2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben de aysunayi merak ediyorm
Dun arayacakti dru

Ben dun sabah yine acile gittim
Bu sefer rengi koyuydu ama miktari cok fazlaydi bir de agri vuruyordu vajinama
Korktuk yine baya
Oglusum olacakmis tabi cinsiyeti sormak aklimin ucundan bile gecmedi dr soyledi :)

Senin kanaman kesildi mi?

Lokman hekim ankarada!!

Benim kanamam cok yogun oldigunda dr hidiyorumda resmen ben zorla duruyorum yatarken dizlerimin altinda yastik var geve hic kalkmadan yatiyorum sirt ustu biraz kanama oluyor sabah tuvalete gidince akacak olan ama akamayan kan hooppp tuvalete
Rahat rahat nefes alamiyotim karnimin iconde cpk kotu agrilar var sanci yada kasilma degil kesinlikle ilk dogumumdan biliyorim aci var ;(
Dedigim gobi biz umutlu degiliz su yarinki dr gidelim artik ne diyecek bizim isimiz bi yone dogru donmuyor
Otursam hele ona bile hitcek kan ben surekli yatiyorum artik sadece yemek yerken yatiyorum o ladar

Monotossanin nesi var neden amniyosentez yapilcak ?
Ve aysun napti acaba ya mutlaka yaxardi aldimi hayirli haberi acaba

inşallah yarın doktorun her şey normal bir iki güne kalmaz geçer kanaman der.
Benim amniyosentez olma sebebim doktor 3 lü de ultrasondan bakarken bebeğin bağırsaklarında parlama gördü. Bu sebeple dedi.

Günaydın kızlar
Eşimin tarafının yine düğünü var, bu saatte kalktım hazırlanmak için gece söyledi eşim sağolsun..
Gitmesek de olmazmış..
Yine işkence başlayacak..
Ben gelene kadar kendinize ve meleklerinize iyi bakın =)
Öpüyorum herkesi kocaman

Benim sonuc daha cikmamis ki zlar..bayram gecikmesi muhtemelen dedi dr.

P.tesiye kaldi sonuc.

Esmer keske yerinde.olsaydim ben gule oynaya hazirlanirdim varya

Aysun bir gun daha yani hayirlisiyla

ben 4.5 aylık olmak üzereyim ama hiç geçmedi aksi gibi günden güne çoğalıyor bugunde başım ağrıyor artık hergün ağrımaya başladı keşke benimkide seninki gibi 4. ayda geçseydi hiç geçicekmiş gibi hissetmiyorum gebelikte fastjel kullanımı sakıncalı ben onu hamile değilken bel ağrılarım için kullanıyordum vıcks diye bi merhem almıştık ama onu ne zman kullandıysam kanamam oldu içindeki maddeler kan akışını hızlandırıyomuş 2 defa öyle olunca bıraktım kullanmıyorum eczacı bide eşime hamileleler bunu kullanıyor diyip satmış

Kızlar merhabalar hepinize.Ben bişey soracağım size bebislerinizin ilk kıpırtısını hissettiniz mi ve kaçıncı haftada hissettiniz?

ben hissettiğimi sandım ama değilmiş...gaz falandı belki bilmiyorum..

eğer hissetmiş olsaydım hergün olurdu artık ama yok...daha erken sanırım.

lokman hekim ankaradaymış canım ben istanbuldayım gidememki muhtemelen bu seansların ücretide yüksektir şuan bunu karılayacak durumumuz yok keşke devlet hastanelerinde de olsaydı ama devlet hastanesinde ilaç yazıp postalıyolar başka yaptıkları bişey yok sen bu işlemi yaptırmayı düşünüyormusun?

evet bayağı yüksek dozdu.şimdi yavaş yavaş azaltıyoruz inş 20 de tamamen kesecekler.saglıkla gelsinler başka ne diyelim cnm.

sanırım benim doktorda kesecek ama içimden hiç bırakmak gelmiyor bırakınca kanamalarım çoğalırsa diye çekiniyorum acaba neden 20. hafta o zman ne olucakki

sanki ben hissediyorum gibiydi ama 3-4 gündür tık yok niye böyle oldu bilmiyorum belki bende yanılmışımdır benim doktor 20. den önce hissedemezsin demişti yarın kontrolum var umarım bebeğim iyidir çok endişeliyim mide bulantılarım bitmeden önce öğürünce bebeğimin yasadığını hissediyordum ama 1 haftadan fazladır mide bulantılarım bitti şimdi anlayamıyorum

ne güzel cinsiyetler belli olmaya başlamış ben 13 hftlığım çarşamba günü gidicem doktora belli olurmu dersiniz ??

Kızlar merhabalar hepinize.Ben bişey soracağım size bebislerinizin ilk kıpırtısını hissettiniz mi ve kaçıncı haftada hissettiniz?

dün sanki bir şey vurur gibi oldu ama ona yormak istemiyorum 20.den önce anlamak zor diyorlar .bende kendimi şartlandırmak istemiyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…