2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ah o bamyalılar yok mu onlar :) benim de ikinci oğlum geliyor Allah izin verirse. Dün artık oğluma söyledim bebek gelecek diye çok istiyordu zaten şimdi göbeğimi seviyor öpüyor. anne dur kardeşimi öpeyim diyor :)
Bugun dr arayacak beni.soonuc icin:18::18:
hadi inş güzel haberler alıcaz canım bize de haber et olur mu?
annem bebek battaniyesinin yarisini bitirmis sari yuz basortusu yapmis igne oyasindan
oh oh güle güle kullanın cicileri inş. bizde öyle yapacak bi görümcem var o da benle bir hamile kalıp bebeğini düşürmüştü o nedenle ona da yap diyemem. hazır alıcaz el mecbur.

canım kıl dönmesi ya da iltihaplanma gibi bişi olabilir mi?

Cnm bu heyet nasil oluyor?
Normal muayene olmak icin gidip heyet raporu istiyorm denmiyor degil mi?
Anlatir misn detayli

Tebrik ederim sizide uzun ömürlü olsun inşallah. Oglunuz kac yaşında?

geçmiş olsun canım yinemi tuttu bende dün akşam ucundan döndüm sayılır parol içsen belki senin ağrını geçirir ağrıyı çekmek daha çok stres yaptırıyor

sağolun kızlar benimde tuttumu ikii üç gün bırakmıyor bugün daha kötüyüm doktorum bana çok ağrın olursa iç demişti daha önce tuttuğunda bikaç kere içtim ama geçmedi şimdi ondan içmiyorum boşu boşuna ama delirmek üzereyim

Canım bilemiyorumki sadece çok şiş durumda bide çok ağrı yapıyo.Korkuyorum bende bebeğime bişey olacak die.Eşim işten çıksın başka bi doktora gidicem umarm önemli bi sorun yoktur

Canım bilemiyorumki sadece çok şiş durumda bide çok ağrı yapıyo.Korkuyorum bende bebeğime bişey olacak die.Eşim işten çıksın başka bi doktora gidicem umarm önemli bi sorun yoktur

ta kafana canım olmaz allahın izniyle birşey.

Ben 5 kilo almistim frene bastim nereye gidiyorsun dedim bu kadar erken

Simdi 4 ayda 4 kilo oldu az daha rahatladim....hic bir seyden kismadim sadece zarsrli seyleri kistim o kadar

Makarna pirinc patstes kizartma ve bos kalorili seyler gibi
Oh maşallah iyi gidiyorsun canım =)
Ben hala aynı kilodayım sanırım, şişkinlikte geçince neredeyse çıkmamış gibi göbeğim..
Büyüklerim kilo almamak için yememezlik yapma diyorlar..
Kiloyla sorunum yok lakin, bende de şöyle bir alışkanlık var..
Sabah kahvaltı yapamam, öğlen çok yerim..
Bu alışkanlığımı yenmeye çalışıyorum ama pek başarılı olamıyorum nedense..

bugun yine tuttu bende bi parol içtim ama geçirmedi ölüyorum ağrıdan ama benim ağrımın sebebi iğneler ve gürültü alt katım çok gürültülü oyüzden sesten bu hale geliyorum senin progesteron baya yüksek dozmuş ben 3 günde bi pruloton depot 500 mg oluyorum

canım birşey soracağım senin kanaman varmıydı önceden varsa gözümden kaçtı sanırım
yoksa nar yedikten sonra mı oldu?

benimde bugun yine tuttu biz napıcaz böyle ya

Gunaydin kizlar
Bugun sabah yine yogun kanamam oldu
Acile gittik hemen hala bebegin kafasinin altinda bir kanama alani vardi o kaniyormus
Kanamamin rengi koyulasti ama iyi degil mi kizlar??Birsey olmaz degil mi?.
Bu arada oglusum geliyormus

Geçmiş olsun canım. Tecrübeli arkadaşların dediği gibi inşallah bitiyordur kanaman. Maşallah prensine, sağlıkla gelsin inşallah

içime öküz kaçmış gibi yiyorum. bayramda babam bizimleydi izmir den geldi. benle baya bi dalga geçtiler. zaten turşu suyu üzerine sütü içmem dönüm noktası oldu babam için :)

Koptum gülmekten. Turşu suyu üstüne süt bir de, performansını alkışlıyorum Kaç kilo aldın toplamda?

Gözün aydın, maşallah meleğine

Bugun dr arayacak beni.soonuc icin:18::18:

Güzel haberlerini bekliyoruz canım

bende grip oldum nar da vitamin çok olduğu için eşime dün nar aldırdım ama daha yemedim sen şimdi böyle diyince yemeye korktum zaten düşük tehlikem var yemeyim o zaman

ta kafana canım olmaz allahın izniyle birşey.

Arkadaşlar acılarıma dayanamadım ve doktora gittim.Actı genital bölgemi baktı ve anında sedasyon bartolu kist brema yapmamız lazım dedi tam anlamadım ne olduğunu sordum beze var bunu açmamız lazım yoksa geçmez dedi.Bende istemedim ilaç istedim.Nedir ki bu operasyon ya neden direk onu yapmk istedi.Kesicek beni anestezi bile yapmadan dayananmamki paztesiye kadar beklicem geçmezse gidicem hiç bişey anlamadım yaa bilen varmıı

bilmiyorum ki canım ilk defa duydum böyle birşey. Operasyon geçirmeden pazartesi başka doktora da görünsen o da aynısını derse olursan yada olmazsan zararı faydası neymis sorarsın.

Canınız ne çekiyorsa yazın kızlar =)
İştahımı açıyorsunuz valla..
Sizden etkilenip bende karnımı doyurabiliyorum =)
Nar konusuna gelince dün bende yedim..
Sorun sıkıntı yok şükür..
Snowyy ne derse doğru çıkıyor valla öncüm oldu bu aralar =)
Şiddetle tavsiyelerini dikkate akıyorum..

canım benim gibi fmf hastası olan senmiydin yoksa nyln diye bi arkadaşmıydı tam hatırlamıyorum ama fmf liysen genital bölgede olan bu şişlik atak yüzünden olabilir eğer öyleyse en fazla 1 haftaya geçmesi lazım bi keresinde benimde genital bölgemde şişlik olmuştu dokunamıyordum çok acıyordu ama dudağında değildi yanak bölgesindeydi fındık kadar bişeydi ben seni yanlış yönlendirmek istemem doktor daha iyi bilir tabiki ama fmf hastası değilsen zaten doktorun dediği şey olabilir anestesi bebeğe zararlı olabilir canım uyuşturup ufak bi kesik etıp alıyolar galiba senin için rahat değilse başka doktora git bakalım o ne diyecek inş. önemli bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…