2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ne bilim ya balik gibiyim doydugumu anlamiyom zaten.doydum da bu adam sagolsun yanima birakti posetle bende farketmeden yedim
simdide yemek yiyelim diyo
ben bu aksam mide fesati gecirmezsem iyi

Bende normalı çok istiyorum ama migrenim var başım çatlatcadına ağır dayanırım elim yandı etimiş ağda döküldü dayandım
Ama sancıya dayanamıyrm hiç sevmiyrm çok acı yiyorum oda sancı yapıo lavabo sancısı yani onda bile kan ter döküyrm
Napacam bilmiyrm.
Sezeryanıda hem göbekliyim die hemde laparoskobi olmuştum onda dikişlerim çok aprıdı günletce hareket edemedim korkudan istemiyorum

Bu liste normal doğumu destekleyen grubundan alfım belki işinize yarar dizkede paylaşmak istedim

ayyyy canım benim ben de park yatak uyku seti aldım ama daha gelmedi gelsin hemen yerleştircem....ben de beşiğine bakıyorum sonra pişman oluyorum çok iyi sayılmaz diyolar diye...ama 9 ay bounca böle geçti yaa saçını kesme iyi değil erkenden bişey alma iyi değil.çok gezme iyi değil beşiği sallama iyi değil çok heveslenme iyi değil....offf bebeği kucağıma vercekler bakamicam korkumdan bu kez ben dicem iyi değil diyee...iyi yapıon yavrum.daha benim de bitmedi işler güçler...sonradan gelen örgüler yıkancak falan ohoooo...hala ev işleri bitmiyor birini yap öbürü batıyo...

Bu liste normal doğumu destekleyen grubundan alfım belki işinize yarar dizkede paylaşmak istedim[/QUOTE]

Alaturka wc ? sakıncası yok dımı ? bende bı kac gundr korkuyodum sewmedgım halde dgerını kullanıyordum..egıldıgımız zaman bebege bı zararı olmaz dımı arkadasım :)

Canım ben medikalden aldım oradakı kız bana onu dedi yani doğumdan ıtıbaren ılk 3 ay 2si bırarada olanı sadece vucut ıcın kullanacaksın dedı.3 aydan sonra hem vucuduna hem de sacına kullanabılırsın dedı... ılk aylar ıcın de kopuk sampuan konak onleyıcı aldım.

otrıbebe burun aspiratoru 20 mılyondu yanında serum mu bır sey o olmadan olmuyor dedı denız suyu mu bır sey var yanında 4 tane kullanımlık 10 tl de onu verdı.

kızlar bır de dogumdan 3 hafta once yapılacaklar lıstesını kım hazırlamıs ? ananas adacayı falan zıplama bır seyler var zararlı olmasın???? neye gore yazılmıs yanı

Kızlar ben geldim hızımı almışlen uyku setini beşiğe yerleştirdikten sonra eşyaları da yerleştirdim dolabına. Zaten 10 dk sürdü düdük gibi oldu gardrop öyle fazla da bi eşyası yokmuş benim kuzumun onu anladım doğsun gelsin de alırız artık yavaş yavaş.

Hiç yalnız kalacağını düşünme canım, ikimiz herkesi doğurtup öyle gitcez biz doğuma

Sorma canım valla iş bitmez. Bi de ben öyle yatıp her işi anneme bırakamıyorum. Ütü vardı baya birikmiş, annem namaz kılarken hemen giriştim birazını ütüledim, eşim 'ayakta doğurcam sen' diyo annem de kızıyo bişey yaparken görünce de napim kıyamıyorum anneme, birkaç haftaya iş yapamayacak duruma gelince zaten istesem de yapamicam, hazır enerjim varken rahat bırakın kıpırdayayım biraz diyorum
Valla korkar oldum evin içinde bişey yaparken annem şimdi yakalayıp azarlicak diye

Kızlar ben geldim hızımı almışlen uyku setini beşiğe yerleştirdikten sonra eşyaları da yerleştirdim dolabına. Zaten 10 dk sürdü düdük gibi oldu gardrop öyle fazla da bi eşyası yokmuş benim kuzumun onu anladım doğsun gelsin de alırız artık yavaş yavaş.

Hiç yalnız kalacağını düşünme canım, ikimiz herkesi doğurtup öyle gitcez biz doğuma

Sorma canım valla iş bitmez. Bi de ben öyle yatıp her işi anneme bırakamıyorum. Ütü vardı baya birikmiş, annem namaz kılarken hemen giriştim birazını ütüledim, eşim 'ayakta doğurcam sen' diyo annem de kızıyo bişey yaparken görünce de napim kıyamıyorum anneme, birkaç haftaya iş yapamayacak duruma gelince zaten istesem de yapamicam, hazır enerjim varken rahat bırakın kıpırdayayım biraz diyorum
Valla korkar oldum evin içinde bişey yaparken annem şimdi yakalayıp azarlicak diye

Bu arada kızlar kipada uni baby 3'lü paket 10 lira. Yakınınızda varsa kaçırmayın derim.

hayırlı uğurlu olsun Allah uzun ömürler versin

canım ben de aynen dediğin gibi ama dinlenerek yapıyorum çok iyi değil kendini çok yormak.dinlenerek yap.o enerji bende hala var ama 5 dk da tükeniyor yerini sancıya bırakıyo.ben uni baby yi internetten 12 paketini 49 tlye almıştım.bayağı gider bana.ama benimki daha pahalıya gelmiş sanırım.kipadakini gördüm ben de gerekirse takviye yaparım ama kipada 3 aydır dikkatimi çekiyo değişmiyor fiyatı hep indirimde.

kızlar bır de dogumdan 3 hafta once yapılacaklar lıstesını kım hazırlamıs ? ananas adacayı falan zıplama bır seyler var zararlı olmasın???? neye gore yazılmıs yanı

Bu liste normal doğumu destekleyen grubundan alfım belki işinize yarar dizkede paylaşmak istedim

Alaturka wc ? sakıncası yok dımı ? bende bı kac gundr korkuyodum sewmedgım halde dgerını kullanıyordum..egıldıgımız zaman bebege bı zararı olmaz dımı arkadasım :)[/QUOTE]

Eskiler hep alaturka kullanırlardı bende ev dışında başka yere gittiğimde hep alaturkaya girerim ama klozet daha rahat tabi.

Arkadaşlar o liste normal doğumu kolaylaltıracak şeyler nırmalı düşünenler için
Ben bitki çayları ve alaturka wc hatiç diğerlerini uygulucam
Belki sizde bilmek istersiniz die paylaştım

Ananasın rahim açıcı özelliği oldunu biliyorum

Plates topu ve yğrüyüş maddesinide yapmama gerek yok çünkü sabahtn akşama kadar ayaktayım ya temizlik ya çarşı işim oluo

Kizlar bir sey sorucam sizin de bebekleriniz oncekine gore daha mi az hareket ediyor benimki oyle cunku eskisi gibi tekmeler karnin saga sola savrulmasi yok arada bir ayagiyla ittiriyor sadece benimkinde bir tuhaflik yoktur umarim

Ananasın rahim açıcı özelliği oldunu biliyorum

Plates topu ve yğrüyüş maddesinide yapmama gerek yok çünkü sabahtn akşama kadar ayaktayım ya temizlik ya çarşı işim oluo

Eline sağlık canım, aalaturka wc oturuşu ben de ki gebelik kitabımda da yazıyordu, abc yayınlarından, amerikalı elizabeth adlı bir yazarın kitabı, tabii o tuvalet demiyorda, tam o pozisyonda bir kadın resmi vardı, pelvik kasları güçlendiriyormuş, bağdaş kurmak da var.. Bu hereketleri yaparken, bir taraftan da sanki, idrarımızı tutuyormuş gibi kasları gerecekmişiz...

Kizlar bir sey sorucam sizin de bebekleriniz oncekine gore daha mi az hareket ediyor benimki oyle cunku eskisi gibi tekmeler karnin saga sola savrulmasi yok arada bir ayagiyla ittiriyor sadece benimkinde bir tuhaflik yoktur umarim

Canım geçende ben de sormuştum, genelde herkeste var, hatta hafta hafta gebelikte de yazmış, demek ki normal, yerleri daraldı tabii.. Oynayamıyorlar eskisi gibi...

HTML:

Cnm bu aldın bezmi ıslak mendilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…