2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
slmlar annişler sanki çok ağırlaştım gibi gelmeye başladı, iki gündür durup durup ateş basıyor beni ne oluyor yav bir de sanki akıntıyla beraber sıvı gibi su gibi bişey gelmeye başladı perşembe bir soracağım doktoruma

ay ne güzel hazırlıklar yaa sebay kapı süsü sepet süper olmuş gule gule kullan canım artık bekler oldum bılıyomusunuz yarın acaba kım doguracak dıyorum şimdi:) çünkü hergun bırı doguruyo:) mınıkkelebek senden umutluyum:)

Teşekkür ederim canım.Kolonyalar da gerçekten çok şık olmuştu.

oğlumun kurabiyeleride hazır :)
Eki Görüntüle 905794

Çok güzeller güle güle yesinler.

Teşekkür ederim canım.Ben de hergün bir heves açıyorum topiği. Acaba kim doğurdu diye.

Benimde canım çok sıkkın bugün kızlar yatak odasına aldığımız sepet beşiğin uyku seti takımını yıkayım derken eşim yatak kısmını kontrol edeyim dedi bir baktıkki suntada bombe var ve bastırınca içe çöküyo tutturdu değişsinler diye bende dedim tamam ama şurda doğuma ne kaldıki bir yada iki hafta bilemedin neyse tabiki beni dinlemeyip aradı çileği yetkili ,tamam ,değişelim ,başka şikayetlerde olmuştu ,alalım biz onu ,yenisini sipariş edelim ,deyip kapattı . İlk sipariş ettiğmizde 2 ay sonra anca gelmişti şimdi ne kadar beklicez acaba hiç bilmiyorum . Be yetkili madem sorun yaşıyosun bu konuyla ilgili niye ustanız takarken kontrol etmemiş biz farketmesek kalıcak öyle yani odasına aldığımız beşiğinde alt kısmı çatlak çıkmıştı ve yine biiz kontrol edince geldiniz değiştirdiniz . Çocuk odası bebek odası bunlar el insaf diyorum şikayet etmem vatandaşlık borcu oldu artık benden çıktı yani şurda kaşmış n fazla 2haftam hevesimi kusağımda bıraktınız yani tebrikler((

olsun canım kendi evinize çıkınca en güzelini yapar kapısına da asarsın süsünü
şimdilik bebek nerdeyse oraya asarsın maksat bebeğin varlığı belli olsun

oğlumun kurabiyeleride hazır :)
Eki Görüntüle 905794

bende yapacağım ama kaçıncı haftada yapsam bilemiyorum hiç normal doğum istediğim için kararsızım
37 de mi yapsam ne zaman geleceği belli mi ?

söyleseniz hızlı sonuç verse size

hakkaten son azurem gitti.bakalım nasıl haberlerle gelcek merak ediyorum
o akıntı sızıntı kıyıntı vs hep vardı bende...az bi çimento olayı çözer gibi sanki
Dediğin gibi kiradan kurtulun en güzelini yaparsın Allah ın izniyle sağlık olsun yeterki!
herşeyim emanet gibi zaten canım o yüzden neye özensem de dam üstünde saksağan oluyo.en iyisi herşeyin ucuz ve idareliği olsun diyorum.ama sağlık,beslenme konusunda kaliteli almaya çalışıyorum

hem de ilk?sen bunu dedin ya ben şok..helal valla canım bayağı kullanır 3-5 yaşına kadar.benim bebeklik battaniyem hala duruyo mesela annem yapmış.şimdi bebişim de kullancak.aman yaa sağlıklı olsunlar da çıplak kalcak değiller ya

söyleseniz hızlı sonuç verse size [/QUOTE]

Söyledik canım 1 haftada getirtmeye çalışıcaklarmış benim güvenim kalmadı ne yazıkki olmadı babamızı atcaz odadan kızımla biz yatcaz büyük yatakta ne bilim öle bişi yapcaz herhal.

söyleseniz hızlı sonuç verse size

Söyledik canım 1 haftada getirtmeye çalışıcaklarmış benim güvenim kalmadı ne yazıkki olmadı babamızı atcaz odadan kızımla biz yatcaz büyük yatakta ne bilim öle bişi yapcaz herhal.[/QUOTE]

extra sepet falan var mı ilk zamanlar için olmadı onda yatar yada dediğin gibi birlikte yatın

herşeyim emanet gibi zaten canım o yüzden neye özensem de dam üstünde saksağan oluyo.en iyisi herşeyin ucuz ve idareliği olsun diyorum.ama sağlık,beslenme konusunda kaliteli almaya çalışıyorum

Bizde tayinciyiz canım o yüzden seni çok iyi anlıyorum ev bizim çok şükür ama nasıl olsa gidicez pskolojisiyle biyere dokunamıyorum buda hevesimi kırıyo ama demen gibi çok şükür napalım.

Sanki ben yazmisim bunlari yaniyorum bikac gundur.esim usuyo kalorifer aciyo diye kavga ediyorum adamla
Kiz zaten bi acaipim varya alt tarafim agriyo iyice.oglan cok canimi yakiyo bugun keseyi patlatirsa sasirmam her an hersey olabilir yada kendi kendime gelin guvey de oluyo olabilirim.hurmami yedim oglumu bekliyorum
Canim ben banka calisaniyim ozel sigortamiz var 2900 tl sini onlar oduyo.gercekten ozel sigorta yaptirmak dogum acisindan iyi oluyo.hamile kalmadan 6 ay once yapilmasi gerekiyomus sanirim.
Biz de kolonya yaptirdik canim vaktin varsa kendin yap valla cok sirinler.bizde yanina cikolata siparis verdik

Aklima ne geldi.bizim oglan ayaklari asagidayken dondurme tekniklerini okudum da
altran isik tutun isiga gelsin diyodu
hadi o tamam bide babasi alt taraftan konussun da sese giderse doner yaziyodu
Esime dedim asagi taraftan konusman lazimmis.nasi yani dedi sacma dedi
ama cocuk donmuyo baska care yok :52
Simdide dogsun diye alttan konusalim gel oglum geel geel geeel

Söyledik canım 1 haftada getirtmeye çalışıcaklarmış benim güvenim kalmadı ne yazıkki olmadı babamızı atcaz odadan kızımla biz yatcaz büyük yatakta ne bilim öle bişi yapcaz herhal.

extra sepet falan var mı ilk zamanlar için olmadı onda yatar yada dediğin gibi birlikte yatın [/QUOTE]

Anakucağı aldık ama o olmaz sanırım odasında beşiği varda olmadı odasına koruz da o zaman sepet almanın bi anlamı kalmıyo dimi baktım 1ay oldu getirmediler bende iptal ettiririm napıyım

extra sepet falan var mı ilk zamanlar için olmadı onda yatar yada dediğin gibi birlikte yatın

Anakucağı aldık ama o olmaz sanırım odasında beşiği varda olmadı odasına koruz da o zaman sepet almanın bi anlamı kalmıyo dimi baktım 1ay oldu getirmediler bende iptal ettiririm napıyım [/QUOTE]

siz atın babayı
ana kız yatın birlikte odası gelene kadar oh gel keyfim gel

Geceler kabusum oldu valla kitap okuyorum belki uykum gelir diye ama nafile. Senin dediğin gibi bende dün çok yoruldum. Bebeğimin odasına halı bakmaya çıktım ama 3 tane mağaza 2 tane avm gezdim istediğim gibi bişey bulamadım. Yorulunca uyumak daha da zor oluyor.

Kızlar hastaneye orkidmi götüreceksiniz yoksa hasta bezimi? Hasta bezlerine dün baktım paketli vardı içinde çoktu 2 tane falan lazım olur die almadım.yoksa şu kilotlar varmış hasta bezi gibi ama kilot şeklinde omu iyi olur

çok tesekkur ederimm:) sonuc olarak yaklastık demek oluyor sanırım bu:) 3 cm az mı olmus oluyor sızınkılerı de olctuler mı rahım agzı boyunu

hastane hasta bezi veriyor
ben extra çantama orkid koydum ilk çıktığımda hasta bezi kullanırım sonra orkid e geçerim

ben ilk kzımda 1 paket almıştım 3 tane falan kullandım birine veryim dedim kısmet olmadı şimdi ondan kullanıcam ilk doğumum sezeryan bu arada bence al bulunsun olmadı verirsin kalanları birine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…