KIZLAR MERHABA...
elanın ağzındaki yaralar pamukçuk değilmiş. doktor 11 aylık bebekte pamukçuk olmaz dedi...dudaklarının içi dayak yemiş gibi patlak patlak ve şiş mor mor oldu... ağız içi yaraları olabilir dedi...sprey verdi her yemekten sonra sıkın dedi... 2-3 güne geçer dedi... evin halini falan anlattım doktora kalabalık bir aileyiz dedim... eşimde vardı yanımda...onların pisliğinden olabilirmi diye...öyle şeylere takılma çok üstüne düşme falan dedi doktor... çok titizlenme diyor mikropta lazım dedi... tamam lazım olan mikrop zaten evde çok dedim...ben fazlasından bahsediyorum diyorum..sanki doktoru öğütlemişsin gibi ne desem tersini söylüyor adam... çok titiz annelerin bebekleri daha çok hasta olur diyor... tamam mikrop lazım diye ayakkabılarımızın altınımı yalatalım dedim...doktorun karısı, adamı bunaltmış galiba temizlik konusunda bana söylediklerinden anlaşılan...sinir etti beni eşimin yanında...
kv demin ağzında ve dilinde hiç geçmeyen bir yara var acaba ondan mı geçti diye düşünüyorum...nazar değdirdiler kuzuma ...ağzından öpüyor herkes çocuğumu...
şu ağızdan öpme durumuna çok sinir olurum ben bile öpmüyorum