2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Canım sakinleş lütfen bebeğin için. Kendini neden yıpratıyorsun. Sanki yogadaymışcasına çevrenle bağlantını kopar ve karnındaki yavruyla iletişim kur :) inan bu okadar rahatlatıyor ki. Anlatmak istersen burdayım, noldu ??

Allah bağışlasın yavrunu...ne güzel kucağında artık...

darısı başımıza artık..

aslında çok önemli şeyler değil..anlamıyorlar beni anlayamayacaklar da eminim...belki şımarıklık belki ikiyüzlüyüm ama hiç böyle hissdeceğimi tahmin edemezdim ailem benim için annem babam ablam kalkıp memleketten geldiler ama ha bir eşimin ailesine karşı dolduruyorlar.eşimin ailesi iyi değiller 7 aylık hamileyken ev taşıdım tek başıma eşim ve ben sadece aramadılar bile.ama şimdi ailem burda diye evden çıkmıyorlar.kv ile mesafeliyim zaten çok yüz vermiyorum ama ablam babam onlar gelince gidene kadar kafamı şişiriyorlar strese sokuyorlar.herşeye karışıyorlar.kendi evimde kv beni saymaz hiç sormadan odaları karıştırır ama aynısını kendi ailemde yapıyor bana.işte bende diyorum ki aslında anne baba tabi ki sağ olsunlar ama uzağında olsunlar.yani ailemin kvdem gilden pek bi farkları yok her fırsatta senin için geldik bizim torunumuz eşimin ailesine karşı brazcık bile saygı yok.korkuyorum sonunda kötü birşey çıkacak diye...off

karışık oldu ama çok dolmuşum bir dk yalnız kalamıyorum doğursam bebişle uğraşsam diyorum.onları kırmamak için çok uğraşıyorum ve yoruluyorum.çok yordular beni...(

Onlar senin de kendileri gibi düşündüğüne emin olmak istiyorlardır. "Evet anne , evet abla haklısınız ama ben bu psikolojiyle daha fazla onlarla ilgili bişey duymak istemiyorum de. Beni anlayın, strese sokacak şeylerden bahsetmeyin. Beni rahatlatın. Bu güzel günlerimizin tadını çıkaralım beraber. Böyle yaparak beni üzdüğünüzü görmüyormusunuz" filan dersen, seni anlayacaklardır. Hamilesin diye belki seni yormamak için, bi de en yakınları olduğun için evde rahat davranıyorlardır.
Aslında varya, bizim duygularımız bi tuhaf olmuş. Bende eşime içerliyorum habire. İçten içe hakkımı helal etmiycem sana filan diyorum . Ama aslında olay ne biliyormusun " tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok"
Küçük şeyleri büyütüyorum içimde, sonra ağlıyorum. Kendimi zavallı korumasız, bir başına kalmış hissediyorum. En son eşimle konuştum. Duygularımı açıkca söyledim. Şimdi çok şükür daha iyiyiz. Daha anlayışlı bsna karşı.
Benimde ailemden kimse yok yanımda

Yok yaa sanmam bu kanunen hakkin bnde erteleme raporu aldim ama anca bi kismini kullanacam isyerinde ihtiyac war cunku bana ne yapayim özel sektor simdi bike aksama kadar bir cok kez telefon dayim ama memursan hele bu hakini hic yemezler

Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim

Ayyy kurtarsin inşallah darisi bASIMIZA SAG SELİM ewlatlarimiza kavusalim

Amann be bacimmm efkarlandirdin beni ben anlatsam bitmez su kadar diyim sana calisiyorum ew tasidim millet bi sekil geldi ewi tikistirip gittiler hamileyim diye kocam ewide yaptiramadi oda sersefil ewin butun isi onda annem ablam 5 hafta boyunca hergun söz verdi hep bahne uydurdular ewimin toparlanmasi icin en son agladim annem oyle geldi simdi annanem hasta teyzemde bakabilir gelinide anne yanimda ol desigimde agliyor beno anlamiyosun diye ama oda beni anlamiyor diyo ki sen dogur madan3 gun once ordayim ben bile bilmiyorum tarihi nasil 3 gun ayarlicam bilmem amannn umudu kestimkimseden bide beklemiyorum bekledikce agliyorum ne demisler tirnagin varsa basini kaşi

Yok yaa sanmam bu kanunen hakkin bnde erteleme raporu aldim ama anca bi kismini kullanacam isyerinde ihtiyac war cunku bana ne yapayim özel sektor simdi bike aksama kadar bir cok kez telefon dayim ama memursan hele bu hakini hic yemezler

Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim

Ayyy kurtarsin inşallah darisi bASIMIZA SAG SELİM ewlatlarimiza kavusalim

Amann be bacimmm efkarlandirdin beni ben anlatsam bitmez su kadar diyim sana calisiyorum ew tasidim millet bi sekil geldi ewi tikistirip gittiler hamileyim diye kocam ewide yaptiramadi oda sersefil ewin butun isi onda annem ablam 5 hafta boyunca hergun söz verdi hep bahne uydurdular ewimin toparlanmasi icin en son agladim annem oyle geldi simdi annanem hasta teyzemde bakabilir gelinide anne yanimda ol desigimde agliyor beno anlamiyosun diye ama oda beni anlamiyor diyo ki sen dogur madan3 gun once ordayim ben bile bilmiyorum tarihi nasil 3 gun ayarlicam bilmem amannn umudu kestimkimseden bide beklemiyorum bekledikce agliyorum ne demisler tirnagin varsa basini kaşi

Rabbim sağlıkla kurtarsın, belki de almışsındır bebişini kucağına...

Canım benim, en korktuğum şey gelmiş başına, ben de kayınvalidemler erken gelsin hem ben akşam işe giderken kızım üşümesin yollarda diye çırpındım, şimdi iznim geldi, gelmesinler diye dua ediyorum... Her akşam yatak hazırlamak Sabah erken kalkmak günde üç öğün yemek yapmak istemiyorum, iznimde dinlenmek istiyorum... Bir taraftan da iki tarafın çakışmaaını istemiyorum... Aynı şeyleri bana yaşatırlar çünkü...
Annene üzüldüğünü söylesen kırılır mı sana....

Kelin ilacı olsa başına sürer gerçi, ben de dertliyim bu konuda, allah yardımcın olsun....
Ann

Günaydın herkese, son dört iş günüm...

Haftaya pazartesi, iznim başlıyor.... Allahım sağlıksıhhat versin...

Tebrik ederim kızlar.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı başımıza.

Günaydın herkese, son dört iş günüm...

Haftaya pazartesi, iznim başlıyor.... Allahım sağlıksıhhat versin...

Benim bugün son günüm. Yarın raporumu alıyorum.Artık evde bebişleri bekleyeceğiz inşallah.

Günaydın ;

yine grip oldum hamileyken hastalık hiç çekilmiyormuş anlamış oldum :44::44: yarında çalışıyorum sonra izinliyim

günaydın annişler ve minnak kuzucuklar..:) iyi bir hafta olsun inşallah..
çok zor oluyor biliyorum ama kendimizi hiçbirşey için hiç kimse için üzmeyelim artık.. hamileliğin son demlerini yaşıyor herkes.. stres olmasın hayatımızda.. çevremizdekilerde bunun farkına varır inşallah .. Allahtan ümit kesilmez :)

bi bebek daha geliyooo...şimdiye doğmuş mudur acaba?Allah bi avazda doğurmak nasip etsin azuremcim.siz doğurdukça ben dokuz doğuruyorum.artık sıra bana ne zaman gelir bilmem.bizim kız babası tarafına çektiyse kesin üşengeç olur geç gelir...ben de istiyoooommm...

Günaydın ;

yine grip oldum hamileyken hastalık hiç çekilmiyormuş anlamış oldum :44::44: yarında çalışıyorum sonra izinliyim
Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin....
Benim bugün son günüm. Yarın raporumu alıyorum.Artık evde bebişleri bekleyeceğiz inşallah.
Ne mutlu bir gün senin için...

Bir heves bekliyorum iznimi ama bir taraftan da bu kadar hevesliyim, inş iyi geçer diyorum..

Çalıştığın her gün doğum sonrasına aktarılır canım.Yok öyle bir şey.Ben idareciyim.Erken doğum yapan öğretmenimin kullanamadığı
günleri bile doğum sonrasına aktardım.bu konuda ısrarcı ol.

'Ancak sağlık durumu uygun olduğu takdirde, tabibin onayı ile memur isterse doğumdan önceki 3 haftaya kadar işyerinde çalışabilir. Bu durumda, memurun çalıştığı süreler, doğum sonrası sürelere eklenir. '

Meb izin yönergesinde de açıkça çalıştığı süreler doğum sonrasına eklenir diyor.

Geçmiş olsun canım, allah şifalar versin....

Ne mutlu bir gün senin için...

Bir heves bekliyorum iznimi ama bir taraftan da bu kadar hevesliyim, inş iyi geçer diyorum..

İnşallah canım. Doğuma az kaldı. Rabbim sıkıntı vermesin.Mutlu mesut sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…