selam kızlar..öncelikle hasta olan kanaması olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun...
zor günler geçiriyorum uzun zamandır takip edemedim sizi..inşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız evlatlarımıza..3 gündür doktır kapılarıındayım..bayram tatili olduğu için dr bulamadım...3 gündür aşırı sancım var ve yoğun stres altındayım..kesintisiz ağlıyorum..bu duruma neden olanda yemeyip yedirdiğim, giydirdiğim, çalıştığım zaman sırf kardeşim okusun diye ayağıma bir çift ayakkabı almayıp ona herşeyin en iyisini aldığım erkek kardeşim...öyle kırdıki beni..ne zor şekilde gebe kaldığımı biliyor..üstelik düşük tehlikem oluğunu biliyor..göz göre göre evladımın hayatını düşünmedi..onu asla affetmeyeceğim...Allahım inşallah evladımı bana bağışlar inşallahhh
burdaki hamileler arasında en çok kilo veren benim 50den 43 e düştüm gerisini sen düşün bişey olacak olsa heralde bana olurdu ben hala kilo almaya başlamadım
geçmiş olsun canım hayırdır kardeşin ne yaptı sancının sebebi belli mi stres yapma kendine bebişin iyidir inşallah onu da kendini de üzme
Canım yaa sakinleşmeye çalış bi an olayı unut ve güzel şeyler düşünmeye çalış evladın için bunu yap.Kızmakta haklılık payın olabilir ama şimdi Allah muhafaza çocuğuna bir şey olursa sorumlusu ondan daha çok sensin olursun.Stres bebeğe ve sana şu an zarar veriyor.
İyiliğinin karşılığını ondan değil Allahtan bekle.Allah sana ileride kat be ket fazlasını verecektir.Biraz bebeğinle güzel şeyler konuş sen kendini hem bebeği yatıştırırsın.Onu kucağına alacağın anı düşün mesela.
Ben de aysunayi merak ediyorm
Dun arayacakti dru
Ben dun sabah yine acile gittim
Bu sefer rengi koyuydu ama miktari cok fazlaydi bir de agri vuruyordu vajinama
Korktuk yine baya
Oglusum olacakmis tabi cinsiyeti sormak aklimin ucundan bile gecmedi dr soyledi :)
Senin kanaman kesildi mi?
inşallah yarın doktorun her şey normal bir iki güne kalmaz geçer kanaman der.
Benim amniyosentez olma sebebim doktor 3 lü de ultrasondan bakarken bebeğin bağırsaklarında parlama gördü. Bu sebeple dedi.
cnm kesildi çok şükür.darısı sizlere inş..o ağrıyı iyi bilirim benim popoma baskı yapmaya bebek dogmaya çalışmıştı...mevlam korsun hepsini.saglıkla zamanında gelsinler inş.
bu sene erkek senesi demekki.maşallah ogluşuna annesi.nasıldı uyanıkmıydı.. çok seviyorum sürekli izlesem bıkmam bebişimi...bizde çarşamba üçlü teste gidecez..bakalım..hayırlı sonuçlarla döneriz inş
sanırım benim doktorda kesecek ama içimden hiç bırakmak gelmiyor bırakınca kanamalarım çoğalırsa diye çekiniyorum acaba neden 20. hafta o zman ne olucakki
Neden sol ki :26: Ben hep sağıma yatarım, ööle alışmışım. Özellikle sola mı yatmak gerekiyomuş :44:
selam kızlar..öncelikle hasta olan kanaması olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun...
zor günler geçiriyorum uzun zamandır takip edemedim sizi..inşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız evlatlarımıza..3 gündür doktır kapılarıındayım..bayram tatili olduğu için dr bulamadım...3 gündür aşırı sancım var ve yoğun stres altındayım..kesintisiz ağlıyorum..bu duruma neden olanda yemeyip yedirdiğim, giydirdiğim, çalıştığım zaman sırf kardeşim okusun diye ayağıma bir çift ayakkabı almayıp ona herşeyin en iyisini aldığım erkek kardeşim...öyle kırdıki beni..ne zor şekilde gebe kaldığımı biliyor..üstelik düşük tehlikem oluğunu biliyor..göz göre göre evladımın hayatını düşünmedi..onu asla affetmeyeceğim...Allahım inşallah evladımı bana bağışlar inşallahhh
Merhaba kizlar
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Bizim bir tanidigin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bir yerde okumustum. 40 hamile kadin her biri birer ayetel kursu okursa olurmus. Sizlerde birer ayetel kursu okuyabilir misiniz? Simdiden tesekkurler.
drum bana ikili test yapalım..üçlüye gerek yok demişti? canım sana drmu önerdi? sen kendinmi yaptırmak istiyorsun?
cnm allah kabul etsin okudum cnm.inş en kısa zamanda ona da meleği gelsin .mevlam kimseyi kolları boş evlatsız bırakmasın
cnm öncelikle derim nefes al ve dualarını oku takma.biz zaten zor elde ettik kuzularımızı bende senin gibi tüp bebekle sahip oldum kuzuma..ve kimseyi takmak istemiyorum.zaten hamilelikte hassas oluyoruz.birde çevreyi takma cnm..sen boşver kardeşinde anlar zamanla..sen iyi seyler düşün.ve aklına hastalık getirme. eger sancılandıysan soluna yat dualarını oku ve gözlerini kapat bebişinin odasını hayal et cnm.nasıl dizayn ettiğini.iki sene sonra anne deyip elini öpüp harçlık isteyeceğini..babası veseninle yatakta güreşeceğini...babasından seni senden babasını kıskandığını...sen hayal et cnm ve kimseyi katma hayallerine.ben bunaldığımda böyle yapıp azıcık rahatlıyorum dene tatlım
canım sebebi kardeşime yeterince fedakarlık yapmam..gereğinden fazla değer verirsen en büyük acıyı sen çekersin..
cnm ben de 45le kalip 43e dustum. diyetisyene gidicem yrn listemi seninle paylasirim. bulantilarin nasil, hersey yiyebiliyor musun
?
bende öyleyim korkuyorum ama artık ta bırakmak istiyorum ilaçları..5 ay bitmiş olacak daha büyümüş olacak dedi..
insan kardeşinden böyle bir muamele görüce dayanamıyor tabiki.. bide sen yememiş yedirmişsin annesi gibi olmuşsun biyerde madem sana öyle davranıyor ben olsam resti çekerim araya mesafe korum onun yüzünden kocamla aramı bozmam canım sana akıl vermek gibi olmasın yanlış anlama beni ama yazdıklarını okuyunca kardeşine gıcık oldum ne kadar nankörmüş insan biraz karşısındaki insanı düşünmeli karısı hamileyken ona gelince aman bişey demeyin sen hamilesin ve riskli bi hailelik geçiriyorsun ama seni tınlayan yok böyle kardeşlikmi olur boşver bundan sonra ne hali varsa görsün de arabayıda verme bence madem kaza yapıyo arabayı tamir ettirsin o da yok... ay valla bunları kendimi senin yrine koyupda yazdım çok sinirlendim kardeşine sana değer vermeyene sende vermicen insanlar bencil ve nankör benimde kaynanamla sorunlarım var bende hiç arayıp sormuyom bayramdada aramadım çünkü haketmiyor hakedene değer verilir sıkma sen güzel canını bundan sonra bebeğini ve eşini düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?