2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızalr benim elevit hapım bitti. Yenisini almam gerekirmi acaba. Ne zamana kadar kullanacagız bu hapı biz. Bide bana baska hap vermedi dooktorum kızlar kan hapına baslamam lazım mı artık acaba.

Kan ilacı kullanan arkadaşlar hangi ilacı kullanıyorsunuz? Aile hekimi Gynoferon verdi. 2 gündür sabahları aç karnına alıyorum ama karnımda hafif bi ağrı yaptı çok huzursuzum.
aç karnına dokunabilir canım bir de tok içmeyi dene yine devam ederse başka ilaca geçersin doktor banada maltoferfol vermişti ben 1 tane içtim hem mide bulantısı hem tokluk hissi hemde kabızlık yaptı hemen bıraktım solgar gentle ıron içmeye başladım Allaha şükür bir sıkıntı olmadı biiz fmf li olduğumuz için bağırsaklar hassas kimyasal ilaçlar dokunuyor gentle ıron bitkisel yan etki yapma olasılığı çok çok düşük diğer kimyevi ilaçlara göre

Yaa kızlar cok moralım bozuldu bugun saglık ocagndan aradılar muayene ıcın gıttım ama onların cıhazından kalp atısını dınledıler ama duyulmadı hemsıre daha cok kucuk normal duyulmaması dedı ama korkuyorum 19 haftalık oldu off ya..bırde benım bobregım agrıyor pazar gununden berı bırde kulagım tıkanıyor sol kuagım arada duymuyor ya cok sınır oluyorum bırde calısınca daha zorrr ıcımı doktum resmen kızlar sıze

Zaten bu ilacı aile hekimi verdi kendi doktoruma gidene kadar içmesemmiki diyorum kan değerlerim normaldi zaten nasılsa ilerde kullanmaya başlayacak şimdiden başlasın demiş anneme öylelikle yazmış. 20 gün sonra kontrolüm var. Bide FMF ağrısı gibi ağrım ama çok hafifi. Sanki çok hafif atak geçiriyo gibiyim.

için rahat etmiyorsa doktora gidip bebeğini ultrasonda bi gör canım rahatlarsın, o böbrek ağrısı bendede var 2 gündür çok fazla ağrımaya basladı hatta dün acile gidicektim ama gidemedim sende idrarını yaparken böbreğine sancı giriyormu?

eğer ataksa yarına geçer canım devam ederse ilaçtandır muhtemelen, kan ilacı içmemiz gerekiyor erken değil 12. haftada başlıyor bazı hamileler sende benim gibi zayıfsın bizim daha çok ihtiyacımız var kan ilacını bence bırakma bu olmazsa baska ilaca devam edersin sana bi sorum olacak; seninde böbreklerinde ağrın varmı? benim çok ağrım olmaya başladı idrarımı yaparken sancı yapıyor acaba fmf den mi diye düşünüyorum yada başka bir sorun var bilemiyorum

CAnımmm benimde bi ara doktorumda duyulmadı. Nedenide afedersin asırı gazmıs. Karnım oyle doluymus ki duyulmasını engellemiş. kkarnında şişme varmı? Böbrek agrısı sandıgı sey oda olabilir. Çunku bildigim kadarıyla böbrek agrımaz. Genelde tam böbreğimin ustu agrıyo diye gittiğimizde neden bambaska bişeydir. Çünkü böbrek agrısını farklı yerden daha cokda karın agrısı olarak hissedersin.kulak tıkanması bende de oluyo. kan akış hızımız ve hacmi arttıgı için normal zaten. Çalışmak zor gercektende. Ama dayanacagız mecburen. Ama ben iyiki çalışıyorum diyorum. Çalışmasam sıkılır kendimi dinler dururdum. Ve hareket etmezdım. Şimdi guın boyu kostur git evi temizle. Yemek yap. Dun bide yemekli misafirim vardı yaaa.. Ama evde olsam gunde en cok 3 saat hareket ederedim. Dogum boyle daha kolay olur bence. Yada umarım diyelimm:))) Ama moralini bozma sakın.

Son düzenleme:
Bende böbrek ağrısı yok ama ben çok düzenli kullanıyorum ilacımı. Saati bile şaşmıyo kahvaltıdan sonra ve akşam yatarken hemen atıyorum 1er tane. Üşütmüşte olabilirsin ama ilacı düzenli kullanmaya özen göster. Ben bi türlü ayaklarımı ısıtamıyorum hatta babannem senin çocuğun olmaz bu ayaklar ne böyle derdi hep

canım ben günde 1 adet kullanıyorum akşamları alıyorum hep evdeyim çorap patik geziyorum ama dediğin gibi ayaklarım buz gibi şuanda böyle hiç ısınmıyor bazen sıcak su torbası koyuyorum o kadar üşüyorlar

Aynen benimde evde sıcak su torbam hep hazırdır. Gece yatarken bile çorap giyiyorum ama ısınmıyo bi türlü. Ayaklarım yüzünden idrar yolu enfeksiyonundan kurtulamıyorum bi türlü geçenlerde yine tuttuda İlk kez monurol içtim. Müthiş bi ilaçmış. Anında kesti.

tamam canım çok teşekkürler. ben sabahtan aşıyı vurulmayı öğleden sonra da ultrasona girmeyi planlıyorum bu yüzden endişelendim. umarım sıkıntı yaşamayız. haberlerini bekliyorum.

canım korkma hiç bişey olmuyo sıkıntı yok bende sabah 11 gibi tetanos aşımı yaptırmış 14:15 te de ultrasona girmiştim ve hiç bir sıkıntı olmadı rabbime çok şükür

aynen bende gece çorapla yatıyorum :) munorol çok güzel bende önceden kullanmıştım hatta yedek olarak evde var bi sıkıntı olursa kullanmak için inaşalh gerek olmaz çünkü idrar yolu enfeksiyonu illet bişey bi defa bana bi yapıştı gitmek bilmedi 1 aylık tedavi sonucu şükürler olsun kurtulmuştum o da çok dikkat ederek olmamak için hala çok dikkat ederim inşalah sende en kısa zamanda iyileşirsin canım

Bende mantarda vardı balayında havuzdan kaptım sanırım. Hem mantar hem iltihap aynı anda tutmuştu bi ara o çok pis bişey. ama mantar geçti çok şükür. Zaten geçmeseydi bebek filan yapamazdık Monurol yedeğini bende alim valla iyi akıl etmişsin

Burcu 7 sinde ki randevu boştu dün ama sen yoktun canım...
Şimdi gir gebe izlem 2 de en yakın 12 sine var onu al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…