2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Koltuk altımı alayım şimdi dedim ağdayla yok yok dayanamıyorum.
Benimde cildim hassas tahriş oluyor hemen.
Bekarken ve hala kullandığım venüs var (bayan traş bıcağı genel temizlik için)
Onu size tavsiye ederim aslında ağdadan daha iyi temizliyor, batık v.s olmuyor ve işin ilginç kısmı hiç kalın tüy çıkarmıyor.
Bir kaç aydır ağda yerine onu kullanıyorum ama işte göbekten bir duvar var gözüm birşey görmüyor :17:
Tüy dökücü kremler falan kullanılıyor mu acaba gebelik için?

tüy dökücü kremler zararlı diye biliyorum hemde jiletten daha zahmetli
onunla hiç alınmaz göbekten göremiyoruzki zati :) ben eşimede aldırmak
istemiyorum ama alamassam artık o alacak napayım :)

Hımmm evet evet hatırladım konuşmuştuk çok unutkan oldum ne olur kusura bakma :30:
Bn ondan alamadım, riskli gebeliğe bakıyormuş, benim gebelik ileri gebelikmiş felan felan,,,ve benim gittiğim tarihte 2 hafta izne ayrılıyormuş
Evet cnm riskli gebeliklere bakiyor ve 20 haftayi geçmiş hasta kabul etmiyor
Kızlar artık göbişler iyice büyüdü...
Ben temizlenirken artık çok zorlanıyorum.
Kuaförde canımı çok yakıyor.
Nasıl olacak şu temizlenme işi? :26:
Var mı bir yolunu bulan.
Ben acıya çok dayanıklı değilim.
Ağda masasında doğurmaktan korkuyorum :17:

Bende zorlaniyordum
Elbise dolabinin önünde boydan ayna vvar
Karsisina yere oturuyom baka baka yapiyom zor oliyo ama

Eşim çok ilgisizleşti :31:
Dün doğum günümdü bir çiçek bile almamış.
3 ay önce evlilik yıldönümümüzdü..
Yine eli boştu :31:
Çok takmasam da insan sinir oluyor yahu...
Ablamlar, kardeşim hepsi hediyeleriyle geldi eşimin umrunda bile değil.
Saçını başını yolucam kocamın :4:

sakın takılma cnm. bebek olunca yavaştan toparlanıyorlar. benimki 1.yaşından (sana geç gelebilir ama zaten bebek olunca babayı pek gözümüz görmüyor) sonra, öncesinden daha romantik ve sevgi dolu oldu. küçük çocuk gibi erkekler kısakançlık yapıyorlar olayı anlamıyorlar. terk edilmiş dışlanmış hissediyorlar. bebek onlarla ilgilenmeğe ve anne bebek az az dunyaya dönmeye başlayınca herşey kat be kat yoluna giriliyor.

Koltuk altımı alayım şimdi dedim ağdayla yok yok dayanamıyorum.
Benimde cildim hassas tahriş oluyor hemen.
Bekarken ve hala kullandığım venüs var (bayan traş bıcağı genel temizlik için)
Onu size tavsiye ederim aslında ağdadan daha iyi temizliyor, batık v.s olmuyor ve işin ilginç kısmı hiç kalın tüy çıkarmıyor.
Bir kaç aydır ağda yerine onu kullanıyorum ama işte göbekten bir duvar var gözüm birşey görmüyor :17:
Tüy dökücü kremler falan kullanılıyor mu acaba gebelik için?

Canım tüy dökücü kremler çok fazla kimyasal içeriyor.arkadaşım kullanmıştı.alerji bile yaptı.doktoru bi daha kullanma dedi.bebeğe geçebilir kimyasal.ben iki yıl önce lazerle hallettim o işi.iyi ki yaptırmışım.çok rahat.

Canım ablamda senin o taraflarda oturuyor.
Elif abla diye çok tatlı bir bayan geliyor.
Ahtapot gibi maşallah çokta içten biri.
Ben kendi evime ara ara alıyorum, ablama yaklaşık 2 senedir gidiyor.
İstersen özelden telini vereyim konuş.

Valla çok makbule geçer canım, kaça geliyor her işini yapıyor mu ?

tüy dökücü kremler zararlı diye biliyorum hemde jiletten daha zahmetli
onunla hiç alınmaz göbekten göremiyoruzki zati :) ben eşimede aldırmak
istemiyorum ama alamassam artık o alacak napayım :)

Eşimi hiç bulaştıramam =)))
Ayna alsam iyi olacak benim de.

sakın takılma cnm. bebek olunca yavaştan toparlanıyorlar. benimki 1.yaşından (sana geç gelebilir ama zaten bebek olunca babayı pek gözümüz görmüyor) sonra, öncesinden daha romantik ve sevgi dolu oldu. küçük çocuk gibi erkekler kısakançlık yapıyorlar olayı anlamıyorlar. terk edilmiş dışlanmış hissediyorlar. bebek onlarla ilgilenmeğe ve anne bebek az az dunyaya dönmeye başlayınca herşey kat be kat yoluna giriliyor.

İnşallah dediğin olur canım =)
Yoksa eşimi bir hizaya getirmem şart oldu.
Gerçi hatasını yüzünü vurunca hemen ilgilenmeye başlıyor ama belirli bir süre sonra yine aynı tas, aynı hamam :1:

Canım tüy dökücü kremler çok fazla kimyasal içeriyor.arkadaşım kullanmıştı.alerji bile yaptı.doktoru bi daha kullanma dedi.bebeğe geçebilir kimyasal.ben iki yıl önce lazerle hallettim o işi.iyi ki yaptırmışım.çok rahat.

Evet bende araştırdım bir de daha zahmetli olur dediğiniz gibi.
Sen hazırlıklı yakalanmışsın...
Bende başlayacağım zaman denize gidip bronz olduğum için beyazlamamı söylemişlerdi.
Öyle yalan oldu.
Büyük bir zahmetten yırtmışsın canım, ne mutlu sana.

İyi geceler güzel Anneler bugün doktor kontrolüm ve şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı oğlum da 912 gr 37 Cm olmuş

Çok hoş gözüküyorsun canım :nazar::emir_bebek:
Maşallah sana ve paşana :16:
Elbiseni çok beğendim =)
Ben bulamıyorum öyle salaş şeyler.
Miniklerimiz sağlıklı olsun da, kilo alınırda verilirde..

Maşallah sizlere Esmer diyo 9 kilo aldım, sen diyorsun 8 kilo aldım, fotolarınızda maşallah allahım esirgesin hiç kilo görünmüyor, ne güzel bir hamilelik ben aldım 5 kilo aman allahım akıllara zarar bir göbek görünüyor galiba sizlerin boyları uzun ondan çok belli olmuyor

teşekkür ederim herkese nasıl mutlu oldum anlatamam :21::21::21: ara ara paylaşalım fotolarımızı doğuma kadar ve sonrası diyet günlükleri artık:52::52::52:

İyi geceler güzel Anneler bugün doktor kontrolüm ve şeker yüklemem vardı şekerim normal çıktı oğlum da 912 gr 37 Cm olmuş

iyi geceler bebişine maşallah tosun olmuş:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr oğlan birakmiyorki uyuyayim çok belim agriyor yaa yattigi yerden adamin belimi agrirmis :31:

Günaydın... Bu taş armudu ne lezzetli ne insanın ayaklarını yerden kesen bir meyveymiş. Karayip korsanıma bir kez daha aşık oldum:107: Ne alaka diyeceksiniz. Daha önceden tatmışlığım yoktu bu meyveyi, eşim aldı "bak beğeneceksin" diyerek. Yok böyle bir lezzet, sabah sabah canıma can kattı:32:

beni sormuşsun cnm ben hala evde geçiriyorum hamileliğimi bi hastaneye çıkıyorum
sürekli yatmıyorum ama hiç bi iş yapmıyorum hamileliğim doğurana kadar zor geçecek anlaşılan
olsun sağsalim doğurayımda evde geçireyim varsın.. çok zor dönemden geçiyorum inş. rabbim
bu bebeğimi bana bağışlar doktorun biri bebek geriden geliyor dedi eğer ara daha fazla
açılırsa gelişme geriliği oluşur dedi en başta satla uyumluydu şimdi ara 10 gün açıldı :(
ağrılarım devam ediyor bel kasık vb... bunada şükür hep kendimden bahsettim sen nasılsın?
iyisindir inş. oğluşunla gezmelerle gidiyorsunuzdur ;)

2 haftaya kadar normal diyorlar gülüm, endişe etme. Benim tecrübeli bir arkadaşım "bebek 2 hafta önden diyorlar, normal mi?" diye sorduğumda "Başlarda öyle olur son haftalarda haftasını yakalar. Geriden olanlar da son haftalar haftasına yetişiyor, bebeğinde bir sıkıntı yoksa bunları hiç düşünme" demişti. Maşallah prensesine:nazar::emir_bebek:

Var mı bir yolunu bulan.

Ben hiç ağda yapmadım-yaptırmadım. Bikini bölgesini epilatörle alıyorum, diğer kısımları parmak eldivenler ile. Hamilelikten önce ortalama 20 gün gidiyordu ama şuan 2 hafta ancak dayanıyor:34:

Gözün aydın canım, paşana da maşallah:nazar::emir_bebek:

Gunaydin kizlarrr oğlan birakmiyorki uyuyayim çok belim agriyor yaa yattigi yerden adamin belimi agrirmis :31:

Bel kaslarını kuvvetlendirmen lazım gülüm, yoksa doğuma kadar çekilmez böyle sancıyla. Kendine uygun egzersizleri bulur ve düzenli yaparsan umarım tez vakitte ağrıların geçer:107:

Herkes gobusunu o kadar begenmis ki ben de meraklandim, okulda bilgisayardan baktim, kimsecikler yokkennnn :) ama cok guzel annesi bebisin de gobusun deee. Popo bacaklar filan da incecik ayrica, sen o 18 kilonun 10 unu bi at kenara, anc 8ini almissindir :) masallahhh :nazar:

Canım benimmm,içimi açtın sabah sabah:21: çok sağol,tabi orda koca gıdığım falan yok:1:sonra yine yüklerim,aslında göbüş daha da büyük,kendim çekince tam çekemedim,

Bütün anneler güzel bence,boşverin kiloyu,hiç moral bozmayın,hergün şükrediyorum onları taşıyabildiğimiz için,isteyen herkesin doğru zamanda,doğru eşle olsun inşallah..
Bu yola beraber çıktık,inşallah da yakında güzel doğum hikayelerimizi yazarız,sonra dırdırlarımızı,yorgunluklarımızı :21::1::emir_bebek:

günaydın herkese
benim 2. tetanos yeri sanki aşı dağılmamış orada birikmiş ve kızarmış sabaha kadar kaşındı ama ağrı falan yok...hemşire hanıma bir sorayım naptınız koluma diyim :))
300 tl kreş desteği herkese vermiyorlar aylık geliri az olanlara veriliyor diye biliyorum , doğru tabiki aylık geliri az olanlara daha çok verilsin , ama herkese verilse iyi olmaz mı?
mutlaka bir prosedürü vardır..bir engel bir şart koymuşlardır ya bakalım...

Eşim çok ilgisizleşti :31:
Dün doğum günümdü bir çiçek bile almamış.
3 ay önce evlilik yıldönümümüzdü..
Yine eli boştu :31:
Çok takmasam da insan sinir oluyor yahu...
Ablamlar, kardeşim hepsi hediyeleriyle geldi eşimin umrunda bile değil.
Saçını başını yolucam kocamın :4:
benim ki gibi olsa napcan...hem benim doğum günümü hatırlamaz (özle günlere pek değer vermem....ki kendim bile hatırlamam doğum günümü)ama kendi doğum gününü kaç gündür söyleyip duruyor yaklaştı diye...bir de pasta istiyormuş ,ben yapacakmışım... giyecek kotu da kalmamış ...duyurulurrr...

Var mı bir yolunu bulan.
geçen ay iş yüzünden yorgunluktan kendim yapamadım epilatörle alıyorum ama su topladığım için çok acıyor...akşam iş çıkışı gözüme bir yer çarptı ertesi gün eşimle beraber gittim...ne olur ne olmaz nihayetinde soyunuyorsun bilmediğim bir yer...orta yaşta bir bayan vardı elide çok hafifmiş 10 dakikada her yerimi aldı ...başta utandım falan ama sonra alışıyor insan :52:

oğlun la sana maşşallah:nazar:

snowy afiyet olsun bende çok severim eski iş yerimin önünde manav vardı sabahları 1 tane alırdım...hem doyurucu hemde bağırsaklarımı çok güzel çalıştırırdı...

günaydınnn anneler...gece boyunca oğluşum çok hareketliydi :55: ... hiçmi uykusu gelmiyo acaba diye düşünmeye başladım...tekmeler bazen canımı yakıyo :1::1:

kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...

ÇOK SAOL CANIM benim.. sıkıyoruz dişimizi.. napalım onlar sağlıklı olsunda ..,,

ah canım ahh ahh.. ya benim gibisin sende .. kızımdan sonra veremedim kiloyu.. kaldı bide üzerine bu bakalım ama busefer çooooooooooook kararlıyım çok..

geçmiş olsun canım benim aynen yatak döşek yatacak durumdayım.. ama işe geliyorum aman rapor izin kullanmayım diye

canım benim dikkat et sende.. geçmesin bebeğe.. doğduktan sonrada su ver muhakkak yok sütünde var falan filan sözlerine takılma bizim durumumuz farklı

aynen.. 83 küsürüm şuan ve 76 ile hamile kaldım:(

bende ondan korktumda allahtan çok sürmedi başımın ağrısı.. tansiyonumda en yüksek 10-7 olur ama bu ara sanki bişeyler var..

canım allah korusun.. ben kızımda griptim epidural tutmadı artı narkoz verdiler ama sadece 15 dakika falan nasıl hızlı hareket ettiyse doktorum.. grip olunca tehlikeli bildiğim kadarıyla.. benim epidural başlamıştı ya çok takılmadılar sonra epidural tutmadı.. ee başlamışlardıda bırakamadılar.. ALLAH korusun hepimizi kötü şeylerden

Günaydın canım..
Napalim yahuu bizimde kaderimiz tombik hamiş kalmakmis..:9::9::9:
Suyu günde 1 kaşık falan mı vermem lazım ee malum acemilik var bende :16:

kızlarr sizlere iki şey soracam, birincisi benim sabah idrarım kırmızı gibi geliyor sizlerde öyle bişe ile karşılaşan var mı içinde kırmızılık var......
ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...

Valla benim idrarimda oyle kırmızılk yok ama nerdeyse turuncu gibi oluyo su ictikce açılıyo rengi..
Iliskiye girip girmeme isteği bendede ara ara oluyo..
Doktorunun telefonu yok mu kuzum icin rahat edecekse telde gorus ve sor soracaklarini..

Ikincisi ben hiç eşimle ilişkiye girmek istemiyorum,,, gebeliğimin başından beri var bu durum sizlerde mi öyle yoksa bana has bişe mi bu, doktora çok sormak istedim ama hep yanında ki genç kız oluyor, üstüne eşimde oluyor ondan çekiniyorum soramadım...
gece hiç tuvalate kalkmıyormusun...beklediğinden dolayı koyulaşıyordur belki rengi ama kıpkırmızı kan karışmış gibi ise ve yanman ağrın falan da oluyorsa doktora git bir idrar testi yaptır...
Doktor bir şey olmaz riskli bir durumun yoksa abartmadan olabilir dedi ilişki için ama bende hiç istemiyorum...eşin yanaşıyor sen mi istemiyorsun yoksa odamı yanaşmıyor bebeğe bir şey olur diye...

Günaydın göbüşlü annisler ve mis kokulu bebişler..
Biz pazartesi günü aşımızın 2.dozunu olduk çok şükür büyük bi sıkıntı yaşamadık..
Dun babannemize gittik sabah erkenden Babamız bıraktı..
Aksamada anneannemiz büyük annemiz yemeğe geldiler..
Ahh ahh kv hasta çok fena grip o yüzden çoğu şeyi ben yaptım..
Veeee suan vajinam düşecek gibi ağrıyo yürürken kalkarken falan bu normal mi?
Bideeee son olarak şeker yüklemesne önümüzdeki hafta gitsem bi sıkıntı olmaz demi arkadaşlar?

Back
X