Günaydın kızlar bir kaç gündür girmiyordum hastanede yattım çünkü. Pazar günü sabah kalktığımda ani bir karın ağrım oldu. Ağrıdan iki büklüm kaldım. Ağrı sıklaşınca da hastaneye gittik hemen. Her yer kapalıydı zaten tıp fakültesine gittik. Hemen bebeğime baktılar bebek iyiydi çok şükür hemen bana bi serum bağladılar tahlil yaptılar. Ve yatışımı gerçekleştirdiler. Büyük ihtimalle bağırsaklarımı bozmuşum ishalden dolayıu da ağrı çekiyordum. Asistan doktor hiç bir şeyin yok sonuçlar iyi çıktı dedi. Ertesi gün de zaten tıpta amniyosentezim vardı doktorum geldi ben girdim amniyosenteze. şimdi de sonuç bekliyorum inşallah rabbim güzel bir sonuç verir elimize. 3 hafta bekleyecekmişiz sonucu. Bu bekleme süreci biraz stresli geçecek galiba
bağırsaklarında parlaklık çıktı canımneden amniyosentez yaptırdın bir sıkıntı mı vardı
bağırsaklarında parlaklık çıktı canım
Aaaa benimde öyle olabilir mi acabaBana 13. haftamda erkek dediler ama dun kesin kız dediler:) Biz alışveriş yapmaya bile başlamıştık değiştircez artık:)
yok canım doğru arkadaşa yazdında ben sohbete katılmak istedim... Amin canım amin... Hakkımızda Hayırlısı ne ise o olsun. Sağlıklı olsunlarda tabi 2 kız olunca bizimde içimizden geçen erkek...bakalım kısmet
AYRINTILI ULTRASONDA ÇIKIYORMUŞ. ÜÇLÜ İÇİN GİTTİĞİMDE PERİNATOLOJİ UZMANI SÖYLEDİ. geçedebilir dedi. amniyosentez önerdipeki o nasıl anlaşıldı ultrasonda mı belli oldu yoksa ayrıntılı ultrasona mı girdin
hadi bakalım belli olur yakında haber et muhakkak
sağolasın canım. dua et nolur.Nasılmış benim bacılarım bakim
Cutemden haber yok sanırım =S merakla bekliyorum...
monarossa geçmiş olsun canım sana da...
hayır olsun canım kontrolüne gittin mi sana sormak istediğim bikaç şey var egepolde hakan beye gidiyorsun sanırım bende ona gitmeye karar verdim senden bilgi almak istiyorumSanırım çok kafaya taktığım için bütün gece apır sapır rüyalar gördüm. Sabah kalkıyorum, dr.a gidiyorum, usg'ye bakıyor. Kalp atışları durmuş nerdeyse 1 ay olmuş hemen almamız lazım diyor... Diğerinde usg'de bakıyor 4 tane kolu var... Bunun gibi daha neler neler gördüm. Sıçrayarak uyandım durdum. Başım ağrıyo şuan doğru düzgün uyuyamadığım için. Randevu 11'de. Zaman geçmiyo...
Günaydın kızlar bir kaç gündür girmiyordum hastanede yattım çünkü. Pazar günü sabah kalktığımda ani bir karın ağrım oldu. Ağrıdan iki büklüm kaldım. Ağrı sıklaşınca da hastaneye gittik hemen. Her yer kapalıydı zaten tıp fakültesine gittik. Hemen bebeğime baktılar bebek iyiydi çok şükür hemen bana bi serum bağladılar tahlil yaptılar. Ve yatışımı gerçekleştirdiler. Büyük ihtimalle bağırsaklarımı bozmuşum ishalden dolayıu da ağrı çekiyordum. Asistan doktor hiç bir şeyin yok sonuçlar iyi çıktı dedi. Ertesi gün de zaten tıpta amniyosentezim vardı doktorum geldi ben girdim amniyosenteze. şimdi de sonuç bekliyorum inşallah rabbim güzel bir sonuç verir elimize. 3 hafta bekleyecekmişiz sonucu. Bu bekleme süreci biraz stresli geçecek galiba
hayır olsun canım kontrolüne gittin mi sana sormak istediğim bikaç şey var egepolde hakan beye gidiyorsun sanırım bende ona gitmeye karar verdim senden bilgi almak istiyorum
Evet cnm, Hakan Bey'in hastasıyım. Az önce geldim ikiliden. Bebişin boyunu, ensesini v.s. ölçtü. Herşey normalmiş. Kan verdim ikili için 10 gün sora çıkıyomuş. Bi de tiroidim çok düşüktü, bugün tekrar bakıldı. Akşama sonuç çıkıcak belki ilaca başlıcaz. Bi de pipili olabilir dedi bakalım ama kesin değil, bi dahaki randevunda bakarıs dedi.
inşalah canım sen yinede kendine dikkat et dr bana 3 ltden ağır kaldırmak yasak dedi ayakta fazla kalmamk gerekiyomuş zaten ben yatıyodum biliyosun ama sen çalışıyorsun umarım bişey olmaz bebişlerimize Allahım onları bize bağışlasın
erkek dediği zaman doktor yüzde% de vermişmiydi ? birde aynı doktormu farklımı?
Amin canım sağolasın.
Kızlar doktordan geliyorum. doktorum hastaneden ayrıldığından ve benim ondan pek te memnun olmamamdan ötürü değiştirmiştim yeni doktorumla tanıştım. genç iyi bir doktora benziyor. çok bilgi verdi bana sağolsun. bu arada kızımız olacakmış ta biz erkek sanmışız :) kordonu gördüler herhalde önceki ultrasonda. doktor biz yok erkek dedik diye 5-6 defa baktı yüzde 98 kız dedi. o kadar şaşkınım ki anlatamam. gelişimimiz iyiymiş şükür. benim de iyiymiş 65 kilo olmuşum :) demir hapı vs vermedi önümüzdeki ay başlarız dedi. ben haftaya nasipse tekrar gidip cinsiyete yeniden baktırma niyetindeyim :) şaşkınım çok çünkü :)
Evet cnm, Hakan Bey'in hastasıyım. Az önce geldim ikiliden. Bebişin boyunu, ensesini v.s. ölçtü. Herşey normalmiş. Kan verdim ikili için 10 gün sora çıkıyomuş. Bi de tiroidim çok düşüktü, bugün tekrar bakıldı. Akşama sonuç çıkıcak belki ilaca başlıcaz. Bi de pipili olabilir dedi bakalım ama kesin değil, bi dahaki randevunda bakarıs dedi.
memnunmusun doktorundan doğumla ilgili konuştunuz mu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?