bana doktorum yüzüstü ve sırtüstü yatma. sadece yan taraflarına yat dedi :44:
bide ben hala yüz üstü yatabiliyorum acaba zararı var mıdır
kızlar et balık tavuk yiyemeyenlerin nesi oldu kız mı erkek mi
Bugun listeye de eklemem gerekenler var baya birikti onları düzenleyeceğim ama cinsiyet konusunda bana bildirim yapmaları gerekiyor ankette katılım azken ben biraz ekleme yaptım ama şimdi cok sayidalar zorlanıyorum mesaj veya alıntı ile cinsiyetleri yollasin arkadaslar ekleyim
[sıze=3]kızlar benı dınlayın şimdi herkes bırıncı sayfaya bakıp eksıklerı varsa fefilifa ya msj yada burdan yazsın kendını sayfayı düzenliyor şimdi cinsiyet ve isimleri söyleyelim
canım benım kız isimde mira olacak [/sıze]
tatlım ben 12.haftada doktora sordum nasıl yatayım ben yüz üstü yatarım hep dedim yüz üstü yatma sağa ve sola ama en çok sola yet dedi.sağ tarafta önemli damarlar varmış bebeğe oksijen veren o yüzden sola yatman daha iyi dedi .sırt üstü de rahimi zorlarmış.en güzeli sola yat dedi
Evet TAtlim annemdeyim cok oturtturmuyor bilgisayar basına tabletten giriyorum ona da zararlı diyor
Cok kalabalık oldu bayramda gelen giden anca müsait olabildim
Korkular karanlıktan hoslanmiyordm zaten eskiden beri ama artık korku veriyor tek basıma yatamıyorum
3 harflilerden korkuyorum ya bana görünürlerse halisulasyon görmek istemiyorum diye geriyorum kendimi
Gece hiç uyuyamiyorum
Kizlarrrrrrrr harmony n test sonucum geldiiiiii
Bebegim saglikli risk yokmussssssss cokk sukur Allahaa artik derin bir ohhhhhh diyorummm.
Kzim olcagi icin bile sevinememis kursagimds kalmisti.
Prensesim geliyo sagliklida insallah teyzeleriiii
:
:119::119::119::119::119:
Evet tam kesin konuşmak için erken dedi ama kıza daha çok benziyo dedi Allahım sağlıkla doğsun inşlh en önemlisi bu tabi ama içim bi garip böyle olmak istemiyorum üzülmekistemiyorum biliyorum çocuk için yanıp tutuşan insanlar var çok şükür bin şükür diyorum eşimin mutlu olmasını çok istiyodum erkek istiyodu biliyorum en çok ona üzülüyorum elimde değil biraz zamana ihtiyacım var galiba
işte uykuya daldıktan sonrasını napıcaz ya ben gidicem koltuğa yatıcam sırtımı tamamen yaslıcam arkaya, offf kafama takıldı şimdi
işte uykuya daldıktan sonrasını napıcaz ya ben gidicem koltuğa yatıcam sırtımı tamamen yaslıcam arkaya, offf kafama takıldı şimdi
canım bizim isim belli değil erkek olacak inşallahDiger bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim
Hayırlı olsun..
içiyorum canım sütü yoğurdu biraz arttırmaya karar verdim bilmem etkisi olur mu
çok çok geçmiş olsun bol su iç gribi çabuk atlatmaya yardımcı oluyor...
kızlar tuvalete girmiştim bi yarım saat önce sağ kasığım çok ağrıdı hala da devam ediyor neden olur ki normal mi szce. sanki yumurtalık ağrısı gibi:44:
ben 10 kilo aldımbu gidişle yuvarlak giricem doğumhaneye. allahtan zayıf hamile kaldım ama o kilolara bir daha dönebileceğimi zannetmiyorum. hep yemek hep yemek iştahım çok açık
kızlar ya bu gün iki kötü şey duydum canım sıkıldı bırazzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?