2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aahh aaahh o uykusuzlugu artık hiç anlatmaz oldum çünkü bi degişme yok kıme sölesem olacak artık normal dıyo.. karnımın neresını destekleyecegını şaşırdım göğsümün alt kısmındakı yanma geçmiyo mıde yanmasıdegıl dedıgım kaslarım gerıldıgınden acıyo dün gece kalktım oturdum bı baktım yerde oglanın peluş oyuncagı aldım karnımın altına agrıyan yere basınç yapacak sekılde koydum üstüne yan yattım tam agrıyan yere bastırdım uyumusum batmayı azaltmış böle ne yöntem bulursam uygulayarak son zamanlarımı gecıstırmeye calısıyorum...

Canım bu haftalarda büyüdükleri için yerleri daralıyor bebişlerimizin o yüzden hareketleri azalıyor. Karnımın şekli benimde akşamları garip oluyor bebiş bi tarafa toplanıyor , karnımda sağ taraf yüksek sol taraf alçak kalıyor eşime gösteriyorum o da hayret ediyor:)

jullıet merhaba nasılsın

canım sağol iyiym sen nasılsın dün gezmelerden pek giremedim :)

moral olur hem sana da biraz alışveriş iyidir iyi :)

allah yardımcısı olsun canım şifa versin tez zamanda

gözünüz aydın allahım sağlıklı bir ömür versin darısı başımıza inş.

zaten sen ev işi yaparken doğurcan bu çocugu bitmedi mi daha işlerin :)

Kizlar ben doguruyorum:) hastanedeyim. Sanci odasında. Dua edin. Çok ani oldu. Gece 1de suyum geldi. 4-5 cm aciklik varmis geldiğimde. Simdi bekliyoruz bakalim

azurem doğurdun diye düşünüyorum inş. herşey yolundadır sağlıklı bir ömrü olsun inş.

günaydın canım 2 gece üst üste ben de öyleydim dün gece artık haşatım çıkmış sanırım sızıp kalmışım 3 kere wcye kalktım ona ragmen yatar yatmaz sızmışım vucudum artık dayanamıyor ama ben çözdüm dün dışarı çıktım yürüdüm bugünde çıkıcam evde durunca daha kötü oluyorum yürümek iyi geliyor hem de gece uyuyorum

maşallah kuzucuguna .. bende yarın gidiyorum doktora .. bakalım bizim paşa ne kadar olmuş ..
bende 9 ocakta 37+0 da izne ayrılacagım kısmetse

merhaba kızlar,

doğumlar başladı allah sağlıkla yavrularına kavuştursun herkesi.
bizde cumartesi kontrole gittik.oğlumuz 2741 gr olmuş:) haftaya gidip izin için raporumu alıcam ve ilk nst çekilecekmiş.
bizim oğlanın kafası biraz büyük olduğu için çatı muayenesini de yapıp sezeryan ihtimalini konuşacağız.doktorum eğer çatın müsaitse ve sen istersen normali deneriz dedi.ama çatım müsait değilse hiç boşuna sancı çekmeme gerek yokmuş.
normal istiyorum ama korkmuyor değilim o yüzden allah'a emanet bu saatten sonra

benim hazırlıklarım hala tam olarak bitmedi, o yüzden oğlum bir süpriz yaparsa diye korkuyorum

Sağolasın canım, şafak sayıyorum zaten.... Randevu için bugünden aradım daha liste açılmadı, dediler, sinir oldum... Saat dokuzda gitmek istiyorum....

Sen de haftaya alıyorsun diye hatırlıyorum... Su gibi geçer vakitler inş...

Oh ne güzel misss, bebeğini görmüşsün, mutlu mesut... Allahım hep böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin...

Maşallah kuzuşun da büyümüş...

oynuyo ama hareketler bi acaip dedigin gibi sanki oynayamiyo zorluyo.
acaba kanala mi girdi napti ya
ayy fazla mi kurcaliyorum bilmiyorum ama canimi yakiyo cok fena
eline saglik canim artik en basit hareketler bile zorlasti
hele yerden bisey alacagim zaman kara kara dusunuyorum comeldigim yerden nasil kalkicam diye
vakti gelmek uzere ama sen dogum yapinca da kendini telkin etmen lazim canim.dogumdan sonra hersey bi anda degismicek.esinden destek alacaksin
kirmayin birbirinizi.

gule gule kullanin canim cok sekerler

bu da benim prensesimin odası :)

Eklentiler

• $fotoğraf 1.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $fotoğraf 2 (1).webp
    8 KB · Görüntüleme: 78
  • $fotoğraf 1 (1).webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 64
  • $fotoğraf 2.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $fotoğraf 3.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 77
  • $fotoğraf 3 (1).webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 74
Dün eşim, kanepeleri ve Mutfak ve oturma odası halımı sildi sağolsun...

Tabii o bu işleri tyapınca haftalık süpürme silme işleri bana kaldı, bir de üstüne yemek yaptım... Çamaşır as, topla....Bu gece nerde yattığımı hatırlamıyorum bile..

Bazen yorgunluktan uyyamıyorum, bazen de çok iyi uyuyorum... Bu gece, çok şükür iyice uyumuşum, darısı diğer gecelere ve tüm hamilelerein başına...

maşallah kuzucuk ne güzel büyüyor sağlıkla
inşallah herşey güzel gider ve normal doğum yaparsın kolayca tabiki

iznime son 1 gün ama hastayken bu 2 gün bile çekilmiyormuş anladım

Ah canım sağlıklıyken bile çekilmiyo hamilelikte çalışmak, bi de hastayken saatleri sayıyosundur eminim Az kalmış sabret sonra yatarsın büyütürsün bebişi evde

maşallah kuzucuguna .. bende yarın gidiyorum doktora .. bakalım bizim paşa ne kadar olmuş ..
bende 9 ocakta 37+0 da izne ayrılacagım kısmetse

Büyümüştür annesi, hiç korkma benim minik kızım bile 20 günde 370 gr almış, erkek bebekler az biraz daha kilolu oluyo, seninki daha fazladır. Geçen gittiğimizde sormuştum ben doktora, benim bebiş biraz küçük mü ne sanki diye, 'senin cüssende birinden de kimse 4 kilo çocuk beklemesin zaten' deyip dalga geçmişti benle önemli olan kilosu değil organ gelişimi, kilo dediğin yağ dokusunun fazlalığı sonuçta. Çok rahatım ben, doğunca beslerim kuzumu. Kilo olayına takılmıyorum yani hiç.
Bizim izinler de hemen arka arkayaymış, şafak sayalım beraber

Maşallah kuzucuğuna, neyle besledin kız o tosuncuğu (nazarlık yapmaya çalıştım ama olmadı:)))
Ben de daha hiç nst ye girmedim çok merak ediyorum nasıl bişey olduğunu
Gözün aydın iznin de gelmiş darısı bizim de başımıza

bi anda degisti canim hep sag tarafa vururdu.dun biden sol tarafa vurmaya basladi.simdi gobek tarafina bacaklarini oldugu gibi dayamis eklemlerini hissediyorum.
keske iceriyi gorebilsek

Yok canım ya haftaya değil, 6 Ocak demiştim ama 8 Ocak'ta alcam, 2 gün 2 gündür dedik doktorum bugün ne kadar geç yazarsak o kadar uzun sürer iznin, 37+0'da yazalım tam, 2 gününü ziyan etme dedi. 7 iş günüydü, 8'e çıktı. Uzadı işte ben psikolojimi ona göre hazırlamıştım diye söylenip duruyorum sabahtan beri

bu da benim prensesimin odası :)

Canım Allah güzel günlerde yatırmayı nasip etsin, çok güzel olmuş odası. Hiç ağlamasın geceleri, mışıl mışıl uyusun o yatakta inşallah

Çok güzeller canım, bebişler gelsin artık da şekerler sahiplerini bulsun

yavrum içeri sığamıyordur artık napsın çıksamd a kurtulsam diye belki de yol arıyor :26::26:
bi ara yolu bulmustu asagi dogru basiyodu ama tam cikisi bulamadi galiba
esinden allah razi olsun onlari silmek de zor is yaa.biz topikce is guc yaparken dogurucaz
bende dun beyazlari yikadim esimin gomlekleri bana bakiyo utuleyim diye

bende bilmiyorum nasıl besledim de tosuncuk oldu :) babasına çekmiş sanırım çünkü o da 4100 gr doğmuş.aslında ben kendim çok kilo almadım şimdilik 9 kilo aldım ama son 1 ayda ne olur bilmiom.
son bir hafta nasıl geçecek vallahi dört değil sekiz gözle bekliyorum :))

Ah canım sağlıklıyken bile çekilmiyo hamilelikte çalışmak, bi de hastayken saatleri sayıyosundur eminim Az kalmış sabret sonra yatarsın büyütürsün bebişi evde

Son 1,5 gün hahahah artık dakika sayıcam yakında

Çok güzeller.... Mutlu mesut günlerinize şahit olsunlar...

amin çok sağol inşallah

Çok güzeller canım, bebişler gelsin artık da şekerler sahiplerini bulsun

amin inşallah

bi ara yolu bulmustu asagi dogru basiyodu ama tam cikisi bulamadi galiba

esinden allah razi olsun onlari silmek de zor is yaa.biz topikce is guc yaparken dogurucaz
bende dun beyazlari yikadim esimin gomlekleri bana bakiyo utuleyim diye

Bizimki de bir ara buldu yolu sonra nedense ağzımdan çıkmak için baskı yapmaya falan başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…