2014 nisan annelerinin ultrason görüntüleri

Arkadaşlar bu site çok güzel , oldukça faydalı bilgiler mevcut , fakat birbirimizle daha aktif , daha hızlı iletişim kurabilmek için sosyal paylaşım sitelerinden birinde ( reklam olmaması için isim vermiyorum , malum site ) 2014 Nisan anneleri isimli sayfa açılmış.Bilginize

canım 3. ay çok gec değil mi duymak için ya
tamam bende duyamadım ama doktor ben goruyorum kalp atışı var dedi sana böyle bişey de mi demedi?

canım 3. ay çok gec değil mi duymak için ya
tamam bende duyamadım ama doktor ben goruyorum kalp atışı var dedi sana böyle bişey de mi demedi?

Dedi canim hatta bi keresinde acil gittim ondada dedi kalp atisinda bi sorun yok kalbi atiyo diye.Hatta bende gordum kalp atisini.Farkediliyor ama 3. Ayda duyariz dedi bana doktor.

mrb kızlar ,ben yeni katıldım aranıza ,bilgilerinizden faydalanmak istiyorum ,
bugün dr a gittim ,ultsasonda kese göründü ama içinde bebek yok dedi, moralim çok bozuldu, boş gebelikten korkuyorum ,
oysa ki eşimle kalp atışını duymak için gitmiştik
şimdi ne düşüneceğimi bilemiyorum ,dr 2 hafta sonra yine gel dedi .

6+2de gittiğimizde vajinal ultrasonun çok gelişmiş olmaması sebebiyle sadece kalbinin nasıl attığını görebildik bebişimizin ayrıca 6+4 gözüktü önde gidiyor sıpa :))

ben anlamadım 6+ 2 de kalp atışını mı duydun ,6+4 te mi göründü ,ve vajinal ultrasonda mı bakıldı bebeğe

Evet vajinal ultrasonda bakıldı,
normalde gittiğimde 6+2deydim ama bebek boyutuna göre gün ve haftanda değişiklikler olabiliyor boyut olarak 6+4 gözüktü yani 2 gün önde gidiyor.
bu durumda bana göre 6+2 ama doktoruma göre 6+4te kalp atışını görmüş oldum.

hmm ben de benm hesabıma göre 6+2de dr a gittim ,bebek yok dedi ,moralim bozuldu ,karnımdan baktı .2eylül de gitmiştim .
sen hangi tarihte baktırdın .aramızda 1 hafta var .

hmm ben de benm hesabıma göre 6+2de dr a gittim ,bebek yok dedi ,moralim bozuldu ,karnımdan baktı .2eylül de gitmiştim .
sen hangi tarihte baktırdın .aramızda 1 hafta var .

karından gözükmeme ihtimali var, 26 ağustosta gittim ben doktora 16sında gittiğimizde keseyi görmüştük 26sında da bebeği gördük

Sanki oglusun olacak gibi hissettim

biraz bebek iri ve çok şekilli genelde erkekleri öyle olur diyorlar kızım da et parçası gibiydi ama belli olmaz..
bacak arası paralel olunca kız dik açı alırsa nuba göre erkek olur diyorlar..
11.haftaya kadar kız erkek cinsel organı aynı gelişiyormuş..11.haftada erkek değişiyormuş hayırlısı olsun
ben kız gibi hissediyoruma ma bir kızım var sanırım o yuzden kızlara yatkınım ama her gören ve ultrason resmini gören erkek diyor..
hayırlısı 15-20 gune öğrenirim ben inşallah

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

Eki Görüntüle 799587

kızlar buda bizim meleğimiz maşallah süpanallah 11 haftalık

Maasallahhh maasallahh ne guzel goruntuler var biz suan 7+4uz elimdeki ultrason goruntulerini atacagim ama cepten giriyorum beceremedim pc den atarim Allahim bu duyguyu.dileyen herkese tattirsin insallah

bunlarda bizim kesemiz ve 6+4 deki ilk görüntümüz. Yaa 2, 3 ay sonra ellerini ayaklarınıda görücez inşallah bebeklerimizin, sabırsızlanıyorumm

maşallah bebişin erkek bence doktorun hiç yorum yaptı mı canım maşallah paşan yolda:)

maşallah bebişin erkek bence doktorun hiç yorum yaptı mı canım maşallah paşan yolda:)

yok yapmadı canım bu cumartesi 2li tarama testm var gösterirse kendini doktor söyleyecek sağlıklı olsunda gerisi önemlı değil çünkü benım ılk bebeğim ama tabı yıne de merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…