2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Aylin aysunun yaptirdigi harmony test cvs amniyotentez ddgilmiydiki ?

Sevilim bemdede bi karisiklik var raporluyum ama beni calismis gostermisler ve brutum tam fakat yarim maas aldim yani rapor parami ancak aralik basinda alicam karisiklik halledilirse
Heyet raporunu hemen verdolermiki ya brm samki ugrastiriyolar diye dedim bende hastanede yattim uc kere dr heyete dondurebiliriz dedi raporu yarim kontrol var
Benim daha kHve lekeyeds tam anlamiyla donmedi

Maşallah çok tatlı, bebek yapısını ben bile görebiliyorum =)
Önden gitmesi de çok güzel..

Ohh iyi o zaman :)) ilk defa aldıracaksan daha öncede öyle bir sorunun olmadıysa dökülür doğumdan sonra.ben hrp aldırdığım için döküleceğini sanmıyorum.
Kafayı dayamış gerçekten yerim ben onu maaşallahh :)) değerindeki oran yaşa göre kaç çıktı canım? Bir de facebookdan mesaj atmıştım sana gruba ekler misin diye

maşalllah diyorum yaw :) gülmekten alamadım kendimi :)

Selinn seninde isimlet tencere kapakk
Ee is yerine dedinmi gebeligi ?

Canım Selin ilk kızımın adı Derin de kısmetse ikincisinin adı olacak:) Birbirine uyumlu oldu:) İşyerine ikili testten sonra söyledim. Şimdilik sadece tebrik edildim:) Benim işler biraz karışık işyerinde zaten sorunlarım vardı aştık aşmadık derken bakalım şu doğum iznine kadar kesin çalışmayı istiyorum sonra stajım için ara vermemem her şeye hazırlıklı olmam lazım
senin iş durumların nasıl? Çok rapor aldın galiba sorun oldu mu?

Teşekkür ederim canım yani midem kötü çok bulantım oluyor bir türlü geçmedi ancak yerken biraz iyi oluyorum yiyemeyenlerde var onlar kim bilir ne kadar zorlanıyor onun içinde sürekli ye ye olacağı buydu zaten
biraz karışık yazdım galiba

22 gun rapor aldım canım uzarsa olacak
bırde yanlıslık var rapor paramı alamıyor gunumu tam maasımı brutumu tam gostermısler
ama yarım maas aldımsımdı nasıl bıldırılecek sgk ya anlamadım
acık raporum vardı 3 de uzadı 13 kadar
ama dr gerekırs eheyet raporuna donecegız dedı
calısmam lazım ama yarın netlesırse artık arabamızı satıcaz esımın maasıyla borc harc bırakmamak lazım aılelerde yardımeder herhalde yada borc verırler cam taksıdı fılan var gene bı ayretten 3 bın tl ıhtıyac olacak sonrada esımın maasıyla donmek zorundayız

burcu lcwıntmı alınıyo ya alınıyormukı ?

sağ resimdeki hamile bluzunu bende internetten sipariş ettim :)
Hangi sitr cnm cok guzelmis lcw mı defacto mu.yada baska.cok begendim.

Canim hangi sehirdesin..amniyosenteze kac tl dediler..

Ben harmony test yaptirdim sende bir arastirsaidin..son u c daha cabuk cikiyo.ve sadece bir tup kan.

Maşallah bebegin çok şirin ya bakmaya doyamadım.nasılda dayamış kafasını

burcu lcwıntmı alınıyo ya alınıyormukı ?

evet lcw sayfasına gir üye ol ben kartla aldım kapıda ödemesi varmı bilmiyorum bedeninide beden tablosuna bakarak tahmini aldım çok güzel şeyler var ve hamile kıyafetlerine göre fiyatlarıda gayet makul başka sitelere baktım çok pahalıydı

Maşallah bebegin çok şirin ya bakmaya doyamadım.nasılda dayamış kafasını

sağol canım.doktor oturmuş falan diyince bende inanmadım bi baktım gerçekten öyleydi.ama haklı yavrum randevum 14:10 daydı 09:00 da evden çıktık randevuya kadar mağaza mağaza dolaştık ben bile çok yorulmuştum.

selam kızlar uzun zamandır yokum.yine bursa da annemlerdeyim eşim yurt dışına gitti.bende yalnız kalmak istemedim anneme geldim.ama bursa buz gibiydi ilk geldiğimde.evde herkes grip,erkek kardeşlerim kız kardeşim annem.ben de grip oldum kızım da oldu.su iki üç gündür biraz güneş gördükte rahatladık yaa.evde sobalı olunca baya zorlanıo insan...

sizler nasılsınız,kanaması olan arkadaşlar nasıl oldu.gecmişi okuyamıyorum pek.kızım rahat vermiyor.ama herkesi çok merak ettim özellikle kanaması olanları.inşallah iyisinizdr,bebişler iyidir.

Inatçıkeçi senin bebek çok düşünceli çıkmış neler düşünüyor bakalım amaaan dünyaya gitsem birsürü imtihan diyo kim bilir allah sınamasuın inşallah beişlerimizi. çoktatlılar gerçekten

Çok geçmiş olsun canım. Devam etmez, iyileşirsin tez zamanda inşallah

Ben de Gaziantep'te Primer'e gidiyorum. 27 tl muayene ücreti dışında hiç bir test için eksta ücret ödemedik şimdiye kadar

Gözün aydın. Meleğin sağlıkla gelsin inşallah

arkadaşlar amniyosentez yaptırmaya karar verdim bu stresle yaşayamıyorum

tüp bebek yaptırırken pgt yapılmadı bende 5 nolu kromozom bozukluğu vardı

İnşallah iyi bir sonuç alırsın canım. İyi düşün iyi olsun, strese sokma kendini şimdiden.

Gözünüz aydın. Maşallah, büyüyor melekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…