Sanki ben yazmisim bunlariyaniyorum bikac gundur.esim usuyo kalorifer aciyo diye kavga ediyorum adamla
Kiz zaten bi acaipim varyaalt tarafim agriyo iyice.oglan cok canimi yakiyo bugun keseyi patlatirsa sasirmam her an hersey olabilir yada kendi kendime gelin guvey de oluyo olabilirim.hurmami yedim oglumu bekliyorum
Canim ben banka calisaniyim ozel sigortamiz var 2900 tl sini onlar oduyo.gercekten ozel sigorta yaptirmak dogum acisindan iyi oluyo.hamile kalmadan 6 ay once yapilmasi gerekiyomus sanirim.
Biz de kolonya yaptirdik canim vaktin varsa kendin yap valla cok sirinler.bizde yanina cikolata siparis verdik
Aklima ne geldi.bizim oglan ayaklari asagidayken dondurme tekniklerini okudum da
altran isik tutun isiga gelsin diyodu
hadi o tamam bide babasi alt taraftan konussun da sese giderse doner yaziyodu
Esime dedim asagi taraftan konusman lazimmis.nasi yani dedi sacma dedi
ama cocuk donmuyo baska care yok :52
Simdide dogsun diye alttan konusalim gel oglum geel geel geeel[/QUOTE
Hayda onuda ilk duydum bizimki töbe yapmaz öle bişi düşüncesi bile komik :) du söliim bakıyım ne dicek :))
Zaten oyle bi baktiki suratima
Bende gulme krizine girerim zaten.
ee ben gulmeye baslayinca cocuk gene sese gidecek yukari cikacak
bi ara ne olsa yapacaktim donsun diye
Kızlar şurda 3 4 haftamız kaldı maksimum:18:
Dua ediyorum allaha çevremdekilet beni delirtecek hareket etmesinler
Kızlar şurda 3 4 haftamız kaldı maksimum:18:
Dua ediyorum allaha çevremdekilet beni delirtecek hareket etmesinler
Drdan geldim kızlar
Emir 3200 gr olmuş yediğim çikolatanın haddi hesabı yoktu nstde uyudu kaldı bebişim ona rağmen sancım 23 e kadar çıktı 50 olunca doğuma alıyorlarmış yerinde durmuyo nezaman nstye girsem uyuyp duruyo çok fena benim yaramaz hemşire bazen böyle bebeklerle karşılaşıyoruz dedi dr sancın çıkmış ama çok değil suyun gelirse gel hemen dedi
ben ilk kzımda 1 paket almıştım 3 tane falan kullandım birine veryim dedim kısmet olmadı şimdi ondan kullanıcam ilk doğumum sezeryan bu arada bence al bulunsun olmadı verirsin kalanları birine
Kızlar hastaneye orkidmi götüreceksiniz yoksa hasta bezimi? Hasta bezlerine dün baktım paketli vardı içinde çoktu 2 tane falan lazım olur die almadım.yoksa şu kilotlar varmış hasta bezi gibi ama kilot şeklinde omu iyi olur
Drdan geldim kızlar
Emir 3200 gr olmuş yediğim çikolatanın haddi hesabı yoktu nstde uyudu kaldı bebişim ona rağmen sancım 23 e kadar çıktı 50 olunca doğuma alıyorlarmış yerinde durmuyo nezaman nstye girsem uyuyp duruyo çok fena benim yaramaz hemşire bazen böyle bebeklerle karşılaşıyoruz dedi dr sancın çıkmış ama çok değil suyun gelirse gel hemen dedi
Drdan geldim kızlar
bende en cok ondan korkuyorum.kendi ailemden ve akrabalarimdan ozellikle korkuyorum.evime gelmesinden bile korktugum insanlar var gelme de diyemezsin.ilk gunler zor gecicek bana maalesef
maasallah mınık emıre ıyı kılo almış ne güzel artık dogabılır 3 kılo olmuş:))))
Hadi bakalım hayırlısı şu sancı alttaki çixgimi ben hiç anlamıyomda nstden
oğlumun kurabiyeleride hazır :)
Eki Görüntüle 905794
İyi aksamlar kizlar biz de bugun dr.dan geldik tosuncuk kizim 2860 gr olmus ve daha 35 .haftadayiz ablasi kac kg doddugunu sordu dr galiba ablssini gececek dedi bu arada ablasi3600 dogmustu normal dogumla kizim insallah 3500 gr gecmez bir de bunun cikmssi var ordan
bu da benim prensesimin odası :)
çok tesekkur ederimm:) sonuc olarak yaklastık demek oluyor sanırım bu:) 3 cm az mı olmus oluyor sızınkılerı de olctuler mı rahım agzı boyunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?