2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Anaaaam 3 market gwzince soylendi ha. Hiiiim bacim simdi hemen canina biseyler istet. İstanbulda dolanip dursun da aklu basina gelsin. Kiz son gunlerin artik. Bu firsat zor ele gecer. E tabii kabahat bizde. Hicbisey istemiyoruz ki adamlardan :))))

sorma kiz 9 aydir nerdeyse sunu al gel bile demedim ne safim yaa gerci adamin hakkini yemiyim her disari ciktigimizda benim canim biseyler istesin diye raflari gezdiriyo menuleri sayiyo istiyo ki gece bile biseyler istiyim,hosuna gidiyo.bugun hurma bulamasa medineye gidebilirdi
bende bi ariza var canim cekmio
tabi sende de var demekki.bu nasi hamilelik

Anaaaam 3 market gwzince soylendi ha. Hiiiim bacim simdi hemen canina biseyler istet. İstanbulda dolanip dursun da aklu basina gelsin. Kiz son gunlerin artik. Bu firsat zor ele gecer. E tabii kabahat bizde. Hicbisey istemiyoruz ki adamlardan :))))

Benimkide aynı valla geçen ilk defa bi tatlı istedi canım durdun durdun şimdimi aş erdin aş ermekse bu gidip alayım yok değilse yarın bakayım falan deyince aman dedim tamam yarın bakarsın. Suç bende hiç aşermedim hiç bilmiyo tabi bakkal manav gezmek yeni hamişlere tek nasihatim bu ölcek sanırım:)))

bnm eşimde canım bişey isteyınce çok sevınıyo koşa koşa gıdıyo gecen hafta gece 11 de olesıne bişey soledım olsada yesek dıye kar yagdıgı gündü gece yarısı alıp gelmış....

Canım bu kadar kafana takmamaya çalış bence daha önünde lohusalık dönemi var kıskanması gerekiyosa kıskanıcak ama sizin sevginizi gördükçe yatışacaktır diye düşünüyorum ben sonuçta bu duygularda gerekli onun ruhsal gelişimi için ama sen şimdiden bukadar dağılırsan bu süreç ağır ilerler. Bana konuşması kolay tabi uzaktan ama sıkmamaya çalış kendini bunun bi faydası yok çünkü...

ah canim ya senin etrafindaki insanlar seni cok sartlamislar oyle sey olurmu neden bunca cocuk kardesini nasil kabullendiyse oda oyle olacak.ona arkadas olacak
oglunun oyun oynadigi yerde kalmak istemesi cok dogal.benim 16 yasina kadar kardesim yoktu.triplere giremedim tabi cocukluktan ciktigim icin.oyun deyince annemlerden baska sehirde bile kalabilirdim yani
demem oki oglun senden uzaklasmak icin babaanneye gitmis olmayacak.
sen elinden geleni yapmissin kuzum icin rahat olsun

kizlar benimki aceleci cikti 17 gun once geldi, 12 saat sanci cektim 5 dkda 1, 7 dkda 1 ama rahmim sadece 3 cm acilinca, doktora yalvardim bana sazaryen yapin diye

agri esigim cok dusukmus, cok gazdim bir de normal dogum konusunda, bir kere daha buyuk konusmamak gerektigini ogrendim

bebegim saglikli sukur 37+2 de 3.660 dogdu, sarilikla ugrasiyoruz.
darisi vaktiniz gelince saglikla sizin basiniza.

cok acaip buralarda kanamalarim olunca aha dustu bebek yok simdi dusecek diye dolanirdim simdi kollarimda.
her isteyen kadin bu duyguyu yasar umuyorum.

herkese selamlar, sevgiler.

allah bagışlasın ne güzel işte bı dogum daha artıkzaman gecse de bızde dogursak:)) allah analı babalı buyutsun...

acilmi acilse alayim degilse yarin
ya zaten asermek oyle biseymis ki can cekmesi gibi diil.onu mutlaka yemen lazim gibi oluyomus.
oyle olsam gonderirim valla marsta olsa gidip aldiririm ama sansli herif.hic asermedim hatta canim bile cekmedi
aslinda hala gec kalmis degiliz hee
bnm eşimde canım bişey isteyınce çok sevınıyo koşa koşa gıdıyo gecen hafta gece 11 de olesıne bişey soledım olsada yesek dıye kar yagdıgı gündü gece yarısı alıp gelmış....
bende gecen aksam 10 gibi adini vermiyim bi abur cubur olsaydi dedim alimmi dedi yok dedim.sonra televizyonda o istedigim seyi gorunce salyam akti galiba
baktim montu giymis gulerek gidiyo

Iyi aksamlar kizlar cok yorucu bir gundu elbise dolabini indirip sildim tekrar yerlestirdim banyoyu temizledim evi supurdum toz aldim esim nobetci bugun ben de kendimi temizlige verdim ve yorgunluktan bitmis durumdayim

Ugurbocuu kendini bu kadar uzme cnm su an ki psikolojimi ben ergenlik psikolojime benzetiyorum herkesin her soyledigi batiyor ozellikle kv nin ve her soylenene muhalefet olmak istiyorum oglun icin de bu kadar uzulme elinden geldigince ona kardesini anlat her hazirligina onu ortak et cunku ben 4 yasindaki kizimi oyle yapiyorum hatta onun begendigi kiyafetleri bile aliyorum

Allah anali babali buyutsun arkadasim
bende normal diye yirtiniyom bakalim yumurta malum yere dayaninca ne yapcam

aynen aynen bişey istiyorum gıdım alımmı dıyo yok dıyorum boşver neyse ıstemem gıtme dıyorum bı bakıyorum kı gıyınıp gıdıyo:)))

Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..

canım benim eşim öğretmen. memurlarda babalık izni için "doğumdan itibaren" ibaresi var. yani 1 ay içnde kullanabileceği nerde yazıyor. bizim izinde tatile gelecek eğer 1 ay içinde kullanabiliyorsa çok iyi boşa gitmemiş olacak.

çok yorulmuşsun dıkkat et kendıne uzan bıraz ben cok ıstıyorum uzanmak uyumak eşimgelsın yatıcam dırek çocuklar konusunda da ınsallah korktugum başıma gelmez....

Herkes sıkıntılarını paylaşıyor canım, neden özür diliyorsun, belimiz ağrıyor, sırtımız ağrıyor, senin yaşadıklarını da emin ol az ya da çok ikinci çocuk bekleyen hepimiz yaşıyoruz, tabi ki paylaşacağız...

Çocuk için anne her zaman farklıdır, babanne anneannne asla onun yerini tutmaz, bunu hiç kafana takma, onlarla oyun oynar... Benim kızım d kreşten gelmemek için ağlıyordu, ilk başta zor geliyordu, aonra ya gitmek istemese, zOrla göndersem, daha kötü, en azından orda mutlu dedim... Oğlun da hiç istemese senin için daha zor olurdu...

E bir de tatlım, büyüyorlar, yavaş yavaş bizim dışımızda bir hayatları oluyor, minik bebişlerimşz değiller artık, zor ama bunu kabullenmemiz lazım, giderek bizden kopacaklar, tıpkı bizim gibi uçacaklar yuvadan, ama bir tarafları hep bizden taraf olacak...

Gözün aydın canım, rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin... Minik oğluşunla hep beraber, hep güzel günler görün...

ya bocum hurmayi yedim yaa sancim yok ama fena midem bulaniyo simdi.
biraz fazla kacti sanirim koca torbanin yarisi bitti
oyy kusacam

tatlım dıkkat et doguracamdıye şekerın falan yükselır o kadar fazlasıda belkı zarar olur yavas yesydın ben günde bı ıkı tane yıyorum zaten çok tatlı hemen istegım gecıyo sen nası yedın o kadar hurmayı?

Gözün aydın canım, sağlıkla kavuşmuşsun yavruna, gerisi boş...

Sarılık da geçer, bol bol emzir, olmadı kaşıkla mama takviyesi yap, bir de beyaz ışık gece bile sürekli açık olsun o da iyi geliyor, en kısa zamanda geçer inş,,

Biz de bu topiğin nal toplayıcısı olacağız kızımla, ocak sonu, ilk doğumumdaki gibi olursa geç gelir erken olmaz... Tüm hikayeleri okuyup, kimse kalmayana kadar burdayız...

Şubat annelerine mi gitsem ne?

gözün aydın, allah sağlık versin ikinizede.. doğum hikayeni merakla bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…