bu iğnenin erken doğum riskini de azalttığını bikliyorum ben birazda o yüzden kesmeye korkuyorum bakalım benim dr ne diyecek yarın sorucam
benim aklıma diyetisyene gitmek gelmedi ama yemek yemeye şükür başladım benim bulantılarım çok şiddetliydi o yüzden bu kadar çok kilo verdim
aynen canım nasıl nankör hemde..annem bile derdiki kızım bu kadar fedakarlık yapma boşver..oo kendi karısı gebeyken varya nasıl titredi üzerine..şimdi bile annem bana diyoki sen aşırı değer verdin kızım...abla hep verici..benim onun için yaptıklarıma inanamassın burcum inanamassın..salak gibi onu en ii şekilde okuttum bir eli yağda bir eli baldaydı..abla çalıştı ona verdi, kocadan aldı ona verdi..mutsuz olan abla oldu..onunla bi daha konuşmayacağım daha..insanda azcıkmı merhamet olmaz burcucum..nasıl bir vicdan..kendisinden ne maddi ne manevi asla birşey almadım ben ..ama hep ver hep ver...kafasız ben..hep mutlu etmeye çalıştım..mutluluk ne inanbilmiyorum..hep fedakarlık...bu benim anne olmak için son şansım bu kadar denemenin üstüne ben zar zor gebe kaldım.düşük riskim var biliyor..ya bende şansmı var canım yaaa...ne saygı var ablaya ne azıcık merhamet..bana yapılanı unuturumda evladıma yapılanı asla..ya evledıma birşey olsa..ama onun rahatı daha önemli, kendisi son model arabaya binip hanımını gezdirecekya..kim takar ablayı kim..
bi laf vardırya sinek kadar eşim olsun başımda olsun..aynen...onun yüzünden eşimi kırdığıma öyle pişmanımkii
kızlar bende çok kilo verdim..drum üzülme bebk büyüsün yeter dedi..ama şu aralar biraz aldım gibi..ya bulantım kezilince çok korkuyorum bebişe bişey oldu diye(( drumda demişti bulantı iyidir..bebişinin senle olduğunun işareti diye
inşalah bebeğin iyidir artık üzme kendini canım bende çok ağlıyorum hamilelik hormonlarıda bizi hassas yapıyor eşimin söylediği işeyden alınıp ağlayabiliyorum çevremizdeki insanlar bizim hassaslığımızı anlayamıyolar ama en iyisi takamamk çünkü takınca biz strese giriyoruz dolayısıyla bebeğimiz etkileniyor benimde düşük riskim geçmedi arada kanamalrım devam ediyor ve ne zman üzülsem ağlasam karnım ağrımaya başlıyor şu bebekleri sağsalim bi doğursak çok rahatlayacağız...
kılzar iğne proluton depotmu progestanmı? ikisinide kullandım ben..
ikizinin haftası aynı benim 1 hafta 10 gündür bulantım kesidi bende endişe diyorum senin gibi, senin bulantıların ne zaman kesildi canım
evet ben hala kullanıyorum proluton depot 500mg
Esmer keske yerinde.olsaydim ben gule oynaya hazirlanirdim varya
Aysun bir gun daha yani hayirlisiyla
bende kullandım ondan..3 günde bir vermişti dr bana
evet canım kanamalarım çoğalınca doktor 3 günde 1 e düşürdü yarın kontrolum var haftada 1 e düşürmesini isticem çünkü bende migren var beni mahvediyo iğne tetikliyor ağrıyı benim kanama alanı görülmezken bile kanamalarım oluyor bu da düşük tehlikesine işaretmiş dr öyle söylemişti ben azcık ayağa kalkım bişeyle uğraşim hemen kanamam oluyor kasıklarıma ağrılar giriyor onun için hiçbişey yapmıyorum hastaneye giderken eşim kucağına alıp indiriyor merdiven inip çıkamıyorum 6. katta oturuyorum ve asönsör yok 12. hafta dolunca düşük riski biter diyo drlar ama bitmedi malesef bakalım inş.20 haftada biter tek dayanağım o... benimde bu 3. bebeğim olduğu için bende çok endişeliyim 2 tanesini kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum endişem kaygım hep bu yüzden bende bu bebeğime bişey olursa artık biterim dayanamam gibi geliyor...
merhaba arkadaşlar, ben de inşallah nisan annesi olacağım, 11 nisan gibi görünüyor şimdilik. Sen sakın wc dışında kalkma ayağa, benim yengem de 3 düşük yapıp 1 doğum sonra tekrar düşük 2. çocuğunu doğurdu ama hep yatta nerdeyse 5 aya kadar hep yattı. şuan 2 evladı var. inşallah senin de her şey yolunda gider ve kucağına alırsın bebeğini. ama dikkat et kendine.
Bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar var mı?
ben hep yatıştayım canım yengende zor şeyler yaşamış 5. aydan sonra hamileliği normale döndümü? ay inşalah benimkide normale döner bu arada bizim bebişi erkeğe benzetti dr ama kesinleşmedi seninki belli oldumu?
evet canım kanamalarım çoğalınca doktor 3 günde 1 e düşürdü yarın kontrolum var haftada 1 e düşürmesini isticem çünkü bende migren var beni mahvediyo iğne tetikliyor ağrıyı benim kanama alanı görülmezken bile kanamalarım oluyor bu da düşük tehlikesine işaretmiş dr öyle söylemişti ben azcık ayağa kalkım bişeyle uğraşim hemen kanamam oluyor kasıklarıma ağrılar giriyor onun için hiçbişey yapmıyorum hastaneye giderken eşim kucağına alıp indiriyor merdiven inip çıkamıyorum 6. katta oturuyorum ve asönsör yok 12. hafta dolunca düşük riski biter diyo drlar ama bitmedi malesef bakalım inş.20 haftada biter tek dayanağım o... benimde bu 3. bebeğim olduğu için bende çok endişeliyim 2 tanesini kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum endişem kaygım hep bu yüzden bende bu bebeğime bişey olursa artık biterim dayanamam gibi geliyor...
onun bazı yasakları vardı, mesala kesinlikle süt içmemesi gerekiyordu.normale dönmüştü o ama yine de çok yormuyordu kendini. benimkini de doktor 12. haftada oğlumuz mu oluyor acaba dedi, sonra 14+3 ken gittiğimde kesin demiyorum ama oğlan dedi, hatta ben şu çıkıntı büyük olasılıkla pipisi dedi, ben de sordum kordon olmasın dedim, o da kordonun rengi farklı dedi. hayırlısı bakalım.. yani yine emin olamadık:)
canım o kadar ii anlıyorumki seni..her negatifden sonraki yıkılışlarım..hala aklımda opu transfer anı..halakorkarak ağlıyorum rüyamda..her dileyen her isteyen kuzucuğunu sağ salim alsın kucağına inşallah..Rabbim hiç kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..bende ev hapsindeyim.drum risk var ama 12 .haftadan sonra risk azalır dedi
boyum 1.60 50 kiloyken gayet iyiydim ama şuanda zayıfım yani benim gibi hamile başka bulamazsınız heralde :)
cnm kan akışını hızlandırıyormuş.hatta ben sancılanınca hastanede de soluma yatırdılar azaltıyormuş.yatarız cnm ya yeterki iyi olsunlar bebişlerimiz
cnm kesildi çok şükür.darısı sizlere inş..o ağrıyı iyi bilirim benim popoma baskı yapmaya bebek dogmaya çalışmıştı...mevlam korsun hepsini.saglıkla zamanında gelsinler inş.
bu sene erkek senesi demekki.maşallah ogluşuna annesi.nasıldı uyanıkmıydı.. çok seviyorum sürekli izlesem bıkmam bebişimi...bizde çarşamba üçlü teste gidecez..bakalım..hayırlı sonuçlarla döneriz inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?