2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar ben nezle oldum ve burnum tıkalı hiç nefes alamıyorum ağzımdan alıyorum öylede sürekli boğazım kuruyor rahatsız ediyor gebelikte burun spreyleri zararlıymış sizin bildiğiniz burun açan bir yöntem varmı? geceleri bu yüzden uyuyamıyorum bilen varsa yardımcı olsun lütfen

Bende sinuzit var gecen soguk alginligi yuzunden acillik oldum. Doktor rahat edebilmem icin okyanus suyu verdi.. tamamen acmasada rahatlatiyo. Istedigin sıklıkta kullanabiliyorsun. Yoksa agzimda nefes almaktan cigerlerimi usutmustum bronsite donecekti. Ufak bi antibiyotik destegiyle kil payi kurtardim cok sukur...

Çaybardaginin icine 1 tatli kasigi tuz koyup yarisina kadar icme suyu koyup karistiriyorsun.kullanilmamis bir enjektör icine cekip(tabi ucunu cikartiyorsun) lavaboda once bir burun deligine sonra digerine hizla sıkıyorsun cok iyi geliyor burnun tamamen temizlenip aciliyor.....

canım ilk gebeliğim 4 aylık olunca miğren geçmişti bundada umut ediyorum geçsin diye yoksa perişan oluyorum hele doğum sonrasını düşünemiyorum uykusuz günler bizi bekliyor hayırlısıyla tabi bebekten bebğe değişiyor kimi uyur kimi uyumaz benim kızım ne gece ne gündüz uyurdu 4 saatlik uykuyla ayakta olurdum oda 4 saatlik uyku bölük pörçük şekilde inşalah geçer ya yoksa halimizi düşünemiyorum fasteli bana nöroloji dok vermişti ve gebeliğimde kulanmıştım geçen günde kendisini aradım kulanabilirsin demişti eğer geçmez 4 aydan sonra ilaç verecekmişte ben yinde parol dışında ilaç kulanmak zorunda kalmam inşalah

erkek kardeşler biraz düşüncesiz oluyorlar canım...umarım hatasını anlar ve kendini sana affettirir...özeldir diye sormuyorum ne yaptığını..

ben dra sorduğumda kullanabilirsin dedi...onlar tuzlu su karışımı zaten zararlı olduklarını sanmam

tatilimizin son günü de bitti ama yine de çok üzülmüyorum çünkü yarın dr randevum var..ikili test yapılacak ve belki cinsiyeti öğrenilecek...hamileliğimi daha öğrenmeden önce göğsüm ağrımaya başlamıştı, regl olmadan önce de ağrıdığı için önemsememmiştim, hala ağrıyo, hem alttan hem yanlardan, böyle bi ağrı yaşayan var mı? ilk hamileliğimde olmadığı için şaşırıyorum..yarın dra da soracağım

ozelden mesaj atmistim ilk liste icin hala yok bilgiler ..face grubumu var nerde gerci prensip olarak gruplardan uzak duruyorum ama arada zaman buldukca bakmak isterim ..

Okudum canım Allah kabul etsin..

Dun gece 1 1 den beru kanamam var uzatmiyayim bugun aksak ustu yada yarin sexeryan olacagim kizlar Allah sizlerin evlatlarini korusun benim hayatimda sikintiya giriyormus dr bebegin sutu bitmek uzere muhtemelen suyum geliyi anlamuyorum en dogru karar bu diyor
Allah sizlere hic birinize aci vermesin

canım benim geçmiş olsun öncelik senin sağlığın biri veren Allah ikiyi de verir inşallah

Geçmiş olsun her serde bir hayır vardır. Rabbim hakkında hayirlisini nasip etsin inşallah. ..

Ben de okuyorum inşallah. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Beni merak ettiğin için Teşekkür ederim canım.iyiyim allaha şükür ama karın ağrım devam ediyor özellikle sol tarafta.
Sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor cinsiyeti ne seninkinin?

cınsıyet haftaya ıns doktor soylerse canım hamılelık cok ıyı 3 ay cok cektım bulantılar agrılar faln ama smdı ıyıyımsızın cınsıyet bellımı

günaydın kızlar uzun zamandır yokum.sonunda evime döndüm bi nefes aldım.insanın evi gibi yok.her ne kadar ev göçüyo olsa da yine de mutluyum.bir ucundan başlayıp bitiririm inşallah.

herkes iyidir inşallah,gecmişi okuyamadım henüz.ben idare ediyorum bulantılar bazen aşırı oluyo bazen hiç olmuyo.biraz da sancım oluyo karnımın alt kısmında.bazen çocuk aşağıya düşecekmiş gibi geliyo.Özellikle de yürürken.

Şu gyno ferro sanol denen uyuz ilaç midemi mahvediyor.Ama demirim çok düşük.B12 için verdiği iğneleri de yaptrdım.o da eksikti.inşallah düzelmiştir.
D vitaminim de eksik,babama malzemeden çalmışınız herşeyim eksik diyorum :)

Neyse bakalım yeni bi haftaya başlıyoruz herkes için hayırlı olur inşallah.

yaa inanamıyorum,lütfen başka bi doktora daha git hiç beklemeden.Hemen karar verme.ne diyeceğimi de bilemiyorum fena oldum birden.ama ikinci hatta üçüncü bir doktora daha git acilen.

Güanydın kızlar.9 günün ardından işe gelmek berbat bi duygu.Bayram boyunca giremedim buraya bol bol yattım dinlendim.Bebekleriniz nasıl.Baya kişi cinsiyet öğrenmiş maşallah erkekler açık ara önde gidiyor.

Okudum canım. Allah isteyen tüm ailelere evlat nasip etsin inşallah

Çok zorlu bir süreçten geçiyorsun canım. Allah sana sabır versin. Umarım sağlığına kavuşursun...

Canım birkaç hafta önce kontrolde tartıldığımda 4-5 kilo almıştım. şimdi 6-7 yi görmüşümdür rahat. daha dur oğlumdan biliyorum daha ne performanslar göreceksiniz benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…