2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

tam tarif ettiğin ağrı bende de var. özellikle hapşırınca falan o göğüs altındaki kaburgalarım acayip ağrı yapıyor. belki de şişecek olan göbek için açılıyorlardır...

bu alt beyin-üst beyin farkından kaynaklanıyor sanırım. derin uyku halinden biri uyanıyor diğeri ise hala uyuyor. kendimizi uyanmış hissediyoruz ama hareketlerimizi yöneten sinir sistemi henüz uykuda, o nedenle verdiğimiz komutları almıyor. bağırmak konuşmak istediğimiz halde yapamıyoruz. insan korkuyor ama aslında fiziksel bir yanılgı aslında.

Dimaam çok sinir bozucu bir durum. Düzgün bir kadın doğum dr u bulmak çok zor artık. Birde hamilelik psikolojisinden hiç anlamıyorlar. Şikayet edeceksin aslında.

bende tek deli benim sanıyodum adam kız dedi ama ben nedense aşırı derecede erkek hissediyorum aynen yani kız olsun istiyorum bi yandan ama nedense içimdeki his bebiş erkek diyo

kızalr gunsydın herkesee.... Para demişken bende dertliyim o konuda. Aylık 3500 tl kadar bi gelirimiz var 3300 tlde aylık ödememiz. Düğünümüzü yeni yaptık. O yuzden cok borcluyuz ki düğünüm haziranda oldu zaten. Düğün zamanında cok avans istediğimiz için sürekli içerden gidiyoruz ve taksitler aksıyo. Yani çoookkk sıkıntıdayız. Faiz ödemekten gına geldi. Kimsede yardım etmiyo. Şimdi bide hamilelik napcaz bilmiyorum. Daha bu hesapta elektrik su doğal gaz yok. Daha doğal gazı yakmaya baslamadık. Önumuzdeki aydsa hvalar boyle olursa yakmayacagım cunku yaklarsak odeyemeyiz biliyorum. Oturdugum odaya ısıtıcı kullanacagım oyler idare ederiz sartık napalaım. Benim brutum yuksekten yatıyo. ;İYani doğumdaN SONRA GELİRİMİZ BİRAZ ARTAR.ama sonrasında işten cıkarılırsam naparım hiç bilmiyorum.

yok canıııım ben de izlemem asla benim doğumum da çok güzel geçecek inşallah o yüzden izlemiyorum. Hamilelikle ilgili eğitim

Canım bana da yollar mısın linki? çok sağol.

annesi ne zaman göründü pipileri? kaçıncı haftada ?

Allah yardımcımız olsun canım bebişler kısmetleriyle gelir inşallah

kızlar günaydın hayırlı cumalar dün gittik doktora kızımız uyuyordu doktor salladı salladı bır esnedi sonra elını cenesıne dayayıp gerı uyudu ınat etti yanı kafasını ölçtürmedi parmakları ayakları kemıklerı herşeyı bellıydı kuzumun maşallah 1 hafta önden gidiyor kızım 14 cm boyu kilo 135 gr olmuş amnıyotık bant suan bebeğe değmiyor dedı ama takıp altında olacaksın dedi bayramdan sonra 3lü tarama testimiz var durum bu ayrıca kan hapına başladık

milupa dan ne geldi canım bende kayıt oldum ama hediye geleceğini hiç ummuyorum ama bakalım.

canım bebek çantası mamalar ıslak mendıl bak şöyle bırsey geldı bana senınde gelir merak etme dünde 2 gün öncede primadan geldı ama ariel matık fairy bulaşık deterjanı bır paket orkıd gece

canım hadi güzel haberlerle dön inş.
sizin ailenin maşallahı varmış seri üretime geçmişiniz sankim :)

aslınca cok değiliz 2 görümce bır gelın hamişiz onlarında 1 ılk bebeği bırını 2 bebeği

kıskandım bende koyıım dedim
bu da benim minik kuşum
Eki Görüntüle 828241

gözün aydın canım benım maşallah

anne babamı soydun soğana çevirdin dıye dert dert düşünüyor kuzum benım maşallah cok tatlı

ayyy gözün aydın canım oğluş geliyor maşallah

sılacım allah razı olsun canım ne muradın varsa versın ınan cok mutlu oldum allah kabul etsin inşallah

bende tek deli benim sanıyodum adam kız dedi ama ben nedense aşırı derecede erkek hissediyorum aynen yani kız olsun istiyorum bi yandan ama nedense içimdeki his bebiş erkek diyo

Beni de ekleyebilirsiniz doktorum ilk başta erkek dediği ikinci bebeğime geçen hafta kız dedi. aslında onun kız olmasını çok istiyorum ama sanırım kendimi hayal kırıklığından koruma çabasıyla yok yok o da erkek diyorum kendime hep

inşallah bişeycikler olmaz yavruna tatlım benim
bende uye oldum bakalım gelcek mi milupalarımız
bizde de bol bol hamiş var
dayımın kızı pazartesi doğum yaptı
tayzemin kızı benden 3 hafta onde martta doğum yapıcak
birde onun abisinin eşi var o da ocajta doğum yapıcak
bende kısmetse nisan başında

evet canım ya bi kız bi erkek çok güzel olur dimi
bişi sorcam sen yulsek tansiyon sorun uyaşamıitın galiba bi anlatabilir misin kaçtı tansiyonun tedavi uygulandı mı vs

ay ne güzel arkadaş olurlar bırbırlerıne gelir canım benımde yenı geldi ürünler zaten bende rabbım nasip ederse martın 2 yada 3 haftası

Burcu yavrum kocan aglayinca ne yapti bizinde artik iki tv bozuldu mutfaktaki calisiyi sadcee of of
patis dun sana kanama tarif etmistim ama alinti yapmamistim

olsun canım ben gördüm cevabını sağol
bu arada bazen çok mu hızlı yazıyorsun ne yanlış harflere basıyorsun galiba ben anlamıyorum bazen ne yazdığını

Herkese merhahaaaaa
Yerim sizin bebislerinizi fotolar harika

Biz iyiyiz okuldayiz kzimla

neye üzüldüğünü açıkça anlatmalısın bence erkekler bazen dürtülmeden farkedemiyorlar hatalarını. konuşmamak küslük yapmak sorunları çözmüyor her şartta iletişim lazım erkeklerde iletişim eksikliği zaten var iş kadınlara düşüyor her zamanki gibi
kendinide üzme bu kadar konuşursan rahatlarsın beklentilerini açıkça söyle canım belki onunda söyleyeceği şeyler olur seninde farketmeden onu kırdığın zamanlar olmuş olabilir bunu anlamanın tek yolu konuşmak

merhabalar hanımlar. bebiş fotolarına bayıldım. Allah ım neler yaratıyorsun nasıl mucizelerin var Yarabbim.
bebişimi görmeyeli 2 hafta geçti çok özledim daha da 11 gün var randevuma fffffff nasıl dayancam ben ya ptesiye randevu mu alsam acaba ya bebişimi görsem bayram öncesi :)

Gunaydin kozlar bu arada gununmuz guzel gecsin insallah
günaydın hayırlı cumalar
Gunaydin pampisler :)))))
Bu sabah banyo oldum cooook sukur 12.50 kontrol insallah guzel haberlerle gelirim malum ikilide bugunnn
Oylee iste
güzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla
geçmiş olsun canım bazen böyle talihsizlikler yaşanıyor.
Günaydın kızlar, ben yine grip oldum malesef. Kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum
geçmiş olsun çok dikkat et canım
Eki Görüntüle 828992 Eki Görüntüle 828993

ablalarim kardeslerim bebegimin resimlerini ilk sizinle paylasiyorum sizden tek rica allah rizasi icin bize dua etmeniz =)

maşallah bebişine canım.

anlaşılan oğlan istiyorsun ben öyle bişe duymadım gönlündeki neyse o olsun inş.sadece kemikli ve daha ağır bebekler oğlan oluyor aslında doktorlar anlıyolar ama erken diye söylemiyolar

evet canım aynen kemik yapısına ve hareketlerine göre erkek bebek olduğunu tahmin edebiliyor doktorlar ama söylemiyorlar
tüp bebek olduğu için transfer tarihini çok net biliyoruz dolayısıyla hafta olarak çok doğru bir hesaplama yapabiliyoruz ama en başından beri doktorum bana 1 hafta önde giden bir bebek kemik yapısı olarak iri demişti ama boy kilosu normal aslında haftasıyla uyumlu sadece görüntü olarak öyle sonra detaylı ultrasondaki doktorum da pipiyi gördükten sonra kemik yapısı ve hareketlerinin de ipucu verdiğini söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…