Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim
Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim
Günaydın herkese, son dört iş günüm...
Haftaya pazartesi, iznim başlıyor.... Allahım sağlıksıhhat versin...
izinler gelmis kizlar ha gayretGünaydın ;
yine grip oldum hamileyken hastalık hiç çekilmiyormuş anlamış oldum :44::44: yarında çalışıyorum sonra izinliyim
canim herkes facede simdiYerim onun agzini burnunu bacm benimki hc yuzunu göstermez oldu zatn hcde goremedikki calstgmdan hep yorgundun zamanim olmadi ayy muhabbetlerimizi cok ozledim kocalar kv ler cekistirikiyodu bide o arkadaslardan kimse yok sanırım
Seni goruncede cokkk sewndim
Senin nekadar okdu benumki gerikemis haki normalde 37 olmadi lazimmis
azurem simdiye dogurdunmu acep yaa.rabbim yardimcin olsun saglikla kavus insallah yavruna.darisi basimiza olsunKizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim
gunaydin kizlar
heryerim agriyoooo
minikkelebek seni her gördüğümde heyecanlanıyorum ayy daha doğum yapmadı diye iki sayfa da yazın yoksa doğuma mı gitti diye meraklanıyorum çok az kaldı ya Allah hayırlı doğum nasip etsin de tek avazda sende tüm hamişlerde kurtuluruz inşallah :)]
gunaydin kizlar
heryerim agriyoooo
minikkelebek seni her gördüğümde heyecanlanıyorum ayy daha doğum yapmadı diye iki sayfa da yazın yoksa doğuma mı gitti diye meraklanıyorum çok az kaldı ya Allah hayırlı doğum nasip etsin de tek avazda sende tüm hamişlerde kurtuluruz inşallah :)]
yok kuzum yaa gecikmeden dogurim diye ugrasiyorum ama gelen giden yok.gece 3-5 nobeti tuttum valla ilk defa dusunmekten uyuyamadim bu gece.insallah hayirlisi olur.
sende cok yorma ise guce dalip.doktordan hayirli haberlerle gel insallah
günaydın arkadaslar azurem de doguruyo belkıde dogurdu allah yardımcısı olsun inş. kolay gecmiştir yada kolay gecer...
hergün mutlaka bi dogum oluyo ne güzel...
bende gıdıp amelıyat masasına yatıcam hiç bi atraksıyon yok ılkıde öyleydı sancım baslamıştı ama hiç hissetmıyodum adet oluyo gıbıydı ne suyum geldı nede nişanım hiç yaşamamış olcam böle bişey neyse hersey ıyı gıtsınde......
ılk sezeryanım çok kolay gectıgı halde fena halde korkuyorum bu sefer....
yok kuzum yaa gecikmeden dogurim diye ugrasiyorum ama gelen giden yok.gece 3-5 nobeti tuttum valla ilk defa dusunmekten uyuyamadim bu gece.insallah hayirlisi olur.
sende cok yorma ise guce dalip.doktordan hayirli haberlerle gel insallah
izinler gelmis kizlar ha gayret
sipidim cok gecmis olsun
kizlar oglum dunden beri bi acaip,oynamasi azaldi ve onceden sadece ayaklarini elimle hissederdim.simdi bacaklarini da hissediyorum ve itiklemiyo sanki jimnastik yapiyo tarif edemiyorum.
sekil degistirdi sanki.gobek deligimi ve uzerini ittiriyo oynarken.insallah dogumu zorlastircak bi sekle girmemistir.
su an karnimin seklini gorseniz korkarsiniz
gunaydin cnm takvimleri goremiorum telefondan.senin sezeryan vaktin geldi mi.kac gun once olacaksin
ilki kolay gectiyse bunyen bunu da kolay atlatir.tabi dogum sonucta insan nolursa olsun heyecan ve panik yapiyo
Günaydın herkese, son dört iş günüm...
Haftaya pazartesi, iznim başlıyor.... Allahım sağlıksıhhat versin...
Günaydın ;
yine grip oldum hamileyken hastalık hiç çekilmiyormuş anlamış oldum :44::44: yarında çalışıyorum sonra izinliyim
Meraba canım.ben inanamıyorum böyle bir saçmalığa ama arkadaşa yapılmış.uykum kaçtı bu saatte.umarım yapılan yanlış uygulamadır biyerde bi yanlışlıkvardır.yoksa hasta olduğum halde zorla gittiğim günlerim bile yanacak gidecek 4haftam.çok sinirlendim üzüldüm..
Kızlar herkese günaydın
Doktor teyzemize gittik geldik, çok şükür güzel haberlerle geldik
34+5 haftalığız bugün, 2260 gr-47cm olmuş kuzucuğum yirim onu
Suyumuz iyiymiş, kafası hala aşağıda, çok şükür doğum pozisyonunu bozmamış kuzum, bu saatten sonra tekrar döner mi dedim, yok geri dönmez artık böyle kalır dedi doktorumuz.
Bol sıvı almaya devam et, normal doğum için bol bol yürüyüş yap, alışveriş merkezlerinde yürü dedi, Ankara'nın soğuğunu bi görseniz, dışarda donar insan ondan öyle dedi heralde
Bi de ultrasonda bakarken karnında hiç yağ dokun yok, doğumdan sonra hiçbişey kalmicak dedi, çok hoşuma gitti moral oldu sabah sabah
Normalde doğumum 28 Ocak'ta görünüyo, o zamana kadar bekleriz, hala gelmediyse bir 10 gün daha bekleriz dedi. Sen normal doğurmak istediğin sürece, herhangi bir sağlık problemin de olmazsa, ben sana normal doğum yaptırırım dedi, rahatladık geldik
2 hafta sonra tekrar gidicez artık nst maceralarımız başlayacak.
Kan ve idrar tahlillerim de yenilenecek o da iyi oldu 2 hafta sonra öğrencez onları da.
Bizden haberler böyle, doktora giden herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
Canım Allah yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın inşallah. Bize haber ver doğumun olunca.
Geçmiş olsun canım ya hastalık çok zor hamileykeniznine de bişey kalmamış, sabret.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?