2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

neden amniyosentez yaptırdın bir sıkıntı mı vardı

merhabalar güzel annişler nasılsınız bakalım bebişlerinizle beraber inşallah iyisinizdircutemden haber alan var mı aranız da naptı nasıl oldu acaba?:18: bizde meleğimle bugün kontrolüne gidicez bakalım yaramazımız kendini gösterecek mi inşallah güzel haberlerle geliriz

Bana 13. haftamda erkek dediler ama dun kesin kız dediler:) Biz alışveriş yapmaya bile başlamıştık değiştircez artık:)
Aaaa benimde öyle olabilir mi acaba ELin fazla pembelere gitmesin erkek bu dedi. Ama bidahaki geldiğinde kız dersemde hani erkekti deme dedi. Tabi bende erkek nasılsa diye ufaktan başladım bişiler almaya. Gerçi pek bişey almadım kızda olsa giyer artık

Kızlar merhaba dün diyetisyene gittim. Benim sorunum beslenememe ve kilo kaybıydı apandisit ameliyatı sonrası 43e kadar düştüm çok şükür 46ya çıkmışım bayram tatilinde. Doktorum diyetisyene yönlendirmişti öyle daha istikrarlı yeniyor diye gerçekten de öyleymiş :) Bana kilo almam için değil sağlıklı gebelik için program verdi yani kilosu normal ya da fazla olan arkadaşlarım da yararlanabilir. Bu diyet benim düzenime göre 2 hafatda bir değişecek sizlerle paylaşırım dileyen faydası olacağını düşünen kullanır, ya da kendi beslenme düzeninizle kıyaslarsınız. Ekte görebilirsiniz. İsimimi ve soyismimi kapadım hihihih :)

hadi bakalım belli olur yakında haber et muhakkak

belli olunca bildiririm canım. 9 yaşındaki kızım -Anne bebiş erkek olur inş.şaka yollu kız olursa gereği yok diyor bende dedim aaaa öyle söylenirmi Allahın gücüne gider. Erkek kardeş için satıyonmu kız bebişi dedim

Son düzenleme:
Nasılmış benim bacılarım bakim
Cutemden haber yok sanırım =S merakla bekliyorum...
monarossa geçmiş olsun canım sana da...

Son düzenleme:
hayır olsun canım kontrolüne gittin mi sana sormak istediğim bikaç şey var egepolde hakan beye gidiyorsun sanırım bende ona gitmeye karar verdim senden bilgi almak istiyorum

geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler alacaksın

Amin canım sağolasın.

Kızlar doktordan geliyorum. doktorum hastaneden ayrıldığından ve benim ondan pek te memnun olmamamdan ötürü değiştirmiştim yeni doktorumla tanıştım. genç iyi bir doktora benziyor. çok bilgi verdi bana sağolsun. bu arada kızımız olacakmış ta biz erkek sanmışız :) kordonu gördüler herhalde önceki ultrasonda. doktor biz yok erkek dedik diye 5-6 defa baktı yüzde 98 kız dedi. o kadar şaşkınım ki anlatamam. gelişimimiz iyiymiş şükür. benim de iyiymiş 65 kilo olmuşum :) demir hapı vs vermedi önümüzdeki ay başlarız dedi. ben haftaya nasipse tekrar gidip cinsiyete yeniden baktırma niyetindeyim :) şaşkınım çok çünkü :)

Aaaa bi tane dönen daha Memnun kaldın mı Esra Hanımdan? Benimde perşembe günü var randevum ama gidebilecek miyim bilmiyorum? Çok yoğunum çünkü izin alamam gibi duruyor. Esra Hanım bana erkek gibi elin pembelere pek gitmesin ama bidahaki geldiğinde de kız dersem sakın hani erkekti deme dedi. Çünkü bu haftalarda (12. haftaydı) kız bebeklerin organ yeri şişik vaziyette olabiliyor buda yanlış yoruma neden olabiliyor demişti.

memnunmusun doktorundan doğumla ilgili konuştunuz mu hiç

Kızlar doktordan geliyorum.Oğluşum bi hareketler yaptı ki sormayın. El sallamalar.Tekme atmalar.180gr. olmuş tosunum. Boyu da 15.5 cm.Doktorum 4lü test istedi.Yaptırmak istemiyorum dedim.Anlayışla karşıladı.Haklısın aldırmıcaksın sonuçta dedi.Çatlak kremi aldım kendime 32 tlye.İnşallah bi işe yarar.Kızlar bu arada montofon oldum.55 kiloyla başladığım bu yolda 60 kilo olmuşum

memnunmusun doktorundan doğumla ilgili konuştunuz mu hiç

Ben memnunum ama beklentine göre değişir. Bugün mesela ameliyatı vardı, anca 5 dk kaldım odada. Ama tecrübesine güvendiğim ve başından savmak için acele etmediğini bildiğim için çok sorun etmiyorum. Ama tanınmaya başladıkça hastası arttı ve doğal olarak artık çok yoğun. Ona da hak veriyorum, başını kaşıcak vakti yok, hastane politikasından kaynaklanıyo tamamen. Gidip yarım saat muhabbet edip gülüşüp ıvır zıvır herşeyi anlatmasını bekliyosan başkasına git çünkü o kadar vakit ayıramıyo. Yoğunluk kaynaklı baya da asabi bu aralar ama hastalarına karşı değil de personele karşı öyle. Hastaya bi laf söylediğini duymadım şimdiye kadar. Doğumu da konuşmadık henüz, sormadım da ama ben hep epidural sezeryan istiyorum. Duyduğuma göre çok da karşı çıkmıyomuş hastanın isteğine eğer tıbbi bi sakınca yoksa. Kısacası ben memnunum, bi git dene istersen ama en erken 1 aya felan randevu verebiliyo. Bugün hastanenin muhasebesi ile de görüştüm doğum fiyatlarını, şimdilik uygun ama bu %200 zam muhabbeti gerçekleşirse naparız bilmiyorum =((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…