2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bide ben hala yüz üstü yatabiliyorum acaba zararı var mıdır

tatlım ben 12.haftada doktora sordum nasıl yatayım ben yüz üstü yatarım hep dedim yüz üstü yatma sağa ve sola ama en çok sola yet dedi.sağ tarafta önemli damarlar varmış bebeğe oksijen veren o yüzden sola yatman daha iyi dedi .sırt üstü de rahimi zorlarmış.en güzeli sola yat dedi

fefilifa merhaba; 25 yaş, ilk, istanbul, 13 temmuz, 20 nisan, cinsiyet yok daha:18:

sat 8 temmuz beklenen doğum tarihi 14 nisan 2. Bebebğim bunun cinsiyetide kız???????

Son düzenleme:

işte uykuya daldıktan sonrasını napıcaz ya ben gidicem koltuğa yatıcam sırtımı tamamen yaslıcam arkaya, offf kafama takıldı şimdi

Çoğumuz karanlıktan korkarız ama, sanırım bir olay korkularını tetiklemiş bu aralar. Ayetel kürsi oku kendine canım, hiç birşey yaklaşamaz Allah'ın izniyle

Gözün aydın canım. Hepimiz güzel haber alacağından emindik, şükür yanılmadık. Şimdi gelsin hamileliğin balayı aşaması

Bence ikiniz de kız istemediğinizden değil, erkek bebeğe kendinizi hazırladığınızdan buruk hissediyorsunuz şu anda. Senin de dediğin gibi, biraz zamana ihtiyacınız var. Bu fikre de alışacaksınız kısa sürede. Maşallah meleğine

ben 10 kilo aldım bu gidişle yuvarlak giricem doğumhaneye. allahtan zayıf hamile kaldım ama o kilolara bir daha dönebileceğimi zannetmiyorum. hep yemek hep yemek iştahım çok açık

ben 10 kilo aldım bu gidişle yuvarlak giricem doğumhaneye. allahtan zayıf hamile kaldım ama o kilolara bir daha dönebileceğimi zannetmiyorum. hep yemek hep yemek iştahım çok açık

ben de 7 kilo aldım şimdiden. aynen ben de zayıftım. 7 kiloya rağmen hala zayıf gözüküyorum. sen de öylesindir büyük ihtimal. iştah zaten aldı başını gidiyo valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…