2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

hadi gözün aydın bununla geçmiş olsun bugün huzurlu bi uyku uyu

Aysuncum goxunn aydin yavrumm cok mutlu oldum inanki

Kizlae GEBE magazasina bende gidecegim cuma aksami ankara cepadakine.

Hem pazar dugun var elbise bakmak istiyorum abiye tsrzi varmış sanirim. Hem de gunluk okulda giymek için bakacağım ins.bulurum

gebe markasında bende kot bluz beğendim çok güzel seyler var ama carsıya hiç bakmadım belki carsıdada güzel seyler vardır
bende nasipse bir sonrakii maaşa istiyorum Babamızdan bir kot

biraz pahalı ama napalım bir iki pantolonlar birkaç ay geçireceğiz benim 35 tl ye aldığım pantolonun gebe formu 129 tl idi .. üstlere pek bakmadım .ancak onlarda pahalı tabi

Gözün aydın canım. Hayırlısıyla kucağınada alacaksın prensesini

Kizlar ben atlattim beni merak etmissiniz cok tesekkur ederim Allah sizi hayielisiyla sag salim evlatlariniza kavustursun

Canım yeniden geçmiş olsun...

Opuyorum kizlar,sixi su kilo listesini birine devrederim ise donunce halledicem kizlar gorusuruz

Arkadaşlar kendimi bi garip suçlu hissediyorum benim ikinci gebeliğim bi kızım var buda sürpiz bi gebelik oldu şaşırdık sevindik eşimde bende erkek olmasını çok istiyorduk nasip herşeyin hayırlısı tabi dr 12 haftalıkken erkeğe benzetiyorum deyince çok sevinmiştik bugün dr biraz çıkıntı var gibi ama kıza daha çok benziyo deyince hayal kırıklığı oldu şükürler olsun sağlıklı olsun inşlh da önemli olan bu ama eşimde bana belli etmemeye çalışıyo yazık dokunsalar ağlıyacam niye böyle oldum ya çok üzülüyorum tekrar yanılma payı olurmu acaba?????????????

biraz pahalı ama napalım bir iki pantolonlar birkaç ay geçireceğiz benim 35 tl ye aldığım pantolonun gebe formu 129 tl idi .. üstlere pek bakmadım .ancak onlarda pahalı tabi

ben henüz gebe pantolonu almadım, normalde 28 beden giyiyosam 30-31 beden kot aldım beli gayet bol sıkmıyo onları giyiyorum 1.5 kilo aldım belki senin haftanda alırım

sağlıksız olsa daha çok kahrolursunuz canım o açıdan bak, benim eşimde kız istiyo kv kp annem babam hepsi kız istiyo yani konuşurken hep prenses cimcime falan diyolar cinsiyeti daha belli değil ama ben erkek hissediyorum kız derse üzülür müyüm, hayır

ben henüz gebe pantolonu almadım, normalde 28 beden giyiyosam 30-31 beden kot aldım beli gayet bol sıkmıyo onları giyiyorum 1.5 kilo aldım belki senin haftanda alırım

maşallah canım ben gebe pantolonu aldım. düğmeliler rahatsız etmeye başlamıştı benim bedenim 42 eee 2 çocuktan sonra birde tiroid hastalığım olunca malum

Ne olursa olsun Allah tan sağlıklı hayırlı evlat isteyin. Bebek sahibi olmak için uzun seneler tedavi gören insanlar var ya da burada şahit olduğumuz gibi ne zorluklarla hamileliğini yaşayan arkadaşlarımız var. Kız ya da erkek farketmez o sizin evladınız. Sizin canınızdan bir parça...

Hayırlısı olsun canım Ablamda hamile oda o kadar oğlu olsun istiyorduki cocukluğundan beri ama 2ci de kız kesin oldugu halde hala erkek olmazmı diyo hayırlısı olsun kendini suçlu hissetme ki senin sanırım kesin degil yanılada bilir basaka doktorada git

maşallah canım ben gebe pantolonu aldım. düğmeliler rahatsız etmeye başlamıştı benim bedenim 42 eee 2 çocuktan sonra birde tiroid hastalığım olunca malum

ah o tiroid yok mu,geçmiş olsun canım bizde elbet gebe pantolonu giyecez ondan kaçış yok .1:

Evet tam kesin konuşmak için erken dedi ama kıza daha çok benziyo dedi Allahım sağlıkla doğsun inşlh en önemlisi bu tabi ama içim bi garip böyle olmak istemiyorum üzülmekistemiyorum biliyorum çocuk için yanıp tutuşan insanlar var çok şükür bin şükür diyorum eşimin mutlu olmasını çok istiyodum erkek istiyodu biliyorum en çok ona üzülüyorum elimde değil biraz zamana ihtiyacım var galiba

Son düzenleme:

canım sen bence doktorunu değiştir bence senın hatırlaması bıle mucize bır sana ayda 1 ıdrar kan kahlılı yapması lazım kı bu yapmıyor sen ıhmal etme sakın araştır

bende hayırlısıyla nisan annesi normalde adet tarihime göre bebeğim 16+3 olması gerekirken ultrasonda 14+4günlük çıkıyor bunun nedeni nedir bilen var mı?

canım bazılarının geç döllenme oluyor senınde kesın öyledir arayı toplar merak etme bıraz büyüsün

Merhaba arkadaslar, benim sirtim cok agrio yaaaa ne yapabilirim acabaa..?? geceleri donemiyorum dogru duzgun okadar karnimda yok yani anlamadim gittiiii

canım benım benımdeağrıyordu bır ara geçti şükür ağrının sebebı organların yer değiştirmesi bol bol dınlen

o zaman ecrinden vazgeçip elif nisa koyacağım kısmetse

bencede hmm buğlem de cok güzel bence dini isimler diye yaz nete bır sürü isimler çıkar

canım benım kafana öyle seyler takma taktıkca musallat olur ayetelkürsi felak nas oku hem kendıne hem bebeğe üfle bak kızarım haaa böyle seyler düşünme allaha sığın bu arada bence şu 1 sayfadakı lısteyı düzenlesen ıyı olur canım mesela cınsıyetlerı ekle

aysunay canım benım cok sevındım ben sana söyledim demi bırsey olmaz dıye bak maşallah kızımız sağlıklı annesı tebrık ederim

Kizlar ben atlattim beni merak etmissiniz cok tesekkur ederim Allah sizi hayielisiyla sag salim evlatlariniza kavustursun

anım benım bıtanem allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…