2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

cok saol canım bazen çok duygulanıyorum burda kımseyı tanımıyorum bıle ama benı anlayan onlarca arkadasım oldu ve hepsı bana canı gönulden yardımcı olmaya calısıyo annemle ablamla yakınlarımla görüsemedıgım oluyo ama burda herkes kardes gıbı bırbırıyleılgılenıyo kader ortagıyız hemaynı zamanda bıde.

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Maşallah fatih beye sağlıklı sıhhatli büyür inşallah. Sütün de yeter hiç merak etme pes etmedwn emzirmeye devam :)

merhaba kızlar masallah ya doğumlar hızla ilerliyo darısı bekleyenlerin basına bende sıkıldım artık sağlıkla doğsunlar biran öncede sevelim koklayalım artık meleklerimizi gerci bi yandanda ne kadar rahat uyuyamasakda yine bu son huzurlu gecelerimiz tadını cıkaralım :))

hee kacak aman iyi ol da
kendini ise guce vermissin azcik dinlen diye gelmis kadin.cok ararsin bu gunleri kir totonu otur canim
odanizi gule gule kullansin kizin.doktordan gelince bize tekmil vermeyi unutma

Uzun süre sesim çıkmayınca doğurdum sandınız de miiii sorma şu totomu kırıp oturmayı bi becerebilsem zaten sağım solum da ağrımaz bu kadar. Bu gidişle gezinip tepişirken doğurcam ayakta
Annem de 'bi izne ayrılsaydın rahatlicaktım, okulda doğuruvercen diye korkuyorum' diyo
Az önce annem dizi izlerken gizli gizli bebişin uyku setini ütüleyip beşiği yerleştirdim çok güzel oldu gidip gidip bakıyorum

aynen oyle canim bazen onlarda anlamiyo veya herseyi anlatamiyoruz.burda birbirimize care bulamasak bile dinleyen anlayan birileri olmasi cok guzel.hem dedigin gibi ayni kaderi paylasiyoruz.
Allah buyuk dert vermesin de ufak tefek seyleri de anlatir rahatlariz.
topikce lohusa psikolojisine giricez daha ooohooo cok isimiz var

nolur nolmaz potansiyel doguruculariz biz bende oglanin odasini hazirlayali kac hafta oldu yani dogmus olsa bu kadar kurcalardim heralde
kac ay boyunca aldiklarimi mincikladim simdi cekmecedeler gidip gelip mincikliyorum
okulda dogurma kiz ortaligi su etcen

kocam hurma almis gelmis ama zavalli gezmedigi yer kalmamis
aktara gitmis sormus bizde yok pastanede vardir demis.esim pastaneye gitmis onlar bizde yok demis.meger aktar hurma diil tulumba anlamis
bim,sok,A101 vs yok yok yurumus yurumus bulamamis
en sonunda bikac mahalle otede kuruyemiscide bulmus.
neyse 5-6 tane yedim hemen :124:
9 aydir bisey istemedin bugun acisini cikardin diyo

Canım benim, seni öyle iyi anlıyorum ki... İlk çocuğu ihmal ediyorum düşüncesi var değil mi? Anladığım kadarıyla etrafındakilerde sağolsunlar bu duyguyu körüklüyorlar galiba...

Ama bu duygu, paylaşma, kardeşlik vs onları daha güçlü yapacak, diye düşün.... Ben öyle düşünmeye çalışıyorum becerebildiğim kadar tabii... Her şey çok güzel olacak, tabii bu durumla başedemezsek bir yardım alırız, aşılmayacak şeyler değil... İlerede iki güzel çocuğumuz olacak...

Oğlun çok küçük değilse sıkıca giydir, çıkın bir yerlere, iyi geliyor, yada beraber oynayabileceğeniz, bir oyun bulun, güzel vakit geçirin... Allah yardımcın olsun...

Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..

çok tşkler canım..süper oldu ..eşim yıllık izin aldı 10 gün.şimdi doğum olursa babalık izni yanar mı diye korktuk...

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

merhaba kızlar iyi pazarlar doğum yapan arkadaşlara da hayırlı olsun bu babalk izni memurlarda da aynı mı

canım gözün aydın çok sevindim maşAllah..bebişinle Allahım güzel günler göstersin..stres yapma sütünde yetecek inş..

darısı başımıza:)

Anaaaam 3 market gwzince soylendi ha. Hiiiim bacim simdi hemen canina biseyler istet. İstanbulda dolanip dursun da aklu basina gelsin. Kiz son gunlerin artik. Bu firsat zor ele gecer. E tabii kabahat bizde. Hicbisey istemiyoruz ki adamlardan :))))

canım evet oğlum yalnızlık dışlanmışlık psıkolojısıne gırmesın dıye öyle bı yoruyorum kı kendımı oyun oynamak ıçın sıkılmasın dıye evde çok tehlıkelı olmayan çok yanlış olmayan hiç bi konuda kural koymuyorum kı sıkılmasın dıye..
gercekten bunalıma gırıyorum burda kımse benım dertlerımı okumak zorunda degıl özür dılerım arkadaslar ama esım bıle anlam veremıyo bnm bu halıme ama ben cok takıyorum tabı kıskanacak ne var bunda hep kıskandık olucak dıyo ve ben ıyce üzülüyorum kv den gelırken oğlum dedesıyle çok güzel oynadıkları için bazen aglıyo benı bırak ben gıtmem dıyo onlarda sevınıyolar vah yavruuum dıye gıtmek ıstemıyo evı ıstemıyo dıye sevınıyolar..
sabahtan berıdır forumda bu tarz konuları okudum ıyıce aklım karıştı..
neyse dogumm yap o zaman biz alırız zaten burayı istiyo falan dıyolar senın ıkıncıden bunu gözün görmez bu aklına gelmez dıyolar yok ole sey dedım sertçe eşim de vardı hiç hayal kurmayın çocugumu evden kardesınden mı sogutacaksınız bı sn bıle ayrı kalamazlar bırbırıne alısacaklar dedım kaldılar öylece.. çok mu sert oldu dıyorum ama benı düşünen yok..
kendı annem babaannembıle neysekı kv yakınında arada alırlar sen rahat edersın dıyolar ama ben bebegımı basımdan atmış gıbı hıssederım veremem..
sırf sıkılıyo dıye bu havada her yer buz dısarı çıkardım gezdırdım marketten alışverış yaptık eve geldık evde delı gıbı top oynadım onunla şimdi o uyudu ben cok yorgunum..
hastaneye gıderken bıraktıgımda bıle içim sızlıyo hastaneden 10 kere arıyorum eşim yeter dıyo..
çok düşkün bana ama dıgerını emzırıken ya küserse ya kaçarsa benden...
cıddı cıddı bunalıma gırdım sanırım süreklı aglıyorum şimdi de...
az önce dolapta küçüğe aldıgım bıberonu gördü anne bu ne dedı bnde kardesının bununla sen ona su içir dedım kaldı boş baktı bana.. hiç biberon kullanmadı kendı senınde var dedım kendı bıberonunu verdım süt koydum hiç sevmez sütü nasıl içti.. benımiçim buna bıle burkuldu..

ikinciler gerçekten farklı oluyor canım seni anlyorum kızım 7 yaşında bende o ikilemi çok yaşıyorum ama senin kadar değil benimki biraz büyük belki ondan ama şu halinde bile sürekli ben bebek mişim diye oyun oynuyor ama sürekli yatağı açtık kardeşim doğana kadar ben yatıcam diye mızmızlandı ilk gün yattı ikinci gün içine uyku setimi koydum yer kalmadı diye atlattık ama özellikle son 2 haftadır benden ayrılmıyor babaanne delisidir yüzüne bile bakmyor her an beraberiz ben de sürekli siz kardeşsiniz onun doğması sana olan sevgimi ve ilgimi azaltmaz sadece bir kişi daha katılyor ailemize ona hep beraber bakıcaz sen bana yardım edersin benim en iyi yardımcım sensin sen olmasan naparım diyorum ama kıskançlık illede olacak doğanın kanunu bu çok sıkma canım kendini ilkkızımda elim karnımda laylaylom dum bunda aklıma bile gelmiyor napalım alışıcaz bir şekilde o dengeyi kurucaz

evet dün demiştim arkadaslara bunları düşünmekten hamılelıgımı yasayamıyorum dıye ınş hersey yoluna gırer....

Canım çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün çoook sevindim darısı başımıza inşallah . Ay çok heycanlı tek tek dökülüyoz valla maşallah maşallah .

Bende gittim saçlarımı kestirdim ooohh rahatladım valla güzelde bi fön çekti koyförüm şimdi azcık makyaj yapamda akşama bi kebapcı ziyaret edem bizimkiyle yakışııır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…