gunaydim bocum lutfen kendini kotu seylere sartlama.her zaman mi hamile oluyoruz ya tadini cikar.bak az kaldi zaten.dogumdan sonra diger yavrunada vakit ayiricaksin simdiden nolur diye dusunme kendini yipratiyosun bak insanlar 3-5 cocukla nasi yapiyolar.
sakin ol birazcik.hersey duzene giricek zamanla.
bu arada ocagin ilk annelerinden gorunuyorum ama topigin yarisi benden once doguracak gibi
guzelmis kilosu canim.benim de 36 da 3000 falandi.ayni gidiyolar bizimkiler
Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
hee kacakaman iyi ol da
kendini ise guce vermissin azcik dinlen diye gelmis kadin.cok ararsin bu gunleri kir totonu otur canim
odanizi gule gule kullansin kizin.doktordan gelince bize tekmil vermeyi unutma
aynen oyle canim bazen onlarda anlamiyo veya herseyi anlatamiyoruz.burda birbirimize care bulamasak bile dinleyen anlayan birileri olmasi cok guzel.hem dedigin gibi ayni kaderi paylasiyoruz.cok saol canım bazen çok duygulanıyorum burda kımseyı tanımıyorum bıle ama benı anlayan onlarca arkadasım oldu ve hepsı bana canı gönulden yardımcı olmaya calısıyo annemle ablamla yakınlarımla görüsemedıgım oluyo ama burda herkes kardes gıbı bırbırıyleılgılenıyo kader ortagıyız hemaynı zamanda bıde.
Uzun süre sesim çıkmayınca doğurdum sandınız de miiiisorma şu totomu kırıp oturmayı bi becerebilsem zaten sağım solum da ağrımaz bu kadar. Bu gidişle gezinip tepişirken doğurcam ayakta
Annem de 'bi izne ayrılsaydın rahatlicaktım, okulda doğuruvercen diye korkuyorum' diyo
Az önce annem dizi izlerken gizli gizli bebişin uyku setini ütüleyip beşiği yerleştirdim çok güzel oldu gidip gidip bakıyorum
Canım benim, seni öyle iyi anlıyorum ki... İlk çocuğu ihmal ediyorum düşüncesi var değil mi? Anladığım kadarıyla etrafındakilerde sağolsunlar bu duyguyu körüklüyorlar galiba...kızlar rüyamda dogum yapıyodum çok kolay oluyodu hemen hadı gıdebılırsın dedıler yatmadan alıp bebegı cıktım hastaneden yanımda da dayımla küçük teyzem varmış bı de oglum..
dıyorum kı o kadar hazırlık yaptımbu muymuşDDDD bebekte komsunun oglunun küçüklüğünün aynısı ayy uyandım nasıl karnım agrıyo yıne batıyo kasılıyo.. yarın tekrar dr a gıdıcem ve en erken ne zaman alabırsen al artık bu bebegı dıycem oyle halsız rahatsızım kı..
bı de ben bunalıma gırdım galıba arkadaslar tam tedavılık oldum bı dogum yapım dr a gıdıcem aksam agladım aklıma sadece olumsuz kötü şeyler gelıyo sıkılıyorum hersey kötü gıdıyo kötü gıdecek dıye bı düşünce ve upuyuşuk bı halim var oğlumla oynayamıyorum o da sıkılıyo....şimdi azıcık gü-eş çıkmışken bı dısarı çıkarıyım markete götürüyüm gezdırıyım dıyorum ama heryerde buz ıkımızde üşürsekdıye korkuyorumçıkmaya....
Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..
Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
kocam hurma almis gelmis ama zavalli gezmedigi yer kalmamis
aktara gitmis sormus bizde yok pastanede vardir demis.esim pastaneye gitmis onlar bizde yok demis.meger aktar hurma diil tulumba anlamis
bim,sok,A101 vs yok yokyurumus yurumus bulamamis
en sonunda bikac mahalle otede kuruyemiscide bulmus.
neyse 5-6 tane yedim hemen :124:
9 aydir bisey istemedin bugun acisini cikardin diyo
Canım benim, seni öyle iyi anlıyorum ki... İlk çocuğu ihmal ediyorum düşüncesi var değil mi? Anladığım kadarıyla etrafındakilerde sağolsunlar bu duyguyu körüklüyorlar galiba...
Ama bu duygu, paylaşma, kardeşlik vs onları daha güçlü yapacak, diye düşün.... Ben öyle düşünmeye çalışıyorum becerebildiğim kadar tabii... Her şey çok güzel olacak, tabii bu durumla başedemezsek bir yardım alırız, aşılmayacak şeyler değil... İlerede iki güzel çocuğumuz olacak...
Oğlun çok küçük değilse sıkıca giydir, çıkın bir yerlere, iyi geliyor, yada beraber oynayabileceğeniz, bir oyun bulun, güzel vakit geçirin... Allah yardımcın olsun...
ikinciler gerçekten farklı oluyor canım seni anlyorum kızım 7 yaşında bende o ikilemi çok yaşıyorum ama senin kadar değil benimki biraz büyük belki ondan ama şu halinde bile sürekli ben bebek mişim diye oyun oynuyor ama sürekli yatağı açtık kardeşim doğana kadar ben yatıcam diye mızmızlandı ilk gün yattı ikinci gün içine uyku setimi koydum yer kalmadı diye atlattık ama özellikle son 2 haftadır benden ayrılmıyor babaanne delisidir yüzüne bile bakmyor her an beraberiz ben de sürekli siz kardeşsiniz onun doğması sana olan sevgimi ve ilgimi azaltmaz sadece bir kişi daha katılyor ailemize ona hep beraber bakıcaz sen bana yardım edersin benim en iyi yardımcım sensin sen olmasan naparım diyorum ama kıskançlık illede olacak doğanın kanunu bu çok sıkma canım kendini ilkkızımda elim karnımda laylaylom dum bunda aklıma bile gelmiyor napalım alışıcaz bir şekilde o dengeyi kurucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?