kızlar et balık tavuk yiyemeyenlerin nesi oldu kız mı erkek mi
Kizlarrrrrrrr harmony n test sonucum geldiiiiii
Bebegim saglikli risk yokmussssssss cokk sukur Allahaa artik derin bir ohhhhhh diyorummm.
Kzim olcagi icin bile sevinememis kursagimds kalmisti.
Prensesim geliyo sagliklida insallah teyzeleriiii
:
:119::119::119::119::119:
bu durumda benim oğlum olacak
Evet tam kesin konuşmak için erken dedi ama kıza daha çok benziyo dedi Allahım sağlıkla doğsun inşlh en önemlisi bu tabi ama içim bi garip böyle olmak istemiyorum üzülmekistemiyorum biliyorum çocuk için yanıp tutuşan insanlar var çok şükür bin şükür diyorum eşimin mutlu olmasını çok istiyodum erkek istiyodu biliyorum en çok ona üzülüyorum elimde değil biraz zamana ihtiyacım var galiba
Bugun listeye de eklemem gerekenler var baya birikti onları düzenleyeceğim ama cinsiyet konusunda bana bildirim yapmaları gerekiyor ankette katılım azken ben biraz ekleme yaptım ama şimdi cok sayidalar zorlanıyorum mesaj veya alıntı ile cinsiyetleri yollasin arkadaslar ekleyimcanım sen bence doktorunu değiştir bence senın hatırlaması bıle mucize bır sana ayda 1 ıdrar kan kahlılı yapması lazım kı bu yapmıyor sen ıhmal etme sakın araştır
canım bazılarının geç döllenme oluyor senınde kesın öyledir arayı toplar merak etme bıraz büyüsün
canım benım benımdeağrıyordu bır ara geçti şükür ağrının sebebı organların yer değiştirmesi bol bol dınlen
bencedehmm buğlem de cok güzel bence dini isimler diye yaz nete bır sürü isimler çıkar
canım benım kafana öyle seyler takma taktıkca musallat olurayetelkürsi felak nas oku hem kendıne hem bebeğe üfle bak kızarım haaa böyle seyler düşünme allaha sığın bu arada bence şu 1 sayfadakı lısteyı düzenlesen ıyı olur canım mesela cınsıyetlerı ekle
aysunay canım benım cok sevındım ben sana söyledim demi bırsey olmaz dıye bak maşallah kızımız sağlıklı annesı tebrık ederim
anım benım bıtanem allaha emanet ol
benim canımokadar çok et istediki çokda yedim ayrıca turşuya bayılıyorum kız gibi dedi bugün dr
kızlar tuvalete girmiştim bi yarım saat önce sağ kasığım çok ağrıdı hala da devam ediyor neden olur ki normal mi szce. sanki yumurtalık ağrısı gibi:44:
kızlar tuvalete girmiştim bi yarım saat önce sağ kasığım çok ağrıdı hala da devam ediyor neden olur ki normal mi szce. sanki yumurtalık ağrısı gibi:44:
Evet tam kesin konuşmak için erken dedi ama kıza daha çok benziyo dedi Allahım sağlıkla doğsun inşlh en önemlisi bu tabi ama içim bi garip böyle olmak istemiyorum üzülmekistemiyorum biliyorum çocuk için yanıp tutuşan insanlar var çok şükür bin şükür diyorum eşimin mutlu olmasını çok istiyodum erkek istiyodu biliyorum en çok ona üzülüyorum elimde değil biraz zamana ihtiyacım var galiba
bazen bendede aniden ağrı giriyor öylekii kasığımı tutma ihtiyacı hissediyorum :44: nedendir bilmiyorum
gece isterse 2de 3de yiyeyim genelde 8 de kalkıyorum felaket aç oluyorum bendekızlar siz de açlıkla uyanıyor musunuz. her uyandığımda acıktıııım diye kalkıyorum. sabahın köründe de yiyecek bulamıyorum,
bende de var o hele geçen gün hapşurdum aman Allahım bıçak saplandı sanki :26:
bide ben hala yüz üstü yatabiliyorum acaba zararı var mıdır
bana doktorum yüzüstü ve sırtüstü yatma. sadece yan taraflarına yat dedi :44:
Slm fefilifa bende nisan annesiyim Sat. 19 temmuz muhtemel doğum tarihimde bdt 25.04.2014
listeye eklersen sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?