2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar şurda 3 4 haftamız kaldı maksimum:18:
Dua ediyorum allaha çevremdekilet beni delirtecek hareket etmesinler

Kızlar şurda 3 4 haftamız kaldı maksimum:18:
Dua ediyorum allaha çevremdekilet beni delirtecek hareket etmesinler

bende en cok ondan korkuyorum.kendi ailemden ve akrabalarimdan ozellikle korkuyorum.evime gelmesinden bile korktugum insanlar var gelme de diyemezsin.ilk gunler zor gecicek bana maalesef

Drdan geldim kızlar
Emir 3200 gr olmuş yediğim çikolatanın haddi hesabı yoktu nstde uyudu kaldı bebişim ona rağmen sancım 23 e kadar çıktı 50 olunca doğuma alıyorlarmış yerinde durmuyo nezaman nstye girsem uyuyp duruyo çok fena benim yaramaz hemşire bazen böyle bebeklerle karşılaşıyoruz dedi dr sancın çıkmış ama çok değil suyun gelirse gel hemen dedi

maaşallah emir e ben de geçen hafta girdiğimde uyumuştu dr um bir ara gelip karnımı sallamıştı ama normalde durmuyor seninki gibi hatta su an bir taraftan hıçkırıyor bir taraftan kol bacak çıkıyor

kızlar o delirecek hareketleri ben 1 haftadır yaşıyorum en son az önce küçük çocuk bakıcıya bırakılmaz biz gelirixz tekrar dedi kp bu arada 9 aya kadar evdeyim yani

ben ilk kzımda 1 paket almıştım 3 tane falan kullandım birine veryim dedim kısmet olmadı şimdi ondan kullanıcam ilk doğumum sezeryan bu arada bence al bulunsun olmadı verirsin kalanları birine

Aslında yakın olsak ne güzel olurdu bi paketi üç beş kişi bölüşürdük bütün topik paylaşım halinde bebişleride getirirdik bir araya Alllaahhh :))

depend al o zaman sende canım ınceya çok bellı olmuyo o ılk hafta ped yerıne kullanırsın hemde zıyan olmaz....

maasallah mınık emıre ıyı kılo almış ne güzel artık dogabılır 3 kılo olmuş:))))

Hadi bakalım hayırlısı şu sancı alttaki çixgimi ben hiç anlamıyomda nstden

bende en cok ondan korkuyorum.kendi ailemden ve akrabalarimdan ozellikle korkuyorum.evime gelmesinden bile korktugum insanlar var gelme de diyemezsin.ilk gunler zor gecicek bana maalesef

Bende hergün dua ediyorum. Aileler beni çıldırtmasın diye benimde korktuğum insanlar var ama napıcaz bilmiyorum dediğin gibi gelme de denmez Allah bizi kötülerin şerrinden korusun.

maasallah mınık emıre ıyı kılo almış ne güzel artık dogabılır 3 kılo olmuş:))))

evet canım ya yeterince semirdi doğsun artık eve geldiğim gibi bayılmışım uyku nöbetleri geçiriyorum yürüyemiyorum artık ağırlığından haftada 250 gr alıyo 40 ı görmem diyorum ya içimden

Hadi bakalım hayırlısı şu sancı alttaki çixgimi ben hiç anlamıyomda nstden

canım çizgiler birden artıyo ya onlar sancı oluyo dr sancın çıkmış ama düzeni yok dedi dra dedim çok ağrım oluyo bel kasık ağrısı karnım taş gibi oluyo bazen dedim drda bizde bunların olmasını istiyoruz bebek doğum kanalına girmeye çalışıyo dedi ben haftasonuna kadar doğururum diyorum:) hayırlısı bakalım

Kızlar oğluşumun bebek şekerlerini size göstermek istiyorum ama tel . Den girdiğim için nasıl resim yükleyeceğimi bilmiyorum? Fikri olan var mı?

İyi aksamlar kizlar biz de bugun dr.dan geldik tosuncuk kizim 2860 gr olmus ve daha 35 .haftadayiz ablasi kac kg doddugunu sordu dr galiba ablssini gececek dedi bu arada ablasi3600 dogmustu normal dogumla kizim insallah 3500 gr gecmez bir de bunun cikmssi var ordan

maşallah canım 35+7de 2700 dü benim oğlan, senin bebiş 4 kg olabilir 40 a kalırsa sağlıkla rahat bi doğum olur inşallah tatlişim

çok tesekkur ederimm:) sonuc olarak yaklastık demek oluyor sanırım bu:) 3 cm az mı olmus oluyor sızınkılerı de olctuler mı rahım agzı boyunu

Evet canım yaklaştık. Benim 24. haftada ölçtü ilk 3 cm çıktı. Hatta o yüzden erken doğum ihtimali var dedi. O zamandan beri çantam hazır bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…