krem kullansana bol bol gerci bende useniyorum ya gunde 1 kere kulaniyorum bazen onu da ihmal ediyorum.Kiloyu kontrollü alalım demek istedim, nekadar çok kilo alırsan okadar çok karnın, memelerin ve kalçan büyüyor büyüdükçede çatlıyor yani, bu arada son 20 günde karnımın yanları çatladı((
krem kullansana bol bol gerci bende useniyorum ya gunde 1 kere kulaniyorum bazen onu da ihmal ediyorum.
az almissin bana gore super. ben iki katin aldim senin hehe 32 bitiyo yarin. kismet
oh ne güzel bende sağlıkla o günleri görürüm inşallah, hayırlısıyla alalım bebişleri kucağımıza benim 2. prens geliyor ya senin :)
benim ilk cocugum olacak :)
kiz adi henuz belli degil hehehe kararsiz bi anneyim sanirim
sen ne guzel erken davranmissin kardes bile geliyor, kardes cok guzel sey.
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim
32 haftalık olduk bugün itibarıyla 5 kilo aldım
33.hafta 13 kilo toplamda çıldıraciiiiimben de 53le başlamıştım şu aralar çok fazla almaya başladım. bişeler yerken keendimi kontrol edemiyorum
Son günlerde bende hızla almaya başladım çok yemiyorum ama hergün hemen hemen 1 kilo mandalina tüketiyorum omu kilo yapıyor acaba anlamadım, sabah kalkar kalkmaz mandalina kahvaltıdan sonra ve günün kalan kısmında ve yatmadan önce ve bu ve'ler uzayıp gidiyor :))))
Masallah nazar degmesinbunyeden mi yoksa beslenme seklinden mi¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?