2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
arkadaşlar benim 2li testimin sonucu 28.3 cıktı 50altı erkek üstü kız olayında dogruluk payı varmı acaba benimki oğlanmı
bende çok sordum bu durumu fakat 2 lisi 50 altı çıkanların çoğu kızımız oldu.üstü çıkanların çoğu oğlumuz oldu diyor. çok az bir kısmında da tutuyor.doğruluk payı olsaydı bu kadar çok yanılma olmazdı sanıyorum.benimde 68 çıkmıştı bakalım cinsiyetini öğrenince bende sınamış olacağım.

Son düzenleme:
kıskandım bende koyıım dedim
bu da benim minik kuşum
Eki Görüntüle 828241
Çok tatlıı annesii :))
canım ne zaman gördün pipiyi benim doktor kız diyo ben inanmıyorum da
Simca teyzesi doktor bizimde pipi gördü galiba :)) ama belli değil daha, belli olsa artııkkk ))
Kızlar boğazımı tahriş ettim sanırım, karıncalanmış gibi sanki =(
Grip olmaya müsait bir ruh halim var..
Kendimi hasta gibi hissediyorum..
Dişlerime de vuruyor ağrı =(
Ne etcem ben yaa...

Canım geçmiş olsun, bende iki gündür aynı durumdayım.. Limonlu çay, ıhlamur, mandalin takviyesi yap bol bol

Çok sağol pınarcım inşallah geçer..
Dediğin gibi yapacağım ..
Sana da çok çok geçmiş olsun..
İnşallah sende atlatırsın.

anlaşılan oğlan istiyorsun ben öyle bişe duymadım gönlündeki neyse o olsun inş.sadece kemikli ve daha ağır bebekler oğlan oluyor aslında doktorlar anlıyolar ama erken diye söylemiyolar
saglıklı olsunda ama şehime annem cok kız istiyor bende kız hissediyorum doktorum takminde bulunmadı kilosunuda tartmadı meraklı olunca:18:

Sen ne zaman ögreneceksin canım sonucu benim artık 2 kasım yada 9 kasıma kaldı :18: int arastırıyorum meraklı olunca aslında hislerim kız diyor ama

saglıklı olsunda ama şehime annem cok kız istiyor bende kız hissediyorum doktorum takminde bulunmadı kilosunuda tartmadı meraklı olunca:18:
burada cinsiyetini öğrenmiş 2li test yaptırmış çok arkadaşımız var istersen soralım
beta hcg hormonu 2 li testte 50 nin altındaysa erkek üstündeyse kız diyorlar.
ben bayramdan sonra öğrenicem inşallah ama bu sınama yöntemi işe yaramıyor yani herkeste tutmuyor oyüzden bu sonucu doğru kabul edip kendini bebeğin cinsiyetine kaptırma terside çıkabilir.

Son düzenleme:
geçen hafta canım. ben de kordon mudur diye düşündüm ama pipi gibiydi bariz.
Benim de öyle canım ama çok merak ediyorum. Erkek denilince mi yoksa kızda mı yanılma payı daha çok oluyordu.. Hani kordonla karışıyormuş ya
Ben de aynı dertten müzdaribim maalesef.. Özel hastane güya 250 lira almayı biliyorlar.. Simca bir doktor önerdi ona gideceğim bakalım.. Hala bir doktor bulamamış olmak kötü

Son düzenleme:

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım 12+4 günlük olduk bugün 2li tarama yapacak doktorumuz eskişehirden arkadaşlar varmı acaba ben acıbademde meliha kovancıya gidiyorum peki ya sizler ?

Gözünüz aydın. Hoş gelsin prensler&prensesler, maşallah meleklerinize

Benim ikili sonucum 3 saatte çıkmıştı. Okuyorum forumda 1-2 haftada sonuç alanları, şaşırıyorum doğrusu. Bu arada google her zaman imdada yetişse de, bazen uzak durmak lazım. Yoksa kötü senaryolarla boş yere yıpranırsın. Bende de rahim ağzı tamamen kapalı çıkmıştı 1 ay önce. Ama doktorum çok sakindi. Gebeliğin bu haftalarında sık rastlanır, tedirgin olma kanaman olursa ara beni demişti. Olmadı şükür. 30. haftadan sonra bile plasentası "yukarı çıkan" anne adayları var. Gönlünü ferah tut. Kanama yaşamamak için mümkün olduğunca dinlen canım

cok tesekkürederim canım en iyisi kasımı beklemek sanırım

Benim gibi 12.haftasında geören varmı oğluşun malum yerlerini çok ilginç geldi bana.dedikleri doğruymuş boyu olması gerekenden uzun erkeklerde bundan anlıyomuş bazıları sizde bi bakın bakalım bi tahmin edin:)

Çok güzel güle güle giyin =)
Ben sanırım kot alırım ama üst için bebekleri şeyleri giymeye çekiniyorum =)
Sanırım dökümlü kazaklarla geçireceğim hamileliğimi.

canım benimde çok tunik şeklinde kazaklarım falan, aslında bunları almasam olurdu ama heves ya işte almış bulundum

Bak benim hcg 23,7 cinsiyet için kız dediler =) geçen hafta..
Ama gel gör ki, ben erkek hissediyorum hala ama pipi görmediler.
Bayramdan sonra tekrar gideceğim netleşir.

:) Hayırlısı olsun canım Allah saglıklı sihatli kucagına almayı nasip etsin benimki tahminde bulunmadı
İnsan merak ediyor gidip magzalara bakındıkca bişiler alasım geliyor
Eşim sabırsızlıgıma kızıyor ama elimde değil

benim dündü kontrolüm doktor hiçbi tahminim yok dedi, ikili taramanın sonuçlarını almaya ay sonu gidicez o zaman söyler belki

Gaz ve siskinlik hepimiz de oluyor canim suanda bile patlamak üzereyim mesela:) benim kanamalarım 6 ve 9 haftada olmuştu ama cok az.birdaha olmadı çok şükür. Progestan kullanmistim ama geçen hafta dr.um biraktirdi.

Arkadasim az dedigin ne kadar mesela?
Sure olarak nasil oldu kanaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…