Günaydın arkadaşlar. Gaziantep'e nihayet yağmur yağdı, çok keyifli bir sabah yürüyüşü yaptık:119
Ne kadara yaptırdınız bende yaşımda n dolayı yaptirsammi diyorum
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...Günaydın hatunlarBu gün aslında çok iyi değilim. Sabah bir uyandım kus kus tüm vücudum halsiz düştü. Ofise girdim yine bir mide bulantısı ki sormayın. Hala bulanıyor. Bu gün zor geçecek bana sanırım.
Kızlar stetoskopla rahat duyuluyor mu kalp atışı? Ne güzel :) Ben de alayım öyleyse diğer kalp dinleme aletleri çok pahalı
Canım hoşgeldiinn
Rüyan çok etkileyiciymiş, Büşran sağlıkla gelsin inşallah
Gözünaydın canımm,, ohh ben rahatladım yanii
Artık isim düşünebilirsiniz rahat rahat..
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine...
merhaba kızlar. ofiste otururken birden göbüşün sol tarafında yırtılma gibi bir sancı girdi sanki içten yırtıyorlar gibi nefes alamadım.katılaştı göbeğim. Doktora gittim dayanamadım. yakında bi hastane var. acilden girdim hemen.doktor sakinleştirdi korktum nedense. kötü rüyalar gördüm bu akşam ondan mı gazete okudum üzüldüm ondan mı bilmiyorum bebişimi görünce ve iyi olduğunu öğrenince bir ağlama geldi susamadım bir süre. Şükür bir sıkıntı yok kanama olmadıkça telaşa gerek yok dedi doktor. magnezyum ve demir hapı verdi ben de alayım artık ya hiçbişi içmiyorum.
ctesi gittiğim doktor ayrıntılı için 22-24.haftayı bekle daha net olsun dedi ama diğer doktor 20. hafta falan demişti. kafam bulandı siz ne zaman gideceksiniz kızlar?
Mrb kızlar, benim 2li test sonucum iyi çıkmıştı çok şükür, o nedenle doktorum 3 lü teste gerek yok, 3 hafta sonra gel AFP ye bakalım,demişti. Bunu diyen tüp bebek doktorumdu. Ancak 2li testi yaptırdığım önceki kadın doktorum isterüsen AFP ye bakarız, yoksa sonra detaylıda bakarız dedi. Ben o nedenle hiç AFP yaptırmadım. Sizler ne yaptınız?
Onun dışında ilk 3 ayımdan sonra beyaz ve hafif sarı akıntım başlamıştı, ben de ilk 3 ay kullandığım jelden ötürü sanmıştım. Meğer geçen hafta doktorum alttan muayene etmek gerek dedi, ve hafif mantar enfeksiyonu var ded. O nedenle tek kullanımlı Gyno-Travogen fitil verdi. Mantar geçiren oldu mu, peki hemen kesildi mi ilaçla?
Günaydın hatunlarBu gün aslında çok iyi değilim. Sabah bir uyandım kus kus tüm vücudum halsiz düştü. Ofise girdim yine bir mide bulantısı ki sormayın. Hala bulanıyor. Bu gün zor geçecek bana sanırım.
günaydın anneler ve bebekleri
ben pek hissedemiyorum bebeğimi .dün sırt üstü yattım saatlerce karnıma baktım.yok hiç bişey olmadı.
sabah işyerine gelir gelmez internetten steteskop aldım belki kalp atışını duyarım kızımın
sabredin 2-3 haftaya hissederiz tamamen gerçekten çok tuhaf birşey her seferinde gülümsetiyor.
bugün az kişiyiz kızlar:)
Selam kızlar perşembe günü hem ayrıntılı ulturasyonum var hemde tetanoz aşısı için çağırdılar ya bu aşıyı olan varmı biraz korkuyorum şişlik olurmu doktor rapor verir mi iki gün çünkü normaldede ben biraz aşıya hassasım
Sanki mide gurultusu gibi rahmimde sağdan sola hareketlenme oluyo. Bende diyorum kızım yuzmeye basladı:) Pıt pıtlarda hissediyorum ama bazende sağdan sola assagıda yukarıya su akıyo yada mide gurultusu gibi şeyler hissediyorum. Hani bazen bağırsaklarda hissederiz ya ki sonunda hemen labavoya gıdeiz onun gibi işteAma benim bebek cok hareketli. Ultrasondada surekli donuyodu hatta ayaga kalkıp kendini geriye atıyodu. Doktorumda sasırdı hatta o zaman 17 haftadaydım hissedip hissetmediğimi sordu. cok asırı hareketli demişti
basladi basladi artik daha net bende pıt seklinde hissediyorum birde icimde yuzuyor gibi
en cok tursu yedigimde hareketleniyor iyi mi kotu mu bilemiyorum ama kendimi tursu yemekten alamiyorum
sistim valla yuzum sisti tursudan
kızlar benim 15 gündür sol böbreğimde gidip gelen ağrılarım oluyordu ama sallamıyordum geçer diye dün gece uykudan uyandım acayip ağrıyor uyumama 1 saati buldu sabah azalmıştı ama şimdi yine başladı wcde idrarımı yaparken böbreğim çok fena sancı yapuyor buda ara ara oluyordu ama bunuda önemsemiyordum bugun iyce şiddetlendi bebeği etkilermi diye korkmaya başladım internette bi kaç yeri okuyunca iyice evham yaptım böbrek ağrısı doğumu başlatabiliyomuş öyle yazılar gördüm napayım bilmiyorum eşimi aradım istiyorsan hastaneye gidelim dedi bende gidip baktırsammı bilemedim randevu alıp polikiliniğe mi gitsem yoksa acilemi gitsem karar veremedim
Kızlar nasılsınız?
Bu sabah doktorum beni çağırdı, 10 senedir tanıdığım bir insan kendisi...
Saat 11 gibi yanına gittim ve usg ile bebeğimin gelişimine baktı...
Ve cinsiyetimizde kesinleşti =)) Kızım olacak...
Benden tekrar MoM değerleri istedi ve yer bulamayacağımı düşündüğü için...
Farklı bir devlet hastanesinde ki arkadaşını arayıp öğleden sonra beni ona yönlerdirdi..
Devlet hastaneleri inanılmaz dolu kızlar...
Özellikle zeynep kamil fuldü =)
Ama sizler için güzel bir haberim var...
Özellikle maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar için güzel bir haber...
Zeynep kamil hastanesinde, gebelerden 1 kuruş dahi alınmıyor...
Testler, muayene vs hiç bir şeyden ücret alınmıyor...
Sigortasızlar içinde geçerli..
günaydınlar annişler nasılsınız bakalım yaaa günler su gıbı akıp gidiyor hepimiz 5 aylık olduk neredeyse yarısı gitti yarısı kaldı rabbım sağlıkla kucağımıza versın kızlar benım acaip söylemesi ayıptırvajınam ağrıyor sabahları sızdede oluyormu
streskop iyi fikir acaba duyulur mu
bende dün az daha kalp atışı dinleme cihazı alıyordum
hiç hissetmiyorum bebeğimi sadece karnıma elimi geceleri koyunca pıt pıt damar atımı gibi kıalp atımı gibi bişiler duyuyorum
Günaydın sanada canım.Sen gaziantepli misin?Görünce çok sevindim.Bende antepliyim ama d.bakırda yaşıyorum iş sebebiyle bu yaz tayinimiz çıkarsa inş gelecez bizde antebe çok özlüyorum oraları ve ailemi(((
günaydınlar annişler nasılsınız bakalım yaaa günler su gıbı akıp gidiyor hepimiz 5 aylık olduk neredeyse yarısı gitti yarısı kaldı rabbım sağlıkla kucağımıza versın kızlar benım acaip söylemesi ayıptırvajınam ağrıyor sabahları sızdede oluyormu
kızlaaaaar günaydın.. ben buranın hızına yetişemiyorum yazılar akıp gidiyor:))
sizlere bi sorum var butik bebede ciccimin pek çok ürünü var ve fiyatları çok uygun indirime girmiş ama kalitesi nasıl bilebiyorum bu konuda tecrübesi bi fikri olan varmı? yada hangi markaları önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?