geçmiş olsun benim kahvede oldu kırmızıda oldu hatta birden bire 2 ped dolusu aktığı bile oldu allahıma şükür bebekte sıkıntı yok ama sürekli yatıyorum ben alttan muayene ettirmedim çünkü alttan bakılınca kanamam artıyordu kendini zorlayacak yoracak şeyler yapma ilişkiyede istersen bir süre ara ver bebişler herşeyden önemli ben 4 aydır vden hiç çıkmadım yani gezme amaçlı, dr gittim sadece allah yardımcımız olsun
merhaba canım.. Lekelenmeler normal ama tam kan rengini alan lekelenmeler riskli..
Bende tam regli dönemleri olmuştu kahve rengi lekelenme..
Ayaklarının altına birşey koy uzanırken yüksekte kalsın..
Inşallah bir daha yaşamazsın =)
bu arada oğluşun hayırlı olsun
bunalmaz olurmusun.çok zor bir durum. Bütün hayatın bir anda değişiverdi..herşeyin kısıtlandı.her günü her saati aynı korkuyla geçirmek insanın psikolojisini bozuyor.içinde taşıdığın mucizenin sende yarattığı duyguları her kadın anne olabilse de yinede senin gibi kimse algılayamaz.eşlerimizin hayatın da da çok şey değişti ama en fazla olumsuz yönden.tamam baba olacaklar çok sevinçliler ama.ama ben onuun yaptıkları zoruma gidiyo diye ağlıyorum bu aralar çok üzüyor beni hiç kibar davranmıyor başka şeylere öyle ağlamıyorum onun yaptığı şeylere ağlıyorum hep ne bilim ya ben çok bunaldım bu aralar
canım ben normalde de babanem falan sararken atıştırırdım çok severim. yok walla dokunmadı bir de öyle güzel geldi ki :)
erkek dedi doktorumuz canım. pipiyi gördük :)
Merhaba canım.. Lekelenmeler normal ama tam kan rengini alan lekelenmeler riskli..
Bende tam regli dönemleri olmuştu kahve rengi lekelenme..
Ayaklarının altına birşey koy uzanırken yüksekte kalsın..
İnşallah bir daha yaşamazsın =)
Bu arada oğluşun hayırlı olsun
senin kaçıncı haftalarda olmuştu geçmiş olsun o korkuyu yaşadım insan hiç kalkmadan 9 ay yatmaya razı oluyor ama geçmiş zaten 4 aylıkta olmuş maşallah sorunsuz doğar bu günler tatlı bir hatıra olarak kalır inşşş:)
canım ne zaman gördün pipiyibenim doktor kız diyo ben inanmıyorum da
canım merhaba.uzun zamandır giremiyordum..çok sevindim anne oluyorsun hemde ikiz bebişler ohh ohh maşallah okadar sıkıntının ardından ne güzel aydınlık bu böyle canım çok mutlu olsum senin adına
Kızlar boğazımı tahriş ettim sanırım, karıncalanmış gibi sanki =(
Grip olmaya müsait bir ruh halim var..
Kendimi hasta gibi hissediyorum..
Dişlerime de vuruyor ağrı =(
Ne etcem ben yaa...
bende de lekelenmeler olmuştu doktor progestan verdi düşük riski var demiyorum ama ben yinede yoğurdumu üfleyerek yiyim dedi
Evet o ilacı vermişti bana ama kendi isteğimle kestim 1 buçuk haftadan sonra =)
Ağrı sızım falanda geçmişti..
Vücudumu iyi tanıyorum..
Doktorum da çok iyi yapmışsın demişti.
Geçti gitti artık =)
çok teşekkür ederim canım yaaaaa. Rabbime bin şükür bu günleri gördüm. inşallah sağlıkla kucağıma da alırım kuzucuklarımı. sen nasılsın?
yapacak birşey yok, bol bol dinlenip, sıvı ve meyve tüketeceksin. boğazın kötüyse ballı ıhlamur falan da iyi olabilir. ama sakın çok sıcak içme o tür içecekleri. ılık iç... geçmiş olsun
nilüfercim ilişki yaşamıştık ama 4 gün önce falan yani doktor ona bağladı ve uzun bi süre ara verin dedi ben zaten toptan ara verecem de erkekler işte neyseki eşimde yaklaşmaz bidaha sizde dikkat edin bu zamanlar ddaha tehlikeli en azından 1yada 2 ay kadar.smear testide rahim ağzından az bi leke aldı o kadar.içeriye dokunmuyor.inşallah kucağımıza sağlıkla alırız zormuş gerçekten düşük yapanları biraz anladığımı sanıyorum o korku içinde gidip gelmek sonunda üzüntü.rabbim kimseye hiçbir anneye yaşatmasın...
benm doktor bi kutuyu bitir dedi benimde 3 günlük kaldı şimdiye kadar 3 kere lekelenmem oldu ilacı içeli hiçolmuyo
canım ne zaman gördün pipiyibenim doktor kız diyo ben inanmıyorum da
arkadaşlar benim 2li testimin sonucu 28.3 cıktı 50altı erkek üstü kız olayında dogruluk payı varmı acaba benimki oğlanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?