2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
hayırlısı olsun canım sağlıksız bebek düşer yada kalbi durur demişti benim doktorum benimde geçen sene kasımda var öyle bende 6 ay sonra hamile kaldım şuan 26 haftalığız ve çok şükür iyi hep dua ediyorum zaten Allah bebeğimize kavuşmayı nasip etsin diye. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın.

inş canım tşk ederm iyi dileklern için

inş canım tşk ederm iyi dileklern için

Cok zor gunler yasamissin. İnsallah bu kez saglikla alicaksin bebegini kucagina. Ablam 1 dusuk, 1 dogum, 1 dusuk 1 dogum yapti. İlk dusuk oldugunda sanki dunya basimiza yikilmisti tum aile maf olduk. Bir kac ah sonra hamile kalip hic sorunsuz bir hamilelikle 3500 kiloluk bir bebek dogurdu. Diger bebegi hem daha uzun hem daha agir dogdu masallah. Simdi buyuk 14 kucuk 9 yasinda. Uzulmemeye calis, seni cok guzel gunler bekliyor.

Herkese hayirli kandiller.

Maşallah bebişine.benimde pazartesi günü kontrolüm vardı..Kilosuna 1480 dedi.Bacak boyuna inanamadım 3 kere ölçtüm 31 cm dedi.
Normalde 32.haftada bu boyutta oluyomuş bacak boyu.Ama baştan ayağa boyunu söylemedi, bende unuttum sormadım:(

Oğlumda biraz iri bi bebekti o yüzden normal doğum yaparsın büyük ihtimalle dedi..

Bu arada eşim 1.92 ben 1.76 yım..Kızımda uzun boylu olacak sanırım: ) :nazar:

Maşallah maşallah :emir_bebek::nazar::nazar::nazar:
Ay elimde metre vardı 50cm baktım =))
Annem,ablam ve k.validem hepimiz bir maşallah dedik :1:
Sağlıkla gelsin meleğin :nazar:
Doktorun erkenden izne çıkartıyorsa vardır dediğin gibi bir bildiği...

Günaydın, keyifli pazarlar... Mevlid Kandili'niz mübarek olsun, rabbim tüm dua&ibadetlerinizi kabul etsin inşallah:107:

Gözünüz aydın, maşallah tosun bebeklerinize:nazar::emir_bebek:

Aslında hepimiz okuyoruz ve biliyoruz ama kendi başımıza gelince nedense soğukkanlılığımızı koruyamıyoruz değil mi?:107: İkiniz de iyisinizdir eminim, öpüldünüz:54:

Rabbim seni de bebeğini de korusun gülüm, dualarımdasın...

Birkaç ay kaldı canım, az daha sabret hepsi geçecek inşallah:107: Sadece gestasyonel diyabet ise hamilelikten sonra geçiyor zaten, rabbim diyabet olanlara yardım etsin. Ömür boyu diyetteler, tüm lezzetlerden mahrumlar.
çok teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun Bende öyle diyorum Esmer vardır bir bildiği hayırlısı diyorum canım bakalım kısmet artık :34::34: asel senin meleğinede maşallah rabbim hepimizi bir nefeste kurtarsın inşallah :34::34::34: Cümleten KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

inş canım tşk ederim iyi dileklrin için yazdıklrını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım yasayan anlr bosuna söylnmıyr az önce ark aradı gittin mi dr die hayr dedim dio ne merakszsın bilmiyrki içimde korkulr başladı ya kalbi atmyrsa ya boş gebelikse..13.hafta ulaşılmazgeliyr şuan melegim cennette kardeşine yol verdi sadece diyorum ama dediğin gibi kabullenlmiyr bu sefer Rabbim nasip ederse cinsiytini ögrenen kadar yaymayacgz..hayırlı dogumlr nasip etsin herkese rabbim

canım yaşamasına mani olacak engeli olan bebekler düşer ilk 16 haftaya kadar. eğer bebek sağlıklıysa taş çeksen ilk 4 ay düşmez. benim bu hamileliğimi adetime 5-6 gün kala öğrendim düşün daha 4 haftalık bile değildi. başından beri herkes biliyordu bunu. ölen bebeğime hamile olduğumu ise aile dışında kimse bilmiyordu. ben herkesten dua bekledim bu kez.dua edin sağ salim kavuşayım dedim. nazar gerçek elbet ama kalbimi hiç bozmadım. eğer nasipse tüm dünya bilse bir şey olmuyor.önceki bebeğimde hiç sorun yokken kaybetmiştim. bu bebeğimde başta sorunlar yaşadım. 8. haftamda kanamam oldu hastanede yattım falan . ama hayatın bana öğrettiği nasipte varsa olur yoksa olmaz. yaşamayan bilmez tabi rabbim yaşamayana da yaşatmasın. şimdi bunları düşünme. allaha dua et yeni bebeğin için boş iç dış kafanı yorma bunlarla. güzel düşün güzel olsun. 8. haftamda doktorun düşük tehliken var geri gidersen bebek düşer dediği gün bile umudumu kaybetmedim. hep inandım bu kez rabbim bana bağışlayacak diye. korku geçmez çünkü dediğim gibi yaşanılmışlıklar var ancak bu korkuyu abartmadan yaşa. yoksa bu bebeğini etkilersin. Kaderde yazılan olur o nedenle rahatla biraz

Cok zor gunler yasamissin. İnsallah bu kez saglikla alicaksin bebegini kucagina. Ablam 1 dusuk, 1 dogum, 1 dusuk 1 dogum yapti. İlk dusuk oldugunda sanki dunya basimiza yikilmisti tum aile maf olduk. Bir kac ah sonra hamile kalip hic sorunsuz bir hamilelikle 3500 kiloluk bir bebek dogurdu. Diger bebegi hem daha uzun hem daha agir dogdu masallah. Simdi buyuk 14 kucuk 9 yasinda. Uzulmemeye calis, seni cok guzel gunler bekliyor.

Herkese hayirli kandiller.

sanada iyi kandiller canım
meleğim bu sefer bırakmayack inş bizi

Filologumun nasil oldun senden haber vsr mi diye bakmaya geldim iyisiniz insallah

canım sekerın ne kadar yukseldı bendede dun seker cıktı bırde kaçıncı haftada bu sıkıntıyı ysasadın gecmısı okumaya calıstım ama goremedım cok gecmıs olsun rabbım herseyın hayırlısını versınn
cnm şeker im 200 leri gordu 25.haftada falan.snra diye t denioduk duser gibi oldu ama simdide dusuk tehdidi icin igne ilac derken iice tavan yapti.sker ani kalp durmalarina sebep oluyor die hemen insilun e başladılar.iki gündür de insilunle denioz.ins dusecek.suanda 28 in haftadayiz.ama benik glum kendin adam oldum sanio dogmak istiyor. hayirlsi ns bekler az daha

hayirli kandiller kizlar.mevlam dualarimiz i kabul etsin meleklerimizo hayırlı zamanlarda bize saglikl versin ins.
biz hala hastanedeyiz. dunde hafif hafif sancilandik.ama gecti ilacla.suanda sekerle bogusmaya devam insilun dahada artirildi ama hic takmiom yeterki bebegimn cani sagolsun sker ani bebek ölümleri yapio die.raziyim.helde.dogmaya calisioken.
aysuncugum sen nasılsın diyet ine dikkat et bana denilen düşuk de.tehlikeli sekrde ac kalma emi.bebis icin.kac kilo oldu senin minik prensesincnm.

hayirli kandiller kizlar.mevlam dualarimiz i kabul etsin meleklerimizo hayırlı zamanlarda bize saglikl versin ins.
biz hala hastanedeyiz. dunde hafif hafif sancilandik.ama gecti ilacla.suanda sekerle bogusmaya devam insilun dahada artirildi ama hic takmiom yeterki bebegimn cani sagolsun sker ani bebek ölümleri yapio die.raziyim.helde.dogmaya calisioken.
aysuncugum sen nasılsın diyet ine dikkat et bana denilen düşuk de.tehlikeli sekrde ac kalma emi.bebis icin.kac kilo oldu senin minik prensesincnm.

Canim benim insallah bekleyecek oglusun dualarimiz seninle guzel haberleriniz gelsin hep insallah.
Bende cnm eger yuruyusume falan dikkat etmezsem 180 leri goruyo zellekle sabahlari
Yok dikkat edersem 140 altinda cikiyo..dr bana 150 ye kadar müsade olabilir ama uzerine çıkmasın dedi.bakali. cnm simdilik iyi gibi
Ama gittikce ne olur bilmem

Bebegim iyiydi cnm. C.tesi gordum gecen hafta 1065 gr idi..

Seker beni de korkutuyo acikcasi ama ins.sagliklica gelcek bebislerimiz.

Daha iyi olmana çok sevindim filoloğum şeker de çözülecek inşallah sen rahatladıkça stresin geçtikçe...Vaktinde gelecek inş kuzucuk

Haftasonu çok sessiz oluyor burası :31:
Son yazılanlara bakıp bakıp duruyorum...
Şu siteye neden abidik gubidik yenilikler getiriyorlar ki acep :37:
Eskisi iyiydi..:37:

Allah yardımcın olsun, dua ediyorum bol bol senin için ve tüüm anneler için inşallah bebeklerimizi sağ alim alacağız kucağımıza,

seker aletiyle ılk defa tanıştım ve az once olceyım bı dedım yemek yedım 2 saat gecmıstı 69 cıktı ıyı cıkmıs degılmı kızlar

Ocak anneleri, şubat annelerii, mart annelerini okuyorummm zaman geçer mi die ama yok :( şubat annelerindende doğuranlar olmuş.. Şubatta mart annelerinden olur sonra sıra bize gelir... Ayy rabbim bize bu güzel günde güç kuvvet sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin, doğum sonrası lohusalığı sağlıklı atlatmayı nasip etsin, huzur aşk dolu evlilikler ve devamını nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları bütün kötülüklerden korusun allah acısını yaşatmasın..... İç huzurumuz olsun... Şu zorlu süreçleri çabuk atlatalım inaşallahhh

Sağol cancazım :38:
Ablam artık tembellik yapmama da izin vermez :1:
Hava güzel oldukça çıkartıcam seni dolaşacağız böyle oturmak yok diyor =) :29:
Çalışma odamı ablam için boşalttım.
Yatağı falan o odaya yerleştirilecek.
Yalnızlıktan kurtuldum dediğin gibi :16:

Güzel olur, ablanla yaparsın egzersizlerini ama sen zaten yaklaşık 1 ay önce söz vermemiş miydin spora başlayacağm diye:34:

İnşallah şeker sorununu da atlatır, hamileliğini huzurla tamamlarsın gülüm. Dualarım seninle şu mübarek günde, maşallah paşana:nazar:

Ocak anneleri, şubat annelerii, mart annelerini okuyorummm zaman geçer mi die ama yok :( şubat annelerindende doğuranlar olmuş.. Şubatta mart annelerinden olur sonra sıra bize gelir... Ayy rabbim bize bu güzel günde güç kuvvet sağlık versin, hayırlı doğumlar nasip etsin, doğum sonrası lohusalığı sağlıklı atlatmayı nasip etsin, huzur aşk dolu evlilikler ve devamını nasip etsin, hayırlı evlatlar nasip etsin, onları bütün kötülüklerden korusun allah acısını yaşatmasın..... İç huzurumuz olsun... Şu zorlu süreçleri çabuk atlatalım inaşallahhh

Ne güzel dua etmişsin gülüm... Amin:107:

İyi aksamlar guzel anneler ve hayirli kandiller. Bu mubarek gunde dualarim anne olma mucizesini tatmak isteyen arkadaslarim, filologum ve meleklerimiz icin. Umarim filologum iyidir, bebegi iyidir. Yogun bi gun gecirdim. Cok sıkılmstim, ne zamandir hic cikmadik diye tocam beni dolasmaya goturdu. Tabi bi otur bi kalk yapilan dolasma normalde olmasi gereken surenin iki kati tuttu. Kizimin odasi icin ufak tefek biseyler aldik ve geldik. Yemekti bulasikti dinlenmekti derken anca sayfaya goz atacak vakit buldum:) insallah herkes iyidir, umarim hep guzel seyler okurum, umarim Filologumun guzel haberini alirim...

hayırlı akşamlar kızlar kandiliniz mübarek olsun..rabbim bu kutlu dilimin hürmetine tüm dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin..bebişlerimizi sağ-salim kucağımıza almayı nasip etsin..

amin...:54::54::54:

Back
X