2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende çok zor kalkıyorum. gözümü açamıyorum. sıcaklardan servise yürüyecek halim olmuyor wallahi.........kahvaltı yapabiliyomusunuz?

kahvaltı yapıyorum ama çok zorlanıyorum..
yumurta hergün yemeye çalışıyorum..
domates-salatalık bir iki çatal peynir..

geçen hafta süt içerdim ama sütten soğudum malesef..
çok düzgün beslenmiyorum canıımm hiç biey istemiyor..yiyceğim yemeği düşünmek bile isteksizlik yaratıyor..

uykuuuuum çok var..önceki gün yumurta haşlananna kadar mutfak halısında yerde uyudum o derece...

ama öğlden sonra uykum açlıyor..taki saat 6 kdr..işden 6 da çıkıyorum yolda midem uyku yarışıyo..eve gidip bir tabak bişeyyiyorum ki zorla hemen yatıyorum....

kızlar çok şükür hamilelik takvimini yaptık ya..yalnız tamam sağdaki resim bebeğin nasıl olduğu ile ilgili ya soldaki resim ne..ben anlamıyorum nereyi gösteriyor tam olarak..:)

baska ayları gezdım kılolara
gobeklere baktım
kımısının 21+0 kucucuık gobegı
kımısının cok buyuk
kımısının cok guzel
ben kesın buyuk kategorısınde olucam cunku 11 haftalıkken bıle gobegım cıkıyordu oglumdayken ve suyum fazlaydı buyuktu gobek
oyle yanııı

oglen yemegınede daha varda var yanı :56:

Bende çalışıyorum canım.

Değerlerin güzel.İnş. sorunsuz devam eder ve aramıza katılırsın.:nazar:

betaların güzel hayırlısı olsun canım inşallah kısa zamanda kalp atışını duyar ve aramıza katılırsın bu bir şey olacakmış hissi 4 ay çok yoğun sonra da doğurana kadar devam ediyor maalesef

kızlar teşekkür ederim umarım gelirim:23:sizi takipteyim :10:

I
Canim bize de ankara 3 saat.annemlerde orada k.validemlerde kalacsk yer derdi yok..
Karabukte tanidik bir dr var ona gidiyoruz simdilik..onemli ozel zamanlarda da ankaraya geliriz artik.bizde.:)))
mantıklı tabi öyle yapın:34:
kızlar çok şükür hamilelik takvimini yaptık ya..yalnız tamam sağdaki resim bebeğin nasıl olduğu ile ilgili ya soldaki resim ne..ben anlamıyorum nereyi gösteriyor tam olarak..:)
bende anlamıyorum :27:
bende onu anlamadım canım
:36::36::36:
canım cok guzel bi yere değindin bende anlamıyorum nedir o??**
:36::36::36::36:

unnado'da lierac catlak onleyıcı krem 90 tl 50 tl dusmus
ama alamıyorum ben suanda
almak ısteyen olursa dıye yazıyorum

Hamilelik döneminde ne kadar kilo almalı?
Hamilelikte almanız gereken kilo miktarı, sizin hamilelikteki "vücut ağırlığı göstergenize" bağlıdır. Vücut ağırlığı göstergenizi bulmak için hamile kalmadan önceki kilonuzu 703 ile çarparak, çıkan rakamı boy uzunluğunuza bölebilirsiniz.

•Eğer vücut ağırlığı göstergeniz 20'den az ise kilonuz normal düzeyin altındadır ve hamileliğinizde yaklaşık 13-18 kilo almalısınız demektir.
•Vücut ağırlığı göstergeniz 20 ve 26 arasındaysa kilonuz ortalama düzeyde diyebiliriz. Hamileliğinizde 11-15 kilo civarı alabilirsiniz.
•Eğer vücut ağırlık göstergeniz 26 ya da daha fazlaysa, fazla kilolusunuz anlamına gelebilir. Hamileliğinizde 7-11 kg arasında kilo almanız uygun olacaktır.
•Normal kiloya sahip ve ikiz bekleyen kadınlar hamileliklerinin devamında normal kilolarından 15-20 kilo fazlasına. üçüz bekleyen kadınlar ise 22 kiloya kadar çıkabilirler.

Hamilelik döneminde ne kadar kilo almalı?
Hamilelikte almanız gereken kilo miktarı, sizin hamilelikteki "vücut ağırlığı göstergenize" bağlıdır. Vücut ağırlığı göstergenizi bulmak için hamile kalmadan önceki kilonuzu 703 ile çarparak, çıkan rakamı boy uzunluğunuza bölebilirsiniz.

•Eğer vücut ağırlığı göstergeniz 20'den az ise kilonuz normal düzeyin altındadır ve hamileliğinizde yaklaşık 13-18 kilo almalısınız demektir.
•Vücut ağırlığı göstergeniz 20 ve 26 arasındaysa kilonuz ortalama düzeyde diyebiliriz. Hamileliğinizde 11-15 kilo civarı alabilirsiniz.
•Eğer vücut ağırlık göstergeniz 26 ya da daha fazlaysa, fazla kilolusunuz anlamına gelebilir. Hamileliğinizde 7-11 kg arasında kilo almanız uygun olacaktır.
•Normal kiloya sahip ve ikiz bekleyen kadınlar hamileliklerinin devamında normal kilolarından 15-20 kilo fazlasına. üçüz bekleyen kadınlar ise 22 kiloya kadar çıkabilirler.
benm 20 cıktı 11 kilo alırım inşallah :27::27:

ben bebek yağı kullanıyorum onla devam ederım heralde
canım kilo takvimine 8. haftada 54 yazarmısın :21::21:

yazıyorum hemen canım ya masallah ne cabuk buyudunuz banao hafatalaroyle uzakkı ben daha 5+0 mısım bugun 11 temmuz sat halbukı 5+1 olmam laızm dımı

yazıyorum hemen canım ya masallah ne cabuk buyudunuz banao hafatalaroyle uzakkı ben daha 5+0 mısım bugun 11 temmuz sat halbukı 5+1 olmam laızm dımı
benm hep hayalimdi topiğin ilk başı oluyum dedim öncekinde herkes cinsiyet öğrendi ben daha 11 haftalıktım 2li test için gittiğimde bebeği kaybettiğimizi öğrendik öyle bi inanış oldu bende ilk ben oluyum dedim öyle oldu :27::27:
biz 7+2 olduk galiba :31:
hesapladım 5+0 mışsın sen

Kızlar bende 5+2 günlük hamileyim.Ama daha doktora gitmedim kan tahlilide yapmadım.Galiba ben doktora gitmeye korkuyorum :((((
Özellikle alttan bakacaklar diye korkuyorum ve hergün erteliyorum. :18:

Kızlar bende 5+2 günlük hamileyim.Ama daha doktora gitmedim kan tahlilide yapmadım.Galiba ben doktora gitmeye korkuyorum :((((
Özellikle alttan bakacaklar diye korkuyorum ve hergün erteliyorum. :18:
normal olduysa eğer gitme zaten canım. 7 haftana girince git kalp atışını da duyarsın hem de vajinal muayene olmazsın

Back
X