2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlaarr günyadınn.Biz de bugün ikili test sonuçlarımızı alıcaz inşallah Allah ın izniyle bir sorun çıkmazz.Acaba doktor ultrasonda muayene edermi yoksa sadece sonuçlarımı söyler bebişimi özledim de :))

canım korkunu çok iyi anlıyorum ne desem seni rahatlatmayacak biliyorum, inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
benimde 1 hafta önce başladı kanamam ilk önce bir ped dolacak kadar kırmızı kan geldi sonra kesildi 5-6 saat sonra tekrar başladı 4-5 damla kadar geliyordu her tuvalete gittiğimde büyük ihtimalle rahim ağzında bulunan polipten dedi doktor dünden beri kesildi çok şükür
ama bir haftadır hiç kalkmadan yatıyorum sende istirahat et sakın iş yapma ayakta dolaşma
Allah yar ve yardımcınız olsun

Günaydın nisan anneleri:)

Bende son zamanlarda göbeğimi izlemeye dadandım bir bakıyorum bir taraf şişiyor bir bakıyorum diğer taraf hareket ettiğini gözlemliyorum tabi hissetmek için erken sadece karın hareketlerinden anlıyorum:)Bu şekilde gören var mı hiç aranızda:)

Ben de yatiyorum cnm ama aksam yatmadan yine kipkirmizi gelmis cok korkuyorum.
Allahim ins bize bagislar yavrularimizi

evet canım ya bi kız bi erkek çok güzel olur dimi
bişi sorcam sen yulsek tansiyon sorun uyaşamıitın galiba bi anlatabilir misin kaçtı tansiyonun tedavi uygulandı mı vs

canım ben başağrısıyla öğrendim. eczanede ölçtürdüm 15-10 çıktı. normalde tansiyonum 11-7 10-6 falandır. hamilelikte daha da düşermiş aslında. dktorumuzu aradık hemen. 1 kere bile yükseldiğini görmemiz yeterli ilaca başlayacaksın dedi. sonra ilaca başlamadan bir de işyerinde ölçtürdüm öğlen o da 13,5-8,5 gibi birşey çıktı. Alfamet diye bir ilaç başlattı doktorum. sabah akşam alıyrum. şükür şimdilik bir yan etki vs yapmadı. sanırım hafif bir ilaç. doğuma kadar da kullanacağım. doktorum tansiyon konusunda risk almak istemiyorum dedi. ikiz olduğu için. normalde çok rahat bir doktorum var. hiç tahlil test vs istemez. vitamin bile vermez. ama onun en önem verdiği şey demir hapı, bebe aspirini ve tansiyon hapım

şimdilik bir sıkıntım olmadı canım. inşallah sağlıkla doğar kuzularım hepimizin kuzuları

aysunaycım hayırlı olsun ya kızın olcagını bılmıyodum cok sevındım ay bızımkısı netleşemedı bı turlu hala bılmıyozz

Cok tesekkur ederim canim
Prensesim geliyormuş kiz bebegim olsun cok istiyordum. Saglikla inşallah. .

Sende yakin zamanda ogrenrsin ins.canim insan cok merak ediyor

Amin cnm hepimizinkini ins
Gitmez olur muyum cnm hemen acile gittik puroluton depot vurdurdu.
Kalp atisi maasallah vardi.
Sonra daha siddetli geldi kanama yine gittik dra
Gece de geldi dr bu kadar gelirse gelme dinlen demisti gitmedim

Oha hamileyken hic gostermedinmi
Ben bile kendimi uc haftadir ciplak goremiyom adam nasil gorsun
Ya ben niyeti bozcamda korkuyorum yahu hicmi sevismicez 4 hafta oldu ya

biz yaklaşık 5 aydır kardeş kardeş yatıyoruz hiç de canım istemiyor
eşimde istekli değil bebeğe bir şey olur riske atmayalım diye lafını bile etmiyor şimdi bu polip yüzünden asla istemez

ne güzel sen isteklisin

bende hep rüyalarımda eşimle birlikte olduğu görüyorum ama kalkınca öyle bir isteğim olmuyor yinede mutlu uyanıyorum enteresan oysaki bebek olmadan öncede bayıldığım bir iş değildi ki:26:

cnm senin de kanamalarin olmustu
Kacinci haftanda basladi?
Ne kadar geliyordu?
Ne kadar siklikta geliyordu?
Kanama alanin neresiydi?
Ne zmna kadar surdu?

Dr corasprini biraktirdi clexan yeterli dedi

Amin cnm hepimizinkini ins
Gitmez olur muyum cnm hemen acile gittik puroluton depot vurdurdu.
Kalp atisi maasallah vardi.
Sonra daha siddetli geldi kanama yine gittik dra
Gece de geldi dr bu kadar gelirse gelme dinlen demisti gitmedim

Benim de cok kanamam oldu cnm.iki haftadir yok cok sukur.
Proloton depot u.kanaman bitene kadar birakma.
Progestan ilac ta kullaniyosundur...ve b ol bol dinlen yapilacak tek sey bunlar.

Cok gecmis olsun ins.gececektr seninde.

Son düzenleme:
Anlaşılan bu grip belası hepimize bulaşacak iyice, bayramda dikkat edelim =)

Ne kadar geliyordu?
Kanama alanin neresiydi?
Ne zmna kadar surdu?

Canim benim kanamam 6. Haftada basladi 2 gun surdu.
9.haftada 4.gun surdu..en sonra 12.haftada oldu 3 gun surdu ve kapandi.

Adet kanamasindan beter bacaklarimdan akti cok kotuydu.dr bulamadik bekledim bir gun kanamayla..

Artik ogrendigim icin direk proloton depot ve progestan 200mg gunde iki kez kullandim..bir haftadir kullanmıyorum artik.

Iki haftadır da yok cok sukur.

Bebegin hemen yaninda kana caman bir alan vardi..ora kapanana kadsr kanamam oldu.ve kapandi son kanamayla.

Coraspini kanama alanin kapaninca baslatir gene..clexane ve coraspinin vucuttaki etkileri baska yerlere o yuzden kanama bitince kullanmak grrek.

Seninde gecer cnm bol dinlen..

Ne kadar geliyordu?
Kanama alanin neresiydi?
Ne zmna kadar surdu?

Canım benimde kanamalarım oldu.Lekeden fazla gibiydi.İlk başta 6 haftalık daha kalp atışını bile duymamıştık 5.5 du galliba pembe su gibi geldi.Hemen progestan kullandım daha koyu renkte oldu.Sonra kahveye döndü devam etti yaklaışık 1 ay kadar.Rahiimde içte biryerdeydi.Birde her doktor nerede olduğunu söyleyemiyor.Cihazla alakalı heralde.Tavsiyem ağızdan değil alttan alına bir ilaç kullan.Sıkıntılar hiç bitmiyor.Kanamam 5 haftadır falan yok şükğr.Dünkü kontrolümde bu sefer plesantanın rahimağzını kapattığını söyledi doktorum.İNşallah birşey olmaz çok korkuyorummm:26:

ne güzel işte ya daha ne istiyorsun, benimki ön sevişme nedir bilmez ve sevdiği tek bir pozisyon var aksi halde olmuyor
hemen asıl olaya geçmek ister
zaten bebek çalışmalarında o kadar bunaldım ki robot gibi iş görmekten zaten beceremedik kendimiz yapmayı
şimdi bana hiç cazip gelmiyor
umarım doğumdan sonra düzelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…