2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benimde bugün annem geldi. Ama bende hiç oturmuyorum hep bişeylere kalkıyorum annemde kızıyor otursa na diye:) tek artım şuam evde olup çalışmaman sanırım.

Ayy canım maşallah bebişinin kilosuna Rabbim analı babalı büyütsün Sağlıkla büyüt tatlişim darısı başımıza inşallah

meraba kızlar.32 haftalıkken çalışabilir raporu almıştım.36 haftada iyi hissetmedim ayrıldım.şimdi bir öğretmen arkadaşın raporu erken kestiği için geçen yıl çalıştığı kısmında kullandırılmadığını duydum.çalışabilir raporu almışsın 5 hafta çalışmalıydın demişler. böyle bişey yapamazlar değilmi ben boşuna çalışmadım heralde ? son haftalar bide buna takmış durumdayım şimdi.bilginiz varmı kızlar???

evet canım uni baby ıslak pamuk...saf su ve pamukmuş yenidoğanlar içinmiş içinde kimyasal yokmuş.ev toptancı gibi oldu bi sürü ıslak mendil şampuan doldu heryer

Bende unibaby aldım herkes öve öve bitiremiyodu sebamed falanda iyidir ama
ayy bugün adet sancısı gibi ağrılar çekiyorum belim ağrıyo sağ kasığım arıyo ara ara karnım kasılıyo dk tuttum belli olmuyo yarın dra gitcem nstye bakalım hayırlısı

Benimde bugün annem geldi. Ama bende hiç oturmuyorum hep bişeylere kalkıyorum annemde kızıyor otursa na diye:) tek artım şuam evde olup çalışmaman sanırım.

Ben bi de daha izne ayrılmadım, 2 haftam var daha. okuldan gelince hafta içi pek halim olmuyo ama hafta sonu işe gitmeyince pek bi enerjik oluyorum yerimde duramıyorum. Annem olmasa hafta içi de yaparım da azarlıyo yahu çocuk gibi napim benim genel huyum böyle

selam kızlar bende bugün dışarı çıkmışkenn hastaneye gittim dedim ebeye karnım kasılıyor birşey olurmu bebek strese girer mi falan olmaz dedi nst ye girdim sancı çıkmadı çıktı ama önemsenmicek gibi sanırım sancın varsa alttan bakayım dedi bende de sancı yoktu geceleri bu kasılmalar oluyordu bakmadı öyle olunca doğurasım var bebiş kilo almadan karnım inmişmi dedim inmiş dedi bilmiyorum indimi bende hiç belirti yok ama bebek 3600

Selam arkadaslar,36.haftam bitiyor Son gunler bayaa bi zorlamaya basladi Cati kemiklerim nasil agriyor Bizim bebek gunduzleri daha az hareketli gece oldugunda daha cok hareket ediyor acaba doguncada geceleri uyumayacakmiyiz 2 ocakda kontrolum var Bizim bebek beklerse tabi o tarihi Bazen sanci geldiginde Hayir hayir hazir degilim lutfenn simdi degil diorum:))

yengem öğretmen ve 36.haftada doğum yaptı, söylediğine göre öncesinde çalıştığı haftalar iznine eklenmemiş , 37 haftayı doldurmadım diye iznim yandı demişti. ama şu an prosedür nedir bilmiyorum tabi.. ben şirketteki ik'ya sorduğumda da kaç hafta çalıştıysan iznine eklenir dedi.. kafam karıştı benimde..

sebamedin ıslak mendili var mıymış bilmiyodum...ben de acayip kabızım kan ilacını günde 2 ye çıkardı doktor.ne kansızlık geçiyo ne kabızlık...ağlıyorum resmen sancıdan...sana da geçmiş olsun ama doğum sancıları geçmiyor azalmıyor ve gitgide sıklığı artıyor.eğer öyle olmasaydı ben şimdiye dek 10 kez doğurmuştum...bi de bu gün gün hamilelik takvimi var ya orda gerçek doğum sancılarının belden başlayıp karna yayıldığı yazıyor...yani bu belirtiler varsa yarın mutlaka git canım sabahtan.ama dönünce de haber ver sonra ben meraktan çatlıyorum....benim de randevum haftaya cumartesi yani var daha.artık sen git 15 gün sonra gel diyemez heralde daha da çünkü zaten son randevumdan sonra 1 hafta kalıyo doğuma...benim doktor rahatlıkta son nokta

Yerim onun agzini burnunu bacm benimki hc yuzunu göstermez oldu zatn hcde goremedikki calstgmdan hep yorgundun zamanim olmadi ayy muhabbetlerimizi cok ozledim kocalar kv ler cekistirikiyodu bide o arkadaslardan kimse yok sanırım
Seni goruncede cokkk sewndim

Senin nekadar okdu benumki gerikemis haki normalde 37 olmadi lazimmis

Evet canım benimde duyduğum tam olarak bu.haksızlık bu eğer böyleyse.32 haftada izin hakkım doğmuş ama buna rağmen çalıştım.son haftada ağırlaştım ayrılmam gerekti artık.4 haftamı nasıl yok sayarlar.umarım böyle değildir

Ben böyle bişeyi ilk defa duydum kızlar, o da sizden. Çok fena uyuz olmuş durumdayım nasıl böyle saçma bir uygulama olabilir anlamış değilim. Salı günü okula gidince yapacağım ilk iş bunu okuldaki müdür yardımcıma sormak olacak. Okulda doğum izninde çok öğretmen var o kesin bilir böyle bir şey varsa. Çünkü ben de 36+5'te alıcam raporumu, pzt'den başlatayım dedim, yerime gelecek öğretmen de hafta başında işine başlar, Çarşamba günde izne ayrılmayayım dedim.
Ama bi de şöyle bişey var; benim çalışabilir raporumda 'doğumuna 8 hafta kalmış olup...' şeklinde bir cümle yazılıydı, aldığımız çalışamaz raporunda da '36+şu kadar günlüktür' gibi bişey yazmicak bildiğim kadarıyla, 'doğumuna 3 hafta kalmış olup çalışmaya devam etmesi uygun değildir' gibi bişey yazarsa iznimizi falan yakamazlar. Doktor da '37'nin bitmesine 2 günün varmış daha, veremem bu raporu' diyecek hâli yok Doktorun verdiği rapor değil mi resmi belge olan, adamlar nerden bilecek bizim son adet tarihimizi falan? :) yarın sabah doktor randevum var ben bunu doktora bi sorayım, yarın yazarım size ne dediğini.

Ay canım geçmiş olsun bol bol kayısı ye halbuki kan ilacı ishal yapar inşallah sıkıntın geçer tatlişim şuan varya karnım taş gibi ve kasığım ağrıyor bel sırt ağrısıda ara ara oluyo dakika tutuyorum belli olmuyo anlamıyorumki ne olduğunu acemilikten varya doğurucam annem beni rüyasında görmüş dün akşam bebeğin başı çıkmış annemde çekmiş çıkarmış:) aşağıda veteriner komşum var adam 2 -3 saate bir sancı geliyosa doğurmasına bir gün kalmıştır demiş kendimi inek gibi hissettim varya:) kimisinin hiç sancısı yokken açılması oluyo doğuruyo valla ben bu doğum işinden bişey anlamadım doğum sancısını iki kere yaşadım ama bi 36. Haftada arkadaşlardaydım birden tüm karnım ağrımaya başladı bide gece bi kere olmuştu heralde öyle bişey diyorum ama ikigündür bebeğin aşağıya inmeye çalıştığını hissediyorum sanki çok sertleşio bide karnım ya aşağıdada baskı var yarın bi gelsede doktora gitsem hiç ümidim yok ya bakalım haberleri yarın gelince veririm artık eğer haber gelmezse bilki hastanede doğurmuşumdur:)

Meraba canım.ben inanamıyorum böyle bir saçmalığa ama arkadaşa yapılmış.uykum kaçtı bu saatte.umarım yapılan yanlış uygulamadır biyerde bi yanlışlıkvardır.yoksa hasta olduğum halde zorla gittiğim günlerim bile yanacak gidecek 4haftam.çok sinirlendim üzüldüm..

canım üşütmüş olmadığından emin ol.ben bi kere ayaklarımı üşüttüm halılar yıkamaya gidince.günlerce sancısını çektim.artık ilk iş sabah kalkar kalkmaz çorap patik terlik üçlüsü...bi de sıcak beni duş çok rahatlatıyor.ama bunların dışında kabızlık mahvediyor.annem memleketten halis muhlis gün kurusu kayısı gönderiyoen iyi o geliyor. yarın kargodan alcam...içinde hurma ve zemzem de var.doğum sancıları için.çok ızdırap çekiyorum şu an totomun üstüne oturamıyorum...Allah yardımcımız olsun.canım doğursan da güzel olur.zaten gelmişsin 38. haftaya.yani yarın için hazırlıklı ol eğer sancılar ciddiyse.

Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim

Son düzenleme:
Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim

Azurem dualarım seninle. Allah bi kolaylık versin. Kolay ve sağlıklı bi şekilde yavruna kavuşursun İnşallah. Meryem süresini okumaya, yanındakilere okutmaya çalış. İlk doğumunda şuanda doğum henüz olmamış olabilir. Haberdar et bizi lütfen. Birazdan namaz kılıcam ve senin için dua edicem

Allah analı babalı büyütsün canım. Çok şükür sağsalim kavuşmuşsun yavruna. Darısı başımıza

uyuyamıyorum.başım ağrıyo,midem yanıyo..
stresten uyuyamıyorum.kendi ailemin anlayışsızlığına,eşimin ailesinin anlayışsızlığına dayanamıyorum...ne zaman oğlum doğacak.ve biz 3 kişilik bir aile olacaz...beni strese sokan sözde yakınlarım bu son günlerimde neden bunu bana yaşatıyorlar..bana hiç faydanız olmayacaksa beni anlamayacaksanız neden yanımdasınız...offf offff...siz gelecekken nasıl da sevinmiştim.nasıl da unutmuşum huylu huyundan vazgeçmez...ne kadar aptalım ben yaaa(14: Allahım bana yardım et sabır ver bana...şu günleri bi atlatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…