2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar tuvalete girmiştim bi yarım saat önce sağ kasığım çok ağrıdı hala da devam ediyor neden olur ki normal mi szce. sanki yumurtalık ağrısı gibi:44:

canım tebrik ederim sırf iki gündür senin test sonucunu merak ettiğim için giriyorum siteye. Ve mutlu haberi alınca inan çok sevindim. Allah tamamını erdirsin sağlıkla kızını kucağına almayı nasip etsin. Hadi bakalım geçmiş olsun. Anne olmanın her zaman endişe demek olduğunu sen daha bu haftalarda deneyimlemiş oldum alıştırma oldu sana :))))

Canım üzülme eşin eminim cok mutludur baktın çok istiyor 3cü yaparsın
mesela bende kız istiyorum ama nasip
Bir bak ben annemi aramadan 1 gün duramam ama esim hiç öyle degil erkek kardesim var oda ben gibi degil anneler ve kızları arasında bağ cok farklı oluyor

Bugun listeye de eklemem gerekenler var baya birikti onları düzenleyeceğim ama cinsiyet konusunda bana bildirim yapmaları gerekiyor ankette katılım azken ben biraz ekleme yaptım ama şimdi cok sayidalar zorlanıyorum mesaj veya alıntı ile cinsiyetleri yollasin arkadaslar ekleyim

benim canımokadar çok et istediki çokda yedim ayrıca turşuya bayılıyorum kız gibi dedi bugün dr

bence senın kız bende turşu cok yemiştim et de tavuk ağzıma sürmüyorum çikolataylada pek aram yok salata domates bunlara saldırıyorum

kızlar tuvalete girmiştim bi yarım saat önce sağ kasığım çok ağrıdı hala da devam ediyor neden olur ki normal mi szce. sanki yumurtalık ağrısı gibi:44:

canım normal rahmın buyuyor oda kasığında ağrı yapar korkma

bazen bendede aniden ağrı giriyor öylekii kasığımı tutma ihtiyacı hissediyorum :44: nedendir bilmiyorum

eşin evladı sağlıklı olacağı için mutlu olsun bence. bir evladınız var evladının sağlığının cinsiyetinden daha önemli olduğunu eşin de farkındadır bence.

kızlar benı dınlayın şimdi herkes bırıncı sayfaya bakıp eksıklerı varsa fefilifa ya msj yada burdan yazsın kendını sayfayı düzenliyor şimdi cinsiyet ve isimleri söyleyelim

canım benım kız isimde mira olacak

son adet tarihi 20 temmuz 2013 beklenen doğum tarihi 26 nisan 2014, cinsiyet daha belli değil ama bence erkek

Kizlarrr cok ama cokk teşekkür ederim hepinize tek tek..telden giriyorum alinti yapmak zor.ama tek tek teşekkür ederim

Nursay22 haklisn canim su zor gecen iki hafta annepigin ne demek oldugunu anlamaya basladkm.kanama falan olmustu ama bu kadsr korkmamistim bu bambaska bisey bebegin sagligi...atlattik cok sukur

Suay ben telden giriyorum ama aksama yazarim eksikleri cnm listemdeki.

bana doktorum yüzüstü ve sırtüstü yatma. sadece yan taraflarına yat dedi :44:

uykuya dalmadan önce dikkat etmeye çalışıyorum ama dalınca ben mutlaka yüz üstüne dönüyorumdur, hani karnım büyük olsa engel olur ister istemez yatamam ama yatabilince dönüp kalıyorum demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…