Selam kızlar perşembe günü hem ayrıntılı ulturasyonum var hemde tetanoz aşısı için çağırdılar ya bu aşıyı olan varmı biraz korkuyorum şişlik olurmu doktor rapor verir mi iki gün çünkü normaldede ben biraz aşıya hassasım
canım bende 19. haftamdayım ayrıntılı ultrason için haftaya salıya randevu alıcaktım doktorum daha erken 24. haftanda çekiliceksin dedi.. neye göreki bu geç veya erken olması?
kızlaaaaar günaydın.. ben buranın hızına yetişemiyorum yazılar akıp gidiyor:))
sizlere bi sorum var butik bebede ciccimin pek çok ürünü var ve fiyatları çok uygun indirime girmiş ama kalitesi nasıl bilebiyorum bu konuda tecrübesi bi fikri olan varmı? yada hangi markaları önerirsiniz?
sizlere bi sorum var butik bebede ciccimin pek çok ürünü var ve fiyatları çok uygun indirime girmiş ama kalitesi nasıl bilebiyorum bu konuda tecrübesi bi fikri olan varmı? yada hangi markaları önerirsiniz?
Adana'lıyım canım. 6 yıldır gaziantep'te yaşıyorum. Umarım Allah gönlüne göre verir, gelirsin "memleketine". Gaziantep güzel şehir:107:
Çok hızlı geçiyor evet, gözüm korkuyor bazenAğrı diyemem ama, sızlama-vurma şeklinde vajinanın içinde ve makata doğru ağrı oluyor. Birkaç saniye sürüyor sonra geçiyor. Eğer senin de böyle ise endişelenme, vajinaya kan akışı arttığı için oluyor
Kan ilacı kullanan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Aile hekimi Gynoferon verdi. 2 gündür sabahları aç karnına alıyorum ama karnımda hafif bi ağrı yaptı çok huzursuzum.
günaydın kızlar nasıulsınız? bu kan hapları benim çok midemi bulandırıyor sizde kullanıyormusunuz bulantı yapıyomu sizdede. bugün doktora gitcez çok heyecanlıyım yine hemen saat 5 olsun biran önce :)
merhaba kızlar
bi sorum olucak dün akşam sürekli ateş bastı soğuk soğuk terler döktüm çok zor uyudum böyle olan varmı. bide mide bulantılarım geçmişti tekrardan başladı sabahları çıkarmaya başladım kahvaltıdan sonra yaa
kızlar merhaba, şuan 17 haftamda olmam gerekirken haftasonu doktora gittiğimde 1 hafta geriden takip ettiğini söyledi. oysaki bir önceki ay kontrolümde tam olmam gereken haftamı söylemişti. ilk ultrason görüntümü istedi (dr başkasıydı) geç döllenmeden kaynaklı olabilir dedi. (ilk dr da geç döllenmiş demişti.) geçen ay normal olan haftam bu hafta geriden takip ettiği için korkmaya başladım. sizde de bu durumu yaşayan var mı? ayrıca önümüzdeki ay da ayrıntılı ultarsona gireceğim. aynı gün tetanoz aşısını yaptırmamın sakıncası olur mu acaba halsizlik vs gibi?
Kızlar nasılsınız?
Bu sabah doktorum beni çağırdı, 10 senedir tanıdığım bir insan kendisi...
Saat 11 gibi yanına gittim ve usg ile bebeğimin gelişimine baktı...
Ve cinsiyetimizde kesinleşti =)) Kızım olacak...
Benden tekrar MoM değerleri istedi ve yer bulamayacağımı düşündüğü için...
Farklı bir devlet hastanesinde ki arkadaşını arayıp öğleden sonra beni ona yönlerdirdi..
Devlet hastaneleri inanılmaz dolu kızlar...
Özellikle zeynep kamil fuldü =)
Ama sizler için güzel bir haberim var...
Özellikle maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar için güzel bir haber...
Zeynep kamil hastanesinde, gebelerden 1 kuruş dahi alınmıyor...
Testler, muayene vs hiç bir şeyden ücret alınmıyor...
Sigortasızlar içinde geçerli..
yarın ayrıntılı ulturasyona giricem ve aynı gün tetanoz vurulucam canım etkilerini yazarım burdabende bilmiyorum şuan ne olucağını
Bende bayramda cok iyiydim.. bulantilarim tamamen gecmisti.. yaklasink bi 10 gun surdu bu iyi hal.. ama sonraa bir basladi pir basladiistifra etmeden atlatiyordum onceleri meyve falan yiyerek bastiriyordum ama artik imkansiz gecer heralde doktora sormadim zaten ne sorsam hamilelikten dogal diyo.. ayva bastiriyo biraz bi deneyin isterseniz...
gidemedim canımgünaydınlar annişler nasılsınız bakalım yaaa günler su gıbı akıp gidiyor hepimiz 5 aylık olduk neredeyse yarısı gitti yarısı kaldı rabbım sağlıkla kucağımıza versın kızlar benım acaip söylemesi ayıptırvajınam ağrıyor sabahları sızdede oluyormu
benıde sağlık ocağından çağırdılar canım ama korkuyorum bende ayrıntılıyada az kaldı 2 hafta sonra benımde
ayyy maşallah canım benım aramız cok yok benım de kızım olacak ama cok nazlı sanırım hıç tepkı yok bendede maşallah senın kıza
canım benım kızın adıyla yaşasın cok güzel tuğba bu arada turşu cok yeme tansıyonunu fırlatırsın allah korusun
canım benım gıttın mıdoktora nasılsın şimdi ıhmal etme böyle durumları
gözün aydın canım tebrık ederim sağlıkla gesın prensesın
sağol canım sana da geçmiş olsun. bence bir görünmekte fayda var senin birkaç gündür var çünkü.
ay hadi ya ben oğlumda hiç böyle olmamıştım canım ya. ne bileyim birden bıçak gibi girdi ağrı çok korktum. ben de biran evvel ayrıntılıya girsem diyorum sen iyi sabırlısın :)
sağol canım.endişe hep var işte napcan. doğurana kadar böyle bir de doğurduktan sonraki endişeler var. Annelik=evladı için endişelenmek
günaydınlar annişler nasılsınız bakalım yaaa günler su gıbı akıp gidiyor hepimiz 5 aylık olduk neredeyse yarısı gitti yarısı kaldı rabbım sağlıkla kucağımıza versın kızlar benım acaip söylemesi ayıptırvajınam ağrıyor sabahları sızdede oluyormu
benıde sağlık ocağından çağırdılar canım ama korkuyorum bende ayrıntılıyada az kaldı 2 hafta sonra benımde
ayyy maşallah canım benım aramız cok yok benım de kızım olacak ama cok nazlı sanırım hıç tepkı yok bendede maşallah senın kıza
canım benım kızın adıyla yaşasın cok güzel tuğba bu arada turşu cok yeme tansıyonunu fırlatırsın allah korusun
canım benım gıttın mıdoktora nasılsın şimdi ıhmal etme böyle durumları
gözün aydın canım tebrık ederim sağlıkla gesın prensesın
e3sme3r gözün aydın canım. Sende öğrendin ne güzel. Bir prenses daha geliyor.
Çok teşekkür ederim ballarım =)gözün aydın canım artık pembiş kıyafetler almaya başlarsın :)
streskop iyi fikir acaba duyulur mu
bende dün az daha kalp atışı dinleme cihazı alıyordum
hiç hissetmiyorum bebeğimi sadece karnıma elimi geceleri koyunca pıt pıt damar atımı gibi kıalp atımı gibi bişiler duyuyorum
merhaba kızlar
bi sorum olucak dün akşam sürekli ateş bastı soğuk soğuk terler döktüm çok zor uyudum böyle olan varmı. bide mide bulantılarım geçmişti tekrardan başladı sabahları çıkarmaya başladım kahvaltıdan sonra yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?