2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
bence belli olur... ama tabiiki bebeğin gösterirse yada doktorun benimki gibi söylememezlik yapmazsa...hadi inşallah sağlık ve hayırlı haberlerle gel canım...

çikolata yiyip ultrasona girince gösteriyormuş öyle yap dediler

sen sakın sıkma canını bence hibir problem çıkmayacak..
cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun o benim bebeğim babası benden meraklı

rüyalarında kızıyla gezio şimididen hakkımızda hayırlısı hayırlı evlatlar yetiştirelim

inşallah bebeklerimizi hep beraber büyütelim bu sayfa hep devam etsin

Garantiye almak istemiş canım ya, endişe etme sen, üstelik biliyorsun ki bu testin yanılma payı çok yüksek, yüreğini ferah tut

doktorda öyle dedi kaymış olabilir 3 ten fazladır belki

ondan içim rahat değil dedi

bende o zamn yukarı da kaymış olabilir die düşündüm inşallah sağlıklıdır hepimizin bebeği

kız ben öyle adamın saçını başını yolarım o laf neden öyle töbe töbe şimdi burda ona gzüel saydırıda beni şutlarla burdan dur aklıma geldi benim yerime bebek saysın :99::99::99::99:anlayan anladı canıms en sakın karışma sonra sen kötü olursun bizde bir laf var iyi olur elden bilir kötü olur senden bilir diye aman diyim uzak dur vallahi o uşak olaydı sinrilerimi bri gzüel boşaltırdım bu işte başka bir iş var sana diyim
kız bri çocugumun cinsiyetini bilemedilermi beyavrum ortalarda kaldı kıyamam
ben çok yaptım canım yanlış hep erkek bekledim kız yazdı

işlerim bitti paşada bittiyoruldum ama deydi evim mis gibi oldurenklilerim var makinada onlar bitsin beyazlılarımı atıcam yemekelrim yapıldı namazımı kıldım temem dir şimdi ilkindiyi bekliyorum okunsun namazı kılıyım işşallah az dinlenmem lazım belim sırtım çok agıryor kardeşim insan oturudgu yerde yorulurmu ben yoruldum

[QUOTEben çok yaptım canım yanlış hep erkek bekledim kız yazdı [/QUOTE]
paşam bu linkteki biraz farklı kime yapsam tutuyo bide siz deneyin istedim yaa..hadi cinsiyeti kesin olanlar denesinler....

Hay maşallah ! Paşam bugün redbull mu içtin naptın :)

Şu yıkanmış çamaşır kokusu beni mahvediyoo dün ıslak havlu kokusundan kustum, bir sürü kirli var, sırf o yıkanmış kokusundan ötürü yıkamıyorum, çok pisimmmmm :)

evet canım bencede bol su iç aynı durum maalesef bende de var ve hamilelikte çok oluyor.bizimki kız inşallah bakalım dün öğrendim yüzde 95 kız dedi.ultrasonu da çok iyi .renkli şok oldum beklemiyordum ama o kadar çok sevindim ki anlatamam

Selam kızlar. Bu sabah kalktığımda bi baktım dudağımda uçuk çıkmış.Bebeğe bir zararı olur mu acaba uçuğun?Aynı şeyi yaşayan var mı aranızda?
İnternetten biraz araştırdım,uçuk kremleri kullanılmamalı deniyor hamilelikte.Hamileliğimden önce de genelde adet zamanlarımda uçuğum olurdu,zovirax krem kullanıyordum ama şimdi kullanamıyorum hiçbirşey.Sizce ne yapayım?

baktım kız dedi bayrama öğreneceğim artık hangisi tutacak...
hipokratın tezimi-kese şeklimi- bebğin duruş yerine göremi yoksa hepsinin karşıtı çin takvimimi.. (birkaç bir şey daha vardı hatırlayamadım dr ma söyleyeyimde olmazsa banada balık yağı hapı versin)

hayırlısı...

[QUOTEben çok yaptım canım yanlış hep erkek bekledim kız yazdı
paşam bu linkteki biraz farklı kime yapsam tutuyo bide siz deneyin istedim yaa..hadi cinsiyeti kesin olanlar denesinler....[/QUOTE]

Bana erkek diyo, ben de erkek hissediyorum, doktor da erkek derse tutuyo demektir bu tahmin :)

bunca zamandır çin takviminde benimki erkek diye görünüyodu. ama senin vermiş olduğun linkte Kız çıktı. Dün doktorum da %90 kız dedi. Sanırım doğru :)

kızlar çoğu arkadaşın çin takfimi tutmuyor.ama rus takfimini öneririm .kime yaptıysak doğru çıktı.5 arkadaşız ilk hamileliklerimiz bile çıktı.tabiki allah bilir de rus takfimini tavsiye ederim.

kızlar ben hiç iyi değilim. hiç kolumu kaldırmaya mecalim yok.mide bulantımda başladı var mı benim gibi olan.hani 3 aydan sonra daha rahat geçerdi.ilk hamilelikte 9 ay çok rahattım.ama şimdi.paso yatıyorum.uyuyamıyorum da ama çok halsizlik.bitkinlik ne iyi gelir.arada muz ceviz yiyorum .bal yiyorum.canlanayım diye yok 3. aydan sonrada mide bulantılarım başladı yaaa

bende de çok sık çıakr. uçuğun bebeğe zararlı olduğunu sanmıyorum canım.
ama geçirmek için ilaç kullanamadığına göre, sarımsağı ikiye kesip sulu kısmını üzerine sürebilirsin. doğal antibiyotik. geçmiş olsun

paşam bu linkteki biraz farklı kime yapsam tutuyo bide siz deneyin istedim yaa..hadi cinsiyeti kesin olanlar denesinler....
bana kız çıktı

Bana erkek diyo, ben de erkek hissediyorum, doktor da erkek derse tutuyo demektir bu tahmin :)[/QUOTE]
kız dedi, kız hissediyorum, aynı ben de doktorun söyleyeceğini bekliyorum

benimde aynen senin gibi oldu herkesin miğdesi bulanırken benim hiç bişeyim yoktu şimdi başladım çok sık olmaada arada olması bile bana yetiyor

ben de ilk hamileliğimi rahat geçirdim ikincide neye uğradığımı şaşırdım.3 ay bitti ama bulantı ve halsizlik geçmedi.4. ayda geçer diye ümit ediyorum artık.Diyetisyen bana muz ve maydonozdan uzak dur dedi.Rahim kaslarını gevşetiyormuş.Sabretmekten başka çaremiz yok sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…