2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

aynı senin gibiyim canım. şimdiye kadar hiç bir yenidoğan bebeği kucağıma alamadım, korktum zarar veririm diye, ablamın kızını bile 8-9 aylıkken anca kucağıma alabildim:) kendi bebeğime nasıl bakacam hiç bilemiyorum, Rabbim onun da bi kolaylığını cesaretini verir heralde.

Kizlar moralim cok bozul esim mecburiyetten sirket degistirmisti bugunde kadrolar aciklandi kocama seni birakmak istesende birakmayiz seninle ilgili kariyer planlamamiz var demisler.Ama part time kadrolisim demisler 31 martta full time olucak.1400 lira
Maas aliyodu 730 a dustu maasi sadece ocak ayinda 700 lira ikramiye alicak.Bende calismiyorum araba taksidi oduyoruz ayda 650 lira 450 lira kiradan gelirimiz var ama nasil gecinicez hic bilmiyorum 31 marta kadar gecerli bi durum diye esim kredi cekicek belki daha oncede full e gecirebiliriz belli olmaz demisler ama bebek arefesinde ve birsuru borcumuz varken napicaz bilmiyorum..Ek iste yapamaz cunku isi vardiyali.Yani karisik vardiyali.Cok sinirim bozuk kalbimim titredigino hissediyorum o derecedeyim.Esim benden daha rahat onun rahat olmasina sinirlerim daha cok bozuluyo.Ben niye kafama takiyorum anlamiyorum.Bende part time calisiyim diyorum ama hamileyken kim ise alir ki beni ooooooofffffff oooffffff

Oglumdan once ben birak bebek sevmeyi hamilelere yaratik gibi bakardim. Ailede de hic bebek olmadi ne bilem biri kucagima vermeye kalksa kacardim.babanem dusunurmus endiselenirmis bu kiz bu haliyle nasil bakacak diye. O icgudu cok farkli rahat ol. Banyosunu bile ben yaptirdim hep. Kendi yavrun farkli. Simdi verseler yine baska bebek tutamam herhalde kacarim :)))

Canim maddi yokluk zor. Biz de oglumda yetemiyorduk dogum parami dahi borc almistik. O kadar cok sEy icimde kaldi ki. sabretmek gerekiyor canim. Allah yardim eder inan. Ne cok parasi olan insanlar yuvalari huzursuz muhabbetsiz. Esinle basbasa hepsi asarsiniz Allahin izniyle

Ben varimmm bennnnn
Cok korkuyorum hic bi yeni dogana dokunanadm..birdk yikamayi kucagimizda duzgun tutup emzirebilcrk miyiz..hadi yikamayi biri yaparda peki emzirme?

selam kızlar nasılsınız.biz bugün drlarımızdan birine gittik.kontrolümüz vardı.ve cinsiyetini sorduk.oda bize çükü var dedi
demeklede kalmadı oraya yazdı...hayırlısı olsun sanırım oğlumuz olacak

ee kızlar sizler nasılsınız. cute Aynur ve hepiniz nasıl oldunuz.özledik sizleri

hayırlı olsun bamyanız :)

hakkaten yazmış..

hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşa..

bizde iyiyiz işte ben merakla test sonucumu bekliyorum soonra daha iyi olacam inş..

bu arada kilolar ne alemde

Sacimi yikadim ama kesmedi yarin sabah altida dus alcam neden alti dersenix icimden oyle geldi
Simdi kipppkirmizi bir oje surcem

ben oje zararlı diye biliyorum surme bence...yoksa bende çok severim ama süremiyorum

Nedenki kokusumu normalde surmuyorum evim beyaz benim hep iz iz oluyo
Yarina kadar bulasmicam bi yere

Arapguzeli cok uzuldun canim 3000 tl gelirimiz vardi dahada artacakti benim maasim 825 kredi 350 civari cam taksidimiz cardi ve calisamiyorum rapot parami aamiyorum seni cok cok iyi anliyorun dr yarin calisamazsin derse heyete yollucak o zaman arabamizi saticaz

Canim krediyle aldigimiz icin satamiyoruzda arabayi mecbur bu kadar borc ustune borc edicez kredi cekicez nisandan sonra duzelicek insallah hersey.Belki daha oncede olabilirmis.Ama anlamadigim sey hem esimi sef yapmayi dusunuyolar hemde part time calistiriyolar guya fulle gecirmek icin ellerinden geleni yapiyolar ama genel mudurlugun verdigi saydan dolayi cogu kisiyi part calistiriyolarmis.Osten birsuru kiside cikarmislar zaten.Allah sonumuzu hayir etsin.Torpil sokmaya calisiyoruz bakalim ama hayirlisi genede.Baska ise bak diyorum esime ama benim esim havalimaninda calisiyo daha iyi bi is yok esimin ozelliklerinde bi insan icin.Akli fikri ucaklarda esimin ayrilamiyo ordan.Biraksak belese calisicak o derece.

selam kızlar...anca bitirdim yazdıklarınızı...ne güzel bu paylaşımlar..herkes samimi...bugün oğlumunilk veli toplantısına gittim...4 yaşından beri gönce öğrenci sonra öğretmen olarak yaklaşık 30 senedir okullardayım..ilk kez bu kadar heyecanlandım....öğretmeni sırayla her veliye çocuğu hakkında yorum yapıyo, sıra bana gelen kadar yıllar geçti sanki....valla doğacaklarını öğrendiğimiz andan itibaren hayatımızı ele geçiriyolar..ısırmak lazım bu veletleri

Canim gecmis olsun..insallah torpil ise yarar..allah uardimciniz olsun korkma allah var yukarda ..

canım benim şu an çok zor günler geçirdiğiniz belli, allah bebekleri kısmetiyle yollarmış, en kısa sürede bi şekilde yoluna girer işleriniz. sen kalbini temiz tut ve kendini strese sokup bebişe de zarar verme. emin ol eşin de sana çok fazla yansıtmamaya gayret ediyordur sıkıntısını, en kısa sürede tüm işleriniz yoluna girer.

Canim gecmis olsun..insallah torpil ise yarar..allah uardimciniz olsun korkma allah var yukarda ..

Insallah canim.Bende Allahima guveniyorum cok sukur beni yari yolda birakmadi hic ama sanirim hamilelikten dolayida fazla depresif yasiyorum bazi olaylari.Yani muduru arabayi bebegi biliyo.Arabayi gec bebegi olcak bu kisinin der insan.Ugrasiyomus ama bakalim olcak mi.Ama keske daha onceden ugrasmaya baslasaydida bizi magdir etmeseydi.Ozelde yapicaktim dogumu o iptal.Bebegime
oda yapicaktim oda iptal.Bakalim baska nelerden vazgecicez.Muduru araba isinde acele ettin demis ama.Is sadece araba degil.Arabayi bi sekilde sattin diyelim.Bebek nolucak.Ne kadar vicdansiz insanlar var.Zaten esiminde full tima kalmamasi torpillilerden bize sira gelmedigi icin.Demek ki torpil olmadan bu ulkede kimse bi yere gelemiyomus.Bizde oyle yapicaz artik.Gemisini yurutene kaptan diyolar bu zamanda.

Canim inan duydugum andan itibaren sinirden kalbim titriyo.Belim agriyo.Kasigim agriyo bacagima kramp girip duruyo sol tarafimda uyusmalar bile basladi.Yarin doktora gidicem ikilinin sonucu icin doktora solucem bebege baksin bi sorun var mi diye.Daha onceki gebeligimdede bu kasilmalari yasadim ve bebegim öldü korkuyorum gene bisey olcak diye.Rahat hamilelik yok bana eminim artik buna.Uyku uyuyamiyorum resmen.Bari bebegimin sonuclari guzel ciksada bebegimle sevinsem.Yoksa yasamak sacma gelir bu kadar olay ustune.

Merhaba kk'nın şeker anneleri :)) bir süredir girememiştim siteye. Okulda işler yoğundu. Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır. Biz bugün emin olmamakla beraber cinsiyetini öğrendik kuzucuğun :)) erkek dedi doktorumuz. Ben hep kız hissetmiştim ama demek ki hislerim pek de kuvvetli değilmiş. Bu da ultrason görüntümüz...

canım 1000 tane okudum kabul olur inşallah

ARKADAŞLARIMIZ fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude, suay82 (sultan kılıç) İÇİN TOPLADIĞIMIZ YA MÜBDİ'leri BAĞIŞLANMAK ÜZERE Toplam: 125.500 YA MÜBDİ'yi KABE'YE GÖNDERDİK....Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200+5300
Sevilimmm:10.000+5000
seybil:1000+1000

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…