- 14 Ağustos 2012
- 1.266
- 69
- 108
eylülde geçer torba yaza fakat azaldı diye duymuştum ben 8 hafta başta 10 hafta sonra kullanılacak diye biliyorum benya bu 6 aylık doğum izni ne zaman kesinleşecek acaba???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylülde geçer torba yaza fakat azaldı diye duymuştum ben 8 hafta başta 10 hafta sonra kullanılacak diye biliyorum benya bu 6 aylık doğum izni ne zaman kesinleşecek acaba???
eylülde geçer torba yaza fakat azaldı diye duymuştum ben 8 hafta başta 10 hafta sonra kullanılacak diye biliyorum ben
boşverelim yaa onu allah ayarlar zaten rapor falan da alırız bebeklerimiz hayırlısıyla doğsunlar da bihmm yani sadece 2 hafta mı uzatıldı? Ama bu halde bile ikinci dönemi kapatabiliyoruz. 2 haftalık bi açık kalıyodu benim hesaplarıma göre 2 hafta daha uzatıldıysa o zaman tam olacak!
boşverelim yaa onu allah ayarlar zaten rapor falan da alırız bebeklerimiz hayırlısıyla doğsunlar da bi
sorma hayatım benim ilk çocuğumda da öyle oldu bakanım yok bakıcıya da mecbur veriyorsun mesai saatlerim 08:30-18:00 bakalım bu minişte nasıl zorlanacağım
kızlar kaç kişi işte çalışıyoruz ?
2.dönem çalışmayacagiz oh ne güzel.. :) valla okula gitmek istemiyorum. Hele bu halsizlikle
hayırlı olsun. kaçıncı haftadasın
allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip eder inş.
benim ilk gebeliğim yıllar süren uğraştan sonra müthiş heyecan içindeyim :)
yarın güzel haberini alırsın umarım bebeğinin....