2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ponponpon
ben genelde kasıklarımda hissediyorum vajinama vuruyor sanki popoma vuruyor ...usg kağıdında bebeğin pozisyonu baş geliş yazdığına göre bebeğimin kafası aşağıda ve o sürekli tekme diye hissettiğim şey yumrukları minik tosbaamın...idrar torbamı kum torbası gibi kullanıyor... ilk zamanlarda altıma kaçıracak gibi oluyordum ama egzersiz yaptıkça biraz düzeldi...

Son düzenleme:
yanlışlıkla üç defa göndermişim aynı şeyi ...Ay ne komik oldum yaaaa bu çocuklar maskara yaptı bizi şimdiden =)))
Sağolun kızlar ya bana da düzelir gibi geliyor inşallah ...
Pıt pıt babasının çiftliği gibi dolaşıyor demek ki kafasına göre :)
Güzel ferah günler olsun :nazar::49::55:

hasta olucam derken artık grip oldum ya şu salgın var ya o kadar dikkat etmeye çalıştım ama oldum işte...okul ortamında aslında hasta olmamak garip olur. iyi ki yarın boş günüm yatıp dinlenirim.
her yerim ağrıyo, ateşim de çıkacak gibi. ilaç da kullanamam artık nanelimona devam.
aman siz kendinize dikkat edin hasta olmayın!

maşallah maşallah =):nazar::nazar::nazar:
Ümranı solladın :1:
En büyük göbişli annemiz şu an simca :kkk::65:

canım benım F&F zaten kipa makretın içinde kipa yokmu senın bulundugun yerde netten kıpaya gır subelerıne bak bende eşimle h&m ve c&a girdim geçen ay cok cıcı seyler var ordanda bırkaç bırsey alacağım ama küçük değil büyük alacağım yaza gıysın kızım :16:

Baktım canım bulunduğum semtte varmış =)
Ama ben hiç görmedim.
H&m ve C&a ürünlerini bende çok beğeniyorum.
Bebişim 6 aylık falan olsun bende o zaman aslında almak istiyorum güzel güzel ciciler :16:

"Avustralya’da Kate Ogg adlı kadın geçen martta ikiz bebek dünyaya getirmişti. 27 haftalık olarak dünyaya gelen bebeklerden Emily sağlıklıydı. Fakat sadece 900 gram ağırlığında doğan Jamie, doktorların tüm çabalarına rağmen nefes almıyordu.

Sonunda doktorlar “Oğlunuzu kurtaramadık” dedi. Annesi minik Jamie ile vedalaşmak istedi. ‘Kanguru bakımı’ uyguladı Anne gözyaşları içinde 9 ay karnında taşıdığı Jamie’ye 2 saat boyunca sarıldı, onunla konuştu öpüp okşadı. Bu uzun veda mucizeyle sonuçlandı. 2 saatin sonunda Jamie nefes almaya başladı. Anne sütü verildiğinde de bebek ağlayarak yaşama döndü. Şimdi 5 aylık olan Jamie son derece sağlıklı.

Annelerin bebeklerini çıplak bedenlerine yaslayarak sıcak tutmasına ‘kanguru bakımı’ deniyor." :16:

Çok güzel bir paylaşım :16:
Yeni doağn bebeklerle ten temasında bulunmak çok ama çok önemli.
Hücre gelişimini de, bebeğin gelişimini de çok olumlu etkiliyor.
Bende bununla ilgili yaklaşık 15 sene öncesinde çok belgesel tarzı şeyler seyretmiştim.
Cidden mucizevi bir şey..

Hiç mi yok yaşayan kasıklarda bebişin hareketlerini hisseden a canlar :17:

memur olduğumdan bilgisayara eğilince biraz sıkışınca kasıklarıma bacaklarıma vuruyo kendimi geriye verince duruyor :) yavrum büyüdükçe daha sert vurmaya başladı bazen zıplatıyo annesini :D

hasta olucam derken artık grip oldum ya şu salgın var ya o kadar dikkat etmeye çalıştım ama oldum işte...okul ortamında aslında hasta olmamak garip olur. iyi ki yarın boş günüm yatıp dinlenirim.
her yerim ağrıyo, ateşim de çıkacak gibi. ilaç da kullanamam artık nanelimona devam.
aman siz kendinize dikkat edin hasta olmayın!

Çok geçmiş olsun canım.
İnşallah en yakın zamanda atlatırsın.
Okulda çok çabuk kapılır dediğin gibi hastalık.
Hamilelikle ağır geçiyor.
Allah yardımcınız olsun.
Hem o kadar çocukla uğraşmak, hem yorgun hasta olmak çok zor.
Allahtan acil şifalar diliyorum sizler için.

Bana bu saatlerde bir uyku çöküyor ki aman Allahım yani.
Uyumasam olmaz şimdi.
Halsiz bırakıyor beni...
Bir kaç saat uyuyayım sonra kalkıp yemek yapmam lazım.
K.validem ve k.pederim akşam gelecekler.
Haırlıkları erkenden bitirmem lazım.

arkadaşlar bir şey sorucam ...
Ben dünden beri bebekimin hareketlerini resmen kasıklarımda hissediyorum ...
Hatta neredeyse mesane civarında ...
Ne güzel göbek deliği hizasında hissediyordum hep ...dünden beri pıt pıt yaptıkça sanki tuvaletim geliyormuş gibi oluyor ...
Sizce normal mi kasıklarda pıt pıt tepik hissetmek ...değiştirir mi yerini sizce ????

bende genelde kasıklarımda hissediyorum canım arada bir göbeğimde oluyor daha çok değişecekler.

Cnm maasallah sana :nazar:
Kiyafetletinize esyalariniza bayildim hepsi birbirinden güzeller Rabbima agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin
Saglikla sihhatle insallah:emir_bebek:

memur olduğumdan bilgisayara eğilince biraz sıkışınca kasıklarıma bacaklarıma vuruyo kendimi geriye verince duruyor :) yavrum büyüdükçe daha sert vurmaya başladı bazen zıplatıyo annesini :d

bende memurum canım aynısı bende de oluyor sanki beni anlattın

bana bu saatlerde bir uyku çöküyor ki aman allahım yani.
Uyumasam olmaz şimdi.
Halsiz bırakıyor beni...
Bir kaç saat uyuyayım sonra kalkıp yemek yapmam lazım.
K.validem ve k.pederim akşam gelecekler.
Haırlıkları erkenden bitirmem lazım.

bir sen bir de sinem misafir kabul etmeyin kızlar ya hele yemeğe hiç kv de de olsa anneniz de olsa artık ağırlaşıyoruz kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün biraz yormayın kendinizi sizleri düşündüğümden söylüyorum yanlış anlamayın sakın

Yaa kizlar massallh gobisleriniz kocaman olmuss benim sizinkinin yaninda minicik kalio;((neyse saglikli olsunlarda en onemlisi oo bu arada benim gobis kucuk ama kemiklerim manyak agrio dr kemik yapin dar olcak o agrilar dedi bazen vajinam bile cok agrio zaten sakat gbi yuruyorum yaasizdede agri oluyor mu vajinayla bacagin birlestgi yerdee

harbiden kızlar bazılarınızın ne çok misafiri geliyo valla iyiki Batmandayım diyorum gerçi Ankarada olsam ben çok rahat müsait değilim derim evime geldiğimde yayıla yayıla oturmak istiyorum pijamalarımla kimseyi çekemem beni göresi gelen evine çağırsın yedirsin içirsin doyursun sevaptır :1:

yaa kizlar massallh gobisleriniz kocaman olmuss benim sizinkinin yaninda minicik kalio;((neyse saglikli olsunlarda en onemlisi oo bu arada benim gobis kucuk ama kemiklerim manyak agrio dr kemik yapin dar olcak o agrilar dedi bazen vajinam bile cok agrio zaten sakat gbi yuruyorum yaasizdede agri oluyor mu vajinayla bacagin birlestgi yerdee

oluyor bende de canım sanki et kırığı gibi

harbiden kızlar bazılarınızın ne çok misafiri geliyo valla iyiki batmandayım diyorum gerçi ankarada olsam ben çok rahat müsait değilim derim evime geldiğimde yayıla yayıla oturmak istiyorum pijamalarımla kimseyi çekemem beni göresi gelen evine çağırsın yedirsin içirsin doyursun sevaptır :1:

vallahi bende senin düşüncendeyim sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alalım kendimizi toparlayalım ozaman bize gelsinler zaten ben hamileliğimden beri annemlerde yiyoruz

Arkadaşlar bir şey sorucam ...
Ben dünden beri bebekimin hareketlerini resmen kasıklarımda hissediyorum ...
Hatta neredeyse mesane civarında ...
Ne güzel göbek deliği hizasında hissediyordum hep ...Dünden beri pıt pıt yaptıkça sanki tuvaletim geliyormuş gibi oluyor ...
Sizce normal mi kasıklarda pıt pıt tepik hissetmek ...Değiştirir mi yerini sizce ????

ben bazen kaığıma sıkıştığını hissediyorum ama ertesi gün filan çıkıyor yukarı yerleri değişiyor sürekli

Yaa kizlar massallh gobisleriniz kocaman olmuss benim sizinkinin yaninda minicik kalio;((neyse saglikli olsunlarda en onemlisi oo bu arada benim gobis kucuk ama kemiklerim manyak agrio dr kemik yapin dar olcak o agrilar dedi bazen vajinam bile cok agrio zaten sakat gbi yuruyorum yaasizdede agri oluyor mu vajinayla bacagin birlestgi yerdee

hiç merqk etme tatlım bakıyorum da şu anki halim kızların 20. haftası iş yerinde bir arkadaşım daha hamile benden 1 ay küçük ama benden 2 ay daha büyyük göbişi :)

Back
X