2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
gecmis bayaminiz mubarek olsun annisler, herkes iyidir umarim bebisler deee. benden guzel haber bulantilarim azaldi 43 kiloya dusmustum ameliyatta 1 haftada 2 kilo aldimm

Ben geldiiim. Bayram arası giremedim hiç gelen giden et met derken iş çoktu. Ne var ne yok kızlar herkes iyi değil mi. Erkek bebişler artmış cinsiyetler bayramda öğrenilmmiş

Ben geldiiim. Bayram arası giremedim hiç gelen giden et met derken iş çoktu. Ne var ne yok kızlar herkes iyi değil mi. Erkek bebişler artmış cinsiyetler bayramda öğrenilmmiş

Hoş geldin =)
Kısmetse bende pazartesi net bir şekilde öğreneceğim..
Erkek bebek patlaması yaşıyoruz..

hoş geldin =)
kısmetse bende pazartesi net bir şekilde öğreneceğim..
Erkek bebek patlaması yaşıyoruz..
bana da pazartesi amniyosentez yapılacak büyük ihtimal inşallah gerek kalmaz da. Kızlar bu zamalarda duaya çok ihtiyacımız var. Bol bol dua edelim birbirimize bebişlerimize

bana da pazartesi amniyosentez yapılacak büyük ihtimal inşallah gerek kalmaz da. Kızlar bu zamalarda duaya çok ihtiyacımız var. Bol bol dua edelim birbirimize bebişlerimize
Senin için dua edeceğim canım..
İnşallah olumlu sonuçlar alırsın..
Çok geçmiş olsun..
Allah senide, bebişini de nazarlardan korusun..

hayırlısı olsun canım. Allah kucagına almayı nasip etsin.

Amin canim amin hepimizin..

gözünaydın canım benimde içime hep kız doğuyordu ama en son gittiğimde erkeğe benzetti inş. pazartesi bizimkide belli olacak

Ay burcu ben cok sevindim nedense:) esim erkek istiyordu ama ben kiz..allahim ilk once saglikli versin sonrada gonlumuze gore

benimde bugun yine tuttu biz napıcaz böyle ya

canım internette kafein azaltabilir diye yazmışlar ben bir bardak nescafe içtim alnıma ve şakaklarıma patates koyup eşarpla bağladım gözümü de kapattım bir saat kadar karanlıkta uzandım hafifledi ağrım şimdide minoset içtim çok hafif ağrıyor 9 ay çekçez galiba bu ağrıyı benim bu hafta ikinci kez tuttu ve hep iki gün sürdü (

Ay burcu ben cok sevindim nedense:) esim erkek istiyordu ama ben kiz..allahim ilk once saglikli versin sonrada gonlumuze gore

amin canım benimde eşim içten içe erkek istiyor çünkü dr erkeğe benziyor dediğini benden duyunca bizimki çok sevindi erkeklerde hep erkek evlat içgüdüsü var bende öncelik sağlıklı olması cinsiyeti pek önemsemiyorum ama içimden kız geçiyordu eli ayağı düzgün olsunda ben hangisi olursa razıyım rabbim hayırlı evlat nasip eylesin

bana kahve falan fayda etmiyor doğumdan sonrada devam ederse işte o zaman yandık seninkini tetikleyen şey ne acaba benimkini en çok ses gürültü tetikliyor alt katımdakilerde çok gürültülüler o yüzden strese giriyorum ondan oluyor da olabilir

benimkini ne tetikliyor hiç bilmiyorum evimde yada apartmanda gürültü yok sabah uyandığımda baş ağrısıyla uyanıyorum ve devamı geliyor.

benimkini ne tetikliyor hiç bilmiyorum evimde yada apartmanda gürültü yok sabah uyandığımda baş ağrısıyla uyanıyorum ve devamı geliyor.

ay valla keşke bizdede olmasa belki o zman benim başım böyle ağrımazdı onlar ses yapınca benim strestende baş ağrım tutuyor bana noroloji doktoru çok fazlada azda uyumayacaksın 8-9 sat yeterli demişti bide yemeklerini zamanında ye öğün atlama demişti onlarda tetikliyomuş canım ben artık tv yi açmaya korkuyorum ışık geçişleri gözümü alınca o da ağrı yaptırıyor müzik dinlemeyeli uzun zman oldu hayattan zevk alamaz oldum şu migrenin kesin çözümünü bulsalarda biz de kurtulsak :)

ben gece 12.30 da yatmıştım sabah 8 de bir kalktım ağrıdan başımı kaldıramıyorum çok uyumaktan değil yani yemek konusunda bişey diyemicem çünkü hala bulantı ve kusmalarım var belkide o yüzden bu kadar baş ağrısı çekiyorum ahh keşke çözüm bulunsa yalnız ben bugün bi yazı okudum lokman hekimde bi doktor varmış hamilelikte migrenin tedavisini yapıyomuş burundan ilaç veriyomuş dur ben yazıyı bulayım sana göndereyim

lokman hekim neresi? ama ilaç hamilelikte zararlı değilmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…