ah o bamyalılar yok mu onlar :) benim de ikinci oğlum geliyor Allah izin verirse. Dün artık oğluma söyledim bebek gelecek diye çok istiyordu zaten şimdi göbeğimi seviyor öpüyor. anne dur kardeşimi öpeyim diyor :)Günaydın kızlar ..bugun dr randevum vardi ikinci oglumda geliyormus ben hep kız gibi hissetmistim ama kocaman bamya gorduk valla:)bu sene erkek patlamasi var dedi hemsire:)oğlum isyanda ben kizkardes istiyorum diye erkekler şımarık oluyor diyor tabii kendinden biliyor:)
hadi inş güzel haberler alıcaz canım bize de haber et olur mu?Bugun dr arayacak beni.soonuc icin:18::18:
oh oh güle güle kullanın cicileri inş. bizde öyle yapacak bi görümcem var o da benle bir hamile kalıp bebeğini düşürmüştü o nedenle ona da yap diyemem. hazır alıcaz el mecbur.annem bebek battaniyesinin yarisini bitirmis sari yuz basortusu yapmis igne oyasindan
Arkadaşlar merhaba
Çok büyük bi sıkıntım var yardımcı olun nolur.Gece büyük vir ağrıyla uyandım genital bölgemde sızlama vrdı.Dokunduğumda dudaklardan birinin çok fazla şiştiği anladım ve çok büyük bir ağrı var ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum.Resmş tatil die doktorum da çalışmıyomuş büyük bi endişe içersindeyim benim çektiğim acı dert dedğil de bebeğime bi zararı varmıdır.Çok korkuyorum
14 idi hamileligin 6 haftasinda simdi masallah diyim 11.8 kanim
Hic ilac kyllanmiyorum kendiliginden dysmuyor galiba
Aktarda biseyler hazirlatmak lazim aslinda.nemicim cok zararli ams onumuzdeki hafta nisantasina gitmisken aktarda yaptorauim diyorum birde hamburger yiyelim :))) kirk yilda bir disari cikinxa boyle oluyo
Pazartesi gunu devlet hasy heyete giricem ;$ ins o gunu sag salim atlatirim
Tebrik ederim sizide uzun ömürlü olsun inşallah. Oglunuz kac yaşında?ah o bamyalılar yok mu onlar :) benim de ikinci oğlum geliyor Allah izin verirse. Dün artık oğluma söyledim bebek gelecek diye çok istiyordu zaten şimdi göbeğimi seviyor öpüyor. anne dur kardeşimi öpeyim diyor :)
hadi inş güzel haberler alıcaz canım bize de haber et olur mu?
oh oh güle güle kullanın cicileri inş. bizde öyle yapacak bi görümcem var o da benle bir hamile kalıp bebeğini düşürmüştü o nedenle ona da yap diyemem. hazır alıcaz el mecbur.
canım kıl dönmesi ya da iltihaplanma gibi bişi olabilir mi?
Tebrik ederim sizide uzun ömürlü olsun inşallah. Oglunuz kac yaşında?
Arkadaşlar merhaba
Çok büyük bi sıkıntım var yardımcı olun nolur.Gece büyük vir ağrıyla uyandım genital bölgemde sızlama vrdı.Dokunduğumda dudaklardan birinin çok fazla şiştiği anladım ve çok büyük bir ağrı var ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum.Resmş tatil die doktorum da çalışmıyomuş büyük bi endişe içersindeyim benim çektiğim acı dert dedğil de bebeğime bi zararı
Hic telaslanma bendede olmustu aynen senin gibi. genital bolgenin hemen ic tarafinda o bölgede minicik hava kesecikleri oluyormus ve onlar tıkaniyormus yapısı geregi bazi kadinlarda daha sık gorulebiliyormus kendi kendine geciyor ama 2-3 gun agrisi olabiliyor.dr antibiyotikte verebiliyor ama meraklanma geçiyor ve bebege hiçbir zararı olmuyor.paylasayim istedim stres yapma.....
geçmiş olsun canım yinemi tuttu bende dün akşam ucundan döndüm sayılır parol içsen belki senin ağrını geçirir ağrıyı çekmek daha çok stres yaptırıyor
benimde bir tuttu mu bir kaç gün sürüyor her tuttuğundada ağrıdan ağlıyorum gebelikte belli bir aydan sonra geçiyor bu kişiye göreye değişiyor miğrenin tutacağını anladığında anda parol iç ve 6 saatte bir emin ol ki biraz daha rahatlayacaksın benim dok porol içebilirsin demişti mecbur kalınca günde 3 tane içiyorum sende dok sorsan
Arkadaşlar merhaba
Çok büyük bi sıkıntım var yardımcı olun nolur.Gece büyük vir ağrıyla uyandım genital bölgemde sızlama vrdı.Dokunduğumda dudaklardan birinin çok fazla şiştiği anladım ve çok büyük bir ağrı var ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum.Resmş tatil die doktorum da çalışmıyomuş büyük bi endişe içersindeyim benim çektiğim acı dert dedğil de bebeğime bi zararı
Hic telaslanma bendede olmustu aynen senin gibi. genital bolgenin hemen ic tarafinda o bölgede minicik hava kesecikleri oluyormus ve onlar tıkaniyormus yapısı geregi bazi kadinlarda daha sık gorulebiliyormus kendi kendine geciyor ama 2-3 gun agrisi olabiliyor.dr antibiyotikte verebiliyor ama meraklanma geçiyor ve bebege hiçbir zararı olmuyor.paylasayim istedim stres yapma.....
Çok sağol paylaştığın için çok korkmamın nedeni şişin çok fazla büyük olması ve aşırı ağrı yapması umarım dediğin gibi bi kaç güne geçer
ah o bamyalılar yok mu onlar :) benim de ikinci oğlum geliyor Allah izin verirse. Dün artık oğluma söyledim bebek gelecek diye çok istiyordu zaten şimdi göbeğimi seviyor öpüyor. anne dur kardeşimi öpeyim diyor :)
hadi inş güzel haberler alıcaz canım bize de haber et olur mu?
oh oh güle güle kullanın cicileri inş. bizde öyle yapacak bi görümcem var o da benle bir hamile kalıp bebeğini düşürmüştü o nedenle ona da yap diyemem. hazır alıcaz el mecbur.
canım kıl dönmesi ya da iltihaplanma gibi bişi olabilir mi?
Canım bilemiyorumki sadece çok şiş durumda bide çok ağrı yapıyo.Korkuyorum bende bebeğime bişey olacak die.Eşim işten çıksın başka bi doktora gidicem umarm önemli bi sorun yoktur
Oh maşallah iyi gidiyorsun canım =)Ben 5 kilo almistim frene bastim nereye gidiyorsun dedimbu kadar erken
Simdi 4 ayda 4 kilo oldu az daha rahatladim....hic bir seyden kismadim sadece zarsrli seyleri kistim o kadar
Makarna pirinc patstes kizartma ve bos kalorili seyler gibi
cnm benimde baş ağrılarım çok oluyor.buzla yatıyorum ve minoset içiyorum.geçen hafta her sabah bir tane içiyordum.şimdiyse şiddetlendikçe.dr um bana günde 3 tane bile içebilirsin dedi..progesteron bende kullanıyordum.günde 1 iğne,ve 6tane hap alıyorum yaklaşık günlük 1100 mg ı geçiyorduk.şimdi çok şükür 300 mg .inş dahada azalacak..ve mevlam bize dayanma gücü versin ve bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..
takma kafana canım olmaz allahın izniyle birşey.
sağolun kızlar benimde tuttumu ikii üç gün bırakmıyor bugün daha kötüyüm doktorum bana çok ağrın olursa iç demişti daha önce tuttuğunda bikaç kere içtim ama geçmedi şimdi ondan içmiyorum boşu boşuna ama delirmek üzereyim
Gunaydin kizlar
Bugun sabah yine yogun kanamam oldu
Acile gittik hemen hala bebegin kafasinin altinda bir kanama alani vardi o kaniyormus
Kanamamin rengi koyulasti ama iyi degil mi kizlar??Birsey olmaz degil mi?.
Bu arada oglusum geliyormus
içime öküz kaçmış gibi yiyorum. bayramda babam bizimleydi izmir den geldi. benle baya bi dalga geçtiler. zaten turşu suyu üzerine sütü içmem dönüm noktası oldu babam için :)
Günaydın kızlar ..bugun dr randevum vardi ikinci oglumda geliyormus ben hep kız gibi hissetmistim ama kocaman bamya gorduk valla:)bu sene erkek patlamasi var dedi hemsire:)oğlum isyanda ben kizkardes istiyorum diye erkekler şımarık oluyor diyor tabii kendinden biliyor:)
Bugun dr arayacak beni.soonuc icin:18::18:
Günaydın tüm anne adaylarıKeyifli hafta sonları...
Baş ağrısı olan arkadaşlar, çok geçmiş olsun. Bende de postür bozukluğundan kaynaklı oluyor. Baş-boyun egzersizleri çok iyi geliyor, tavsiye ederim. Nar bahsini de okudum. Narda rahim kasma özelliği vardır. Bu nedenle kasılmadan-düşüğe kadar farklı etkilere neden olabilir. Tabi kişilerin besinlere verdikleri yanıtlar farklı olduğundan kimi bu kasılmaları bile hissetmez, kimi düşük riski yaşar. Narı yemekle suyunu içmek de farklı etki gösterir bu arada. Suyunda meyve kabuğu da bulunduğundan etkisi daha kuvvetli olur. Ben nar, maydanoz, nane, semiz otu ve hurma yiyemiyorum şuan mesela. Anında kasılmalarım başlıyor. Herkes bedenini tanımalı ve ona göre kendi diyetini belirlemeli bence
ta kafana canım olmaz allahın izniyle birşey.
Arkadaşlar acılarıma dayanamadım ve doktora gittim.Actı genital bölgemi baktı ve anında sedasyon bartolu kist brema yapmamız lazım dedi tam anlamadım ne olduğunu sordum beze var bunu açmamız lazım yoksa geçmez dedi.Bende istemedim ilaç istedim.Nedir ki bu operasyon ya neden direk onu yapmk istedi.Kesicek beni anestezi bile yapmadan dayananmamki paztesiye kadar beklicem geçmezse gidicem hiç bişey anlamadım yaa bilen varmıı
Arkadaşlar acılarıma dayanamadım ve doktora gittim.Actı genital bölgemi baktı ve anında sedasyon bartolu kist brema yapmamız lazım dedi tam anlamadım ne olduğunu sordum beze var bunu açmamız lazım yoksa geçmez dedi.Bende istemedim ilaç istedim.Nedir ki bu operasyon ya neden direk onu yapmk istedi.Kesicek beni anestezi bile yapmadan dayananmamki paztesiye kadar beklicem geçmezse gidicem hiç bişey anlamadım yaa bilen varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?