2014 ocak anneleri kilo takibi

ya çok kötü benim.bulantılar mahvediyo beni.şu an bile klavyeye doğru geliyo sanki.inşallah sizin böle olmaz.benim 6. haftada başladı.5. haftada kokular başlamıştı.çok kötü çoookkk.diyolardı da inanmıyodum

merhaba ocak anneleri ben de 60 ile hamile kaldım. boy 173 cm. kilomda değişikli yok. 2 kilo almıştım ama kusmalarla verdim

Herkese selamlar.

6.haftada başlayan bulantılarım nedeniyle 4 haftada 4 kilo verdim ve 50 den 46 ya düştüm

kızlar benim kilomda 46
6. haftamda1 kilo almıştım ama bulantılar artınca onuda verdim hamile kadlığım kiloya geri döndüm ama doktorum ilk 3 ay alınan kilonun bebişe hiç bir faydası yok demişti o yüzden biraz rahatım :)

hımmm öyle mi benim bir hafta sabah bulantıları oldu ara ara çıkardım hatta..sonra düzeldi ama şimdilik tabii:) şuanki gidişata bağlı olarak devamı da böyle olur diyemiyorum belki yeniden başlar..umarım sizin de bulantılarınız azalır hepimiz için de tadını doya doya çıkaracağımız hamilelikler olur:)

inşallah o kadarla kalırsın.sürekli açım ama yiyemiyorum.midem sürekli gurulduyo ama hiçbişey yiyemiyorum.çok kötü çokkkk.yüzüm gözüm çöktü.göbek de yok şimdilik...

merhaba
70 ile hamile hamile kaldım. 66 ya düştüm. kusmalarım tam azaldı diorum yine başlıo bakalım nasıl gidicek kilo alımı

Selamlar benimde ikinci hamileliğim, ilkinde 20 kilo almıştım şimdikine 53 kilo ile başladım 8 haftalık hamileyim ve hala 53 kiloyum aynı hataları yeniden yapmamaya çalışıcam :))))

:))) hergün 1,5 kilo yaz meyvesi, bol kaymaklı bol şerbetli tatlılar, iki canlısın ye kızım'lar ilk 4 ay 0 kilo sonra heray 4 kilo tabiki göbekte çatlaklar 2 yıl boyunca sezaryen göbeği vs vs... hatalar bitmez tabiki. Allahtan tatlıdan tiksindim dondurma bile yiyemiyorum sevinsemmi üzülsemmi :))) ye tatlıyı çıkar EFE yi, ye ekşiyi çıkar akasya'yı :))))

Herkese merhaba, bende 8 haftalık hamileyim. Mide bulantım yok ama aç kalınca direk mide ağrısı başlıyo.. 2 saatte bi yiyiyorum ve şimdiden 2 kilo aldım. Zaten kilolu hamile kalmıştım napıcam bilmiyorum..71 dim şimdi 73 oldum böyle giderse 100 kiloyu görürüm. Şeker filan çıkar ondan korkuyorum. Aslında çok yemiyorum sık sık sadece niye böyle oluyo sizce (

Yağlandınmı yoksa sadece ödemmi acaba dr dan liste alabilirsin tavsiyem boş kaloriden uzak dur mümkün mertebe işlenmiş hazır gıdalardan, tatlılardan kaçabildiğin kadar kaç sonradan alınan kiloları vermek zor oluyor ilk bebeğime 74 kilo ile doğum yaptım şimdi 53 kiloyum oğlumda 5 yaşında ama en önemlisi sağlıkla doğum yapıp sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alabilmek Rabbim herkese kolay doğumlar sağlıklı azaları tam bebekler nasip eder inşallah.

ben de 1 kilo aldım. fakat bu kilomun sebebi normal yemem.çünkü hamilelik öncesinde az yiyiyordum ve yediğime dikkat ediyordum. şimdi aç kalmamak adına. sabah öğlen akşam düzenli besleniyorum. bu da bana 1 kilo olarak geri döndü. benim için normal şu anda. çünkü ben normal yediğimin üstüne çıksam hep kilo alırım hemen. bi de kızlar acıkınca sanki içimde bi canavar varmış gibi dayanılmaz bir hal alıyor. sanırım bebişten kaynaklı bu da

bir kilo aldım ama sanki daha fazla almışım gibi göbeğim çıktı. bunun sebebi ne bilmiyorum. daha 7 haftalığım karın büyümezki

Benimde 8 haftalık ama göbek 4 aylık gibi :) kızlar benim ikinci ben tecrübeliyim tamamen gazzzz desem inanırmısınız bilmem ama benimki öyle

Cok sukur hala kilo almadım ama zayıfta deyilim ogluma hamileyken cok rahattım bulantım yoktu yedimde yedim 90la dogum yaptım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
90 kilodan sonra verebildinmi fazla kilonu, kızlar bide çin takvimine baktınızmı hiç daha önceki bebeklerinizde ben bakmıştım erkek yazıyordu doğru çıkmıştı şimdide kız yazıyor bu hamileliğimde merak ediyorum :)

Boyun ne kadar ? Mide bulantın bundan sonra da başlayabilir.. Esmer ekmek ye, hazır tüm yiyeceklerden uzak dur.. Doğum zorlaşıyormuş kilo alınca

5 kilosu kaldı tam onuda veriyim derken yne hamile kaldım suan 66 kg yim ogluma 72 kiloyla falan hamile kalmıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…