2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım bende 19. haftamdayım ayrıntılı ultrason için haftaya salıya randevu alıcaktım doktorum daha erken 24. haftanda çekiliceksin dedi.. neye göreki bu geç veya erken olması?

canım bende 19. haftamdayım ayrıntılı ultrason için haftaya salıya randevu alıcaktım doktorum daha erken 24. haftanda çekiliceksin dedi.. neye göreki bu geç veya erken olması?

bilmiyorum ki canım normalde 20. haftadan sonra çekilebilirmiş ayrıntılı ulturasyon 20. den sonra çağırıyorlar tam tarih yok

Canım miniçodan tulum aldım ben çok iyi diyemem ama fenada değil.

Minidamla çok güzel. Yumuşacık herşeyi. En son internetten sevnur diye bi markanın takımını aldım. Oda güzel çıktı şansıma. İdil Bebe güzel ama organik olduğu için biraz pahalı.

Benimde oluyor 2 3 gundur konuyu actiginiz çok iyi olmuş çalıştığım için Dr. a da gidemedim ama acaba enfeksiyon falan olabilir diye daha cok su icmeye basladim oda wc ye gitmekten iş yapamiyorum.icim rahatladi saolun kizlar......

Kan ilacı kullanan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Aile hekimi Gynoferon verdi. 2 gündür sabahları aç karnına alıyorum ama karnımda hafif bi ağrı yaptı çok huzursuzum.

Beklenen doğum tarihlerimiz ayni cnm bana da gyno ferro verdi doktorum.ben gece yatarken aliyorm.mide bulantisindan korktuğum için denedim rahatım da şimdi

Ben bi woody'yi biliyorum iyi olarak baska da bisi bilmiyorum hakikten deneyimli anneler bi el atsa su konuya hem kaliteli yumusacik hemde saglikli urunler hangi markadar buluruz? Icindeki boyalar vs cok onemli malum.. organik belki ama organik kadar olmasa da zararli kimyasallar barindirmayan markalara ihtiyacim var

kızlar merhaba, şuan 17 haftamda olmam gerekirken haftasonu doktora gittiğimde 1 hafta geriden takip ettiğini söyledi. oysaki bir önceki ay kontrolümde tam olmam gereken haftamı söylemişti. ilk ultrason görüntümü istedi (dr başkasıydı) geç döllenmeden kaynaklı olabilir dedi. (ilk dr da geç döllenmiş demişti.) geçen ay normal olan haftam bu hafta geriden takip ettiği için korkmaya başladım. sizde de bu durumu yaşayan var mı? ayrıca önümüzdeki ay da ayrıntılı ultarsona gireceğim. aynı gün tetanoz aşısını yaptırmamın sakıncası olur mu acaba halsizlik vs gibi?

merhaba kızlar

bi sorum olucak dün akşam sürekli ateş bastı soğuk soğuk terler döktüm çok zor uyudum böyle olan varmı. bide mide bulantılarım geçmişti tekrardan başladı sabahları çıkarmaya başladım kahvaltıdan sonra yaa

bana kan ilacı vermedi neden acaba?

Bende bayramda cok iyiydim.. bulantilarim tamamen gecmisti.. yaklasink bi 10 gun surdu bu iyi hal.. ama sonraa bir basladi pir basladi istifra etmeden atlatiyordum onceleri meyve falan yiyerek bastiriyordum ama artik imkansiz gecer heralde doktora sormadim zaten ne sorsam hamilelikten dogal diyo.. ayva bastiriyo biraz bi deneyin isterseniz...

yarın ayrıntılı ulturasyona giricem ve aynı gün tetanoz vurulucam canım etkilerini yazarım burda bende bilmiyorum şuan ne olucağını

gözün aydın canım artık pembiş kıyafetler almaya başlarsın :)

yarın ayrıntılı ulturasyona giricem ve aynı gün tetanoz vurulucam canım etkilerini yazarım burda bende bilmiyorum şuan ne olucağını

tamam canım çok teşekkürler. ben sabahtan aşıyı vurulmayı öğleden sonra da ultrasona girmeyi planlıyorum bu yüzden endişelendim. umarım sıkıntı yaşamayız. haberlerini bekliyorum.

saol cnm deniyeceğim. bende çoğu zaman istifra etmeden kurtuluodum aç karnına sabahları oluodu şimdi herdaim midem kötü anlamadım gitttii geçmişti ne güzel

gidemedim canım

canım benimkide zugurt tesellisi yoksa simdiye elli kere gitmiştim.. ama sıra bulamadım ne yazıkki....

e3sme3r gözün aydın canım. Sende öğrendin ne güzel. Bir prenses daha geliyor.

gözün aydın canım artık pembiş kıyafetler almaya başlarsın :)
Çok teşekkür ederim ballarım =)
Hepimizin mutluluğu daim olsun...

Canım steteskopla duyulur zaten bilinen en eski yontem. Eskiden doktorlar muyeneyi bile o şekiklde yaparlarmıs.. ama daha net duymak için biraz erken. 23. haftadan sonra daha net duyulur.

Sorma, 2 haftadır ben de yanıyorum. Eşim battaniye yorganla uyurken ben atlet-şort hala yanıyorum Mide bulantıların geçer yeniden inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…