çok güzel seçimler yapmışsınız bayıldım, Allah güle güle kullanmak nasip etsin.. İnsanın o odadan çıkası gelmez yahuu :) maşallah maşallah , bi nazar boncugu da tak kıyıya köşeye
Yok canım ya haftaya değil, 6 Ocak demiştim ama 8 Ocak'ta alcam, 2 gün 2 gündür dedik doktorum bugün ne kadar geç yazarsak o kadar uzun sürer iznin, 37+0'da yazalım tam, 2 gününü ziyan etme dedi. 7 iş günüydü, 8'e çıktı. Uzadı işte ben psikolojimi ona göre hazırlamıştım diye söylenip duruyorum sabahtan beri
Canım Allah güzel günlerde yatırmayı nasip etsin, çok güzel olmuş odası. Hiç ağlamasın geceleri, mışıl mışıl uyusun o yatakta inşallah
Çok güzeller canım, bebişler gelsin artık da şekerler sahiplerini bulsun
bende bilmiyorum nasıl besledim de tosuncuk oldu :) babasına çekmiş sanırım çünkü o da 4100 gr doğmuş.aslında ben kendim çok kilo almadım şimdilik 9 kilo aldım ama son 1 ayda ne olur bilmiom.
son bir hafta nasıl geçecek vallahi dört değil sekiz gözle bekliyorum :))
Kızlar herkese günaydın
Doktor teyzemize gittik geldik, çok şükür güzel haberlerle geldik
34+5 haftalığız bugün, 2260 gr-47cm olmuş kuzucuğum yirim onu
Suyumuz iyiymiş, kafası hala aşağıda, çok şükür doğum pozisyonunu bozmamış kuzum, bu saatten sonra tekrar döner mi dedim, yok geri dönmez artık böyle kalır dedi doktorumuz.
Bol sıvı almaya devam et, normal doğum için bol bol yürüyüş yap, alışveriş merkezlerinde yürü dedi, Ankara'nın soğuğunu bi görseniz, dışarda donar insan ondan öyle dedi heralde
Bi de ultrasonda bakarken karnında hiç yağ dokun yok, doğumdan sonra hiçbişey kalmicak dedi, çok hoşuma gitti moral oldu sabah sabah
Normalde doğumum 28 Ocak'ta görünüyo, o zamana kadar bekleriz, hala gelmediyse bir 10 gün daha bekleriz dedi. Sen normal doğurmak istediğin sürece, herhangi bir sağlık problemin de olmazsa, ben sana normal doğum yaptırırım dedi, rahatladık geldik
2 hafta sonra tekrar gidicez artık nst maceralarımız başlayacak.
Kan ve idrar tahlillerim de yenilenecek o da iyi oldu 2 hafta sonra öğrencez onları da.
Bizden haberler böyle, doktora giden herkes güzel haberlerle gelsin inşallah
Maşallah tatlım çok sevindm güzel haberlerine seninle günlerimiz aynı benim de yarın kontrolüm var darısı başıma ama bu sefer tartıdan korkuyorum :18:ne yalan söliyim geçen sefer 1 kilo almıştım bişi demedi ama 2 kiloyu geçinde iki kontrol arası kötü oluyo,2 yıl oldu ankaradan farkli şehirde yaşayalı soğuğu fena hasta yapar dikkat et ben de avm de yürüyorum
Sen bütün aldığını bebişe almışsın maşallah:) ben de 10 kilo aldım ama ben kendime saklamışım birazını
Bugün söylene söylene bi hal oldum çalışacağım gün sayısı 1 gün arttı diye, iyice doydum artık hamile hamile işe gidip gelmeye. Bir an önce dolsa da yatsam evde
merhaba kızlar,
doğumlar başladı allah sağlıkla yavrularına kavuştursun herkesi.
bizde cumartesi kontrole gittik.oğlumuz 2741 gr olmuş:) haftaya gidip izin için raporumu alıcam ve ilk nst çekilecekmiş.
bizim oğlanın kafası biraz büyük olduğu için çatı muayenesini de yapıp sezeryan ihtimalini konuşacağız.doktorum eğer çatın müsaitse ve sen istersen normali deneriz dedi.ama çatım müsait değilse hiç boşuna sancı çekmeme gerek yokmuş.
normal istiyorum ama korkmuyor değilim o yüzden allah'a emanet bu saatten sonra
benim hazırlıklarım hala tam olarak bitmedi, o yüzden oğlum bir süpriz yaparsa diye korkuyorum
bu da benim prensesimin odası :)
Onlar senin de kendileri gibi düşündüğüne emin olmak istiyorlardır. "Evet anne , evet abla haklısınız ama ben bu psikolojiyle daha fazla onlarla ilgili bişey duymak istemiyorum de. Beni anlayın, strese sokacak şeylerden bahsetmeyin. Beni rahatlatın. Bu güzel günlerimizin tadını çıkaralım beraber. Böyle yaparak beni üzdüğünüzü görmüyormusunuz" filan dersen, seni anlayacaklardır. Hamilesin diye belki seni yormamak için, bi de en yakınları olduğun için evde rahat davranıyorlardır.
Aslında varya, bizim duygularımız bi tuhaf olmuş. Bende eşime içerliyorum habire. İçten içe hakkımı helal etmiycem sana filan diyorum . Ama aslında olay ne biliyormusun " tavşan dağa küsmüş, dağın haberi yok"
Küçük şeyleri büyütüyorum içimde, sonra ağlıyorum. Kendimi zavallı korumasız, bir başına kalmış hissediyorum. En son eşimle konuştum. Duygularımı açıkca söyledim. Şimdi çok şükür daha iyiyiz. Daha anlayışlı bsna karşı.
Benimde ailemden kimse yok yanımda
Amann be bacimmm efkarlandirdin beni ben anlatsam bitmez su kadar diyim sana calisiyorum ew tasidim millet bi sekil geldi ewi tikistirip gittiler hamileyim diye kocam ewide yaptiramadi oda sersefil ewin butun isi onda annem ablam 5 hafta boyunca hergun söz verdi hep bahne uydurdular ewimin toparlanmasi icin en son agladim annem oyle geldi simdi annanem hasta teyzemde bakabilir gelinide anne yanimda ol desigimde agliyor beno anlamiyosun diye ama oda beni anlamiyor diyo ki sen dogur madan3 gun once ordayim ben bile bilmiyorum tarihi nasil 3 gun ayarlicam bilmem amannn umudu kestimkimseden bide beklemiyorum bekledikce agliyorum ne demisler tirnagin varsa basini kaşi
işte beni yanlış anlarlar diye dolaylı bir şekilde konuşmayı düşünüyorum ailemle bakalım sonuç ne olacak..gerçekten iki taraf çakışıyo inatlaşıyorlar sanki bide ve arada kalan sensin kimse görmüyo bunu...Canım benim, en korktuğum şey gelmiş başına, ben de kayınvalidemler erken gelsin hem ben akşam işe giderken kızım üşümesin yollarda diye çırpındım, şimdi iznim geldi, gelmesinler diye dua ediyorum... Her akşam yatak hazırlamak Sabah erken kalkmak günde üç öğün yemek yapmak istemiyorum, iznimde dinlenmek istiyorum... Bir taraftan da iki tarafın çakışmaaını istemiyorum... Aynı şeyleri bana yaşatırlar çünkü...
Annene üzüldüğünü söylesen kırılır mı sana....
Kelin ilacı olsa başına sürer gerçi, ben de dertliyim bu konuda, allah yardımcın olsun....
Ann
İyi nlerde kullansın inşallah canım bu arada dönence almışsınız hangisini aldın ?
Büyümüştür annesi, hiç korkmabenim minik kızım bile 20 günde 370 gr almış, erkek bebekler az biraz daha kilolu oluyo, seninki daha fazladır. Geçen gittiğimizde sormuştum ben doktora, benim bebiş biraz küçük mü ne sanki diye, 'senin cüssende birinden de kimse 4 kilo çocuk beklemesin zaten' deyip dalga geçmişti benle önemli olan kilosu değil organ gelişimi, kilo dediğin yağ dokusunun fazlalığı sonuçta. Çok rahatım ben, doğunca beslerim kuzumu. Kilo olayına takılmıyorum yani hiç.
Bizim izinler de hemen arka arkayaymış, şafak sayalım beraber
Maşallah tatlım çok sevindm güzel haberlerine seninle günlerimiz aynı benim de yarın kontrolüm var darısı başıma ama bu sefer tartıdan korkuyorum :18:ne yalan söliyim geçen sefer 1 kilo almıştım bişi demedi ama 2 kiloyu geçinde iki kontrol arası kötü oluyo,2 yıl oldu ankaradan farkli şehirde yaşayalı soğuğu fena hasta yapar dikkat et ben de avm de yürüyorum
aynen bende hamile hamile çalışmaya doydum, patronda da hiç acıma yok. gitmeden onu da yap bunu da yap iş veriyor ha bire.
o yüzden yıl biter ben giderim.
şafak sayıyorum valla bugünü saymazsak 12 iş günüm kaldı benim, tabi senin çalışma günün daha az oldugu için 10 olması lazım :)
oğluşum 2 hafta önce 2300 gr 45,5 cm dı tahminin yarın 2600 civarı, boyuda 47-48 gibi çıkar.. azcık tosun.. mercimek çorbasının faydaları :) bebişe kilo aldırıyormuş mercimek .. hoş kilolu olsun diye derdim de olmadı hiç, sağlıklı olsunda kilo elbet alır doğduktan sonra
bu da benim prensesimin odası :)
sevgili anne adayları herkese merhabalar:) bir ocak annesi olarak (inşallah:) bu forumu görünce nasıl mutlu oldum:) benım de doğumuma çok az kaldı sanırım:) bebişim geçen hafta 3.150 gramdı. bebişim yan duruyor döner mi bilmem?? ntsde hafif kasılmalar çıktı birde doktorum rahim boyun 3cm dedi sanırım 3 cm açılmam var demek oluyor bu?? hep yatıyorum ama kasılmalarım akıntım baya arttı.. bıraz da halsızlık var:/ sanırım sezeryan olacagım ama spınal mı epıdural mı olacagım bılmıyorum var mı annişler fikri olan??
ben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?