2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benim aklıma diyetisyene gitmek gelmedi ama yemek yemeye şükür başladım benim bulantılarım çok şiddetliydi o yüzden bu kadar çok kilo verdim

kızlar bende çok kilo verdim..drum üzülme bebk büyüsün yeter dedi..ama şu aralar biraz aldım gibi..ya bulantım kezilince çok korkuyorum bebişe bişey oldu diye(( drumda demişti bulantı iyidir..bebişinin senle olduğunun işareti diye

inşalah bebeğin iyidir artık üzme kendini canım bende çok ağlıyorum hamilelik hormonlarıda bizi hassas yapıyor eşimin söylediği işeyden alınıp ağlayabiliyorum çevremizdeki insanlar bizim hassaslığımızı anlayamıyolar ama en iyisi takamamk çünkü takınca biz strese giriyoruz dolayısıyla bebeğimiz etkileniyor benimde düşük riskim geçmedi arada kanamalrım devam ediyor ve ne zman üzülsem ağlasam karnım ağrımaya başlıyor şu bebekleri sağsalim bi doğursak çok rahatlayacağız...

ikizinin haftası aynı benim 1 hafta 10 gündür bulantım kesidi bende endişe diyorum senin gibi, senin bulantıların ne zaman kesildi canım

amin canım benim.. amin..cuma günü bulantım olmadı nasıl sancım var..doktorum amerikada seminerde..o hastaneyi arıyorum yok ultrason kapalı nts açık, diğerini arıyorum ultrason yok..eski tüp bebek yaptırdğım doktorumu aradım..dedim çok kötüyüm ben..gel dedi hemen..cuma günü iyiyidi kuzum teyzesi..canım yavrum ne streslere maruz kalıyo benim çevrem yüzünden...annem babam ve kızkardeşim öle üzülüyoki halime..kızkardeşim 13 yaşında dün günlüğünü okuttu beni nasıl ağladım hep benden bahsetmiş benim bebişimden hayallaer kurmuş..ve bir cğmle yazmış..; teyzecim ne olur anneni bırakma yoksa annen ölür; kopardı beni bu cümle kopardı..sancı başta elevitten oldu sandım..ama şu an başladım vitamine çünkü zaten yiyemiyorum fazla..birde maltofer kullanıyorum..iştahsızlık var bende çok...evet hamilelik zaten çok zor birde etrafta böle duyarsız ve nankörler oldumu o kadar zorki..günler geçmiyor(( inşallah kuzucukları sağ salim alsak kucağımıza..daha başka birşey istemiyorum..canım sende kesenin etrafında kanama alanımı var? kanamanın nedeni bellimi?

ikizinin haftası aynı benim 1 hafta 10 gündür bulantım kesidi bende endişe diyorum senin gibi, senin bulantıların ne zaman kesildi canım

canım sabahları çok oluyodu benim..yaklaşık bir hafta 10 gün felen dışarı çıkarmıyorum..bu sabah oldu ama streliydim bu sabah çok..aslında 3 aydan sonra geçmesi normalmiş..nettede öle okudum..ama hareket hissedemeyince bulantı tek işaret oluyo..cuma dr kontrolim var benim..inşallah kuzucuğumu sağ salim göürüm teyzesi..benim yaşama hevesim mutluluğum bebişim teyzesi..herşeyim ona bağlı hayatta..benim tek dayanağım, tek mutluluğum...

bende kullandım ondan..3 günde bir vermişti dr bana

evet canım kanamalarım çoğalınca doktor 3 günde 1 e düşürdü yarın kontrolum var haftada 1 e düşürmesini isticem çünkü bende migren var beni mahvediyo iğne tetikliyor ağrıyı benim kanama alanı görülmezken bile kanamalarım oluyor bu da düşük tehlikesine işaretmiş dr öyle söylemişti ben azcık ayağa kalkım bişeyle uğraşim hemen kanamam oluyor kasıklarıma ağrılar giriyor onun için hiçbişey yapmıyorum hastaneye giderken eşim kucağına alıp indiriyor merdiven inip çıkamıyorum 6. katta oturuyorum ve asönsör yok 12. hafta dolunca düşük riski biter diyo drlar ama bitmedi malesef bakalım inş.20 haftada biter tek dayanağım o... benimde bu 3. bebeğim olduğu için bende çok endişeliyim 2 tanesini kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum endişem kaygım hep bu yüzden bende bu bebeğime bişey olursa artık biterim dayanamam gibi geliyor...

merhaba arkadaşlar, ben de inşallah nisan annesi olacağım, 11 nisan gibi görünüyor şimdilik. Sen sakın wc dışında kalkma ayağa, benim yengem de 3 düşük yapıp 1 doğum sonra tekrar düşük 2. çocuğunu doğurdu ama hep yatta nerdeyse 5 aya kadar hep yattı. şuan 2 evladı var. inşallah senin de her şey yolunda gider ve kucağına alırsın bebeğini. ama dikkat et kendine.

Bu arada bebeğinin cinsiyetini öğrenen arkadaşlar var mı?

ben hep yatıştayım canım yengende zor şeyler yaşamış 5. aydan sonra hamileliği normale döndümü? ay inşalah benimkide normale döner bu arada bizim bebişi erkeğe benzetti dr ama kesinleşmedi seninki belli oldumu?

Son düzenleme:

onun bazı yasakları vardı, mesala kesinlikle süt içmemesi gerekiyordu.normale dönmüştü o ama yine de çok yormuyordu kendini. benimkini de doktor 12. haftada oğlumuz mu oluyor acaba dedi, sonra 14+3 ken gittiğimde kesin demiyorum ama oğlan dedi, hatta ben şu çıkıntı büyük olasılıkla pipisi dedi, ben de sordum kordon olmasın dedim, o da kordonun rengi farklı dedi. hayırlısı bakalım.. yani yine emin olamadık:)

canım o kadar ii anlıyorumki seni..her negatifden sonraki yıkılışlarım..hala aklımda opu transfer anı..halakorkarak ağlıyorum rüyamda..her dileyen her isteyen kuzucuğunu sağ salim alsın kucağına inşallah..Rabbim hiç kimseyi evlatsızlıkla sınamasın..bende ev hapsindeyim.drum risk var ama 12 .haftadan sonra risk azalır dedi

bu seferki kontrolde belki belli olur bizim tahmini 16. haftaya girerken yapmıştı dr şimdiyse 18 e girerken yapacak bakalım hayırlısı olsun hakkımızda

o ev hapsini bende yaşıyorum canım gece rüyalarımda hep kanamam olduğunu görüyorum hastanelerde koşuyorum psikolojim çok yıprandı bilinçaltıma o kadar girmişki rüyalarımdada karşıma çıkıyor inş.20. haftamızda riskimiz biter bebeklerimiz bizi sımsıkı tutunur bizi bırakmazlar...

cnm kan akışını hızlandırıyormuş.hatta ben sancılanınca hastanede de soluma yatırdılar azaltıyormuş.yatarız cnm ya yeterki iyi olsunlar bebişlerimiz

Aaaa, bilmiyodum bak, dikkat edicem bundan sonra. İyi ki varsınız vallahi. Yoksa aynı anda bu kadar yakın dönemdeki hamileleri bi araya getirmek mümkün değil. Bildiklerimizi paylaşıyor, bilnmediklerimizi soruyoruz.

Amin ins
Evet uyanikti yavru kusum mini bir show yapti annecikle babaciga :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…