2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın arkadaşlar. Gaziantep'e nihayet yağmur yağdı, çok keyifli bir sabah yürüyüşü yaptık:119

Günaydın sanada canım.Sen gaziantepli misin?Görünce çok sevindim.Bende antepliyim ama d.bakırda yaşıyorum iş sebebiyle bu yaz tayinimiz çıkarsa inş gelecez bizde antebe çok özlüyorum oraları ve ailemi(((

Ne kadara yaptırdınız bende yaşımda n dolayı yaptirsammi diyorum

testin sonucunu dün öğrendim iyi çıktı maaaşaaallaahh :)
yaşla alakası yok ama canım...2li testte sınırda çıktığı için doktor yaptırmamı istediği için yaptırdım ben...1980 tl ödedim..

Günaydın hatunlar Bu gün aslında çok iyi değilim. Sabah bir uyandım kus kus tüm vücudum halsiz düştü. Ofise girdim yine bir mide bulantısı ki sormayın. Hala bulanıyor. Bu gün zor geçecek bana sanırım.

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...

günaydın anneler ve bebekleri

ben pek hissedemiyorum bebeğimi .dün sırt üstü yattım saatlerce karnıma baktım.yok hiç bişey olmadı.
sabah işyerine gelir gelmez internetten steteskop aldım belki kalp atışını duyarım kızımın

streskop iyi fikir acaba duyulur mu

bende dün az daha kalp atışı dinleme cihazı alıyordum

hiç hissetmiyorum bebeğimi sadece karnıma elimi geceleri koyunca pıt pıt damar atımı gibi kıalp atımı gibi bişiler duyuyorum

ben 20 de gideceğim inşşş

Günaydın herkeseee

Canım ben 2'li yaptırmamıştım, 3lü yaptırdık geçen hafta. Bir de 1-2 hafta önce alttan muayene oldum ben de ve alınan kültürde enfeksiyon çıktı. İlaç verdi doktorum 3 gün kullandım. Ama bana sorarasan akıntım hala aynı... benimki mantar olmadığı için senin durumun açısından net birşey söyleyemeyeceğim ama kullan ilacı belki de hemen geçer

çok çok geçmiş olsun. çabuk toparlarsın umarım....

ben de hissetmiyorum, üstelik 2 tane olmalarına rağmen bazen birşey olmuş gibi geliyor ama sonra gaz da olabilir diyorum. yani henüz "işte bebeğim hareket etti" diyebileceğim bir durum yaşayamadım. Umutla bekliyorum

günaydınlar annişler nasılsınız bakalım yaaa günler su gıbı akıp gidiyor hepimiz 5 aylık olduk neredeyse yarısı gitti yarısı kaldı rabbım sağlıkla kucağımıza versın kızlar benım acaip söylemesi ayıptır vajınam ağrıyor sabahları sızdede oluyormu

benıde sağlık ocağından çağırdılar canım ama korkuyorum bende ayrıntılıyada az kaldı 2 hafta sonra benımde

ayyy maşallah canım benım aramız cok yok benım de kızım olacak ama cok nazlı sanırım hıç tepkı yok bendede maşallah senın kıza

basladi basladi artik daha net bende pıt seklinde hissediyorum birde icimde yuzuyor gibi
en cok tursu yedigimde hareketleniyor iyi mi kotu mu bilemiyorum ama kendimi tursu yemekten alamiyorum
sistim valla yuzum sisti tursudan

canım benım kızın adıyla yaşasın cok güzel tuğba bu arada turşu cok yeme tansıyonunu fırlatırsın allah korusun

canım benım gıttın mıdoktora nasılsın şimdi ıhmal etme böyle durumları

gözün aydın canım tebrık ederim sağlıkla gesın prensesın

benim o bölgem değil de, idrar yaptığım bölgeye doğru ağrım oluyor, hatta yataktan kalkarken falan zorlanıyorum. Doktora sorduğumda normaldir, rahim büyüdüğünden baskı yapıyordur, o ağrıtıyordur demişti. Sanırım seninki de normaldir

günaydın kızlar nasıulsınız? bu kan hapları benim çok midemi bulandırıyor sizde kullanıyormusunuz bulantı yapıyomu sizdede. bugün doktora gitcez çok heyecanlıyım yine hemen saat 5 olsun biran önce :)

streskop ile çok net duyulmuyor canım ama derinden kalp atışı geliyomuş gibi ses gelioyr bide denize yada suya kafayı sokunca bi ses geliyoya öle bi ses geliyor bende :)

Son düzenleme:
Kan ilacı kullanan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Aile hekimi Gynoferon verdi. 2 gündür sabahları aç karnına alıyorum ama karnımda hafif bi ağrı yaptı çok huzursuzum.

Adana'lıyım canım. 6 yıldır gaziantep'te yaşıyorum. Umarım Allah gönlüne göre verir, gelirsin "memleketine". Gaziantep güzel şehir:107:

Çok hızlı geçiyor evet, gözüm korkuyor bazen Ağrı diyemem ama, sızlama-vurma şeklinde vajinanın içinde ve makata doğru ağrı oluyor. Birkaç saniye sürüyor sonra geçiyor. Eğer senin de böyle ise endişelenme, vajinaya kan akışı arttığı için oluyor

kızlaaaaar günaydın.. ben buranın hızına yetişemiyorum yazılar akıp gidiyor:))
sizlere bi sorum var butik bebede ciccimin pek çok ürünü var ve fiyatları çok uygun indirime girmiş ama kalitesi nasıl bilebiyorum bu konuda tecrübesi bi fikri olan varmı? yada hangi markaları önerirsiniz?

ciccimin ürünleri ankara miniço da daha uygun internet fiyatına göre ama kalitesi nasıl bende bilmiyorum kararsızım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…