2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ay be canım sorma işler bitmezz..kabızlık bitse işe yüksünmicem...

yaa çok tatlı bunlar ben daha bebek şekeri falan hiçbişey yapmadım.ama kapı süsüm az önce geldi.acaba assam çok mu erken olur

bu da benim prensesimin odası :)
süpper olmuş..hayalimdi maalesef gerçekleştiremedim.

Eki Görüntüle 905386

Bu da oğluşumun battaniyesi sonunda dün gece bitti

harika olmuş sen mi yaptın.ne becerikliymişsin maşallah.ben de örgü yapabiliyorum ama çok minik şeyler...sıkıntıya gelemiyorum.benim de kızişkomun battaniyesi bitti paylaşırım ben de akşama...dönencesini de çok beğendim..güle güle kullansın oğluşun canım

bi ara yolu bulmustu asagi dogru basiyodu ama tam cikisi bulamadi galiba

esinden allah razi olsun onlari silmek de zor is yaa.biz topikce is guc yaparken dogurucaz
bende dun beyazlari yikadim esimin gomlekleri bana bakiyo utuleyim diye

Allah razı olsun, gerçekten bana kalsa yapamazdım, zaten,,,

Sana da kolay gelsin canım...

Zaten bizim evde Ütü işine bereket geldiğini düşünmeye başlıyorum, geçen hafta üç gün yaptım, şimdi yine sele dolu...

Bebişlere ışık tutup, ışığa doğru gel mi desek ne? Parlak ışığa yöneliyorlarmış ya...

Son düzenleme:
odası falan hazırsa as canım daha güzel durur

çok güzel olmuş

yok be canım oda yapamadım.en büyük hayalimdi.tayinciyiz ve kızımın odası olacak odada kayınvalidemin eski eşyaları tepili.o kadar üzülüyorum ki...zaten eşyalar olmasa da ev çok muntazam değil tokide oturduğum için odaların tabanı halıfleksduvarları da sarı.pembeye boyayamazdım zaten ev sahibi az çatlak...inşallah tez zamanda kurtulcaz kiradan ve son durağımıza taşıncaz...o zaman kızımın odasını prenses odası gibi yapıcam..kapı süsünü salon kapısına asıcam.en iyisi onu aradan çıkarmak doğumdan sonra ne halde olacağımız meçhul.hem belki onu düşüncek kadar vaktimiz olmicak bebişler yüzünden

odası falan hazırsa as canım daha güzel durur

çok güzel olmuş

canım süpersiniz siz yaa.kendimi çok beceriksiz hissettim aranızda.neysse kızişkom duymasın...sen mi yaptın cidden yaa nasıl yaptın...bence çalışmıosan ticaretini yapabilirsin hem hobi hem para

teşekkür ederim kızlar.Evet ben yaptım.Bu konularda biraz hevesli biraz da yetenekliyim sanırım.Branşım anaokulu öğretmenliği.Sanırım bunun da etkisi var.

Evet benim de dr bi kez bakmıştı rahim boyuna tam rahim ağzıyla-bebeğin oldğu yerin arasını ölçüyo ekranda ben öle gördüm,bir de alttan ultrasonun probuyla bakıyo,belki şu bebeğin aşağı inme durumuyla ilgili bir ölçüdür.Yarın sorucam dr.a.

ben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?

Burda ben acıbadem e gidiyorum kontrol ücretlerimiz son kontrole kadar 44 tl idi ancak zam ve gelmiş 72tl ödedik.Doğum ücretleri de sgk lı olarak normal-sezeryan yılbaşına kadar farketmiyomuş 2500 tl imiş ve epidural iğnesi istenirse ekstra 1350 tl alıyorlarmış, yalnız yılbaşından sonra normal doğum ücreti aynı kalıp, sezeryanı artırıcaklarmış epidural iğnesi de 500 tl olucakmış.

Dr sezeryan olursa (benim bebiş ters olduğu için) genel anesteziyi önerdi,epidural etkisini 20dk da gösteriyormuş ve genel anestezi de tek aklıma takılan bebek doğunca hemen ayılabilirmiyimdi ki sordum dr a o da mümkünmüş.:44:

Özel sağlık sigortan mı var canım? o çok mantıklı bişi biz kaçırdık maalesef ve kaçırdığıma çok üzüldüm,bi dahakine inşallah özellikle doğumu kapsayan bir sigorta yaptırıcam. Dönenceyi ben de kuruyorum arada bir çok güzel bişi ya eşyalarını kokluyorum dalin dalin kokuyo :)

Teşekkür ederim ilk defa bişi ördüm netten bakarak ben de minik bi yatak örtüsü dedim ama büyüdü büyüdü battaniye oldu :)

kızımın şeker sepeti ve kapı süsünü de yaptım.Nasıllar?

Eki Görüntüle 905681 Eki Görüntüle 905682

Teşekkür ederim canım şekerlerini de ben yaptım.Daha önce paylaşmıştım.

Eki Görüntüle 905685 Eki Görüntüle 905686

Bu kız bebek hazırlıklarına bayılıyorum pembiş pembiş ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
Ben de mantar minik şişede mavi kolonya yapayım diyorum yanına hazır ikramlık çikolata alırım diye düşündüm ama biz daha isme karar veremedik ne zormuş isim koymak

Dediğin gibi kiradan kurtulun en güzelini yaparsın Allah ın izniyle sağlık olsun yeterki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…