2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Mrb arkadaşlar bende nisan annesi olucam işallah ve kızımız olucak işallah isim konusunda size danışmak istedim emine rana nasıl sizce.

Tünaydın kızlar =)
Keyifler nasıl, maşallah herkesin ayrıntılı usg sonuçları çok iyi çıkıyor..
Böyle devam inşallah
Benim randevum aralığın 12 sinde, daha var aslında...
Ama doktorum erkene alabilirmiş bu haftaya falan.
Bende sabırsızlıkla ondan haber bekliyorum..
Bu arada benim kızım hep sağ tarafımda, hiç sola geçmiyor.
Sanırım kendi için en uygun tarafı orası gördü yavrum =)

biz iyiyiz canım benimde yarın saat 11de zeynep kamilde randevum var bakalım ne olacak
inşallah güzel haberlerle gelirim bir kaç gündür pek yoksun benim cimcimede sağımda hiç sola gitmiyor
hatta bazen böyle orası sertleşiyor gibi oluyor içim bir tuhaf oluyor o öyle yapınca :)

Gözün aydın canım. Maşallah paşana

Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah:107:

Mrb arkadaşlar bende nisan annesi olucam işallah ve kızımız olucak işallah isim konusunda size danışmak istedim emine rana nasıl sizce.

Hoş geldin canım, maşallah meleğine ismi ile yaşasın inşallah

bizimde detaylımız 27 sınde :) sabırsızlıkla beklıyoruummm

Arkadaşlar doktorunuz kendisi mi detaylıya ultrasounda gidin dedi ? 2 doktora gidiyorum ikisi de kendisi bakıyor kontrol ediyorlar organlarını fln ama öyle yarım saat sürmüyor detaylı lafı da etmediler hiç cuma günü kontrolüm var sorsam mı acaba ? Bir de detaylı renkli olan mı oluyor?

Herkese merhaba
2 gündür bebeğimde hiç kıpırdama yok.
Geçen kuru fasulye ıslatayım , azıcık ocakta kaynatayım dedim. Tam 2 saat uyumuşum beklerken,uyandım her yer dumandı.yanık kokusunu çıkarmak için yapmadığım kalmadı duvarları bile sildim.öyle yoruldum ki.
Sanki göbeğim küçücük kaldı.sanıyorum bebeğimi de yordum ,yavrumun kımıldayacak hali kalmadı.
Okuduğum kadarıyla anneler ve bebekleri iyiler.
Hepte böyle gider inşallah
benim ayrıntılı için 22. Haftayı bekliycem.
Tetonoz içinde hemşire 20 haftan bitsin ondan sonra gel dedi.
Doktoruna sor öyle yapalım dedi ama.benim öyle sorabileceğim bir doktor yok.
Bende doktor yaptırsan da sorun olmaz dedi dedim.

Arkadaşlar bu zamana kadar toplam da kaç kilo aldınız?Ben çok kilo aldım 4 buçuk ayda 7 kilo nolcak sonum bilemiyorum karnımı gören 7 aylık falan zannediyo Sizde durumlar nedir??

Evet canım yarın randevum var aklımdasın =)
İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
Evet yoktum dün düğün vardı, bugün evdeyim temizlik yapacağım ama korkuyorum yine belim tutulacak diye
Benim kız zaten hiç sola geçmiyor hep sağda maşallah =)
Dediğin gibi çok sertleşiyor sağ tarafım =)
Ama çok hoş bir duygu ya.
Henüz tekmelerini v.s hissedemesem de.
Nerede olduğunu biliyorum =)

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu zamana kadar toplam da kaç kilo aldınız?Ben çok kilo aldım 4 buçuk ayda 7 kilo nolcak sonum bilemiyorum karnımı gören 7 aylık falan zannediyo Sizde durumlar nedir??

aynen al bendende o kadar tam 7 kilo aldım ama karnım 8 aylık gibi.geçen hafta başka bir dr a gitmiştim hemşiresi vardı dr.un muayeneden önce ikiz bebekmi bekliyorsunuz dedi ((yuh dedim içimden okdar büyükmü karnım diyede eşime sordum hatta oda eh dedi hepten koptum(((

Ben de 7-8 kilo aldım canım hiç sıkma canını emzirmede eriyeceğiz zaten en olmadı diyetle 3 ayda 14 kilo verildiğine şahit olan bir kişi olarak hiç takılmıyorum napalım veririz sonra sağlıklı olalım da :)

kendini yormadan yap bide hepsini bugun yapma birazını yarına bırak o kadar yorma kendini ağır bişey sakın kaldırma koru kendini bizim bebiş tembel biraz pek oynamıyor bende sürekli hissetmek istiyorum

Arkadaslar ben 4.5 aylıgım ve suanda 74 kgyum 58 ile hamıle kaldım dusunun halimi bebek daha 250 gram ben kac kg almısım sıze bısı olmaz korkmayın :)

Merhaba kızlar :)

Bizim de detaylı ultrasonumuz vardı bugün. Maşallah bebeklerim iyiler. İkisi de haftasıyla uyumlu. Onları uzun uzun izlemek çok güzeldi. 1 ay sonra bir daha çağırdı doktor.

Bu arada ben de 7 kilo aldım. Bence normal. Siz de endişe etmeyin

kızlar bısey sormak ıstıyorum bugun ınternetten siparişlerim geldi yenidoğan için ıkı tulum ve bir pijama aldım 0 ay 50 cm yazıyor ılk dogdugunda gıyer dıye düşünüyordum ama sankı cok küçük bunlar tecrubesız olunca bılemedımkı sızlerde aldınızmı 50 cm likler

Son düzenleme:

Aynen zaten normal de zayıftım dikkati direk karnımda topluyorumm.Büyük bir basketbol topu gibi karnımm :))

evet rankli olan 3 boyutlu bakılıyor kontrole gıttıyın doktor soyluyor ama o yapmıyor radyoloji uzmanı yapıyor yarım saat 45 dak. sürüyor hatırlat bence 20 23. haftaları arası yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…