2014 ocak anneleri kilo takibi

krem kullansana bol bol gerci bende useniyorum ya gunde 1 kere kulaniyorum bazen onu da ihmal ediyorum.

Ah canım ilk hamileliğimde oldukça pahalı ithal kremler kullandım teyzem yurtdışında kozmetikçi hep getirdi sağolsun ama biryere kadar demekki çok sevinliydim çatlamadım diye bi baktım son 20 gün balşamışım (( karnımın yanlarında var, ilk başlarda çok çok kompleks yapmıştım sonraları geçti rahatça bikini giyebiliyorum, bunda daha az kilo alıp çatlamamak istiyorum, şuan sabah akşam lierac jel olanını öğlendede organik argan yağı sürüyorum dahada çatlarsam artık ne diyim :)))) 28 hafta 8 kilo aldım bu arada

benim ilk cocugum olacak :)
kiz adi henuz belli degil hehehe kararsiz bi anneyim sanirim

sen ne guzel erken davranmissin kardes bile geliyor, kardes cok guzel sey.

Biz Hakan koyucaz kısmetse, annem ilk bebeğini kaybetmiş hakan mış ismi kayınvalideminde 4 aylıkken kaybetmiş oda hakanmış, bende 5 haftalık hamileyken babamı kaybettim onun anısına hakan koymak istiyoruz, Rabbim evlatlarımızla sınamasın

selamlar Allahın izniyle ben de ocak 2014 te kızımı kucağıma alacağım inşallah. Ben 30. haftadayım 74 le hamile kalmıştım ilk 4 ay 7 kilo verdim sonra 3 kilo aldım hala önceki kilomdan 4 kilo aşağıdayım bakalım bundan sonra ne olacak sağ salim olsun da gerisi önemli değil

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

Ben de okudum..Allah duanızı kabul etsın.

33.hafta 13 kilo toplamda çıldıraciiiiim ben de 53le başlamıştım şu aralar çok fazla almaya başladım. bişeler yerken keendimi kontrol edemiyorum

33.hafta 13 kilo toplamda çıldıraciiiiim ben de 53le başlamıştım şu aralar çok fazla almaya başladım. bişeler yerken keendimi kontrol edemiyorum

Son günlerde bende hızla almaya başladım çok yemiyorum ama hergün hemen hemen 1 kilo mandalina tüketiyorum omu kilo yapıyor acaba anlamadım, sabah kalkar kalkmaz mandalina kahvaltıdan sonra ve günün kalan kısmında ve yatmadan önce ve bu ve'ler uzayıp gidiyor :))))

aaa aslında düşününce ben de mandalina çok düştüm bu aralar hani bir kilo kadar değil ama günde 5-6 mutlaka yiyorum hasta olmamak için :2: . aslında onun yanında sabah kahvaltıda da çok yiyorum. kahvaltılık çikolata şu aralar favorim o da çok ekmek yediriyor o da acayip kilo aldırıyor işte :106:

suanki kilom 79 ve suan itibariyle toplamda 5-5.5 kg almis oldum dun 33+2/haftada kontrolum vardi bebegimin kilosu 2275 gram olmus masallah ...son 7 haftada yeterli kilo almadigimi dusundugum icin epey stresli ve gergindim ama dunki ultrason kontrolunden sonra rahatladim cok sukur ..

Son düzenleme:
tamamen bunyeden ilk kizimdada 7 kg almistim.beslenmem de asiri yemek yemiyorum extra yaptigim gunde 1 lt yarim yagli sut ve en az 2 lt su iciyorum kahvaltida yumurta yiyorum ve sadece tam tahilli ekmek yiyorum onun haricinde normal porsiyon yemek yiyorum

Masallah nazar degmesin bunyeden mi yoksa beslenme seklinden mi¿

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…