bebişşş görmekten geliyoruz esiminin kuzenı dun aksam dogum yaptı oglu var ve ben onu kucagıma almaya bıle korktum kendı bebısıme nasıl bakacam ben nasıl gıydırıp yıkayacam nasıl bakacam bennn
varmı benım gıbı korkaannn
Oglumdan once ben birak bebek sevmeyi hamilelere yaratik gibi bakardim. Ailede de hic bebek olmadi ne bilem biri kucagima vermeye kalksa kacardim.babanem dusunurmus endiselenirmis bu kiz bu haliyle nasil bakacak diye. O icgudu cok farkli rahat ol. Banyosunu bile ben yaptirdim hep. Kendi yavrun farkli. Simdi verseler yine baska bebek tutamam herhalde kacarim :)))aynı senin gibiyim canım. şimdiye kadar hiç bir yenidoğan bebeği kucağıma alamadım, korktum zarar veririm diye, ablamın kızını bile 8-9 aylıkken anca kucağıma alabildim:) kendi bebeğime nasıl bakacam hiç bilemiyorum, Rabbim onun da bi kolaylığını cesaretini verir heralde.
Canim maddi yokluk zor. Biz de oglumda yetemiyorduk dogum parami dahi borc almistik. O kadar cok sEy icimde kaldi ki. sabretmek gerekiyor canim. Allah yardim eder inan. Ne cok parasi olan insanlar yuvalari huzursuz muhabbetsiz. Esinle basbasa hepsi asarsiniz Allahin izniyleKizlar moralim cok bozul esim mecburiyetten sirket degistirmisti bugunde kadrolar aciklandi kocama seni birakmak istesende birakmayiz seninle ilgili kariyer planlamamiz var demisler.Ama part time kadrolisim demisler 31 martta full time olucak.1400 lira
Maas aliyodu 730 a dustu maasi sadece ocak ayinda 700 lira ikramiye alicak.Bende calismiyorum araba taksidi oduyoruz ayda 650 lira 450 lira kiradan gelirimiz var ama nasil gecinicez hic bilmiyorum 31 marta kadar gecerli bi durum diye esim kredi cekicek belki daha oncede full e gecirebiliriz belli olmaz demisler ama bebek arefesinde ve birsuru borcumuz varken napicaz bilmiyorum..Ek iste yapamaz cunku isi vardiyali.Yani karisik vardiyali.Cok sinirim bozuk kalbimim titredigino hissediyorum o derecedeyim.Esim benden daha rahat onun rahat olmasina sinirlerim daha cok bozuluyo.Ben niye kafama takiyorum anlamiyorum.Bende part time calisiyim diyorum ama hamileyken kim ise alir ki beniooooooofffffff oooffffff
Ben varimmm bennnnnbebişşş görmekten geliyoruz esiminin kuzenı dun aksam dogum yaptı oglu var ve ben onu kucagıma almaya bıle korktum kendı bebısıme nasıl bakacam ben nasıl gıydırıp yıkayacam nasıl bakacam bennn
varmı benım gıbı korkaannn
Eki Görüntüle 828739
selam kızlar nasılsınız.biz bugün drlarımızdan birine gittik.kontrolümüz vardı.ve cinsiyetini sorduk.oda bize çükü var dedi
demeklede kalmadı oraya yazdı...hayırlısı olsun sanırım oğlumuz olacak
ee kızlar sizler nasılsınız. cute Aynur ve hepiniz nasıl oldunuz.özledik sizleri
Eki Görüntüle 828739
selam kızlar nasılsınız.biz bugün drlarımızdan birine gittik.kontrolümüz vardı.ve cinsiyetini sorduk.oda bize çükü var dedi
ee kızlar sizler nasılsınız. cute Aynur ve hepiniz nasıl oldunuz.özledik sizleri
Canim krediyle aldigimiz icin satamiyoruzda arabayi mecbur bu kadar borc ustune borc edicez kredi cekicez nisandan sonra duzelicek insallah hersey.Belki daha oncede olabilirmis.Ama anlamadigim sey hem esimi sef yapmayi dusunuyolar hemde part time calistiriyolar guya fulle gecirmek icin ellerinden geleni yapiyolar ama genel mudurlugun verdigi saydan dolayi cogu kisiyi part calistiriyolarmis.Osten birsuru kiside cikarmislar zaten.Allah sonumuzu hayir etsin.Torpil sokmaya calisiyoruz bakalim ama hayirlisi genede.Baska ise bak diyorum esime ama benim esim havalimaninda calisiyo daha iyi bi is yok esimin ozelliklerinde bi insan icin.Akli fikri ucaklarda esimin ayrilamiyo ordan.Biraksak belese calisicak o derece.Nedenki kokusumu normalde surmuyorum evim beyaz benim hep iz iz oluyo
Yarina kadar bulasmicam bi yere
Arapguzeli cok uzuldun canim 3000 tl gelirimiz vardi dahada artacakti benim maasim 825 kredi 350 civari cam taksidimiz cardi ve calisamiyorum rapot parami aamiyorum seni cok cok iyi anliyorun dr yarin calisamazsin derse heyete yollucak o zaman arabamizi saticaz
Eki Görüntüle 828739
Canim hayirli olsun oglusunuzz:)
Canim krediyle aldigimiz icin satamiyoruzda arabayi mecbur bu kadar borc ustune borc edicez kredi cekicez nisandan sonra duzelicek insallah hersey.Belki daha oncede olabilirmis.Ama anlamadigim sey hem esimi sef yapmayi dusunuyolar hemde part time calistiriyolar guya fulle gecirmek icin ellerinden geleni yapiyolar ama genel mudurlugun verdigi saydan dolayi cogu kisiyi part calistiriyolarmis.Osten birsuru kiside cikarmislar zaten.Allah sonumuzu hayir etsin.Torpil sokmaya calisiyoruz bakalim ama hayirlisi genede.Baska ise bak diyorum esime ama benim esim havalimaninda calisiyo daha iyi bi is yok esimin ozelliklerinde bi insan icin.Akli fikri ucaklarda esimin ayrilamiyo ordan.Biraksak belese calisicak o derece.
Kizlar moralim cok bozul esim mecburiyetten sirket degistirmisti bugunde kadrolar aciklandi kocama seni birakmak istesende birakmayiz seninle ilgili kariyer planlamamiz var demisler.Ama part time kadrolisim demisler 31 martta full time olucak.1400 lira
Maas aliyodu 730 a dustu maasi sadece ocak ayinda 700 lira ikramiye alicak.Bende calismiyorum araba taksidi oduyoruz ayda 650 lira 450 lira kiradan gelirimiz var ama nasil gecinicez hic bilmiyorum 31 marta kadar gecerli bi durum diye esim kredi cekicek belki daha oncede full e gecirebiliriz belli olmaz demisler ama bebek arefesinde ve birsuru borcumuz varken napicaz bilmiyorum..Ek iste yapamaz cunku isi vardiyali.Yani karisik vardiyali.Cok sinirim bozuk kalbimim titredigino hissediyorum o derecedeyim.Esim benden daha rahat onun rahat olmasina sinirlerim daha cok bozuluyo.Ben niye kafama takiyorum anlamiyorum.Bende part time calisiyim diyorum ama hamileyken kim ise alir ki beniooooooofffffff oooffffff
Canim gecmis olsun..insallah torpil ise yarar..allah uardimciniz olsun korkma allah var yukarda ..
canım benim şu an çok zor günler geçirdiğiniz belli, allah bebekleri kısmetiyle yollarmış, en kısa sürede bi şekilde yoluna girer işleriniz. sen kalbini temiz tut ve kendini strese sokup bebişe de zarar verme. emin ol eşin de sana çok fazla yansıtmamaya gayret ediyordur sıkıntısını, en kısa sürede tüm işleriniz yoluna girer.
ARKADAŞLAR TOPİĞİMİZDE TEHLİKELİ GEBELİK YAŞAYAN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN 70.000 YA MÜBDİ TOPLUYORUZ
fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude, suay82 (sultan kılıç) (yanlış hatırlıyorsam düzeltin beni olur mu riskli gebeliği olan arkadaşlarda isimlerini ekleyebilirler, Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
Hadi Bismillah
Okunacak sayı: 70000
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200+5300
Sevilimmm:10.000
seybil:1000
Toplam okunan : 119.500
Okumak isteyen arkadaşlarımız mesaja alıntı yapsınlar yada bana özelden mesaj atsınlar tamamlayalım inşallah nisan anneleri
09.10.2013 ÇARŞAMBA GÜNÜNE KADAR DUALARIMIZA DEVAM EDEBİLİRİZ ÇARŞAMBA GÜNÜ TOPLAM SAYIYI ARKADAŞLARIMIZIN İSİMLERİNE TOPLAYIP CUMA GÜNÜ DE DUALAYACAĞIZ NASİPSE
DUAMIZI BU GÜN NASİPSE TESLİM EDECEĞİZ OKUYAN VARSA BİLDİRSİN LÜTFEN EKSİK OLAN VARSA O DA SÖYLESİN MEVLAM KABUL EYLESİN İNŞALLAHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?