kızlar ben nezle oldum ve burnum tıkalı hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıyorum öylede sürekli boğazım kuruyor rahatsız ediyor gebelikte burun spreyleri zararlıymış sizin bildiğiniz burun açan bir yöntem varmı? geceleri bu yüzden uyuyamıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
kızlar ben nezle oldum ve burnum tıkalı hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıyorum öylede sürekli boğazım kuruyor rahatsız ediyor gebelikte burun spreyleri zararlıymış sizin bildiğiniz burun açan bir yöntem varmı? geceleri bu yüzden uyuyamıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen
ben 4.5 aylık olmak üzereyim ama hiç geçmedi aksi gibi günden güne çoğalıyor bugunde başım ağrıyor artık hergün ağrımaya başladı keşke benimkide seninki gibi 4. ayda geçseydi hiç geçicekmiş gibi hissetmiyorum gebelikte fastjel kullanımı sakıncalı ben onu hamile değilken bel ağrılarım için kullanıyordum vıcks diye bi merhem almıştık ama onu ne zman kullandıysam kanamam oldu içindeki maddeler kan akışını hızlandırıyomuş 2 defa öyle olunca bıraktım kullanmıyorum eczacı bide eşime hamileleler bunu kullanıyor diyip satmış
erkek kardeşler biraz düşüncesiz oluyorlar canım...umarım hatasını anlar ve kendini sana affettirir...özeldir diye sormuyorum ne yaptığını..selam kızlar..öncelikle hasta olan kanaması olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun...
zor günler geçiriyorum uzun zamandır takip edemedim sizi..inşallah hepimiz sağ salim kavuşacağız evlatlarımıza..3 gündür doktır kapılarıındayım..bayram tatili olduğu için dr bulamadım...3 gündür aşırı sancım var ve yoğun stres altındayım..kesintisiz ağlıyorum..bu duruma neden olanda yemeyip yedirdiğim, giydirdiğim, çalıştığım zaman sırf kardeşim okusun diye ayağıma bir çift ayakkabı almayıp ona herşeyin en iyisini aldığım erkek kardeşim...öyle kırdıki beni..ne zor şekilde gebe kaldığımı biliyor..üstelik düşük tehlikem oluğunu biliyor..göz göre göre evladımın hayatını düşünmedi..onu asla affetmeyeceğim...Allahım inşallah evladımı bana bağışlar inşallahhh
Merhaba kizlar
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Bizim bir tanidigin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bir yerde okumustum. 40 hamile kadin her biri birer ayetel kursu okursa olurmus. Sizlerde birer ayetel kursu okuyabilir misiniz? Simdiden tesekkurler.
canım benim geçmiş olsun öncelik senin sağlığın biri veren Allah ikiyi de verir inşallahDun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Allah sizlere hic birinize aci vermesin
Dun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Merhaba kizlar
Bende haziran 2014 annesiyim. Sizlerden bir ricam olacakti. Bizim bir tanidigin 17 yildir cocugu olmuyor. Bende bir yerde okumustum. 40 hamile kadin her biri birer ayetel kursu okursa olurmus. Sizlerde birer ayetel kursu okuyabilir misiniz? Simdiden tesekkurler.
Beni merak ettiğin için Teşekkür ederim canım.iyiyim allaha şükür ama karın ağrım devam ediyor özellikle sol tarafta.
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti ne seninkinin?
Dun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Merhaba kizlar
Geçmiş olsun canım. Tecrübeli arkadaşların dediği gibi inşallah bitiyordur kanaman. Maşallah prensine, sağlıkla gelsin inşallah
Koptum gülmekten. Turşu suyu üstüne sütbir de, performansını alkışlıyorum Kaç kilo aldın toplamda?
Gözün aydın, maşallah meleğine
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?