orda çok hastane var meltem var güngören var özel nisa var daha uygun olmas gerek ilgi hastanesi var benim teyzem orda oturuyo bahçelievlerde
sizin dogum yaptıgınız hastaneler sgk ıleanlaşmalı degılmı kızlar bnm dogum yapacagım hast özel ama anlasması var dogum 2500 gıbı ama ben ssklı oldugum için 300 tl verıp çıkcam...
benim hastanede yeni doğan yoğun bakımı var perşembe konturolüm var çatı muaynesi olcam haftada 1 indi muaynemvar evet ama o hastanelerin hiçbirini beğenmiyorum. yeterli donanımlı değiller.
benim hastanede yeni doğan yoğun bakımı var perşembe konturolüm var çatı muaynesi olcam haftada 1 indi muaynem
her ihtimale karşılık yeni doğan yoğun bakım olmalı gideceğimiz hastanede.. Allah sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin bebişini..
Ay be canım sorma işler bitmezz..kabızlık bitse işe yüksünmicem...canım sağol iyiym sen nasılsın dün gezmelerden pek giremedim :)
moral olur hem sana da biraz alışveriş iyidir iyi :)
allah yardımcısı olsun canım şifa versin tez zamanda
gözünüz aydın allahım sağlıklı bir ömür versin darısı başımıza inş.
zaten sen ev işi yaparken doğurcan bu çocugu bitmedi mi daha işlerin :)
azurem doğurdun diye düşünüyorum inş. herşey yolundadır sağlıklı bir ömrü olsun inş.
günaydın canım 2 gece üst üste ben de öyleydim dün gece artık haşatım çıkmış sanırım sızıp kalmışım 3 kere wcye kalktım ona ragmen yatar yatmaz sızmışım vucudum artık dayanamıyor ama ben çözdüm dün dışarı çıktım yürüdüm bugünde çıkıcam evde durunca daha kötü oluyorum yürümek iyi geliyor hem de gece uyuyorum
Eki Görüntüle 905263 Eki Görüntüle 905264
Bebek şekerlerimize de karar verdik kısmetse çarşamba gidip alacağız mevlüt için
70 tane biblo
10 tane ayıcıklı mum ( yakına 2 tane vermiş olacağım )
süpper olmuş..hayalimdi maalesef gerçekleştiremedim.bu da benim prensesimin odası :)
bi ara yolu bulmustu asagi dogru basiyodu ama tam cikisi bulamadi galiba
esinden allah razi olsun onlari silmek de zor is yaa.biz topikce is guc yaparken dogurucaz
bende dun beyazlari yikadim esimin gomlekleri bana bakiyo utuleyim diye
süpper olmuş..hayalimdi maalesef gerçekleştiremedim.
canım süpersiniz siz yaa.kendimi çok beceriksiz hissettim aranızda.neysse kızişkom duymasın
odası falan hazırsa as canım daha güzel durur
çok güzel olmuş
Teşekkür ederim canım şekerlerini de ben yaptım.Daha önce paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 905685 Eki Görüntüle 905686
odası falan hazırsa as canım daha güzel durur
çok güzel olmuş
canım süpersiniz siz yaa.kendimi çok beceriksiz hissettim aranızda.neysse kızişkom duymasın...sen mi yaptın cidden yaa nasıl yaptın...bence çalışmıosan ticaretini yapabilirsin hem hobi hem para
aynı tarihte muhtemel doğum tarihlerimiz oğluşum durursa tabi :)
Evet aynıymış.Ben de kızımın pek duracağını sanmıyorum.
Allah sağlıklı, sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Doktorun rahim boyu dediği şey açıklık değil, rahim ağzının uzunluğudur. Doğum yaklaştıkça bu uzunluk kısalıp yok oluyor ve açılma başlıyor. 2,5 cm in altına inince açılmaya başlamış demek oluyor
ben hastaneme doğum fiyatlarını sordum 1600 normal, 1900 sezeryan dediler.sezeryanda ya da normalde epidural anestezi istersem 500 TL fark alıyorlarmış.
sizin hastanelerde ücretler nasıl?
normal 2600 sezercik 3600 epidural farki 900 tl
sigortama guveniyom yoksa veremem o kadar.benim kesin normal dogurmam lazim oyle olursa para vermeden cikarim
eline saglik canim ne kadar emek harcamissin masallah.gule gule kullansin pasa
donencemiz ayni.arada bi gidip kuruyorum
harika olmuş sen mi yaptın.ne becerikliymişsin maşallah.ben de örgü yapabiliyorum ama çok minik şeyler...sıkıntıya gelemiyorum.benim de kızişkomun battaniyesi bitti paylaşırım ben de akşama...dönencesini de çok beğendim..güle güle kullansın oğluşun canım
Teşekkür ederim canım şekerlerini de ben yaptım.Daha önce paylaşmıştım.
Eki Görüntüle 905685 Eki Görüntüle 905686
yok be canım oda yapamadım.en büyük hayalimdi.tayinciyiz ve kızımın odası olacak odada kayınvalidemin eski eşyaları tepili.o kadar üzülüyorum ki...zaten eşyalar olmasa da ev çok muntazam değil tokide oturduğum için odaların tabanı halıfleks duvarları da sarı.pembeye boyayamazdım zaten ev sahibi az çatlak...inşallah tez zamanda kurtulcaz kiradan ve son durağımıza taşıncaz...o zaman kızımın odasını prenses odası gibi yapıcam..kapı süsünü salon kapısına asıcam.en iyisi onu aradan çıkarmak doğumdan sonra ne halde olacağımız meçhul.hem belki onu düşüncek kadar vaktimiz olmicak bebişler yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?