2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hayır canım öle düşünme, sadece hazırlıksız olduğunuz beklenmedik bir zamanda yaşadınız bu olayları, allah yardımcınız olur. bakarsın başka bir yerden güzel haber alırsınız. bebek senin gerginliğini hisseder, iyi düşün iyi olsun herşey

Merhaba =) yas 22, ilk gebeligim, Sehir : tekirdag, sat 6 austos, 14 mayis tskrler

Kaç gündür belim agrıyo yaa. Sağ adımımı ayınca sanki kuyruk sokumuma bişey batıyo. Şimdi sola geçti. Eğilince falan agryo. İş yaptktan sonra. Sizde de oluyo mu?

Kaç gündür belim agrıyo yaa. Sağ adımımı ayınca sanki kuyruk sokumuma bişey batıyo. Şimdi sola geçti. Eğilince falan agryo. İş yaptktan sonra. Sizde de oluyo mu?

evet canım bende de oluyo.bide göğsümün altındaki kaburgalarda batma oluyo.bugün ikili testimin sonucunu almaya gittik bide bebeğime baktık.doktora söyledim bu ağrıları.benim sırtımda çok ağrıyo.gayet normal dedi bi sıkıntı yokmuş.

Ne kadar vicdansiz insanlar ya kesinlikle once bi dusunulmeleri lazim nasil bi ayrim yspacaklarini bu adam evli ve bebek bekliyo simdi nasil yapilir boyle bekarlara yapsinlar ..kesinlikle ulkede torpil uzerine isliyo hersey ,,bizdede oyle adamin varsa evrak beklmez yoksa yandin git gel artik belediyeye..canim ise yaricak ve bizlerde senin icin duaedicez icini ferah tut icindeki minigi dusun o bize bi hediye unutma..

Gunaydin pampisler :)))))
Bu sabah banyo oldum cooook sukur 12.50 kontrol insallah guzel haberlerle gelirim malum ikilide bugunnn
Oylee iste

ilk defa bıkac ay once ıkı gun arayla geldı

aklım cıktı yanı muska fılan yazıldı

baya bı sure 1 ay kadar yalnız kalamadım o derece
banada yıllardır hiç olmamıştı.geçen gece uykuyla uyanıklık halindeyken oldu nas la felağı okumaya çalıştım dilim dönmedi.eşimde tuvalete kalkmıştı oda yarım saatten önce çıkmaz.o gelene kadar debelendim yatakta korkudan eşime sesleniyorum sesim çıkmıyor.

daha önce karabasanla ilgili bilimsel bir açıklama okumuştum.bu karabasan dediğimiz durum .kan akışından dolayı vücudun uyuşmasıymış.ama uykuluda değilimki.elimi kolumu kımıldatamıyorum.gözüm kapalı ama etrafı görebiliyorum .çok ilginç.

herkese günaydın kızlar. aslında mayıs annesiyim ama doktor mayısa kalmazsın dediği için bir de sizler benden birkaç hafta daha tecrübeli olduğunuz için genelde bu başlıktayım. tüm hamilelerimize ve bebeklelerine güzel, sağlıklı günler diliyorum.

hamileliğimin başından beri devamlı kusuyorum. kusmakla ilgili sıkıntım çok yok. ama bazen asit kusuyorum. o zaman bademciklerim, küçük dilim yemek borum ve dilim yanıyor. 3 gün geçmiyor. bu yüzden iki kez serum taktılar. dün gece de bu yüzden acile gittik. normalde turgut özal ün. hastanesine gidiyorum ama etlik zübeyde hanım bana çok yakın olduğu için bu sefer oraya gidelim dedik. çünkü sadece hamileler geliyor oraya. ama keşke gitmez oalydık.

kesinlikle hiçbir yakınınızı içeri almıyorlar. acele ile telefonumu da unutmuşum eşimle irtibata geçemedik o yüzden. acilde 25-27 yaşında asistan tek bir doktor vardı. idrar tahlili istediler. sonra da ultrasonla bakacağız dediler. ultrasonda sıraya girdim bekledim. hemşire vajinal olacak, soyun bekle dedi. iki kez sordum ısrarla vajinal bakılacak dedi. iyi dedim. soyundum bekledim masada. üstümde uzun hırkam vardı. oturdum bekledim. saatim yoktu ama en az 20-25 dakika beklemişimdir.

kusmaktan aptal oldum sanırım. kalkıp gideyim diye düşünüyorum, hareket edecek dermanım bile yok. en son ben ordayken kanamalı bir hasta geldi. doktor geldi, yan tarafta onu önce açıklığı var mı diye vajinal muayene etti sonra gelip beni masadan indirdi. çok acil önce ona bakmamız lazım dedi. elimde pantolonumla kalakaldım. kadın öyle bir ağlıyor ki, doğumu başlamış, korkudan bembeyaz kesilmiş. sonra dedim böyle olmayacak, onlar çıktı ben de giyindim gidiyordum. doktor geldi. ne oldu dedi. yarım saattir bekliyorum ben gideceğim dedim. yatın muayene edeyim zaten sizinki vajinal değil, 11 haftalık bebeğe karından bakıyoruz, yanlış söylemişler dedi. tam karnımı açacaktım biz burda armut toplamıyoruz, hastalarla ilgileniyoruz herhalde dedi. oysa ki tüm sesleri duyuyordum. arkadaşı geldi, onunla sohbet etti. salak bir raporun yazılması için iki saat uğraştı. yani armut topladı. yok ya bakmayın istemiyorum, ben gidiyorum dedim. kavga edecek halim bile yoktu.

sonra dışarıda evraktaki kadınlara bağırdı, hanfendi muayeneyi kabul etmiyor, yarım saattir bekletmişiz diye. muayeneyi kabul etmediğime dair yazı imzalattılar. kadınlar beni ikna etmeye çalıştı geç kızım muayene etsin, hemen bebeğine baksın, tahlil sonuçların da çıkar, hemen gidersin diye. yok istemiyorum dedim. ben saygısızlık etmedim, sessizce gidiyordum, biz burda armut toplamıyoruz dedi, dedim. sonra doktor geldi, geçin bebek iyi mi bakalım lütfen dedi. sonra sırf bebeği merak ettiğim için girdim. onu görünce sinirim geçti. çok hareketlenmiş. eli ayağı bir saniye durmuyor. sonra tahlil sonuçlarını da beklemeden çıktım. ben çıkarken doğum yapacak kanamalı hasta da doktorla kavga ediyordu ağlaya ağlaya. kadını ittirmiş, elle muayenesini de çok sert yapmış. siz çok kötü bir doktorsunuz diyordu. herkes kadın doğumcu oluyor ama herkes insan gibi davranmayı öğrenemiyor. gebe psikolojisinden anlamıyor ne yazık ki çoğu.

sonra turgut özala gittik tekrar. öyle kibardı ki oradaki doktorlar. 3 doktor birden benimle ilgilendi. hemen serum taktılar. baktığında iki yer de ücretsiz ama insan gibi davranıyorlar. Allah zübeyde hanıma düşürmesin.

üff uzun olmuş. ama canımı çok sıktılar. böyle bir şeyle karşılaşırsanız siz benim gibi saf davranmayın.

slm kızlar 2 gundur kasıklarım çok agrıyodu ya bu ay bebiş hiç. büyümediği kadar çok buyuycekmiş sanırım ondan diyorum ne dersiniz

çok üzüldüm ama işsizde kalıp bir süre çalışmayabilirdi o açıdan çok kötüden biraz iyidir canım biraz sıkarak biraz borç harç idare edeceksiniz fakat sen kendini üzme inşallah her şey düzene girer umduğunuzdan daha önce iyileşir bu durumlar tadınız kaçmasın yeter

Tebrikler canım çok güzel bir haber

hakkaten yazmış..

hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin paşa..

bizde iyiyiz işte ben merakla test sonucumu bekliyorum soonra daha iyi olacam inş..

bu arada kilolar ne alemde

canım iyidir bence çoğu iyi çıkıyor az kaldı demesi kolay fakat yaşadığın kaygıyı anlayabiliyorum

umarım sizin de durumlar biran önce yoluna girer

ısıralım tüm çocuklar çok tatlı ve güzel :) çocuk olmakta çok güzel

hayırlı olsun canım sağlıkla al kucağına

bu bende de oluyor önemli bir şey değil sanırım

Gunaydin pampisler :)))))
Bu sabah banyo oldum cooook sukur 12.50 kontrol insallah guzel haberlerle gelirim malum ikilide bugunnn
Oylee iste

haberlerini bekliyoruz canım

Kuvvetle muhtemel nisan annesi olacaksın aramıza hoş geldin

çok yoğun yerlerde bunlar yaşanıyor maalesef

Hirsizi bende etrafi gorebiliyorum vanim ben dua filan degil besmele cekiyorum bitiyor gozlerimi acmaya calisiyorum sankiii coook uykum varmista bayiliyo gibi oluyorum

bugünlerde herkes paradan dert yanıyo bakıyorum da
bizde hala evelnirken yaptığımız borçları oduyoruz kredi çektik tabi dahada surcek borcu
birde o bitmeden araba aldık birde onun kredisi var
kocamın maaşı kredi ve kredi kartlarına gidiyo yani
zaten brütten yattığı için yıl sonuna doğru epeyce azalıyo maaşı
ben arada evden proje yazıyodum hamile olduğumu öğreneli henüz hiç iş yapamadım en son bi çeviri işi yaptım sadece 50 lira alıcagım var onu bile yoiiamadı kadın işte vermiyor artık
4 ay kemer sıkma politikası uygulamaya karar verdik
normalde bayramda ablama yada kuzenime gitcektik ama gitmicez artık
bireysel emeklilik yatırıyoduk onu da nisan ayına kadar durdurduk
inşallah ocak ayında eşime güzel bi zam yaparlar da biz de biraz rahatlarız
bakalım hakkımızda hayırlısı
bebekler kısmetiyle gelir diyolar inşallah

Diamm basina gelenler cok uzucu dr kasapmi belli degil benimde basima bu tarz bissy geldi aglamaktam hastaneyi ayaga kaldirdim kanamam var agrim var dr beni dovmektrn beter etti
Tabiki sikayet ettik

ya var ya inanamadım görünce,dün aynı ultrason fotoğrafını ben aldım,aynı duruş,benimki bi de bacaklarını üst üste atmış,aynı böyle kafayı dayamış,seninle günümüz de aynı görünüyo,tesadüfe bak pozisyonları da aynı şaka gibi benimki de 12+6 olucaktı,13+2 çıktı,7,10 cm.boyları da aynı yani hemen hemen,sonra ben pozisyon değişsin diye,yemek yiyip tekrar girdim ultrasona,hatta cinsiyete inanmadım akşam tekrar baktırdım,kadın %95 kız diyo,ben hala inanmıyorum nasıl bi duyguysa erkek gibi geliyo,çok ilginç,kız istemediğimden de değil,kesinlikle her evde kız çocuğu olmalı ama bunda tutturdum bu erkek diye.mesela gidip hiç elbise alasım yok,2 hafta sonra tatilde olucam,başka şehirde randevum var,arkadaşımın doktorunun ultrason cihazı çok iyiymiş,renkli falan,o da bakıcak,o da kız derse o zaman inanırım sanırım
kadın poziyonu değişsin diye öksür dedi,çok tatlıydı ya,öksürüyorum bebiş hopluyo olduğu yerde kıyamam,demin de öksürdüm çok aklıma geliyo hoplayışı,içim gitti
sen de cinsiyet tahmini yaptılar mı hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…