Ben geldiiim. Bayram arası giremedim hiç gelen giden et met derken iş çoktu. Ne var ne yok kızlar herkes iyi değil mi. Erkek bebişler artmış cinsiyetler bayramda öğrenilmmiş
bana da pazartesi amniyosentez yapılacak büyük ihtimal inşallah gerek kalmaz da. Kızlar bu zamalarda duaya çok ihtiyacımız var. Bol bol dua edelim birbirimize bebişlerimizehoş geldin =)
kısmetse bende pazartesi net bir şekilde öğreneceğim..
Erkek bebek patlaması yaşıyoruz..
Senin için dua edeceğim canım..bana da pazartesi amniyosentez yapılacak büyük ihtimal inşallah gerek kalmaz da. Kızlar bu zamalarda duaya çok ihtiyacımız var. Bol bol dua edelim birbirimize bebişlerimize
Kizlarrrr benim kizimm oluyooooo bugun ogrendimmmmm
hayırlısı olsun canım. Allah kucagına almayı nasip etsin.
gözünaydın canım benimde içime hep kız doğuyordu ama en son gittiğimde erkeğe benzetti inş. pazartesi bizimkide belli olacak
benimde bugun yine tuttu biz napıcaz böyle ya
canım birşey soracağım senin kanaman varmıydı önceden varsa gözümden kaçtı sanırım
yoksa nar yedikten sonra mı oldu?
Ay burcu ben cok sevindim nedense:) esim erkek istiyordu ama ben kiz..allahim ilk once saglikli versin sonrada gonlumuze gore
canım internette kafein azaltabilir diye yazmışlar ben bir bardak nescafe içtim alnıma ve şakaklarıma patates koyup eşarpla bağladım gözümü de kapattım bir saat kadar karanlıkta uzandım hafifledi ağrım şimdide minoset içtim çok hafif ağrıyor 9 ay çekçez galiba bu ağrıyı benim bu hafta ikinci kez tuttu ve hep iki gün sürdü(
bana kahve falan fayda etmiyor doğumdan sonrada devam ederse işte o zaman yandık seninkini tetikleyen şey ne acaba benimkini en çok ses gürültü tetikliyor alt katımdakilerde çok gürültülüler o yüzden strese giriyorum ondan oluyor da olabilir
benimkini ne tetikliyor hiç bilmiyorum evimde yada apartmanda gürültü yok sabah uyandığımda baş ağrısıyla uyanıyorum ve devamı geliyor.
ay valla keşke bizdede olmasa belki o zman benim başım böyle ağrımazdı onlar ses yapınca benim strestende baş ağrım tutuyor bana noroloji doktoru çok fazlada azda uyumayacaksın 8-9 sat yeterli demişti bide yemeklerini zamanında ye öğün atlama demişti onlarda tetikliyomuş canım ben artık tv yi açmaya korkuyorum ışık geçişleri gözümü alınca o da ağrı yaptırıyor müzik dinlemeyeli uzun zman oldu hayattan zevk alamaz oldum şu migrenin kesin çözümünü bulsalarda biz de kurtulsak :)
ben gece 12.30 da yatmıştım sabah 8 de bir kalktım ağrıdan başımı kaldıramıyorum çok uyumaktan değil yani yemek konusunda bişey diyemicem çünkü hala bulantı ve kusmalarım var belkide o yüzden bu kadar baş ağrısı çekiyorum ahh keşke çözüm bulunsa yalnız ben bugün bi yazı okudum lokman hekimde bi doktor varmış hamilelikte migrenin tedavisini yapıyomuş burundan ilaç veriyomuş dur ben yazıyı bulayım sana göndereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?