tatlım dıkkat et doguracamdıye şekerın falan yükselır o kadar fazlasıda belkı zarar olur yavas yesydın ben günde bı ıkı tane yıyorum zaten çok tatlı hemen istegım gecıyo sen nası yedın o kadar hurmayı?
kızlar bebek battanıyesını nerden aldınız
Uzun süre sesim çıkmayınca doğurdum sandınız de miiiisorma şu totomu kırıp oturmayı bi becerebilsem zaten sağım solum da ağrımaz bu kadar. Bu gidişle gezinip tepişirken doğurcam ayakta
Annem de 'bi izne ayrılsaydın rahatlicaktım, okulda doğuruvercen diye korkuyorum' diyo
Az önce annem dizi izlerken gizli gizli bebişin uyku setini ütüleyip beşiği yerleştirdim çok güzel oldu gidip gidip bakıyorum
Gözün aydın canım, sağlıkla kavuşmuşsun yavruna, gerisi boş...
Sarılık da geçer, bol bol emzir, olmadı kaşıkla mama takviyesi yap, bir de beyaz ışık gece bile sürekli açık olsun o da iyi geliyor, en kısa zamanda geçer inş,,
Biz de bu topiğin nal toplayıcısı olacağız kızımla, ocak sonu, ilk doğumumdaki gibi olursa geç gelir erken olmaz... Tüm hikayeleri okuyup, kimse kalmayana kadar burdayız...
Şubat annelerine mi gitsem ne?
ayyyy canım benim ben de park yatak uyku seti aldım ama daha gelmedi gelsin hemen yerleştircem....ben de beşiğine bakıyorum sonra pişman oluyorum çok iyi sayılmaz diyolar diye...ama 9 ay bounca böle geçti yaa saçını kesme iyi değil erkenden bişey alma iyi değil.çok gezme iyi değil beşiği sallama iyi değil çok heveslenme iyi değil....offf bebeği kucağıma vercekler bakamicam korkumdan bu kez ben dicem iyi değil diyee...iyi yapıon yavrum.daha benim de bitmedi işler güçler...sonradan gelen örgüler yıkancak falan ohoooo...hala ev işleri bitmiyor birini yap öbürü batıyo...
Gözün aydın canım, sağlıkla kavuşmuşsun yavruna, gerisi boş...
Sarılık da geçer, bol bol emzir, olmadı kaşıkla mama takviyesi yap, bir de beyaz ışık gece bile sürekli açık olsun o da iyi geliyor, en kısa zamanda geçer inş,,
Biz de bu topiğin nal toplayıcısı olacağız kızımla, ocak sonu, ilk doğumumdaki gibi olursa geç gelir erken olmaz... Tüm hikayeleri okuyup, kimse kalmayana kadar burdayız...
Şubat annelerine mi gitsem ne?
ayyyy canım benim ben de park yatak uyku seti aldım ama daha gelmedi gelsin hemen yerleştircem....ben de beşiğine bakıyorum sonra pişman oluyorum çok iyi sayılmaz diyolar diye...ama 9 ay bounca böle geçti yaa saçını kesme iyi değil erkenden bişey alma iyi değil.çok gezme iyi değil beşiği sallama iyi değil çok heveslenme iyi değil....offf bebeği kucağıma vercekler bakamicam korkumdan bu kez ben dicem iyi değil diyee...iyi yapıon yavrum.daha benim de bitmedi işler güçler...sonradan gelen örgüler yıkancak falan ohoooo...hala ev işleri bitmiyor birini yap öbürü batıyo...
kizlar benimki aceleci cikti 17 gun once geldi, 12 saat sanci cektim 5 dkda 1, 7 dkda 1 ama rahmim sadece 3 cm acilinca, doktora yalvardim bana sazaryen yapin diye
agri esigim cok dusukmus, cok gazdim bir de normal dogum konusunda, bir kere daha buyuk konusmamak gerektigini ogrendim
bebegim saglikli sukur 37+2 de 3.660 dogdu, sarilikla ugrasiyoruz.
darisi vaktiniz gelince saglikla sizin basiniza.
cok acaip buralarda kanamalarim olunca aha dustu bebek yok simdi dusecek diye dolanirdim simdi kollarimda.
her isteyen kadin bu duyguyu yasar umuyorum.
herkese selamlar, sevgiler.
Kızlar ben geldimhızımı almışlen uyku setini beşiğe yerleştirdikten sonra eşyaları da yerleştirdim dolabına. Zaten 10 dk sürdü düdük gibi oldu gardrop öyle fazla da bi eşyası yokmuş benim kuzumun onu anladım doğsun gelsin de alırız artık yavaş yavaş.
Hiç yalnız kalacağını düşünme canım, ikimiz herkesi doğurtup öyle gitcez biz doğuma
Sorma canım valla iş bitmez. Bi de ben öyle yatıp her işi anneme bırakamıyorum. Ütü vardı baya birikmiş, annem namaz kılarken hemen giriştim birazını ütüledim, eşim 'ayakta doğurcam sen' diyoannem de kızıyo bişey yaparken görünce de napim kıyamıyorum anneme, birkaç haftaya iş yapamayacak duruma gelince zaten istesem de yapamicam, hazır enerjim varken rahat bırakın kıpırdayayım biraz diyorum
Valla korkar oldum evin içinde bişey yaparken annem şimdi yakalayıp azarlicak diye
Bu arada kızlar kipada uni baby 3'lü paket 10 lira. Yakınınızda varsa kaçırmayın derim.
kızlar bır de dogumdan 3 hafta once yapılacaklar lıstesını kım hazırlamıs ? ananas adacayı falan zıplama bır seyler var zararlı olmasın???? neye gore yazılmıs yanı
Bu liste normal doğumu destekleyen grubundan alfım belki işinize yarar dizkede paylaşmak istedim
Ananasın rahim açıcı özelliği oldunu biliyorum
Plates topu ve yğrüyüş maddesinide yapmama gerek yok çünkü sabahtn akşama kadar ayaktayım ya temizlik ya çarşı işim oluo
Kizlar bir sey sorucam sizin de bebekleriniz oncekine gore daha mi az hareket ediyor benimki oyle cunku eskisi gibi tekmeler karnin saga sola savrulmasi yok arada bir ayagiyla ittiriyor sadece benimkinde bir tuhaflik yoktur umarim
canım ben de aynen dediğin gibi ama dinlenerek yapıyorum çok iyi değil kendini çok yormak.dinlenerek yap.o enerji bende hala var ama 5 dk da tükeniyor yerini sancıya bırakıyo.ben uni baby yi internetten 12 paketini 49 tlye almıştım.bayağı gider bana.ama benimki daha pahalıya gelmiş sanırım.kipadakini gördüm ben de gerekirse takviye yaparım ama kipada 3 aydır dikkatimi çekiyo değişmiyor fiyatı hep indirimde.
Cnm bu aldın bezmi ıslak mendilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?