bende çok sordum bu durumu fakat 2 lisi 50 altı çıkanların çoğu kızımız oldu.üstü çıkanların çoğu oğlumuz oldu diyor. çok az bir kısmında da tutuyor.doğruluk payı olsaydı bu kadar çok yanılma olmazdı sanıyorum.benimde 68 çıkmıştı bakalım cinsiyetini öğrenince bende sınamış olacağım.arkadaşlar benim 2li testimin sonucu 28.3 cıktı 50altı erkek üstü kız olayında dogruluk payı varmı acaba benimki oğlanmı
Çok tatlıı annesii :))
Simca teyzesi doktor bizimde pipi gördü galiba :)) ama belli değil daha, belli olsa artııkkkcanım ne zaman gördün pipiyibenim doktor kız diyo ben inanmıyorum da
Kızlar boğazımı tahriş ettim sanırım, karıncalanmış gibi sanki =(
Grip olmaya müsait bir ruh halim var..
Kendimi hasta gibi hissediyorum..
Dişlerime de vuruyor ağrı =(
Ne etcem ben yaa...
Çok tatlıı annesii :))
Simca teyzesi doktor bizimde pipi gördü galiba :)) ama belli değil daha, belli olsa artııkkk))
Canım geçmiş olsun, bende iki gündür aynı durumdayım.. Limonlu çay, ıhlamur, mandalin takviyesi yap bol bol
anlaşılan oğlan istiyorsun ben öyle bişe duymadım gönlündeki neyse o olsun inş.sadece kemikli ve daha ağır bebekler oğlan oluyor aslında doktorlar anlıyolar ama erken diye söylemiyolar
Arkadaşlar Benim 2li testimin sonucu 28.3 cıktı 50altı erkek üstü kız olayında dogruluk payı varmı acaba benimki oğlanmı
bende çok sordum bu durumu fakat 2 lisi 50 altı çıkanların çoğu kızımız oldu.üstü çıkanların çoğu oğlumuz oldu diyor. çok az bir kısmında da tutuyor.doğruluk payı olsaydı bu kadar çok yanılma olmazdı sanıyorum.benimde 68 çıkmıştı bakalım cinsiyetini öğrenince bende sınamış olacağım.
burada cinsiyetini öğrenmiş 2li test yaptırmış çok arkadaşımız var istersen soralımsaglıklı olsunda ama şehime annem cok kız istiyor bende kız hissediyorum doktorum takminde bulunmadı kilosunuda tartmadı meraklı olunca:18:
hcg sonucuna mı bakıyorsun..
Benim de öyle canım ama çok merak ediyorum. Erkek denilince mi yoksa kızda mı yanılma payı daha çok oluyordu.. Hani kordonla karışıyormuş yageçen hafta canım. ben de kordon mudur diye düşündüm ama pipi gibiydi bariz.
Ben de aynı dertten müzdaribim maalesef.. Özel hastane güya 250 lira almayı biliyorlar.. Simca bir doktor önerdi ona gideceğim bakalım.. Hala bir doktor bulamamış olmak kötüya kızlar bakıyrum da herkesin boyu kilosu falan ölçülmüş dr ları tarafından... bizimki özel hastane güya ama bakmaya yetişemiyor resmen ben iki dk ultrasonda bakıyorum evet çok güzel diye çıkıyoruz. bi problem olmadığı için mi yoksa dr çemkir meli miyim :44:
yarın ikili testim var, inş bir sorun çıkmaz ama bu defa diycem ayrıntılı bakılsın, 4 boyutlu bakılsın, cinsiyet görene kadar beklicem, inceleyelim bebişimizi die kalkmıcam valla
bu arada bandırma dan var mı aranızda
günaydın kızlar:) dün doktora gittik çok güzeldi herşey. Yüzüstü yatmış ellerinide yüzüne koymuştu doktor yine çok çok çok büyük ihtimal erkek dedi ama ben yanılmayı sevmek bi dahaki kontrolde kesinleştirelim dedi :) bi oğluş daha geliyo yani :)
kızlar günaydın,geçmiş 45 sayfa olmuş,vakit bulunca okuycam
sabah doktordaydık,bebiş geçen hafta 6 cm'di şimdi 7.10 cm olmuş,el salladı bize,hopladı,kafasını kaşıdı.herşey yolunca şükür.cinsiyet görmek için baya uğraştık,ısrarla doktor kıza benzetti,akşam tekrar gidicem,yine bakıcak pozisyon daha uygun olursa diye.
bizimki önce ters yatıyodu,kafa aşağı,sonra öksürdüm baya,hopladı,yemek ye gel dedi dr,tekrar baktı,bu sefer dönmüş ama bağdaş kurdualttan bakınca kız dedi ama içimde hiç kıza dair bi duygu yok,ne olsa seviniriz o ayrı ama ilginç bir şekilde erkek diyorum hala,
cinsiyet öğrenen kızlar,sizde de önce kız sonra erkek dediler mi,kaçıncı haftadaydınız,özellikle erkek oldugunu kacıncı haftada öğrendiniz yazarsanız çok sevinirim valla,bakalım akşama ne çıkıcak
Merhaba güzel annişler..: )
Çoktandır yazamıyorum arada girip okuyorum..
Bugün kontrole gittim herşeyimiz çok iyi, Allaha şükürler olsun.Medicanaya devam etmeye karar verdim.Doktor secimi ypmamıştım şansıma erkek doktor boştu, girdim.Çok ama çook ilgilendi ..
Hiç bi kadın doktordan görmediğim ilgiyi gördüm.Ben tesettürlüyüm ama sanırım bu doktora devam edicem..
Veeeee bu arada bir prensesim olacak inşallah..Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 12+4 günlük olduk bugün 2li tarama yapacak doktorumuz eskişehirden arkadaşlar varmı acaba ben acıbademde meliha kovancıya gidiyorum peki ya sizler ?
Kızlar selam.Kontrolden geldim.daha ikili sonucum cıkmamış.İki hafta oldu kanı vereli.Bu kadar uzun sürüyor mu bu ya????ayrıca canım cok sıkıldı.bebeğin eşi plesantası (bu haftalarda adı plesanta değilmiş heralde) fuondosum gibi birşey galiba.rahim ağzına yakınmış bende.İki hafta önce birşey dememişti.Şimdi 14 haftalık oldu.Dedim ne olabilir?Normal doğum olmaz dedi sezeryan.Bende o benim iöin sorun değil dedim tek sorun o olsun yani.Ama şimdi bir baktım.Erken doğum kanama falan birsürü risrki varrogestana devam dedi.Günlük hayat iş güç normal devam edecek dedi.Yalnızca cinsel ilişki yasak dedi.Zaten baştada kanamam olduğıu için öyle bir durum yok dedim.Allahım hepimiz sağlıkla doğum yapalım inşallahhh yaaaa......
evet canım HGC sonucu 28.3 yazıyorda
burada cinsiyetini öğrenmiş 2li test yaptırmış çok arkadaşımız var istersen soralım
beta hcg hormonu 2 li testte 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar.
ben bayramdan sonra öğrenicem inşallah ama bu sınama yöntemi işe yaramıyor yani herkeste tutmuyor oyüzden bu sonucu doğru kabul edip kendini bebeğin cinsiyetine kaptırma terside çıkabilir.
Eki Görüntüle 828309 Eki Görüntüle 828311
bide hamile kotu aldım ilk hamile kıyafetlerim bunlar malum önümüz kış
Çok güzel güle güle giyin =)
Ben sanırım kot alırım ama üst için bebekleri şeyleri giymeye çekiniyorum =)
Sanırım dökümlü kazaklarla geçireceğim hamileliğimi.
Bak benim hcg 23,7 cinsiyet için kız dediler =) geçen hafta..
Ama gel gör ki, ben erkek hissediyorum hala ama pipi görmediler.
Bayramdan sonra tekrar gideceğim netleşir.
bak benim hcg 23,7 cinsiyet için kız dediler =) geçen hafta..
Ama gel gör ki, ben erkek hissediyorum hala ama pipi görmediler.
Bayramdan sonra tekrar gideceğim netleşir.
Benim gibi 12.haftasında geören varmı oğluşun malum yerlerini çok ilginç geldi bana.dedikleri doğruymuş boyu olması gerekenden uzun erkeklerde bundan anlıyomuş bazıları sizde bi bakın bakalım bi tahmin edin:)
Gaz ve siskinlik hepimiz de oluyor canim suanda bile patlamak üzereyim mesela:) benim kanamalarım 6 ve 9 haftada olmuştu ama cok az.birdaha olmadı çok şükür. Progestan kullanmistim ama geçen hafta dr.um biraktirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?