oğlumun kurabiyeleride hazır :)
Eki Görüntüle 905794
Eki Görüntüle 905794
Bu kız bebek hazırlıklarına bayılıyorum pembiş pembiş ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
Ben de mantar minik şişede mavi kolonya yapayım diyorum yanına hazır ikramlık çikolata alırım diye düşündüm ama biz daha isme karar veremedikne zormuş isim koymak
Eki Görüntüle 905794
ay ne güzel hazırlıklar yaa sebay kapı süsü sepet süper olmuş gule gule kullan canım artık bekler oldum bılıyomusunuz yarın acaba kım doguracak dıyorum şimdi:) çünkü hergun bırı doguruyo:) mınıkkelebek senden umutluyum:)
yok be canım oda yapamadım.en büyük hayalimdi.tayinciyiz ve kızımın odası olacak odada kayınvalidemin eski eşyaları tepili.o kadar üzülüyorum ki...zaten eşyalar olmasa da ev çok muntazam değil tokide oturduğum için odaların tabanı halıfleks duvarları da sarı.pembeye boyayamazdım zaten ev sahibi az çatlak...inşallah tez zamanda kurtulcaz kiradan ve son durağımıza taşıncaz...o zaman kızımın odasını prenses odası gibi yapıcam..kapı süsünü salon kapısına asıcam.en iyisi onu aradan çıkarmak doğumdan sonra ne halde olacağımız meçhul.hem belki onu düşüncek kadar vaktimiz olmicak bebişler yüzünden
Eki Görüntüle 905794
Benimde canım çok sıkkın bugün kızlar yatak odasına aldığımız sepet beşiğin uyku seti takımını yıkayım derken eşim yatak kısmını kontrol edeyim dedi bir baktıkki suntada bombe var ve bastırınca içe çöküyo tutturdu değişsinler diye bende dedim tamam ama şurda doğuma ne kaldıki bir yada iki hafta bilemedin neyse tabiki beni dinlemeyip aradı çileği yetkili ,tamam ,değişelim ,başka şikayetlerde olmuştu ,alalım biz onu ,yenisini sipariş edelim ,deyip kapattı . İlk sipariş ettiğmizde 2 ay sonra anca gelmişti şimdi ne kadar beklicez acaba hiç bilmiyorum . Be yetkili madem sorun yaşıyosun bu konuyla ilgili niye ustanız takarken kontrol etmemiş biz farketmesek kalıcak öyle yani odasına aldığımız beşiğinde alt kısmı çatlak çıkmıştı ve yine biiz kontrol edince geldiniz değiştirdiniz . Çocuk odası bebek odası bunlar el insaf diyorum şikayet etmem vatandaşlık borcu oldu artık benden çıktı yani şurda kaşmış n fazla 2haftam hevesimi kusağımda bıraktınız yani tebrikler((
hakkaten son azurem gitti.bakalım nasıl haberlerle gelcek merak ediyorumay ne güzel hazırlıklar yaa sebay kapı süsü sepet süper olmuş gule gule kullan canım artık bekler oldum bılıyomusunuz yarın acaba kım doguracak dıyorum şimdi:) çünkü hergun bırı doguruyo:) mınıkkelebek senden umutluyum:)
o akıntı sızıntı kıyıntı vs hep vardı bende...az bi çimento olayı çözer gibi sankislmlar annişlersanki çok ağırlaştım gibi gelmeye başladı, iki gündür durup durup ateş basıyor beni ne oluyor yav bir de sanki akıntıyla beraber sıvı gibi su gibi bişey gelmeye başladı perşembe bir soracağım doktoruma
herşeyim emanet gibi zaten canım o yüzden neye özensem de dam üstünde saksağan oluyo.en iyisi herşeyin ucuz ve idareliği olsun diyorum.ama sağlık,beslenme konusunda kaliteli almaya çalışıyorumDediğin gibi kiradan kurtulun en güzelini yaparsın Allah ın izniyle sağlık olsun yeterki!
hem de ilk?sen bunu dedin ya ben şokEvet benim de dr bi kez bakmıştı rahim boyuna tam rahim ağzıyla-bebeğin oldğu yerin arasını ölçüyo ekranda ben öle gördüm,bir de alttan ultrasonun probuyla bakıyo,belki şu bebeğin aşağı inme durumuyla ilgili bir ölçüdür.Yarın sorucam dr.a.
Burda ben acıbadem e gidiyorum kontrol ücretlerimiz son kontrole kadar 44 tl idi ancak zam ve gelmiş 72tl ödedik.Doğum ücretleri de sgk lı olarak normal-sezeryan yılbaşına kadar farketmiyomuş 2500 tl imiş ve epidural iğnesi istenirse ekstra 1350 tl alıyorlarmış, yalnız yılbaşından sonra normal doğum ücreti aynı kalıp, sezeryanı artırıcaklarmış epidural iğnesi de 500 tl olucakmış.
Dr sezeryan olursa (benim bebiş ters olduğu için) genel anesteziyi önerdi,epidural etkisini 20dk da gösteriyormuş ve genel anestezi de tek aklıma takılan bebek doğunca hemen ayılabilirmiyimdi ki sordum dr a o da mümkünmüş.:44:
Özel sağlık sigortan mı var canım? o çok mantıklı bişi biz kaçırdık maalesef ve kaçırdığıma çok üzüldüm,bi dahakine inşallah özellikle doğumu kapsayan bir sigorta yaptırıcam. Dönenceyi ben de kuruyorum arada bir çok güzel bişi ya eşyalarını kokluyorum dalin dalin kokuyo :)
Teşekkür ederim ilk defa bişi ördüm netten bakarak ben de minik bi yatak örtüsü dedim ama büyüdü büyüdü battaniye oldu :)
Bu kız bebek hazırlıklarına bayılıyorum pembiş pembiş ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
Ben de mantar minik şişede mavi kolonya yapayım diyorum yanına hazır ikramlık çikolata alırım diye düşündüm ama biz daha isme karar veremedikne zormuş isim koymak
söyleseniz hızlı sonuç verse size
Sanki ben yazmisim bunlarislmlar annişlersanki çok ağırlaştım gibi gelmeye başladı, iki gündür durup durup ateş basıyor beni ne oluyor yav bir de sanki akıntıyla beraber sıvı gibi su gibi bişey gelmeye başladı perşembe bir soracağım doktoruma
Kiz zaten bi acaipim varyaay ne güzel hazırlıklar yaa sebay kapı süsü sepet süper olmuş gule gule kullan canım artık bekler oldum bılıyomusunuz yarın acaba kım doguracak dıyorum şimdi:) çünkü hergun bırı doguruyo:) mınıkkelebek senden umutluyum:)
Canim ben banka calisaniyim ozel sigortamiz var 2900 tl sini onlar oduyo.gercekten ozel sigorta yaptirmak dogum acisindan iyi oluyo.hamile kalmadan 6 ay once yapilmasi gerekiyomus sanirim.Evet benim de dr bi kez bakmıştı rahim boyuna tam rahim ağzıyla-bebeğin oldğu yerin arasını ölçüyo ekranda ben öle gördüm,bir de alttan ultrasonun probuyla bakıyo,belki şu bebeğin aşağı inme durumuyla ilgili bir ölçüdür.Yarın sorucam dr.a.
Burda ben acıbadem e gidiyorum kontrol ücretlerimiz son kontrole kadar 44 tl idi ancak zam ve gelmiş 72tl ödedik.Doğum ücretleri de sgk lı olarak normal-sezeryan yılbaşına kadar farketmiyomuş 2500 tl imiş ve epidural iğnesi istenirse ekstra 1350 tl alıyorlarmış, yalnız yılbaşından sonra normal doğum ücreti aynı kalıp, sezeryanı artırıcaklarmış epidural iğnesi de 500 tl olucakmış.
Dr sezeryan olursa (benim bebiş ters olduğu için) genel anesteziyi önerdi,epidural etkisini 20dk da gösteriyormuş ve genel anestezi de tek aklıma takılan bebek doğunca hemen ayılabilirmiyimdi ki sordum dr a o da mümkünmüş.:44:
Özel sağlık sigortan mı var canım? o çok mantıklı bişi biz kaçırdık maalesef ve kaçırdığıma çok üzüldüm,bi dahakine inşallah özellikle doğumu kapsayan bir sigorta yaptırıcam. Dönenceyi ben de kuruyorum arada bir çok güzel bişi ya eşyalarını kokluyorum dalin dalin kokuyo :)
Teşekkür ederim ilk defa bişi ördüm netten bakarak ben de minik bi yatak örtüsü dedim ama büyüdü büyüdü battaniye oldu :)
Bu kız bebek hazırlıklaına bayılıyorum pembiş pembiş ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.
Allah razı olsun, gerçekten bana kalsa yapamazdım, zaten,,,
Sana da kolay gelsin canım...
Zaten bizim evde Ütü işine bereket geldiğini düşünmeye başlıyorum, geçen hafta üç gün yaptım, şimdi yine sele dolu...
Bebişlere ışık tutup, ışığa doğru gel mi desek ne? Parlak ışığa yöneliyorlarmış ya...
Söyledik canım 1 haftada getirtmeye çalışıcaklarmış benim güvenim kalmadı ne yazıkki olmadı babamızı atcaz odadan kızımla biz yatcaz büyük yatakta ne bilim öle bişi yapcaz herhal.
Sanki ben yazmisim bunlariyaniyorum bikac gundur.esim usuyo kalorifer aciyo diye kavga ediyorum adamla
Kiz zaten bi acaipim varyaalt tarafim agriyo iyice.oglan cok canimi yakiyo bugun keseyi patlatirsa sasirmam her an hersey olabilir yada kendi kendime gelin guvey de oluyo olabilirim.hurmami yedim oglumu bekliyorum
Canim ben banka calisaniyim ozel sigortamiz var 2900 tl sini onlar oduyo.gercekten ozel sigorta yaptirmak dogum acisindan iyi oluyo.hamile kalmadan 6 ay once yapilmasi gerekiyomus sanirim.
Biz de kolonya yaptirdik canim vaktin varsa kendin yap valla cok sirinler.bizde yanina cikolata siparis verdik
Aklima ne geldi.bizim oglan ayaklari asagidayken dondurme tekniklerini okudum da
altran isik tutun isiga gelsin diyodu
hadi o tamam bide babasi alt taraftan konussun da sese giderse doner yaziyodu
Esime dedim asagi taraftan konusman lazimmis.nasi yani dedi sacma dedi
ama cocuk donmuyo baska care yok :52
Simdide dogsun diye alttan konusalim gel oglum geel geel geeel[/QUOTE
Hayda onuda ilk duydum bizimki töbe yapmaz öle bişi düşüncesi bile komik :) du söliim bakıyım ne dicek :))
extra sepet falan var mı ilk zamanlar için olmadı onda yatar yada dediğin gibi birlikte yatın
canım sağol iyiym sen nasılsın dün gezmelerden pek giremedim :)
moral olur hem sana da biraz alışveriş iyidir iyi :)
allah yardımcısı olsun canım şifa versin tez zamanda
gözünüz aydın allahım sağlıklı bir ömür versin darısı başımıza inş.
zaten sen ev işi yaparken doğurcan bu çocugu bitmedi mi daha işlerin :)
azurem doğurdun diye düşünüyorum inş. herşey yolundadır sağlıklı bir ömrü olsun inş.
günaydın canım 2 gece üst üste ben de öyleydim dün gece artık haşatım çıkmış sanırım sızıp kalmışım 3 kere wcye kalktım ona ragmen yatar yatmaz sızmışım vucudum artık dayanamıyor ama ben çözdüm dün dışarı çıktım yürüdüm bugünde çıkıcam evde durunca daha kötü oluyorum yürümek iyi geliyor hem de gece uyuyorum
Allah sağlıklı, sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Doktorun rahim boyu dediği şey açıklık değil, rahim ağzının uzunluğudur. Doğum yaklaştıkça bu uzunluk kısalıp yok oluyor ve açılma başlıyor. 2,5 cm in altına inince açılmaya başlamış demek oluyor
Kızlar hastaneye orkidmi götüreceksiniz yoksa hasta bezimi? Hasta bezlerine dün baktım paketli vardı içinde çoktu 2 tane falan lazım olur die almadım.yoksa şu kilotlar varmış hasta bezi gibi ama kilot şeklinde omu iyi olur
Kızlar hastaneye orkidmi götüreceksiniz yoksa hasta bezimi? Hasta bezlerine dün baktım paketli vardı içinde çoktu 2 tane falan lazım olur die almadım.yoksa şu kilotlar varmış hasta bezi gibi ama kilot şeklinde omu iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?