evetttt gerçekten de çok heyecanlı..insan her yeni gün bebğinin gelişimini merak ediyor:)
ben de 8+5 im..52 kiloyla hamile kaldım iki gün önce kontrole gittiğimde tartıldım hala aynı kilodayım..açıkçası halimden memnunun ilk aylar kilo almak istemiyorum..Doktor da bebeğin sağlıklı dedi ya demekki kilo almakla bebeğin gelişiminin bir ilgisi yokmuş..
Hamileliğim şimdilik rahat geçiyor daha çok başındayım..umarım sonuna kaadr hepimziin böyle geçer:)
ya çok kötü benim.bulantılar mahvediyo beni.şu an bile klavyeye doğru geliyo sanki.inşallah sizin böle olmaz.benim 6. haftada başladı.5. haftada kokular başlamıştı.çok kötü çoookkk.diyolardı da inanmıyodum
hımmm öyle mibenim bir hafta sabah bulantıları oldu ara ara çıkardım hatta..sonra düzeldi ama şimdilik tabii:) şuanki gidişata bağlı olarak devamı da böyle olur diyemiyorum belki yeniden başlar..umarım sizin de bulantılarınız azalır hepimiz için de tadını doya doya çıkaracağımız hamilelikler olur:)
Selamlar benimde ikinci hamileliğim, ilkinde 20 kilo almıştım şimdikine 53 kilo ile başladım 8 haftalık hamileyim ve hala 53 kiloyum aynı hataları yeniden yapmamaya çalışıcam :))))
Herkese merhaba, bende 8 haftalık hamileyim. Mide bulantım yok ama aç kalınca direk mide ağrısı başlıyo.. 2 saatte bi yiyiyorum ve şimdiden 2 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım napıcam bilmiyorum..71 dim şimdi 73 oldum böyle giderse 100 kiloyu görürüm. Şeker filan çıkar ondan korkuyorum. Aslında çok yemiyorum sık sık sadece niye böyle oluyo sizce(
90 kilodan sonra verebildinmi fazla kilonu, kızlar bide çin takvimine baktınızmı hiç daha önceki bebeklerinizde ben bakmıştım erkek yazıyordu doğru çıkmıştı şimdide kız yazıyor bu hamileliğimde merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?