evet canım bende de oluyo.bide göğsümün altındaki kaburgalarda batma oluyo.bugün ikili testimin sonucunu almaya gittik bide bebeğime baktık.doktora söyledim bu ağrıları.benim sırtımda çok ağrıyo.gayet normal dedi bi sıkıntı yokmuş.
banada yıllardır hiç olmamıştı.geçen gece uykuyla uyanıklık halindeyken oldu nas la felağı okumaya çalıştım dilim dönmedi.eşimde tuvalete kalkmıştı oda yarım saatten önce çıkmaz.o gelene kadar debelendim yatakta korkudan eşime sesleniyorum sesim çıkmıyor.
daha önce karabasanla ilgili bilimsel bir açıklama okumuştum.bu karabasan dediğimiz durum .kan akışından dolayı vücudun uyuşmasıymış.ama uykuluda değilimki.elimi kolumu kımıldatamıyorum.gözüm kapalı ama etrafı görebiliyorum .çok ilginç.
ya var ya inanamadım görünce,dün aynı ultrason fotoğrafını ben aldım,aynı duruş,benimki bi de bacaklarını üst üste atmış,aynı böyle kafayı dayamış,seninle günümüz de aynı görünüyo,tesadüfe bak pozisyonları da aynı şaka gibibenimki de 12+6 olucaktı,13+2 çıktı,7,10 cm.boyları da aynı yani hemen hemen,sonra ben pozisyon değişsin diye,yemek yiyip tekrar girdim ultrasona,hatta cinsiyete inanmadım akşam tekrar baktırdım,kadın %95 kız diyo,ben hala inanmıyorum nasıl bi duyguysa erkek gibi geliyo,çok ilginç,kız istemediğimden de değil,kesinlikle her evde kız çocuğu olmalı ama bunda tutturdum bu erkek diye.mesela gidip hiç elbise alasım yok,2 hafta sonra tatilde olucam,başka şehirde randevum var,arkadaşımın doktorunun ultrason cihazı çok iyiymiş,renkli falan,o da bakıcak,o da kız derse o zaman inanırım sanırım
kadın poziyonu değişsin diye öksür dedi,çok tatlıydı ya,öksürüyorum bebiş hopluyo olduğu yerde kıyamam,demin de öksürdüm çok aklıma geliyo hoplayışı,içim gitti
sen de cinsiyet tahmini yaptılar mı hiç?
yok canıııım ben de izlemem asla benim doğumum da çok güzel geçecek inşallah o yüzden izlemiyorum. Hamilelikle ilgili eğitim
annesi ne zaman göründü pipileri? kaçıncı haftada ?bence erkek deyince karışma olasılığı daha yüksek. çünkü kordon pipi diye yorumlanabiliyor. gerçi bizimki maşallah kabak gibi meydanda idi :) abisi de hemen göstermişti ve sonraki tüm ultrason fotolarımız pipi manzaralı idi :)
kızalr gunsydın herkesee.... Para demişken bende dertliyim o konuda. Aylık 3500 tl kadar bi gelirimiz var 3300 tlde aylık ödememiz. Düğünümüzü yeni yaptık. O yuzden cok borcluyuz ki düğünüm haziranda oldu zaten. Düğün zamanında cok avans istediğimiz için sürekli içerden gidiyoruz ve taksitler aksıyo. Yani çoookkk sıkıntıdayız. Faiz ödemekten gına geldi. Kimsede yardım etmiyo. Şimdi bide hamilelik napcaz bilmiyorum. Daha bu hesapta elektrik su doğal gaz yok. Daha doğal gazı yakmaya baslamadık. Önumuzdeki aydsa hvalar boyle olursa yakmayacagım cunku yaklarsak odeyemeyiz biliyorum. Oturdugum odaya ısıtıcı kullanacagım oyler idare ederiz sartık napalaım. Benim brutum yuksekten yatıyo. ;İYani doğumdaN SONRA GELİRİMİZ BİRAZ ARTAR.ama sonrasında işten cıkarılırsam naparım hiç bilmiyorum.
milupa dan ne geldi canım bende kayıt oldum ama hediye geleceğini hiç ummuyorum ama bakalım.
canım hadi güzel haberlerle dön inş.
sizin ailenin maşallahı varmış seri üretime geçmişiniz sankim :)
kızlar ikili testimin sonucunu aldım 1/34700 çıkmış çok şükür.
bebiş de oturmuş kafayı dayamış kara kara düşünüyor dedi doktor.
bugün babasının paralarını çok harcadık ondan sanırım.
salona perde siparişi verdik bir de 4 halı aldık.
içine oturdu kuzumun
boyumuz 69,8 mm çıktı
13+1 miş 12+6 olması lazım bugün.
Eki Görüntüle 828537 Eki Görüntüle 828538
Merhaba kk'nın şeker anneleri :)) bir süredir girememiştim siteye. Okulda işler yoğundu. Umarım herkes iyidir, herşey yolundadır. Biz bugün emin olmamakla beraber cinsiyetini öğrendik kuzucuğun :)) erkek dedi doktorumuz. Ben hep kız hissetmiştim ama demek ki hislerim pek de kuvvetli değilmiş. Bu da ultrason görüntümüz...
Eki Görüntüle 828861
Eki Görüntüle 828863
ARKADAŞLARIMIZ fefilia,cutemom,filolog,burcu,buket_asude, suay82 (sultan kılıç) İÇİN TOPLADIĞIMIZ YA MÜBDİ'leri BAĞIŞLANMAK ÜZERE Toplam: 125.500YA MÜBDİ'yi KABE'YE GÖNDERDİK....Allahım sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kircicegi48:1000+2000 okudu
Sila_doruk:3000+2000+4000 okudu
pinar0:1000+1000+1000 okudu
pinar35:1000+1000 okudu
monarosa:3000
snowyy:20.000
buket_asude:15.000
UmRan_63:3000
fefilia:32.000
cutemom:13.200+5300
Sevilimmm:10.000+5000
seybil:1000+1000
bende tek deli benim sanıyodum adam kız dedi ama ben nedense aşırı derecede erkek hissediyorum aynen yani kız olsun istiyorum bi yandan ama nedense içimdeki his bebiş erkek diyo
kızlar günaydın hayırlı cumalar dün gittik doktora kızımız uyuyordu doktor salladı salladı bır esnedi sonra elını cenesıne dayayıp gerı uyudu ınat etti yanı kafasını ölçtürmedi parmakları ayakları kemıklerı herşeyı bellıydı kuzumun maşallah 1 hafta önden gidiyor kızım14 cm boyu kilo 135 gr olmuş amnıyotık bant suan bebeğe değmiyor dedı ama takıp altında olacaksın dedi bayramdan sonra 3lü tarama testimiz var durum bu ayrıca kan hapına başladık
canım bebek çantası mamalar ıslak mendıl bak şöyle bırsey geldı bana Eki Görüntüle 829010 senınde gelir merak etme dünde 2 gün öncede primadan geldı ama ariel matık fairy bulaşık deterjanı bır paket orkıd gece
aslınca cok değiliz 2 görümce bır gelın hamişiz onlarında 1 ılk bebeği bırını 2 bebeği
gözün aydın canım benım maşallah
anne babamı soydun soğana çevirdin dıye dert dert düşünüyor kuzum benım maşallah cok tatlı
ayyy gözün aydın canım oğluş geliyor maşallah
sılacım allah razı olsun canım ne muradın varsa versın ınan cok mutlu oldum allah kabul etsin inşallah
Canım bana da yollar mısın linki? çok sağol.
annesi ne zaman göründü pipileri? kaçıncı haftada ?
Beni de ekleyebilirsinizdoktorum ilk başta erkek dediği ikinci bebeğime geçen hafta kız dedi. aslında onun kız olmasını çok istiyorum ama sanırım kendimi hayal kırıklığından koruma çabasıyla yok yok o da erkek diyorum kendime hep
inşallah bişeycikler olmaz yavruna tatlım benim
bende uye oldum bakalım gelcek mi milupalarımız
bizde de bol bol hamiş var
dayımın kızı pazartesi doğum yaptı
tayzemin kızı benden 3 hafta onde martta doğum yapıcak
birde onun abisinin eşi var o da ocajta doğum yapıcak
bende kısmetse nisan başında
Burcu yavrum kocan aglayinca ne yapti bizinde artik iki tv bozuldu mutfaktaki calisiyi sadcee of of
patis dun sana kanama tarif etmistim ama alinti yapmamistim
ama ben onuun yaptıkları zoruma gidiyo diye ağlıyorum bu aralar çok üzüyor beni hiç kibar davranmıyor başka şeylere öyle ağlamıyorum onun yaptığı şeylere ağlıyorum hep ne bilim ya ben çok bunaldım bu aralar
günaydın hayırlı cumalarGunaydin kozlar bu arada gununmuz guzel gecsin insallah
güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklaGunaydin pampisler :)))))
Bu sabah banyo oldum cooook sukur 12.50 kontrol insallah guzel haberlerle gelirim malum ikilide bugunnn
Oylee iste
geçmiş olsun canım bazen böyle talihsizlikler yaşanıyor.herkese günaydın kızlar. aslında mayıs annesiyim ama doktor mayısa kalmazsın dediği için bir de sizler benden birkaç hafta daha tecrübeli olduğunuz için genelde bu başlıktayım. tüm hamilelerimize ve bebeklelerine güzel, sağlıklı günler diliyorum.
hamileliğimin başından beri devamlı kusuyorum. kusmakla ilgili sıkıntım çok yok. ama bazen asit kusuyorum. o zaman bademciklerim, küçük dilim yemek borum ve dilim yanıyor. 3 gün geçmiyor. bu yüzden iki kez serum taktılar. dün gece de bu yüzden acile gittik. normalde turgut özal ün. hastanesine gidiyorum ama etlik zübeyde hanım bana çok yakın olduğu için bu sefer oraya gidelim dedik. çünkü sadece hamileler geliyor oraya. ama keşke gitmez oalydık.
kesinlikle hiçbir yakınınızı içeri almıyorlar. acele ile telefonumu da unutmuşum eşimle irtibata geçemedik o yüzden. acilde 25-27 yaşında asistan tek bir doktor vardı. idrar tahlili istediler. sonra da ultrasonla bakacağız dediler. ultrasonda sıraya girdim bekledim. hemşire vajinal olacak, soyun bekle dedi. iki kez sordum ısrarla vajinal bakılacak dedi. iyi dedim. soyundum bekledim masada. üstümde uzun hırkam vardı. oturdum bekledim. saatim yoktu ama en az 20-25 dakika beklemişimdir.
kusmaktan aptal oldum sanırım. kalkıp gideyim diye düşünüyorum, hareket edecek dermanım bile yok. en son ben ordayken kanamalı bir hasta geldi. doktor geldi, yan tarafta onu önce açıklığı var mı diye vajinal muayene etti sonra gelip beni masadan indirdi. çok acil önce ona bakmamız lazım dedi. elimde pantolonumla kalakaldım. kadın öyle bir ağlıyor ki, doğumu başlamış, korkudan bembeyaz kesilmiş. sonra dedim böyle olmayacak, onlar çıktı ben de giyindim gidiyordum. doktor geldi. ne oldu dedi. yarım saattir bekliyorum ben gideceğim dedim. yatın muayene edeyim zaten sizinki vajinal değil, 11 haftalık bebeğe karından bakıyoruz, yanlış söylemişler dedi. tam karnımı açacaktım biz burda armut toplamıyoruz, hastalarla ilgileniyoruz herhalde dedi. oysa ki tüm sesleri duyuyordum. arkadaşı geldi, onunla sohbet etti. salak bir raporun yazılması için iki saat uğraştı. yani armut topladı. yok ya bakmayın istemiyorum, ben gidiyorum dedim. kavga edecek halim bile yoktu.
sonra dışarıda evraktaki kadınlara bağırdı, hanfendi muayeneyi kabul etmiyor, yarım saattir bekletmişiz diye. muayeneyi kabul etmediğime dair yazı imzalattılar. kadınlar beni ikna etmeye çalıştı geç kızım muayene etsin, hemen bebeğine baksın, tahlil sonuçların da çıkar, hemen gidersin diye. yok istemiyorum dedim. ben saygısızlık etmedim, sessizce gidiyordum, biz burda armut toplamıyoruz dedi, dedim. sonra doktor geldi, geçin bebek iyi mi bakalım lütfen dedi. sonra sırf bebeği merak ettiğim için girdim. onu görünce sinirim geçti. çok hareketlenmiş. eli ayağı bir saniye durmuyor.sonra tahlil sonuçlarını da beklemeden çıktım. ben çıkarken doğum yapacak kanamalı hasta da doktorla kavga ediyordu ağlaya ağlaya. kadını ittirmiş, elle muayenesini de çok sert yapmış. siz çok kötü bir doktorsunuz diyordu. herkes kadın doğumcu oluyor ama herkes insan gibi davranmayı öğrenemiyor. gebe psikolojisinden anlamıyor ne yazık ki çoğu.
sonra turgut özala gittik tekrar. öyle kibardı ki oradaki doktorlar. 3 doktor birden benimle ilgilendi. hemen serum taktılar. baktığında iki yer de ücretsiz ama insan gibi davranıyorlar. Allah zübeyde hanıma düşürmesin.
üff uzun olmuş. ama canımı çok sıktılar. böyle bir şeyle karşılaşırsanız siz benim gibi saf davranmayın.
geçmiş olsun çok dikkat et canımGünaydın kızlar, ben yine grip oldum malesef. Kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum
Eki Görüntüle 828992 Eki Görüntüle 828993
ablalarim kardeslerim bebegimin resimlerini ilk sizinle paylasiyorum sizden tek rica allah rizasi icin bize dua etmeniz =)
anlaşılan oğlan istiyorsun ben öyle bişe duymadım gönlündeki neyse o olsun inş.sadece kemikli ve daha ağır bebekler oğlan oluyor aslında doktorlar anlıyolar ama erken diye söylemiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?