2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Cute tek doktor mu söyledi bunu. bence de başka bir hatta birkaç doktora daha görünmelisin. belki bir müdahale şansı vardır bebeği almak yerine. hemen karar vermeyin. Anlıyorum çok yıprandın ama belki ikinize de yardımcı olacak bir yöntem vardır ya.

Hepinizin geçmiş bayramını kutlarım

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm elinden gelen her şeyi yaptın senin hayatın daha önemli geride bir evladın var, her şeyin önce hayırlısı en kısa zamanda tekrar anne olmanı ve kolayca kucağına almanı temenni ederim

Sende çalma diye malzemeden İlaçlarını aksatmaman lazım canım o his bana da oluyor henüz çok aşağıdalar sanırım

Aynen keşke biraz daha tatil yapsaydık doyamadım... Kızlar yetişir onlara bence herkes bir öğrense:)

senin sağlığın her şeyden daha önemli sen elinden geleni yaptın rabbim hayırlısını versin

Canm benim, çok geçmiş olsun. Biliyorum çok zor ama çok üzme kendini. Bir evladın daha var; onu düşün... İnşallah yakın zamanda rahar rahat, güle oynaya bi hamilelik geçirerek kucağına alırsın bir evlat daha...

çok üzüldüm işlerin bu duruma gelmesine. hep birgün bitecek umudum vardı benim. ama demek ki hayırlısı böyleymiş. sen sağlıklı olduktan sonra, istediğinizde yine olur inşallah bebeğin. sıkıntıların acıların kısa sürede biter inşallah. Rabbim yardımcın olsun

Hiç sorma, ben de tatile öyle çok alışmıştım ki... bebeklerim nasıl sorusunu ben de kendime soruyorum iki hafta önce gitmiştim en son. bu cuma akşam yine kontrolüm var. inşallah iyidir hepimizin kuzuları

çok geçmiş olsun

Taze annecikler merhaba,

Ben hamileliğimin 6. haftasından beri Ataşehir Kadıköy Şifa da Yasemin Yakut'a gidiyorum. Bilgisine de çok güveniyorum, pimpirikli bir dr da değil. Ama sürekli bir azarlama modunda konuşması canımı sıkıyor. Mesela 2 hafta önce ikili teste gittiğimde bebeğin ölçülerini söyledi ben de normal sınırlar içinde mi dedim, bi sakin olursan hepsini açıklicam dedi. Sonra çarpıntım var dedim, sen biraz evhamlısın da ondan ama istersen bir kardiyologa git dedi. Sanki nerden anlamış benim evhamlı olduğumu, kaç kere görmüş, ne konuşmuşuz. Ki kan ilacına başlayınca geçti çarpıntım. Bu tarz konuşmaları çok canımı sıkıyor. Kaliteli bir hastane olduğu için tercih ettim ama dr un bu tavırları da kafamı karıştırıyor. Siz Anadolu Yakasında hangi hastanelere hangi dr lara gidiyorsunuz? Normal doğum yanlısı bir dr istiyorum.

Günaydın kızlar, sizlere güzel haberler vermek için geldim ama cutemom un yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Canım hayırlısı olsun. Kızların dediği gibi bir evladın daha var ve onun için sağlığınıda düşünmen lazım. Senden gelecek haberleri bekliyoruz.

ben de okudum. inşallah en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alır.

Cute az daha sabir lutfen ve arkadaslarin dedigi gibi bir doktora daha git.. doktorlar malesef bir bebek gozuyle bakamadiklari icin cok rahat karar verebiliyorlar bazen. O kadar cok bu islemi yapiyorlar ki onlar icin bir kist bir urdan farki yok cogu zaman.. lutfen basska bir doktora git.. bebegin suyu bitince zaten kalbi duracak... O zaman zaten ya dusun olacak yada alinacak.. acele etme.. ya bi sekilde yasayacaksa... Cok yoruldun biliyorum ama ona lutfen biraz daha firsat tani.. hic bisi kaybetmezsin.. doktorlarin dedikleri hayati tehlike noktasinda da cok guvenmiyorum acikcasi! Ayni doktorlar degil mi herkesi daha cok para, daha az ugrasi vs ugruna sezaryene yonlendiren. Cevrenizden duymuyormusunuz herkesde ayni hikaye 'normal dogum olacakti sonn anda kakasini yedi' bilmem ne! Biz malesef baska sansimiz olmadan onlara guveniyoruz ama bu guvenin cogu zaman suistimal edildigini dusunuyorum.. lutfen cute... Baska doktorlarada gorun... Cok yorucu biliyorum ama sen annesin ve bu gucun var.. evlatlarin icin... O kalbi, beyni minicik parmaklari ve hatta tirnaklari bile olan bi canli.. lutfen daha onceki o guvendigin doktoruna danis.. herseyden once tabiki senin sagligin ama karninda olmesi erken mudahale edildigi zaman kotu bir sonuc dogurmuyo.. ki bu erken mudahale dedigim 2-3 gun zaten.. dusuk yapman baska bisi onun 100de 1 sansi da olsa o sansin elinden alinmasi baska bisi.. az daha dayan lutfen.. ve guvenebilecegin bebegi 'yine yapilabilen' bi et parcasi olarak gormeyen onun bir cani ruhu oldugunu goz onunde bulunduran bir doktora git.. lutfen..

kızlar günaydın hepinizin geçmiş bayramı mubarek olsun tatıl bıttı işe döndük ama okuduklarım benı cok uzdu kanaması olana arkadaşlara cok uzuldum acıl şifalar dılerım ne olur dıkkat edınb kendınıze bol bol dua edın benım dualarım hepinizle inşallah herşey ıyı olacak atlatacağız bu moral bozucu durumları

Bebek goxukmuyor kafasindam sirtina kadar goxukuyor dusunun yeri nasil kucuk kese ikiye katlanmis vaziyette Allahin takdiri bisey diyemiyoruz

Kizlar dum gece cok cok kanamam oldi bu kadar hoc olmsmisyi sok icindr hasyaneye geldik yatis yapildi dusuk yapiyorum diye rahim agzina bakildi kapali
Cok korkuyorum eve gitmek nile isyemiyorum

canım benım ınan cok üzüldüm nediyeceğimi bılmıyorum rabbım oğlunu sana bağışlasın aylardır kanma yaşıyorsun yıprandın kolay değil madem senın hayatın tehlıkeye gırıyor sen en doğrusunu yapıyorsun rabbım senı korusun acıl şifalar dılerım sakın kendını yıpratma

Canım sen elinden geleni yaptın, tekrar hamile kalirsin Allah'ın izniyle.. Geride kalan çocuğunu ve kendi sağlığını da düşünmen gerek.. Allah sabırlar versin..

Canim Allah sabir,guc kuvvet versin ve yardimcin olsn ins

canım benım allah sabır verır merak etme ikiniz içinde en iyisi buysa olsun bir tane evladın var allah onu bagıslasın gene kalırsın kaldıgından beri cektiğin sıkıntının hesabı yok belki hayırlısı budur gecmışş olsun cok

Canım birkaç hafta önce kontrolde tartıldığımda 4-5 kilo almıştım. şimdi 6-7 yi görmüşümdür rahat. daha dur oğlumdan biliyorum daha ne performanslar göreceksiniz benden

Baharcik ben de 5 kilo almism cok moralim bozuldu
ilk gebelikte simdiye kadar gobek cikmamasi gerekiyormus.
Dun dr sitelerinde de ilk trimesterda 1-2 kilo alinmasi ideal diyordu.
Moralmanim çöktü :)

Canım derdim seninle birebir aynı desem :) Ben de önceki sayfalarda buna benzer bir mesaj atmıştım. Hatta sen benim mesajı alıntıladın sandım en başta okurken :)) Yasemin Yakut hakkındaki görüşlerden dolayı onu tercih ettim deneyimli bir doktor diye.. Hastanede tam istediğim gibi doğum hastanesi hem de normal doğum yanlısı.. Ama gel gör ki doktorun sürekli insanı azarlar tavırları, basit bir soru sorduğunda küçümser bakışları çok rahatsız edici. İnsana yaklaşımı çok kötü. Mesela eşimin yüzüne hiç bakmıyor onu muhatab almıyor.. Doktorun güvenirliği, ilgisi konusunda da artık güvenim kalmadı. İlk gittiğimde troid değerimin normal olduğunu söylemişti. 2 ay kadar sonra bana başka bir doktor bana troid ilacı verdi. Onu söyledim. Bu sefer o değet yüksek takip etmek lazım dedi. İşte böylee bende dertliyim çok bu konuda:) ama uzun süredir arayışlarım devam ediyor ve doktor bulamadım ve bu hafta yine randevum var, mecbur gidicem. Ama bu son olur inş.. Şifa hastanesine de çok güveniyorum. Dışardan bir doktora gidip doğumu orda yapabilirim ya da şifada başka bir doktor da bulabilirim.. Haber veririm san da son durumlardan..

canım benim çok üzüldüm alalh yardımcın olsun
Çok zor bir durum ama inşallah bir daha anne olacaksın
umarım kısa sürede atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…