki :)

erkek dedi doktorumuz canım. pipiyi gördük :)

canım ne zaman gördün pipiyi benim doktor kız diyo ben inanmıyorum da

bende de lekelenmeler olmuştu doktor progestan verdi düşük riski var demiyorum ama ben yinede yoğurdumu üfleyerek yiyim dedi

benim 6. haftadan beri ara ara sürekli kanamalarım devam ediyor keşke dediğin gibi geçse ama geçmedi o 2 ped dolusu aktığı dediğim geçen hafta oldu sonrasında hep lekelenmeler devam etti yatışım devam ediyor 3 günde 1 progesteron iğnesi oluyorum dr 12. haftada geçer demişti ama geçmedi hatta iğneyi bıraktıracaktı kanamalarım devam edince iğneyi çoğalttık kan gelince onun korkusu bambaşka bişey insan bebeğini kaybedecek korkusuna kapılıyor sen ilşkiyi falan boşver bebeği düşün eşinde rahat dursun biz 4 aydır yapmıyoruz bu gidişle doğuma kadar böyle gider çalışmıyosan evdeysen yat dinlen temizlikle uğraşma inş. bu kötü günlerde geçicek yawrularımıza kavusacağız

Kızlar boğazımı tahriş ettim sanırım, karıncalanmış gibi sanki =(
Grip olmaya müsait bir ruh halim var..
Kendimi hasta gibi hissediyorum..
Dişlerime de vuruyor ağrı =(
Ne etcem ben yaa...

canım merhaba.uzun zamandır giremiyordum..çok sevindim anne oluyorsun hemde ikiz bebişler ohh ohh maşallah okadar sıkıntının ardından ne güzel aydınlık bu böyle canım çok mutlu olsum senin adına

çok teşekkür ederim canım yaaaaa. Rabbime bin şükür bu günleri gördüm. inşallah sağlıkla kucağıma da alırım kuzucuklarımı. sen nasılsın?

Kızlar boğazımı tahriş ettim sanırım, karıncalanmış gibi sanki =(
Grip olmaya müsait bir ruh halim var..
Kendimi hasta gibi hissediyorum..
Dişlerime de vuruyor ağrı =(
Ne etcem ben yaa...

yapacak birşey yok, bol bol dinlenip, sıvı ve meyve tüketeceksin. boğazın kötüyse ballı ıhlamur falan da iyi olabilir. ama sakın çok sıcak içme o tür içecekleri. ılık iç... geçmiş olsun

bende de lekelenmeler olmuştu doktor progestan verdi düşük riski var demiyorum ama ben yinede yoğurdumu üfleyerek yiyim dedi

Evet o ilacı vermişti bana ama kendi isteğimle kestim 1 buçuk haftadan sonra =)
Ağrı sızım falanda geçmişti..
Vücudumu iyi tanıyorum..
Doktorum da çok iyi yapmışsın demişti.
Geçti gitti artık =)

benm doktor bi kutuyu bitir dedi benimde 3 günlük kaldı şimdiye kadar 3 kere lekelenmem oldu ilacı içeli hiçolmuyo

Çok teşekkür ederim canım..
Ihlamur, kuş burnu falan gidip alayım kaynatıp içeyim..
Bu sallama çaylara güvenmiyorum..
Renklendiriciden başka birşey değiller.

bizim durumumuzda zor eslerimizinde bn esimle oyle bi ilgilenirdim ki zavallim 3 aydan beri ne ilgi ne baska birsey ilk basta kokulaar mide bulantiyordu zatn yasak en basindan beri 2 sene el ustunde olunca birden dusunce sok oluyorlar ama allahtan ilgili anlayisli tabi oyle sinirli oluyorki bazen oda hakli elimden geln birsey yok

amin canım
adım nilüfer değil ama neyse önemli değil önemli olan bebişlerimizin sağlığı canım

benm doktor bi kutuyu bitir dedi benimde 3 günlük kaldı şimdiye kadar 3 kere lekelenmem oldu ilacı içeli hiçolmuyo

İnşallah bir daha yaşamazsın canım..
Benim lekelenmemin olduğu dönemlerde regli olacakmışım gibi çok sancı çekiyordum..
Ve sanırım o zamanlar ki yoğun çalışmam bu şekil bir rahatsızlığa sebebiyet verdi..
12 saat içinde toplasan sadece 1 saat kalkıyordum, sürekli oturarak çalışıyordum..
Çok kötü etkilemişti beni..
Sağolsun eşim bütün yükümü aldı 1 aydır çalışmıyorum evde yatıyorum en ufak bir sancım yok..
Üşüttüğüm dönemlerde akıntım oluyor arada o da normal ..

ya kızlar bakıyrum da herkesin boyu kilosu falan ölçülmüş dr ları tarafından... bizimki özel hastane güya ama bakmaya yetişemiyor resmen ben iki dk ultrasonda bakıyorum evet çok güzel diye çıkıyoruz. bi problem olmadığı için mi yoksa dr çemkir meli miyim :44:
yarın ikili testim var, inş bir sorun çıkmaz ama bu defa diycem ayrıntılı bakılsın, 4 boyutlu bakılsın, cinsiyet görene kadar beklicem, inceleyelim bebişimizi die kalkmıcam valla
bu arada bandırma dan var mı aranızda

arkadaşlar benim 2li testimin sonucu 28.3 cıktı 50altı erkek üstü kız olayında dogruluk payı varmı acaba benimki oğlanmı

anlaşılan oğlan istiyorsun ben öyle bişe duymadım gönlündeki neyse o olsun inş.sadece kemikli ve daha ağır bebekler oğlan oluyor aslında doktorlar anlıyolar ama erken diye söylemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…