Anaaaam 3 market gwzince soylendi ha. Hiiiim bacim simdi hemen canina biseyler istet. İstanbulda dolanip dursun da aklu basina gelsin. Kiz son gunlerin artik. Bu firsat zor ele gecer. E tabii kabahat bizde. Hicbisey istemiyoruz ki adamlardan :))))
Anaaaam 3 market gwzince soylendi ha. Hiiiim bacim simdi hemen canina biseyler istet. İstanbulda dolanip dursun da aklu basina gelsin. Kiz son gunlerin artik. Bu firsat zor ele gecer. E tabii kabahat bizde. Hicbisey istemiyoruz ki adamlardan :))))
sorma kiz 9 aydir nerdeyse sunu al gel bile demedim ne safim yaagerci adamin hakkini yemiyim her disari ciktigimizda benim canim biseyler istesin diye raflari gezdiriyo menuleri sayiyo istiyo ki gece bile biseyler istiyim,hosuna gidiyo.bugun hurma bulamasa medineye gidebilirdi
bende bi ariza var canim cekmio
tabi sende de var demekki.bu nasi hamilelik
canım evet oğlum yalnızlık dışlanmışlık psıkolojısıne gırmesın dıye öyle bı yoruyorum kı kendımı oyun oynamak ıçın sıkılmasın dıye evde çok tehlıkelı olmayan çok yanlış olmayan hiç bi konuda kural koymuyorum kı sıkılmasın dıye..
gercekten bunalıma gırıyorum burda kımse benım dertlerımı okumak zorunda degıl özür dılerım arkadaslar ama esım bıle anlam veremıyo bnm bu halıme ama ben cok takıyorum tabı kıskanacak ne var bunda hep kıskandık olucak dıyo ve ben ıyce üzülüyorum kv den gelırken oğlum dedesıyle çok güzel oynadıkları için bazen aglıyo benı bırak ben gıtmem dıyo onlarda sevınıyolar vah yavruuum dıye gıtmek ıstemıyo evı ıstemıyo dıye sevınıyolar..
sabahtan berıdır forumda bu tarz konuları okudum ıyıce aklım karıştı..
neyse dogumm yap o zaman biz alırız zaten burayı istiyo falan dıyolar senın ıkıncıden bunu gözün görmez bu aklına gelmez dıyolar yok ole sey dedım sertçe eşim de vardı hiç hayal kurmayın çocugumu evden kardesınden mı sogutacaksınız bı sn bıle ayrı kalamazlar bırbırıne alısacaklar dedım kaldılar öylece.. çok mu sert oldu dıyorum ama benı düşünen yok..
kendı annem babaannembıle neysekı kv yakınında arada alırlar sen rahat edersın dıyolar ama ben bebegımı basımdan atmış gıbı hıssederım veremem..
sırf sıkılıyo dıye bu havada her yer buz dısarı çıkardım gezdırdım marketten alışverış yaptık eve geldık evde delı gıbı top oynadım onunla şimdi o uyudu ben cok yorgunum..
hastaneye gıderken bıraktıgımda bıle içim sızlıyo hastaneden 10 kere arıyorum eşim yeter dıyo..
çok düşkün bana ama dıgerını emzırıken ya küserse ya kaçarsa benden...
cıddı cıddı bunalıma gırdım sanırım süreklı aglıyorum şimdi de...
az önce dolapta küçüğe aldıgım bıberonu gördü anne bu ne dedı bnde kardesının bununla sen ona su içir dedım kaldı boş baktı bana.. hiç biberon kullanmadı kendı senınde var dedım kendı bıberonunu verdım süt koydum hiç sevmez sütü nasıl içti.. benımiçim buna bıle burkuldu..
bnm eşimde canım bişey isteyınce çok sevınıyo koşa koşa gıdıyo gecen hafta gece 11 de olesıne bişey soledım olsada yesek dıye kar yagdıgı gündü gece yarısı alıp gelmış....
canım evet oğlum yalnızlık dışlanmışlık psıkolojısıne gırmesın dıye öyle bı yoruyorum kı kendımı oyun oynamak ıçın sıkılmasın dıye evde çok tehlıkelı olmayan çok yanlış olmayan hiç bi konuda kural koymuyorum kı sıkılmasın dıye..
gercekten bunalıma gırıyorum burda kımse benım dertlerımı okumak zorunda degıl özür dılerım arkadaslar ama esım bıle anlam veremıyo bnm bu halıme ama ben cok takıyorum tabı kıskanacak ne var bunda hep kıskandık olucak dıyo ve ben ıyce üzülüyorum kv den gelırken oğlum dedesıyle çok güzel oynadıkları için bazen aglıyo benı bırak ben gıtmem dıyo onlarda sevınıyolar vah yavruuum dıye gıtmek ıstemıyo evı ıstemıyo dıye sevınıyolar..
neyse dogumm yap o zaman biz alırız zaten burayı istiyo falan dıyolar senın ıkıncıden bunu gözün görmez bu aklına gelmez dıyolar yok ole sey dedım sertçe eşim de vardı hiç hayal kurmayın çocugumu evden kardesınden mı sogutacaksınız bı sn bıle ayrı kalamazlar bırbırıne alısacaklar dedım kaldılar öylece.. çok mu sert oldu dıyorum ama benı düşünen yok..
kendı annem babaannembıle neysekı kv yakınında arada alırlar sen rahat edersın dıyolar ama ben bebegımı basımdan atmış gıbı hıssederım veremem..
sırf sıkılıyo dıye bu havada her yer buz dısarı çıkardım gezdırdım marketten alışverış yaptık eve geldık evde delı gıbı top oynadım onunla şimdi o uyudu ben cok yorgunum..
hastaneye gıderken bıraktıgımda bıle içim sızlıyo hastaneden 10 kere arıyorum eşim yeter dıyo..
az önce dolapta küçüğe aldıgım bıberonu gördü anne bu ne dedı bnde kardesının bununla sen ona su içir dedım kaldı boş baktı bana.. hiç biberon kullanmadı kendı senınde var dedım kendı bıberonunu verdım süt koydum hiç sevmez sütü nasıl içti.. benımiçim buna bıle burkuldu..
kizlar benimki aceleci cikti 17 gun once geldi, 12 saat sanci cektim 5 dkda 1, 7 dkda 1 ama rahmim sadece 3 cm acilinca, doktora yalvardim bana sazaryen yapin diye
agri esigim cok dusukmus, cok gazdim bir de normal dogum konusunda, bir kere daha buyuk konusmamak gerektigini ogrendim
bebegim saglikli sukur 37+2 de 3.660 dogdu, sarilikla ugrasiyoruz.
darisi vaktiniz gelince saglikla sizin basiniza.
cok acaip buralarda kanamalarim olunca aha dustu bebek yok simdi dusecek diye dolanirdim simdi kollarimda.
her isteyen kadin bu duyguyu yasar umuyorum.
herkese selamlar, sevgiler.
acilmiBenimkide aynı valla geçen ilk defa bi tatlı istedi canım durdun durdun şimdimi aş erdin aş ermekse bu gidip alayım yok değilse yarın bakayım falan deyince aman dedim tamam yarın bakarsın. Suç bende hiç aşermedim hiç bilmiyo tabi bakkal manav gezmek yeni hamişlere tek nasihatim bu ölcek sanırım:)))
bende gecen aksam 10 gibi adini vermiyim bi abur cubur olsaydi dedim alimmi dedi yok dedim.sonra televizyonda o istedigim seyi gorunce salyam akti galibabnm eşimde canım bişey isteyınce çok sevınıyo koşa koşa gıdıyo gecen hafta gece 11 de olesıne bişey soledım olsada yesek dıye kar yagdıgı gündü gece yarısı alıp gelmış....
kizlar benimki aceleci cikti 17 gun once geldi, 12 saat sanci cektim 5 dkda 1, 7 dkda 1 ama rahmim sadece 3 cm acilinca, doktora yalvardim bana sazaryen yapin diye
agri esigim cok dusukmus, cok gazdim bir de normal dogum konusunda, bir kere daha buyuk konusmamak gerektigini ogrendim
cok acaip buralarda kanamalarim olunca aha dustu bebek yok simdi dusecek diye dolanirdim simdi kollarimda.
acilmiacilse alayim degilse yarin
ya zaten asermek oyle biseymis ki can cekmesi gibi diil.onu mutlaka yemen lazim gibi oluyomus.
oyle olsam gonderirim valla marsta olsa gidip aldiririm ama sansli herif.hic asermedim hatta canim bile cekmedi
aslinda hala gec kalmis degiliz hee
bende gecen aksam 10 gibi adini vermiyim bi abur cubur olsaydi dedim alimmi dedi yok dedim.sonra televizyonda o istedigim seyi gorunce salyam akti galiba
baktim montu giymis gulerek gidiyo
Canim simdi esime sordum. Dogum olduktan sonra 1 ay icinde istedigi zaman dilekce verip kullanabiliyormus. Yani dogum cumartesi oldu diye izin o gun baslamak zorunda degilmis. Pazartesiden baslatabilirmis..
Iyi aksamlar kizlar cok yorucu bir gundu elbise dolabini indirip sildim tekrar yerlestirdim banyoyu temizledim evi supurdum toz aldim esim nobetci bugun ben de kendimi temizlige verdim ve yorgunluktan bitmis durumdayim
Ugurbocuu kendini bu kadar uzme cnm su an ki psikolojimi ben ergenlik psikolojime benzetiyorum herkesin her soyledigi batiyor ozellikle kv nin ve her soylenene muhalefet olmak istiyorum oglun icin de bu kadar uzulme elinden geldigince ona kardesini anlat her hazirligina onu ortak et cunku ben 4 yasindaki kizimi oyle yapiyorum hatta onun begendigi kiyafetleri bile aliyorum
aynen aynen bişey istiyorum gıdım alımmı dıyo yok dıyorum boşver neyse ıstemem gıtme dıyorum bı bakıyorum kı gıyınıp gıdıyo:)))
Herkes sıkıntılarını paylaşıyor canım, neden özür diliyorsun, belimiz ağrıyor, sırtımız ağrıyor, senin yaşadıklarını da emin ol az ya da çok ikinci çocuk bekleyen hepimiz yaşıyoruz, tabi ki paylaşacağız...canım evet oğlum yalnızlık dışlanmışlık psıkolojısıne gırmesın dıye öyle bı yoruyorum kı kendımı oyun oynamak ıçın sıkılmasın dıye evde çok tehlıkelı olmayan çok yanlış olmayan hiç bi konuda kural koymuyorum kı sıkılmasın dıye..
Saat 17 40 da fatih kaganimiz dogdu darisi basiniza ins :) sezeryan olduk korktugum gibi cok agrim olmadi adet agrisi gibi hafiften Allah hepinize kolay dogumlar nasip etsin ins catim darmis bebekte 4 kilo 30 gr olmus supriz oldu bugun aldi doktprum boyumuzda 51 cm hersey iyi simdilik sadece biraz sutumuz yetmiyo sanirim ins oda emdikce dizelir
ya bocum hurmayi yedim yaa sancim yok ama fena midem bulaniyo simdi.
biraz fazla kacti sanirim koca torbanin yarisi bitti
oyy kusacam
Gözün aydın canım, sağlıkla kavuşmuşsun yavruna, gerisi boş...kizlar benimki aceleci cikti 17 gun once geldi, 12 saat sanci cektim 5 dkda 1, 7 dkda 1 ama rahmim sadece 3 cm acilinca, doktora yalvardim bana sazaryen yapin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?