Kızlar aranızda facebookta ocak anneleri grubunda olanlar var mı? Ben bulamıyorum grubu. Geçen hafta bulup istek yollamıştım :S
benim 2014 faceden. grubu gizli yaptılar ondan bulamassın
Nasıl katılabilirim o zaman :s
medlife beylikdüzü normal 430 sezeryan 850
face adını sayadını ver bana özel yollim sana istersen grup sahibine veririm kayıt eder
bu da benim prensesimin odası :)
sevgili anne adayları herkese merhabalar:) bir ocak annesi olarak (inşallah:) bu forumu görünce nasıl mutlu oldum:) benım de doğumuma çok az kaldı sanırım:) bebişim geçen hafta 3.150 gramdı. bebişim yan duruyor döner mi bilmem?? ntsde hafif kasılmalar çıktı birde doktorum rahim boyun 3cm dedi sanırım 3 cm açılmam var demek oluyor bu?? hep yatıyorum ama kasılmalarım akıntım baya arttı.. bıraz da halsızlık var:/ sanırım sezeryan olacagım ama spınal mı epıdural mı olacagım bılmıyorum var mı annişler fikri olan??
normal 2600 sezercik 3600 epidural farki 900 tlben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?
fiyat ne kadar uygun, orda mı doğum yapacaksın? nasıl bir hastane doktorun nasıl ?
çok tatlı bir doktor ben çok memnunum hastanede güzel
ben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?
bizim hastane epey uygun 550 TL normal doğum epidural ile 650 TL
adı ne doktorunun? sezeryan mı normal mi olacak senin?
adı ne doktorunun? sezeryan mı normal mi olacak senin?
sen nerde oturuyorsun muayne 35 tl
bahçelievlerde oturuyorum , medipol megaya gidiyorum ben şu an ki fiyatlar normal 750-sezeryan 1450.. muayene 25 tl
bahçelievlerde oturuyorum , medipol megaya gidiyorum ben şu an ki fiyatlar normal 750-sezeryan 1450.. muayene 25 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?