2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

anladım cnım sağol 15 kasıma aldım randevu bi gidip bakıcam doğum ücreti ne kadar zam mı gelcekmiş %200 çok değil mi

anladım cnım sağol 15 kasıma aldım randevu bi gidip bakıcam doğum ücreti ne kadar zam mı gelcekmiş %200 çok değil mi

Ben SGK'dan gittiğim için sadece onun fiyatlarını sordum. Muayene 42. Bugün ikiliye 20 verdim. Onun haricinde rutin kan idrar testlerine ücret vermiosun, onlar muayene ücretine dahil. Doğum ücreti normalde de sezeryanda da 1250. Buna 1 refakatçi, odanın kapı süslemesi, video ve fotoğraf çekimi, 1 gece yatış, bebeğin ilk muayenesi, topuk kanı, işitme testi v.b. testler felan dahil. Yılbaşında zam geliomuş ama asıl zam o değil. Yılbaşı zammı maksimum %10 olur heralde. %200 zam da sağlık bakanlığının özel hastanelere gidenlere hediyesi. Özel hastaneler bugüne kadar Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği fiyatın max %90ını alabiliyodu. Henüz onaylanmamış olsa da büyük ihtimalle onaylanacacak olan yeni yasaya göre bu fiyatın %200'ünü alabilecekler. Yani muayeneye 42 verirken 93tl, doğuma 1250 verirken 2777 verices. Bu sadece Egepolde değil tüm hastanelerde olacak. Haberi de bu linkte:

SGK Rehberi - Sağlık %200 daha pahalı olacak

Allah tayyibi başımızdan eksik etmesin ne diyim

Ayni yasada gebelik ve dogumla ilgili islem ve takibatta ucret alinmamasi yonunde hukumler oldugunu da okumustum ama net bilgi icin arastirmak gerek..

anladım canım çok sağol beni bilgilendirdiğin için Allah yardımcımız olsun

ehih yanlış yorumlanan desek :) kordonu bacak arasındaydı baya uğraştı Esra hn. ama çok defa baktım kesin kız dedi biz şoklardayız tabi :) memnun kaldım çok yoğun olmadığından uzunca bakıyor ilgili bir doktor gibi inş böyle gider canım. ben haftaya bi daha gelirim dedim tamam dedi :)

gözün aydın. yalnız şöyle bişey var 4lü test zaten şuanda istenmiyor 3lü test demiş olabilir mi doktorun? bana da sordu ben de istemiyorum ikili de sıkıntı çıkmadı ha olsa da aldırmam nasıl olsa dedim tamam dedi. 4lü testte tüm organları damarları vs kontrol ediliyor çok detaylı bir ultrasona giriliyor ve Allah korusun bi sorun varsa anne karnında müdahale edilebiliyor. bu test önümüzdeki ay yapılacak olan ama

o şaşkınlığı iyi biliyorum ben de 11. haftada acilden gitmiştim sancıyla apandisit çıktı ameliyat oldum, o sırada bebeği kontrol eden acil doğum doktoru erkek emareleri var demişti, annemler falan ilk zamandan hep erkek diyodu, 13.haftada doktorumuz kıza benziyor dedi. 16.hafatda netleşir dedi ama kız yani değişmez ilk gün uykularım kaçtı kız erkek farkettiğinden değil de şok oldum oğluşum diye severken. Ama sadece 2 günde attım adını Ayşe koyucam ksımetse karnını kızım diye sev alışıosun :) Bir de kız bebek ve kıyafet resimlerine bak bol bol :)

bugün kontorülümüz vardı ama bebeğim uyuyordu annesine göstermiyo cinsiyetini daha öğrenemedik üçlü test için kan verdim ve 2 kilo almış bulunmaktayım :)

bugün kontorülümüz vardı ama bebeğim uyuyordu annesine göstermiyo cinsiyetini daha öğrenemedik üçlü test için kan verdim ve 2 kilo almış bulunmaktayım :)
sürpriz olacak senin bebek anlaşılan doğuma bi şiy kalmadı kız cinsiyet yok.

Bize de doktor kemik yapisi erkege benziyo dedi ama sevgili cocugum sark sofrasindaymis gibi bi elinde nargilesi eksik sekilde bagdas kurup oturdugu, hiicc istifini bozmadigi icin goremedik ama eger erkek degilse galiba erkege benzeye cirkin bi kizim olcakkk :))))

erkek denip sonradan kız diye değişen çok oldu ya :) ben bariz pipiyi görmüştüm halbuki :) kordondu sanırım. bakmaya başlıcam kız cicileri de buna da kendimi çok alıştırmıyım diyorum haftaya erkek derse ben morarmıyım gene :)

kızlar hadi kilo alıyoruz tamam da (ki daha 1 kilo aldım, zaten biraz kilolu başladığım için ) peki benim bu mide neden göbeğimden daha çok büyüyor. sibel can gibi göbeğim oldu yahu

KIZLAR HEPİNİZE TÜNAYDIN BIZDE YENI GELDIK HASTANEDEN ZEKAI TAHIR GITTIK 3LÜ TEST ICIN KAN VERDIK PERŞEMBE CIKACAK CUMARTESI KENDI DOKTORUMA GÖSTERECEĞİM DETAYLI ULTRASON ICINDE 20 KASIM GÜN ALDIK HAYIRLISI ARTIK

BURCU CANIM BENIM STRES YAPMA ALLAHIN İZNİYLE HİÇ BIRSEY OLMAZ KORKMA RABBIME SIGIN IYI DÜŞÜN ŞİMDİ HEPİMİZİN AŞAĞIDA ZATEN YAVAŞ YAVAŞ CIKIYORLAR ANNESI SONUCUNDA INSALLAH GÜZEL CIKACAK

HADI HAYIRLISI CANIM DOĞUM TARIHINDE BELLI

bizimde yarın saat 3 de randevumuz var inşallah herşey yolundadır

GÜZEL HABERLERİNİ BEKLIYORUZ

AY MAŞALLAH PRENSES GELIYOR DESENE BENIMDE 1 HAFTA ÖNDE GİDİYOR KIZIM

Mide yanması ve mide ekşimesinden nefret ediyorum...
Doktorum şurup verdi, içsem mi - içmesem mi diye düşünüyorum..
Öldürecek bu rahatsızlık beni :18:

BENDE KULLANDIM GAVISGON HEMEN GEÇTİ LEBLEBI YE CANIM

GEÇMİŞ OLSUN CANIM BOL BOL SU İÇ INBSALLAH SONUÇLARINDA GUZEL CIKAR

Oğlum bir hafta ileriden gidiyormus 17+3 gibi gorunuyormuş. Ama hala tehlikesi var. Düşebilir dedi. Ama biliyorum kuzum benle kalicak :)

ALLAH KORUSUN OĞLUNU BIRSEY OLMAZ INSALLAH MERAK ETME

GÜZEL HABERLERLE GEL

Kizlar bende zaten gobek var ama ben hic bir sisme hissetmiyorum karnimda.Kilomda ayni hatta yarim kilo vermisim yine.Arada bi karnimda segirme hissediyorum.Baska hicbisey hissetmiyorum.Gobegi hic sismeyen oldu mu icinizde?Bide surekli bas agrisi var benim diger hersey sanki hamile degilmisim gibi.Ilk bebegim olcak ins. gun boyu evdeyim hicbi ugrasimda yok oburgun doktora gidicem ama zaman gecmiyo.Ne stresli bu hamilelik olayi ya

Yok canım 4lü istedi.16-20 hafta arası yapılıyomuş.kandan değerlere bakıyolar ben istemedim.doktor kendi ultrasonundan baktı.Bütün organları beyni süper maşallah dedi.

MAŞALLAH SÜPANALLAH COK GÜZEL KILOSU BOYU HANGI CATLAK KREMINI ALDIM BENDE ALACAĞIM KARNIM GERILMEYE BAŞLADI

Saol canım.doktorum 2 krem yazıcam biri pahalı.Pahalı olan daha çok etkili diğerinin fiyatı normal dedi.Ben ikisinin de adını aldım.Eczaneye gittim.Pahalı dediği kremin adı mustela fiyatı 80 tl.bana pahalı geldi almadım.Diğer kermin adı Munı-x. Fiyatı 34 tl.Günde 2 kere uygulanıyo.Göbek kalça göğüs.nereye istersen.

canım anladım ama 4lü testi periantolog mu ne ya o doktor ya da radyolog bakıyor. 3lü de de kanda değerlere bakılıyor AFP değerine. 4lü test bence kesinlikle olması gereken bir test önceden önlem alınabilmesi açısından.

canım bende daha kilo almadım karnımda bi şişlik yok ama sertleşme var bir aya kadar çıkmaya başlar inşallah baş ağrısı da benim en büyük sorunum artı bulantılarımda hala geçmedi.Bende cuma günü ikili testimin sonucunu alcam stres bekleyiş hiç geçmiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…