2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
çok güzel seçimler yapmışsınız bayıldım, Allah güle güle kullanmak nasip etsin.. İnsanın o odadan çıkası gelmez yahuu :) maşallah maşallah , bi nazar boncugu da tak kıyıya köşeye

çok teşekkür ederim :) evet nazar boncugu koydum küçük kuranı kerimde koydum nazarlardan kötü gözlerden uzak olsun miniklerimiz

aminnnnn inş. çok güzel günlerde mışıl mışıl uyur :)

Sen bütün aldığını bebişe almışsın maşallah:) ben de 10 kilo aldım ama ben kendime saklamışım birazını
Bugün söylene söylene bi hal oldum çalışacağım gün sayısı 1 gün arttı diye, iyice doydum artık hamile hamile işe gidip gelmeye. Bir an önce dolsa da yatsam evde

aynen bende hamile hamile çalışmaya doydum, patronda da hiç acıma yok. gitmeden onu da yap bunu da yap iş veriyor ha bire.
o yüzden yıl biter ben giderim.

bende kalktıgımdan berı oturuyorum kahvaltı ettım sızı okudum şimdi biraz işlerime bakıcam beşiği çıkarıcam kurucam çocuk odasınada son şeklını verıcem...

bu arada juliet kızının odasına bayıldım bende çocuk odasına bı koltuk yaptırdım ama senın kı harıka duruyo erkek bebek odası bnm kı böyle şeker gıbı olmuyo ne kadar da süslesem:) fazlada süsleyemıyorum zaten neyse bende kendımı süslerım artık:)))

Maşallah bebişine İnşallah sağlıklı sıhatli alırız bebişleri kucağımıza

zaman daraldıkça insan sabırsızlaşıyor bir de 38.haftasında 17 gün 20 gün önce doğuranları görünce iyice heyecanlanıyorum.
Benm de daha tamamlayamadığım şeyler var ama ocak ayını bekliyorum kaşık biberondan alsam mı bilemedim herkes ilk 3 gün sütün az gelebildiğinden bahsetmiş,hastane çantasına koymak için mama,bebek bezi filan gibi eksikler kaldı ayrıca doğumdan sonraki ikramlık ve hediyeliklerle ilgili de ocak ayını bekliyorum.Bir de şu ayak izi el izi yapılan baby memory prints de aklımda.2 hastane çantası hazırladım biri bebiş biri kendim için ama daha bişi koycak yer kalmadı,ve ben hastane çıkışında giyeceklerimi ve bebek bezi mamasını filan daha koymadım bile mecburen bir çantada daha yapıcam.

Yarın kontrol var mrk ediyorum duruşunu, çünkü benim bebiş 3 hafta önce gittiğimde ayaklar aşağıdaydı, şimdide yanlış istikamete zorluyo sanki sağ göğüs kafesimin alt kemiğine dayanıyo bir de karnımın üst kısmında derim içten içten geriliyo hissediyorum çok canım yanıyo, karnın aşağı inmesi denen olay ne zaman olucak merak ediyorum doğrusu

aslında haklısın duygularımı kırmadan dile getirmem lazım.ama ya beni yanlış anlarlarsa diye çekiniyorum..dün gece hormonlarda tavan yapmıştı galiba bende.bugün çok iyiyim bebeğimi de strese sokmamam lazım.o benim herşeyim:))

ne ailenlerle oluyo ne onlarsız...bende mi problem çok düşündüm memnunmu kalmıyorum diye..gece kafamda milyonlarca sorun sabah stresim bitiyo çok şükür:))değişik bir ruh halim oldu..

işte beni yanlış anlarlar diye dolaylı bir şekilde konuşmayı düşünüyorum ailemle bakalım sonuç ne olacak..gerçekten iki taraf çakışıyo inatlaşıyorlar sanki bide ve arada kalan sensin kimse görmüyo bunu...

hepinize de çok tşk ederim.Allah razı olsun sizden..içimi ferahlattınız..

şafak sayıyorum valla bugünü saymazsak 12 iş günüm kaldı benim, tabi senin çalışma günün daha az oldugu için 10 olması lazım :)
oğluşum 2 hafta önce 2300 gr 45,5 cm dı tahminin yarın 2600 civarı, boyuda 47-48 gibi çıkar.. azcık tosun.. mercimek çorbasının faydaları :) bebişe kilo aldırıyormuş mercimek .. hoş kilolu olsun diye derdim de olmadı hiç, sağlıklı olsunda kilo elbet alır doğduktan sonra

merhaba kızlar bugün nasılsınız azurem hayırlı ömürlü olsun inşallah julliet odanıza bayıldım ben ilk kızıma da yapamamıştım kiracı ve tayinci olunca buna da yapmadım içimde uhdedir benimde şeker ıvır zıvır kaldı çarşıya çıkıp bir yürüyebilsem neler yapıcam da evin ordaki markete gidemiyorum bel ve bacak ağrısından

sevgili anne adayları herkese merhabalar:) bir ocak annesi olarak (inşallah:) bu forumu görünce nasıl mutlu oldum:) benım de doğumuma çok az kaldı sanırım:) bebişim geçen hafta 3.150 gramdı. bebişim yan duruyor döner mi bilmem?? ntsde hafif kasılmalar çıktı birde doktorum rahim boyun 3cm dedi sanırım 3 cm açılmam var demek oluyor bu?? hep yatıyorum ama kasılmalarım akıntım baya arttı.. bıraz da halsızlık var:/ sanırım sezeryan olacagım ama spınal mı epıdural mı olacagım bılmıyorum var mı annişler fikri olan??

Hadi bakalım canım, senden de güzel haberler bekliyoruz. Bizim kilo olayı tuhaf, her seferinde tartılıp çıkıyorum doktora giderken, evdeki tartıyla doktorun tartısı arasında 1 kilo oynuyo. Evdeki tartıma göre 10, doktordakine göre 11 kilo almışım. Doktorum da herhangi bir uyarıda bulunmadı dikkat et falan diye. 'Yese yese ne kadar yicek bu' demiştir fazla takılmıyorum kiloya, doğumdan sonra veririm ben güveniyorum kendime.
Yürüyüş olayına da o kadar yoğunlaşamıyorum şimdilik, çünkü hala çalışıyorum. Sabah 6.30'da kalkıp 7'de çıkıyorum evden. 2.30'da giriyorum eve daha ne yürüyeyim, ayaklarımın altı ağrıyo eve geldikten sonra işi bırakınca dikkat edicem ama, dışarısı soğuksa evde yürürüm ben de annem de burda, hergün başka bi avm'yi gezeriz artık

aynen bende hamile hamile çalışmaya doydum, patronda da hiç acıma yok. gitmeden onu da yap bunu da yap iş veriyor ha bire.
o yüzden yıl biter ben giderim.

Valla hamile diye kimse acımıyo canım, herkes normal performans bekliyo her zamanki gibi. Sizde üstler bizde de öğrenciler, yazıktır az sessiz duralım öğretmenimiz yorulmasın diye bir düşünce, incelik yok malesef

Eki Görüntüle 905386
Bu da oğluşumun battaniyesi sonunda dün gece bitti

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık sıcacık sarıp sarmalarsın prensini bununla.

Benim bi de haftada 1 gün boşum var canım o yüzden 8 iş günüm kaldı. 7'ydi 1 gün arttı diye söyleniyorum sabahtan beri
Maşallah sen iyi beslemişsin yavruyu, bizimki biraz zayıf olcak galiba ama boyu uzun olcak demişti doktor. Bugün de fazla kilolu olmasın zaten, doğumda işini zorlaştırır dedi. 3200-3300 civarında doğsa benim için kafi. Sütüm bol olursa kısa zamanda toplar o kendini. Ayy çok heyecanlandım, doğurcaz ne kadar az kaldı

Allah sağlıklı, sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Doktorun rahim boyu dediği şey açıklık değil, rahim ağzının uzunluğudur. Doğum yaklaştıkça bu uzunluk kısalıp yok oluyor ve açılma başlıyor. 2,5 cm in altına inince açılmaya başlamış demek oluyor

ben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…