lokman hekim neresi? ama ilaç hamilelikte zararlı değilmidir
kızlar benim miğren ilk gebeliğimde 4 aya girdiğim zaman geçmişti taki kızım 2 yaşına gelinceye kadar sonra tekrar miğren tutmaya başladı şimdide tamamen geçecek mi diye bekliyorum ilk gebeliğimde nöroloji dok romatizma merhemlerinden bir tane yazmıştı bunu boynuna ve kulak arksındaki damarlara sür ve masaj demişti çok rahatlıyordum sizde yapabilirsiniz tabi bir dok tekrardan sorum ilaçın adı fastel jel
bugun yine tuttu bende bi parol içtim ama geçirmedi ölüyorum ağrıdan ama benim ağrımın sebebi iğneler ve gürültü alt katım çok gürültülü oyüzden sesten bu hale geliyorum senin progesteron baya yüksek dozmuş ben 3 günde bi pruloton depot 500 mg oluyorum
bana da pazartesi amniyosentez yapılacak büyük ihtimal inşallah gerek kalmaz da. Kızlar bu zamalarda duaya çok ihtiyacımız var. Bol bol dua edelim birbirimize bebişlerimize
Kizlar yahu altan bisi cikcaj gibi oluyo yattigim yerdrn kalkarken bu bol sividanmi yoksa bu plesanta durumumdanmi hic kilo almadim iki kilosa verdim yani agirlik hissi var
Birde gunde bi imi defa pit diye bisi oluyo ama elim karnimdayken olmadi bebekmi anliyamiyorum acikcasi uzuluyorumda herkez.gibi bizde gebeligi tamamlayabilecegimizi pek dusunmuyoruz
canım dr a mesaj attım bugün..evet bayağı yüksek dozdu.şimdi yavaş yavaş azaltıyoruz inş 20 de tamamen kesecekler.saglıkla gelsinler başka ne diyelim cnm.
cnm amniyosentez 18 den önce yapılmıyor diye biliyorum.önce heyete sokuyorlar sonra senden imza alıyorlar die biliyorum.inş gerek kalmaz cnm arkadaşım.
Aysun.... ne dedi drun?
cute nasılsın.var mı kanaman yine çok yoğun?
maviş sen nasılsın şimdi..
benim bugün sol tarafım ağrıdı kasıgımın.ayakkabı giyereken falan çok acıyor .inş buda geçecek..
dualar hepimiz için kızlar.rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kizlar yahu altan bisi cikcaj gibi oluyo yattigim yerdrn kalkarken bu bol sividanmi yoksa bu plesanta durumumdanmi hic kilo almadim iki kilosa verdim yani agirlik hissi var
Birde gunde bi imi defa pit diye bisi oluyo ama elim karnimdayken olmadi bebekmi anliyamiyorum acikcasi uzuluyorumda herkez.gibi bizde gebeligi tamamlayabilecegimizi pek dusunmuyoruz
Tebrikler sağlıkla al kucagina inşallah hayirli evlat olsun....
amin canım benimde eşim içten içe erkek istiyor çünkü dr erkeğe benziyor dediğini benden duyunca bizimki çok sevindi erkeklerde hep erkek evlat içgüdüsü var bende öncelik sağlıklı olması cinsiyeti pek önemsemiyorum ama içimden kız geçiyordu eli ayağı düzgün olsunda ben hangisi olursa razıyım rabbim hayırlı evlat nasip eylesin
Geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar.Konular artık öyle hızlı ilerliyor ki takip edemiyorum sizleri.
Maşallah çoğunuz cinsiyetleri öğrenmiş.Ben 2.5 aylıkken doktorum erkek dedi sonra 3 aylıkken başka doktora gittim belli değil dedi.Haftaya kontrolüm var artık kesin bir şey söylerler.
Bu arada bayramda yemekleri tatlıları çok kaçırdım bu yüzden tartıya çıkmaya korkuyorum:18::18::18: şu ana kadar 3 kilo almıştım bu haftayı bilmiyorum.
Kanaması miğreni olanlara geçmiş olsun diyorum Allah derman versin yardımcınız olsun inş.
Kizlarrrr benim kizimm oluyooooo bugun ogrendimmmmm
bana da pazartesi amniyosentez yapılacak büyük ihtimal inşallah gerek kalmaz da. Kızlar bu zamalarda duaya çok ihtiyacımız var. Bol bol dua edelim birbirimize bebişlerimize
bebğimin cinsiyeti dok kemik yapısına göre kız dedi sizce yanılmış olabilir mi ben erkek istiyordum hep öyle hissediyordum bir kızım vardı buda değişik olsun isterdim kontrolüm kasım ayında olacak hayırlısıyla bakalım netleşir artık
sürekli makarna yiyesim vaarrrrrrrrrrrr nolcek boleee :))
canım dr a mesaj attım bugün..
daha sonuç gelmedi..muhtemelen bayram gecikmesi dedi..
ozaman yarın da pazar ozaman hiç gelmez..p.tesiye kaldı sonuç anlaşılan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?