öyledir Allah'ın izniyle. Keşke hep güzel haberler alsk versek birbirimize. Ama seninle aynı şeyleri yaşayan dertleşebileceğin birilerinin olduğunu bilmek bir yetiyor. Tüm hamişler sizleri seviyorum :) 😜
Çok mu yoruldun, biz yorulunca onlar da yoruluyormuş çünkü...bazen bebekler 24 saat boyunca uyuyabiliyorlarmış...kötü şeyler düşünme lütfen:))
Umarım artık şu kötü haberler biter canım yaaa
mutlu haberler vermek istiyorum mesela bende artık
hayır canım yorulmadım her zaman kı halım sadece dun cok ac kalmıstım dun cok oynadı. ama bugun sabahtan berı oynamadı endıselenıyorum ben de...
canım zaten bı haftalarda zaten çok düzensiz oluyormuş doktorum öyle söylemişti okuduğum kitapta da aynısı yazıyor 28. Ve 32. Haftalar arası hareketlerinin en düzenli olduğu zamanlarmış. Hiç mi hissetmedin bugün?
evet sanırım hıc hıssetmedım belkı cok cok az varla yok arası sabah bır sey oldu ama anlamyamadım
Hiç stres yapma tatlım banada dün öyle oldu çok endişelendim kitlendim oraya bu sefer hiç duymadım ana bugün normalden çok hissettim demekki düzenli değil sen yeterki bebişini ve kendini üzme hiç bişi yok Allah ın izniyle.evet sanırım hıc hıssetmedım belkı cok cok az varla yok arası sabah bır sey oldu ama anlamyamadım
Canım biraz daha olumlu düşünmeye çalış, stres ve yorgunluk da hareketlerini azaltıyor...Allahım dertler hiç bitmez mi yaaa
havalar soğur pat grip olursun
grip olursun ardından boğaz şişer ve öksürük başlar
sonra da bebiş öksürüklerinden etkilenir ve kımıldamaz
vereceksin ben eminim sen hiç üzme kendini. Dualarım seninle 😊
Canım biraz daha olumlu düşünmeye çalış, stres ve yorgunluk da hareketlerini azaltıyor...
Daha önce de demiştim galiba taşınma sırasında ben de hareketleri hşssedemiyordum... Çok stresliydim çünkü...
Bak ne güzel hamilesin, Rabbim sana bir melek gönderiyor, bir çok kadının en büyük hayali....
Büyük bir mucizeyi içimizde taşıyoruz, evet yaşadın durum çok zor, bebeğinden haber alamamak, ama o Allah'a emanet, bebeklerimizi ve her şeyi hiçten yaratan dışında onu kimse koruyamaz...Dr gidiyoruz sadece haber alıyoruz, doktorların da yapabileceği şeyler o kadar sınırlı ki... O yüzden bolbol dua et... Bebeklerimiz Allah'a emanet...
evet sanırım hıc hıssetmedım belkı cok cok az varla yok arası sabah bır sey oldu ama anlamyamadım
Kızlar bugün apartmanda bi komşuyla karşılaştık iki kızı var. İkiside erken doğmuş biri 32.haftada diğeride 34.sanırım.. Bana ne olur ne olmaz 30. Haftaya kadar herşeyini hazırla dedi hatta hastane çantasınıda, bi an korktummm
Gunaydin anneler ve tonnton bebisleriii!!! :))
Ben yine aksam tum sohbeti kacirmisim :))) yemekten sonra uyudum, 10:30 gobi uyanip biraz tv izledim. Artik is beni cok yoruyor. Kramplar da basladi. Evde ufak tefek tadilat isleri var. dun iki kez isten gelip ustalara kapiyi actim. Bugun yine devam. Boyle olunca cok yoruluyorum. Allahtan kucuk yerde yasiyoruz :)
canım salı günü kontrolün vardı. haber verecektin merak ettim. inşallah gğzel haberler verirsin:))
en olarak geniş olanlar kapıdan zor geçiyormuş bu yatağı ben bazen yatak odasında bazen oturma odasında kullanmayı düşünüyorum o yüzden bakarken kapı geçişlerinde rahat olmasına dikkat ediyorum
onu hiç düşünmemiştim ben yaaa , haklısın gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?